Page 1

Skreddersydde eller standard containere til anleggsplassen

HMS | VEKSEL | MODULBYGG | MOBILE VERKSTEDER

Det vi gjør for Bygg & Anlegg


Sjefens spalte

Det er sommer, og det gjør noe med de fleste. Ny giv. Høyt aktvitetsnivå. Rydding. Renovasjon. Fornyelse. Levering. Det er mye som skjer. Godt, da, at BNS lagerfører produkter til alle materiellbehov som er av permanent karakter, eller til behov som måtte oppstå i spesielt travle perioder. Som nå. Skreddersøm byr vi alltid på, og området for modulbygg er et av BNS nye satsningsområder. Ideen er at 4 ulike standardmoduler kan settes sammen på hvilken som helst måte og danne en optimal sluttløsning for kundene basert på eksisterende standarder. Praktisk, økonomisk, fleksibelt og tilgjengelig fra lager. Markeder og den enkelte kunde har svært differensierte materiellbehov, og det er derfor ikke alltid hensiktsmessig å gå til innkjøp av produkter. Vi tilbyr derfor også leieavtaler og andre finansieringsløsninger. Våre leieavtaler gjør budsjettering enkelt og oversiktlig, binder ikke kapital og gir økonomisk handlefrihet. Vår aller viktigste agenda, er at vi ønsker å bli opplevd som en god samarbeidspartner. En partner som kan bidra til konkurransefortrinn for våre kunder, gjennom å la BNS sine erfarne kunderådgivere utvikle smarte løsninger sammen med kundene. En bekreftelse på at vi kan lykkes med denne ambisjonen, er Norsk Gjenvinnings avtaleforlengelse med BNS på ytterligere 12 måneder. BNS har vært deres hovedleverandør på containere siden 2012. Med dette ønsker vi en riktig god sommer.

Haakon Thorsen Adm. Dir.

2

bns.no | salg@bns.no | 22 90 92 50


Nyheter

HMS Kiosk Vi har utviklet en ny og smidig HMSKiosk som er innholdssrik, plassbesparende og som skaper trygghet på arbeidsplassen.

Leveres med:

• 1 stk. båre med ullteppe, bårepose og stropper

• 1 stk. førstehjelpskoffert

• 1 stk. øyedusjetavle

• 1 stk. brannslukker 6kg ABC

• 1 stk. brannteppe

Mulighet for kranløft og trucklommer

3


BNS Modulbygg - for utleie – vi skreddersyr etter dine behov Sett sammen modulene akkurat

rammer gjør modulene svært

moduler, etterhvert som be-

modulen kan leveres med og

som det passer. Utvid til flere hovene endres. Modulene er enkle å montere og alle varianter

Nytt utleiekonsept

passer sammen. Enkel mulighet for gjennomgang til ny modul.

ISO hjørner og helsveisede

Nye utleie-enheter på lager. BNS Modulbygg - etter legoprinsippet.

4

bns.no | salg@bns.no | 22 90 92 50

solide og tilpassingsdyktige. HMS

uten utstyr. Det samme gjelder alle andre moduler. Standard

baderom, skifterom, kjøkken eller

kontorer. Alt leveres slik du måtte ønske.


TYPE 1

TYPE 3

TYPE 2

TYPE 10

Standard størrelser: Lengde: 6600 mm Bredde: 2435 mm Høyde utvendig: 2591 mm Høyde innvendig: 2300 mm Volt: 230 og 400 5


BNS er med på en spennende reise for kolonial.no

Dette konseptet viser hvilke muligheter som finnes innen containerengineering. Kolonial.no valgte for en kort tid tilbake å starte opp nettsalg av matvarer. De tok kontakt med oss, og sammen har vi utviklet en skreddersydd containerløsning for konseptet.

Containermodulene er standard 20´ containere som er bygget om til butikkmoduler som inneholder alle elementer som skal til for å tilfredstille dette konseptet. Det er blandt annet isolering, lys, kjøleanlegg, design og finish.

