Page 1

Jubileumuitgave ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Glashandel Moerstee

Jubileum Moerstee Glasspecialist Trends in glasinterieurs    Glas als ambacht   Gevoel voor glas

cover voorstel_def.indd 1

17-11-2008 08:52:56


met de opening van het nieuwe bedrijfspand!

w w w. d e j onge parke t. nl

Van harte gefeliciteerd

Goessestraatweg 1b 4421 AD Kapelle T 0113 342305 F 0113 345475 E info@dejongeparket.nl

02.adv.moerstee.indd 1

17-11-2008 08:54:01


Inhoud 4 7 8 11

Voorwoord Voor u ligt het Moerstee Glas Magazine, als bekroning op ons 30-jarig bestaan én de verhuizing naar ons nieuwe pand aan de Kloosterweg.

14

“Er is veel gebeurd in die dertig jaar. Moerstee is opgericht door mijn vader en moeder, de bedrijfsnaam is ontstaan door de samenvoeging van mijn vaders achternaam en mijn moeders meisjesnaam; Van der Moere en Stevense. Van eenvoudige glashandel toen zijn we nu inmiddels zo gegroeid dat we zakelijk voor zeventig procent buiten Zeeland werken. Dit jubileum, die mijn ouders helaas niet meer mogen meemaken, en de uitstekende bedrijfsresultaten zijn alleen mogelijk geworden door de inzet van de groep fantastische mensen die ik in de loop der jaren om mij heen heb mogen verzamelen.

16

We blijven vooruit kijken met investeringen die ons in staat stellen om een nog grotere markt te kunnen bedienen. Ons streven is om een serieuze speler in de glasbranche in heel Nederland te worden. Mede voor dit doel, zal het woord glashandel voor onze naam verdwijnen en zullen wij ons in de toekomst, kort maar krachtig, als Moerstee profileren. Ondanks onze groei, verloochenen wij onze afkomst niet.

21 25 26

Commercieel Manager Ronald van der Hart: “Wij zijn ambitieus en durven te investeren”

Trends in glas: Deuren, wellness en glasspecials

Hoofd slijperij Arnaud de Graaf: “We zijn meer volwassen geworden”

Elze Eertink en Peter Ganseman van immoregio: “Steeds meer mensen kiezen voor totaalservice”

Het team van Moerstee glasspecialist: “Bijzondere projecten garanderen een veelzijdige job”

Jeroen Beerens, Slabbekoorn interieurbouw: “Samenwerking met Moerstee garandeert unieke techniek gecombineerd met vakkennis”

Lennert Steketee van Dago BV: “Bij Moerstee halen we naar alle tevredenheid al ons isolatieglas”

Jaap Oele, al 27 allround medewerker Moerstee: “Het is hier eigenlijk wel een beetje een familiebedrijf ”

Trends in glas: Met ramen, deuren en kozijnen van glas onder één dak tot luxe jachten en dubbelglas

Hoewel we veel veranderd zijn en nog zullen veranderen zijn wij nog steeds het bedrijf waar iedereen terecht kan, ook voor het kleinste glasplaatje. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. Onze blik is op de toekomst gericht met een trots gevoel naar ons verleden”. Marcel van der Moere

De uitgifte en vervaardiging van het Moerstee glasspecialist magazine is verzorgd door Uitgeverij Esto B.V., telefoon (010) 426 22 33.

Moerstee 30 jaar - 3

03. voorwoord_def.indd 1

17-11-2008 08:56:37


Ronald van der Hart, commercieel manager Moerstee

“Wij zijn ambitieus en durven te investeren” Als commercieel manager is Ronald van der Hart verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van het bedrijf en de vertegenwoordiger van Moerstee ‘ in den lande’.

