Page 1

2017

FRISØR SALON

HOUSE OF BELL A SALON


HOUSE OF BELLA

2


HOUSE OF BELLA

BAG FRISØRSALONEN

OM HOUSE OF BELL A Jeg har arbejdet i frisørbranchen i mange år. Gennem min karriere som frisør har jeg specialiseret mig i kreativt hårdesign i form af parykker, toupeer og extensions. Udover mit arbejde i salonen, underviser jeg i extension-metoder og Hair for Life. Jeg kører ud til ALLE (Ældre, Mødregruppe, Virksomheder, Handicappede og Efterskoler) der gerne vil spare tid og synes det er smart, at jeg kommer til dig. Jeg tilbyder at lave alt, hvad der normalt laves i en salon, såsom permanent, farvning, håropsætning og selvfølgelig klipning.


HOUSE OF BELLA

4

HOUSE OF BELL A

TOUPEER


HOUSE OF BELLA

1 TOUPEER FOR MÆND

En toupe kompenserer for høje tindinger eller delvis skaldethed. Vi kan hjælpe dig med en individuel toupe, der skræddersyes efter mål. Vi sælger også færdige toupeer i høj kvalitet i kunst-hår eller 100% ægte hår. Vores toupeer fastgøres på en af to måder: Den ene teknik gør det muligt for dig selv at tage toupeen af og på. Så kræver det blot, at du kommer ind til os og får klippet dit naturlige hår med jævne mellemrum. Med den anden teknik fastgør vi toupeen, så kun vi kan tage den af. Vælger du denne metode, kan du dyrke alle former for sportsaktiviteter med din toupe.


HOUSE OF BELLA

6

HOUSE OF BELL A

PARYKKER


HOUSE OF BELLA

2 PA RY K K E R KVINDER

Til dig der har mistet dit hår helt eller delvist. Vi fører alle slags parykker i både ægte og kunst-hår. Takket være vores lange erfaring i branchen, er du sikret den bedste vejledning og ekspertise, så du kan være sikker på en ny frisure, der både er naturtro og personlig. Bemærk: Det er ofte muligt at opnå tilskud til en paryk gennem det offentlige. Forhør dig på dit sygehus. Ofte dækker tilskuddet alle udgifter forbundet med køb af paryk.


HOUSE OF BELLA

8

HAIREXTENSIONS


HOUSE OF BELLA

3 HAIREXTENSIONS KVINDER

Hvis dit naturlige hår ikke giver dig den længde og fylde, du ønsker, kan extensions være løsningen for dig. Vi bruger 100% ægte hår, som føles fuldstændig naturligt . Takket være den høje kvalitet, kan extension-håret bruges flere gange. Vores Hairextensions kan udføres på under en time. Udover kreativt hårdesign udfører vi også traditionel klip og farve. Derudover laver vi permanent make-up, vippe-extensions og negle.

HAIREXTENSIONS


HOUSE OF BELLA

10

TURBANS


HOUSE OF BELLA

4 TURBANS KVINDER

En nem og trendy løsning. En turban er velegnet til dig der vil have et alternativ til parykken, fx når du skal hurtigt ud af døren. Vi har et bredt udvalg af turbans i forskellige farver, stoffer og styles.

Hair for Life Hair for Life er løsningen for dig, der vil have et individuelt tilpasset supplement til dit naturlige hår. Hair for Life dækker de bare områder, så det ligner din egen frisure – blot fyldigere og uden bare pletter. Vi bruger 100% ægte hår. Med Hair for Life kan du dyrke alle former for sport – det falder ikke af. Hair for Life henvender sig til personer i alle aldre

TURBANS


HOUSE OF BELLA

HOUSE OF BELLA

KONTAK T Toftegårds alle 20 12

2500 Valby TLF: 36173838 info@houseofbella.dk www.houseofbella.dk

Houseofbella2