Fra www.aftenposten.no

6

bns.no | salg@bns.no | 22 90 92 50


20’ kompressorcontainer

20’ ISO Container tilpasset for GA110

20’ kompressorcontainer, high cube, utvendige mål: L 6058mm/B 2896mm • Servicedører på begge sider med låsebeslag og tilsvarende standard ISOcontainerport • Personaldør, galvanisert og isolert med pakning i karm • Isolasjon i tak, vegger og under dørk • Ventilasjonshatt med rister på tak, avtagbar for transport • Ventilasjonsrist innfelt i vegg • Avtrekksvifte for overflødig varme • Industrivifte for frostsikring

Mobil vaskecontainer

Mobil vaskecontainer utviklet for å kunne rengjøre materiell/utstyr på byggeplasser, tunneler, veier og annet utemijø. Containeren er isolert og har lys, strøm og varme. Tilpasses etter kundens behov med blant annet høytrykkspyler, trykkluft, såpekammer, og avfetting.

7


Sedimenteringscontainer Sedimenteringscontainer m/fire kammere Containeren renser forurenset vann fra tunneler og byggegroper. Containeren inneholder fire kammere, hvor det første fjerner bevegelsesenergien i vannet. Kammer nr. to og tre er sedimenteringskammere med en oljeadsorberende lense. Kammer fire er egnet som pumpekammer for pumpe med nivåstyring. Er det imidlertid fall fra containeren, behøves ikke pumpe. Da åpnes bare bunnpluggen og vannet kan renne fritt.

Bildet under er tatt fra AF-Gruppens annlegg like ved Sognsvann i Oslo. Sedimenteringscontaineren er levert av BNS.

8

bns.no | salg@bns.no | 22 90 92 50


Sagcontainer

Produktutvikling. BNS er blant Skandinavias ledende leverandører av spesialcontainere. Vår styrke er containerskreddersøm, og kundene velger ofte å betrakte BNS som et kompetansesenter. Vår avdeling for Teknisk Design driver kontinuerlig produktutvikling og med vår brede produktkunnskap er det ingen grunn til å henvende seg andre steder.

9


BNS Vedlikeholdsprogram

BNS har en av Skandinavias største og mest moderne vedlike-holdstunneler! Vi tilbyr vedlikehold, rehabilitering og omprofilering av alle typer containere. Vedlikeholdstunnelen er spesialdesignet for stordrift, noe som resulterer i markedets beste priser.

BNS skal være uten skade på mennesker og uten tap av materielle verdier. Reduksjon av forurensning og beskyttelse av det indre og ytre miljø er i tråd med samfunnets krav og forutsetninger. BNS preges av kontinuerlig arbeid for å bedre helse, miljø og sikkerhet i sine omgivelser og i forbindelse med våre leveranser.

10

bns.no | salg@bns.no | 22 90 92 50


Brukte vekselcontainer

Vi har brukte vekselcontainere på vårt depot for salg. Disse kan pusses opp i vår moderne vedlikeholdstunnel. Her sandblåses, lakkeres og profileres containeren etter kundens ønske.

Bildet viser en av våre brukte vekselcontainere som har vært igjennom vår vedlikeholdstunell.

En utmerket og rimelig måte å få en flott lagercontainer med firmaets farger og logo profil.

kerer Vi lak n i den inere conta du ønsker. så fargen ne kan og r e in n Conta res med di e . lev profil logo /

11


Redningskammer til bruk i tunnel og bergrom

Redningskammeret er bygd til bruk i tunneler og bergrom. Innredning tilpasses den enkelte brukers behov, samt myndigheters krav til redningsrom. Oksygen med masker er innmontert, samt overtrykksventil for evakuering av luft. Redningskammeret er dimensjonert for trykk opptil 0,5 bar.

HMS komplett innredet

Førstehjelpskoffert, standard•Førstehjelpskoffert, brannskader•Øye-skyllevann•Brannslukningsapparat•Branntepper med gelé•Varme-tepper•Båre Hjertestarter•Dokumentskap•Dokumenthylle/skrivebord•Arbeidsstol Isolering: 45 mm giftfritt og råtesikkert panel El: Apparatinntak 230V, 16 Amp aut. sikringer, jordfeilbryter, 2x36W lysarmatur, 1000W varmeovn, dobbeltstikk, innvendig lysbryter. Utv.mål: L2991 mm / B2438 mm / H 2591 mm

Verkstedcontainer

Verkstedcontainere bygges og innredes av BNS etter kundens behov og spesifikasjoner. Isolasjon, vann, avløp, elektrisk inntak med innvendig fordelingstavle med lys, varme, samt nødvendige uttak for strøm innvendig og utvendig.

Kontorcontainer

Kontorcontainere er laget i massiv stålprofilrammer med hjørnekasser og gaffeltrucklommer. Utvendige CEE-støpsler innfelt. Lett demonterbare og utskiftbare veggpaneler med galvanisert og lakkert utside. Optimal varme- og lydisolering. Div. tilleggsutstyr kan leveres.