“Moerstee is een bedrijf dat ambitieus is, we kijken goed naar de markt en we durven te investeren. Dat gebeurde al in het verleden en dat doen we nog steeds. Moerstee begon als een eenvoudige glashandel maar wist door een vooruitstrevende visie gestaag te groeien. Er werd een slijperij opgericht zodat het glas bewerkt kon worden en deze investering wierp zijn vruchten af. Door steeds op de vraag vanuit de markt in te spelen is Moerstee het bedrijf wat het vandaag is”, aldus Ronald van der Hart. De vele uitbreidingen, er werken nu bijvoorbeeld ook 23 mensen bij het bedrijf, zorgde er voor dat Moerstee in de Nieuwe Kerkstraat uit zijn jasje gegroeid was. “De verhuizing is in twee fasen uitgevoerd; in 2006 hebben we de slijperij verhuisd naar de nieuwe locatie op bedrijventerrein De Smokkelhoek in Kapelle. Dit jaar zijn de metaal- en houtbewerking, het kantoor en de showroom verhuisd. Het bedrijf vormt nu weer een geheel, wat de werkwijze natuurlijk ten goede komt. De lijnen zijn bij ons heel kort, wij zijn meer doeners dan denkers en omdat we daar bovenop ook nog heel flexibel zijn kunnen wij heel snel produceren en leveren”. Moerstee heeft een brede klantengroep die zich uitstrekt vanaf de lijn Amsterdam tot aan Helmond, het bedrijf levert inmiddels meer dan 70 procent buiten Zeeland. “Tot onze klanten behoren onder meer woningstichtingen, de bouwsector, aannemers, (interieur)architecten, projectontwikkelaars, andere glasbedrijven, interieurbouwers, kozijnfabrieken, jachtbouwers en niet te vergeten de particulieren. Onze werkzaamheden en diensten zijn heel divers, in principe hebben we alle vormen van glasbewerking in huis en kunnen we bijna alles uitvoeren.

Moerstee 30 jaar - 4

Ronald.v.h.Hartindd 2

17-11-2008 08:55:35


Vlak voor de verhuizing hebben wij een snijmachine aangeschaft waarmee we glasbladen van 6 meter bij 3.21 meter, de grootste die er zijn, nu zelf kunnen snijden. Wij zijn daarmee een van de enigen die dit formaat glas kunnen bewerken. In de slijperij maken we bijvoorbeeld spiegels en binnen- en douchedeuren en in onze CNC-afdeling kunnen we zelf iedere gewenste uitsparing maken. Daarnaast hebben we een eigen hout- en metaalafdeling die beiden kunnen inspringen op het moment dat het nodig is. Bijvoorbeeld als wij bij het inzetten van dubbelglas merken dat de onderdorpel van het raam rot is, dan maakt onze houtafdeling zelf een nieuwe dorpel zodat het werk nog dezelfde dag afgemaakt kan worden. Hetzelfde geldt voor de metaalafdeling als er toepassingen van staal of RVS nodig zijn. Denk hierbij aan trapleuningen of balkonafscheidingen. Beide afdelingen zijn een belangrijke toegevoegde waarde op onze glasproducten. Zijn de werkstukken vervolgens klaar dan verzorgen wij zelf het transport naar onze klanten. Juist omdat we dit alles in eigen beheer hebben, kunnen we flexibel en zeer snel werken”.

rijden. Als wij zelf kunnen harden dan betekent dit dat we het gehele bewerkingsproces in eigen beheer hebben. We kunnen dan nog sneller en zelfs iedere dag leveren wat een enorme capaciteitvergroting tot gevolg heeft. Door alle investeringen in onze nieuwe locatie zijn we hier helemaal klaar voor”. Ondanks dat Moerstee in de loop der jaren groot geworden is, is het in principe nog steeds het bedrijf van vroeger. Wie een glasplaatje nodig heeft kan nog steeds gewoon binnenlopen. “Wij zijn blij met iedere order, groot of klein. Voor de klanten zijn we hetzelfde bedrijf als vroeger, we zijn alleen groter geworden en verhuisd naar een mooi pand van waaruit we hen nog beter van dienst kunnen zijn”.

Het bedrijf heeft ook voor de toekomst nog veel plannen. Eén van de wensen is bijvoorbeeld het aanschaffen van een hardingsoven, waardoor ook het harden van glas in eigen beheer uitgevoerd kan worden. “Als we willen blijven groeien, zullen we nieuwe activiteiten moeten ontplooien. Het aanschaffen van een dergelijke hardingsoven is een nieuwe stap in die richting. Nu wordt het harden van onder meer onze binnen- en douchedeuren nog uitbesteed, waarbij we zo’n driemaal per week een vrachtwagen moeten laten Moerstee 30 jaar -5

Ronald.v.h.Hartindd 3

17-11-2008 08:57:08


BEGLAZINGS ARTIKELEN AFDICHTINGS PRODUCTEN AFBOUW SPECIALITEITEN

werkbladen

vloeren

wanden

Probouw Trading B.V. Maalderij 3 2913 LZ Nieuwerkerk a/d IJssel

exterieur

Tel. verkoop: Fax: email: internet:

NatuursteenHuis Goes | Stanleyweg 16 | Tel 0113 - 216 555 NatuursteenHuis Middelburg | Arnesteinweg 40 | Tel 0118 - 612 579

www.natuursteenhuis.nl

0180 - 310462 0180 - 310759 info@probouw.nl www.probouw.nl

Rabobank Kapelle-Wemeldinge Rabobank Rabobank Beveland Beveland feliciteert feliciteert wenst u veel succes op de DeDe Carambowl Carambowl met met dede opening! opening! nieuwe locatie. Het is tijd voor de Rabobank.

