Page 32

Limena glazba Marinići

LE ET TO OKRUN NJJENO NO NOVOLE ET TN NJJIN KONCER T TE EN

D

ragi naši judi, evo i par besed od nas. Mi kod i vavek sopemo, vježbamo, hludimo i feštamo. Tr zato i sopemo va muzike. Od prob van niman ča jako povedet, ki put su malo kraće ki put malo duje, a ki put se bome i dobro spotimo. Imamo neč noveh člani ki se malo više moraju trudit i pazit, a mi stareji arivamo malo i poćakulat i pošalit se kad bi rabilo sost, ča jako “veseli” našega dirigenta.

Moramo se pohvalit i z jenen lepen gostovanje. Od 24. do 29. devetega ovega leta bili smo va Krakowe va Poljskoj. Bilo nan je jako lepo i čuda tega smo videli, a malo smo i zasopli. Prvi koncert smo sopli va dečjoj bolnice va Krakowe pa smo na ti način oteli dece ulepšat dani. Po pljeske i po osmeheh na obrazićeh smo znali da su bar na malo pozabili na svoje boli. Drugi koncert smo sopli va Zavojah na njihoj veloj fešte, neč ala naša Bela nedeja. Bilo je puno izvođači, nekoliko muzik, plesači, pjevači, bendi. Mi smo kod posebni gosti dobili najboje vreme za sost tako da nas je jako čuda judi gledalo i naslišalo i bili su ugodno iznenađeni aš nisu navajni da pleh muzika sope na ovako moderan način i poznate stvari. Toliko o službenemu delu gostovanja. Kad smo već bili va tujeh krajeh, bilo bi škoda da nismo šli videt ča sega ima va ten dele sveta. Posjetili smo rudnik soli Wieliczka, jedan od najstarejeh i najlepših va svete, bili smo va logori Auschwitz i Birkenau, Wadovice, videli smo rodno mesto pape Ivana Pavla II. i razgledali smo Krakow. Va celoj organizacije ovega gostovanja puno su nan pomogli g. Tomislav Širola z Viškova i g. Jurek Rudnicki z Poljske, kemi se i oven puton zahvaljujemo i preporučamo za još ki put aš nan je bilo jako lepo.

Ne smemo pozabit ni nastupi va • Božićnonašen kraje, ki iako su blizu nisu novoletnji konniš manje lepi i važni. Sopli smo cert 19. 12. va na smotre mažoretkinj ku organiziraju Halubajske mažoretkinje, Dome va Viškove a zasopli smo i na 20. rojendane uz gošće divojki Udruge Halubajki. Kod i sako leto z vokalne skza Matejnu smo storili jedan koncert nedeju zapolne na ken nas upine Yamas je naslišalo fanj judi. Sopli smo već tradicionalo za Si sveti na cimitereh va Jelenje, Zamete i Viškove, a sopli smo i na polaganje vjenci za Dan antifašističke borbi i za poginuli va Domovinsken rate. Bilo bi još fanj za napisat, ma boje reč ča nas još čeka. Božićno-novoletnji koncert imet ćemo 19. 12. na ken će nan gošće bit divojki z vokalne skupine Yamas. Koncert će se kod i vavek održat va Dome va Viškove, pa vas oven puton seh pozivan da nas pridete čut. Fanj smo vježbali i parićevali se i sigurni smo da ćete se lepo zabavit. Potle Božića i Novega leta vaje pride Pust i pusni špaši pa ćemo i za onda morda ča parićat ali o temu drugi put. Na kraje, kot i vavek, pozivamo si oni ki bi voleli ča navadit sost i prit k nan va muziku da nan se jave. Morete prit saki pundejak ili četrtak va Dom pul Marinić ili zvat na broj 092/218-8973 pa ćemo se se dogovorit.

Sretan Božić i dobri blagdani žele van Muzikanti Marinićeve muziki!

OSNOVAN NOVI RUKOMETNI KLUB "HALUB"

PRIPREME ZA POČETAK SEZONE • Za predsjednika kluba izabran je Goran Starčević • Ime kluba potječe od Halubja • Bordo/zlatna boja dresova boje su Općine, a u grbu se nalazi rukometna lopta s rogovima koji simboliziraju Halubajske zvončare Dana 22. listopada, u Domu hrvatskih branitelja u Viškovu održana je Osnivačka skupština rukometnog kluba "Halub". Inicijativa za osnivanjem rukometnog kluba u Viškovu potekla je od roditelja čija djeca koja se bave ovim sportom, zbog nepostojanja vlastitog kluba, treniraju u rukometnim klubovima susjednih općina ili na području Rijeke. Osnivanju kluba, osim mnogobrojnih mještana, nazočili su i načelnik općine Viškovo Goran Petrc, zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Viškovo Luka Matanić, tajnik Rukomet-

30

nog saveza županije primorsko-goranske Željko Milanović. Za predsjednika kluba izabran je Goran Starčević koji je u obraćanju naglasio da je želja roditelja - osnivača kluba, pa i njega kao predsjednika, pružiti djeci ovoga kraja mogućnost da svoje slobodno vrijeme provode aktivno i kvalitetno, trenirajući sport u kojemu je naša zemlja poznata daleko izvan svojih granica. Kako je tijekom večeri rečeno "Ime kluba potječe od Halubja, kraja u kojem živimo, bordo/zlatna boja dresova boje su Općine Viškovo, a u grbu se nalazi rukometna lopta s rogovima koji simboliziraju Halubajske zvončare." Obzirom da je natjecateljska sezona 2009./10. već počela, RK "Halub" za sada ne vrši upis članova već uprava kluba namjerava obaviti sve potrebne pripreme za aktivno sudjelovanje do početka nove sezone. O početku upisa članova u klub, javnost će se na vrijeme obavijestiti.

Glasnik Općine Viškovo br. 66

Glasnik br. 66  

Glasnik Opcine Viskovo br. 66

Glasnik br. 66  

Glasnik Opcine Viskovo br. 66

Advertisement