12

bns.no | salg@bns.no | 22 90 92 50


22m3 medium forsterket krokcontainer 3-4-750

Krokcontaineren er beregnet for tungt avfall. Containeren er kraftig avstivet og leveres med ”holandsk” og ny type sikkerhetslås på dørene. ”Svenskelås” eller ”tysk” låsetyper kan tilbys. Bufferstoppere monteres for å hindre skader på lås og hengsler. Forsterkning rundt låsehull under dørene for henger. Kraftige støpte hengsler. Hengsler og krokhjul kan og bør smøres. 55-F22-492-LP

Lengde Utv. - Innv. Bredde Utv. - Innv. Høyde Utv. - Innv. Egenvekt

6,31 - 6,00 m 2,55 - 2,39 m 1,75 - 1,50 m 2.470 kg

Tillatt last Stålkvalitet Tykkelse Side - bunn Krokramme utførelse

16.000 kg S235JR 3 - 4 mm SS 3021

13m3 krok Hardox - Dumper 4mm og 6mm med rett vegg

Hardox dumpercontaineren er beregnet for kraftig bruk som sprengstein. Containeren er utført i kvalitet-stål. Topp profilen og veggene er konstruert slik at småstein og grus ikke blir liggende. Spredelemmen leveres framhengslet og aksel er nedsenket. Automatlem leveres 400mm lang og kan brukes som innkjøringslem for maskiner. Lemmen styres med luft eller hydraulisk sylinder. Innvendig leveres vegg- bunn 90°. Innvendig monteres 6 stk surrefester i bunnen. Dumperen kan ikke brukes på henger. Hengsler og krokhjul kan og bør smøres. 61-F13-1270-HH

Lengde Utv. - Innv. Bredde Utv. - Innv. Høyde Utv. - Innv. Egenvekt

6,31 - 6,00 m 2,55 - 2,39 m 1,75 - 1,50 m 2.470 kg

Tillatt last Stålkvalitet vegg Stålkvalitet bunn Krokramme utførelse

13.000 kg Hardox 450 - 4 Hardox 450 - 6 SS 3021

6m krok - transport flak for tyngre maskiner, 10' og 20'

Flaket er beregnet for transport av tunge maskiner, 10’ og 20’ containere med krok bil. Flaket er utstyrt med 8 stk. Laxo låser og 8 stk. surringsløkker på hver side. Leveres med firkant rør som sikringsrør. Åpning i front er for vinsj. Skap i front med pakning på dørene med T-Drop dørlås og innfelt grep. Leveres med 2 stk nøkler. Krokramme utført etter SS 3021

62-6000-1290-X-ISO

Utvendig Innvendig Nyttelast Egenvekt

L 6350 mm / B 2550 mm / H 1840 mm L 6000 mm / B 2550 mm / H 1620 mm 20.000 kg 2.230 kg

55-KROK-1205

Krokrammen er beregnet for transport med krokbil. Det er beregnet å koble på 20’ container og låse med ISO-låsene i hvert hjørne. Krokrammen utføres etter SS-3021 i UNP-220 profil. Profilen er innvendig forsterket med Hardox-450 6mm plate. Krokrammen er beregnet for bruk på henger. Forsterkning rundt låsehull for henger. Krokhjul kan og bør smøres. Utvendig Innvendig Nyttelast Egenvekt

L 6420 mm / B 2430 mm / H 1520 mm L 6200 mm / B / H 8.000 kg 830 kg

Produkter

20’ ISO - krokramme SS-3021 for henger

13


8´ lagercontainer

Solid stål-ramme med hjørnekasser og gaffeltruck-lommer. Leveres isolerte med lys og varme, eller kun isolerte eller standard uisolerte. Leveres i standard blå eller hvit - eller etter ønske. Utvendig Innvendig Døråpning

L 2238 mm / B 2200 mm / H 2260 mm L 2275 mm / B 2106 mm / H 2050 mm B 2106 mm / H 1949 mm

10´ ISO lagercontainer Utvendig Innvendig Døråpning

L 2991 mm / B 2438 mm / H 2591 mm L 2831 mm / B 2344 mm / H 2376 mm B 2344 mm / H 2270 mm

20´ ISO lagercontainer Utvendig Innvendig Døråpning

L 6058 mm / B 2438 mm / H 2591 mm L 5898 mm / B 2352 mm / H 2393 mm B 2343 mm / H 2280 mm

40´ ISO lagercontainer Utvendig Innvendig Døråpning

L 12192 mm / B 2438 mm / H 2590 mm L 12050 mm / B 2360 mm / H 2390 mm B 2360 mm / H 2270 mm

10m3 åpen stablebar liftcontainer

Liftcontaineren er beregnet for transport og tømming med liftbil. Containeren kan stables og er beregnet for vanlig avfall. Produsert med kaldvalset U-profiler.