Moerstee 30 jaar - 6

06.adv.moerstee.indd 1

17-11-2008 08:57:53


Trends in glas en metaal

Maak kennis met het gevoel van glas van de meesters van Moerstee

Glas Specials De mogelijkheden van glas zijn bijna eindeloos. Zo kunt u een logo of een motief laten zandstralen in helder of listral glas. Wij doen dat in onze eigen slijperij op verschillende formaten en slijpmethoden, zoals facetslijpen, ovaal en rond slijpen en gaten boren. Er is met glas veel meer mogelijk dan u denkt en omdat we hart voor glas hebben laten we u graag persoonlijk ervaren wat we allemaal kunnen.

Wellness De badkamer is in deze huidige hectische maatschappij een belangrijke plek geworden om tot rust te komen. Een met smaak ingerichte badkamer met mooie douchecabine is misschien een kostbare investering, maar is het geld dubbel en dwars waard. Voor een optimaal resultaat laat u zich adviseren door de vakbekwame en servicegerichte medewerkers van Moerstee. Moerstee kan uw individuele wensen realiseren, waardoor u uw eigen smaak in uw “eigen” douchecabine tot uiting kunt laten komen. Wij bewerken het glas in eigen beheer op diverse manieren, door middel van een eigen slijpsysteem. In de showroom vindt u voorbeelden van klein tot groot, van vijfhoekig tot rechthoekig en van vouw- tot saloondeuren. Uw douchecabine wordt standaard afgeleverd met een speciale coatingslaag tegen kalkaanslag. Glazen wastafels in iedere vorm en badspiegels met verlichting geven een heel eigen cachet aan uw badkamer. Moerstee glasspecialist helpt u graag bij het verwezenlijken van uw bad- en sanitairwensen.

Deuren Ook de glazen deuren worden in de eigen glasslijperij gemaakt. Onze glasdeuren kunnen worden afgehangen in een bestaand kozijn, bouwkundige aanpassingen zijn dus niet nodig. Het beslag is leverbaar in tal van uitvoeringen en kleuren, echter veelal wordt gekozen voor het “standaard” deurbeslag in chroom, mat chroom of RVS look. De deuren kunnen in vele glassoorten worden uitgevoerd. Helder glas, satijnglas, figuurglas of helder glas wat gezandstraald wordt. De mogelijkheden van zandstralen zijn onbeperkt. Logo’s, teksten, blokken of banen, alles kan op de deur aangebracht worden. Moerstee 30 jaar - 07

07.red. trends_def.indd 1

17-11-2008 09:40:18


Arnaud de Graaf, hoofd afdeling glasbewerking Moerstee

“We zijn meer volwassen geworden” Arnaud de Graaf werkt inmiddels ruim tien jaar bij Moerstee. Hij is begonnen als snijder-magazijnmedewerker en doet dit werk nog steeds, maar in de loop der jaren zijn er steeds meer werkzaamheden bijgekomen. Als hoofd afdeling glasbewerking heeft hij nu de verantwoording voor het gehele productieproces en de expeditie.

Arnaud is blij met de verhuizing naar het nieuwe pand. “We waren echt uit onze voegen gegroeid in de Nieuwe Kerkstraat. Alle afdelingen zaten daar samen en hadden we niet voldoende ruimte om optimaal te kunnen werken. Nu hebben we in de ene hal het snijwerk en in de andere de glasbewerking met voor beiden een prima indeling en diverse hijsmiddelen. De markt is aan het veranderen, alles lijkt tegenwoordig groter, zwaarder en dikker te moeten worden uitgevoerd. Door alle middelen die ons nu ter beschikking staan kunnen we aan deze eisen moeiteloos voldoen”.

Niet alleen over de werkomstandigheden, ook over het team medewerkers in de werkplaats is hij erg lovend. “We hebben een fantastisch team vakmensen in huis dat goed met elkaar samenwerkt. Onze werkzaamheden bestaan uit het op maat snijden van glas of spiegels, daarna wordt de plaat bewerkt (gevlakt of een facet aangebracht) in de slijploods en voor deuren worden er vervolgens uitsparingen gemaakt voor scharnierpunten en deurkrukken. Het glas wordt desgewenst gehard en vervolgens gaat het op transport. Wij werken heel erg snel, een bewerkte glasplaat staat dan ook nooit lang in de werkplaats.