63-Å10-235

14

bns.no | salg@bns.no | 22 90 92 50

Lengde Utv. - Innv. Bredde Utv. - Innv. Høyde Utv. - Innv. Høyde 2 stk. .

3,52 - 3,42 m 1,96 - 1,80 m 1,80 - 1,80 m 2,68 m

Egenvekt Tillatt last Stålkvalitet Tykkelse Side - bunn

650 kg 8.000 kg S235JR 3 - 4 mm


8m³ hjullaster container med forsterket vegg ved BM-feste

Containeren er beregnet til sortering ved omlasting eller mottak på innsamlingsplasser. Containeren leveres med Volvo BM-feste, men kan også tilbys med Cat kilefeste.

54-Å08-503-F

Lengde Utv. - Innv. Bredde Utv. - Innv. Høyde Utv. Egenvekt

Tillatt last 5.000 kg Stålkvalitet S235JR Tykkelse Side - bunn 3 - 4 mm

3,18 - 2,90 m 2,30 - 2,20 m 1,65 m 790 kg

8m³ sertifisert liftcontainer SWL 5T

Liftcontaineren er beregnet til løft med kran og transport og tømming med liftbil. Containeren er kraftig avstivet, kan stables og har tippekasser i begge ender. Leveres med samsvarserklæring og skal kontrolleres årlig.

70-Å08-260

Lengde Utv. - Innv. Bredde Utv. - Innv. Høyde Utv. - Innv. Høyde 2 stk. 3 stk.

4,03 - 3,95 m 1,90 - 1,80 m 1,50 - 1,50 m 2,07 m - 2,65 m

Egenvekt 1.000 kg Tillatt last 5.000 kg Stålkvalitet S235JR Tykkelse Side - bunn 3 - 4 mm

1200 liter åpen vippecontainer

Vippecontaineren er beregnet til bruk med truck. Containeren er selvtømmende med automatisk tipping, retur og låsing. Leveres med forsterking rundt åpning for gaffel innføring. Hjul kan monteres. Låsedeler bør smøres.

66-1200-456-AMG

Lengde Bredde Høyde

1,85 m 1,07 m 1,10 m

Br. underst. Utv. - Innv. 1,02 m - 0,61 m Egenvekt 196 kg Stålkvalitet S235JR

5m3 sertifisert liftcontainer SWL 3T

70-Å05-299

Lengde Utv. - Innv. Bredde Utv. - Innv. Høyde Utv. Høyde 2 stk. 3 stk.

3,45 - 3,30 m 2,00 - 1,75 m 1,00 - 1,00 m 1,60 m - 2,20 m

Egenvekt 670 kg Tillatt last 3.000 kg Stålkvalitet S235JR Tykkelse Side - bunn 3 - 4 mm

Produkter

Liftcontaineren er beregnet til løft med kran og transport og tømming med liftbil. Containeren er kraftig avstivet, kan stables og har tippekasser i begge ender. Leveres med samsvarserklæring og skal kontrolleres årlig.

15


Vi ønsker alle våre kunder en riktig god sommer!

Bård Vassbotn Kunderådgiver baard.vassbotn@bns.no

Sten Olav Vikeby Kunderådgiver sten.olav.vikeby@bns.no

Morten Aasegg Kunderådgiver morten.aasegg@bns.no

Ottar Hovstein Kunderådgiver ottar.hovstein@bns.no

Henning Grønvoll Kunderådgiver henning.gronvoll@bns.no

Kontakt en av våre selgere bns.no | salg@bns | 22 90 92 50

Fred Budimir Kunderådgiver fred.budimir@bns.no

Hovedkontor: Jerikoveien 14, 1067 Oslo • Postadresse: Postboks 26, Alnabru, 0614 Oslo, Norge Depot - Verksted Ytre Enebakk: Landskaugveien 33, 1914 Ytre Enebakk

Bygg & Anleg  
Bygg & Anleg