Moerstee 30 jaar - 8

stramien_pagina.indd 2

17-11-2008 09:02:40


De groei die we doorgemaakt hebben deden we in de Nieuwe Kerkstraat in het klein en nu in het groot. Het is meer een capaciteitsuitbreiding in feite. Als we vervolgens ook nog eens kunnen uitbreiden met een hardingsoven, dan hebben we de hele productielijn in eigen beheer. Naar gehard glas of veiligheidsglas komt steeds meer vraag, met name uit de kant van interieurbouwers. Als bedrijf speel je daarop in en ga je mee met de vraag uit de markt.

Ik vind in hoofdzaak dat we als bedrijf meer volwassen zijn geworden na de verhuizing. Het was voorheen toch moeizamer werken in die beperkte ruimte. Het gaat nu allemaal meer gestroomlijnd en meer professioneler waardoor het werken een stuk prettiger is geworden. Ondanks de drukte brengt dat een stuk rust in het werk en dat reflecteert weer in het werkplezier�.

Moerstee 30 jaar - 9

stramien_pagina.indd 3

17-11-2008 09:07:48


Wij hebben keuze uit meer dan 100 nieuwbouwwoningen

d e o g t s a s v r a a l e mak Binnenkort start de verkoop van 9 starters woningen

Wilhelminastraat 9 4424 BB Wemeldinge Tel. 0113 - 622000

www.immoregio.nl

ouw gaat b w u ie n m o www.immoregio.nl rtner als het a p w u io g e r o

u

et n uwmarkt of h o imm b w u ie n e d p Wilhelminastraat 9 4424 BB Wemeldinge ee onder een g te denken o niet meer we ijstaande of tw

OFO 8BUFSSJKLXP FWFMBOE JOEFUVJOWBO#

BB B O#FWFMBOE FOJOEFUVJOWB 8BUFSSJKLXPO

UZQFT XPOJOHFOJO T TDIJUUFSFOEF TMBBQLBNFS UF JN GSV WFFMMFF ELBNFSPQ CB FO Q BB TM PPLNFU E CFHBOFHSPO OIFU CJKOBBMMFBB SVJNFLBWFMT

TUBBOEF BBUVJUWSJK FTFMJOHIFCFTU #J F % DU KF VTTFO SP XPPOQ BUFS)FUMJHUU )FUFYDMVTJFWF HSPPUCJOOFOX FO F OE SP O (PFT EFXPOJOHF FBGTUBOEWBO FOHFTDIBLFM FMJOHF PQLPSU JF[ O# WB OE EFOBBOEFSB EFCPPNHBBS FFMBOE EF£IBSUWBO; JOIFU¢CMPFJFO D1

E1

D2

D3

D4

D5

D6

B1

A2/A4

E2

A1/A3 A1/A3

 BST  ,SBNFS.BLFMB   BLFMBBST *NNPSFHJPN PVXIVJT 

.",&-""

34

)FU/JFVXC

C2

C4

C3

C5

C6

C1

N

PPQ FMFUFL PHFOL

C7 C8

A2/A4

B1

B2

E2 B2

7FSLPPQGBTF

IF

%F#JFTFMJOH

F#JF[FMJOHF O%F$BJTTPOU BSJ VVS J

KBOV XFFEFGBTF[B 4UBSUWFSLPPQU

.DEVRIESCOM.NL 702746 WWW

immo.indd 1

moregio en riante vr Inmiddels is im ren woning, e io n se f o , rs e start gaat om een . g kap wonin 8FMLPNte eeFrs 11:45:53 Bouw QE P17-09-2007 WFS edsPQ reLP 4UBfaSUse F TF geGB tSJ stOar B V KB 

O 'BTF

MJOHIFOM XXXEFCJFTF

XBUFS JFG HFOLXBMJUBU LMFJOTDIBMJ EJH BS XB PH IP BTU JOHFOJOEFOB BMMFWPPS[JFO QFMMF ,B SO LF FO HFMFH UBUJPOWMBLCJK "FO/4T

en kap twee onder e re a lb a ta e b n planning de verkoop va ningen in de o lle e sw p n a zi K e g in r e rt e a waar u rw Binnenkort st r ook staan e aar een kavel a n a k M e . n zo e p g o in u n wo n kunnen oek. Bent en 9 starters en. Ook daari e en de Zuidh w g u n o ri b ie n rt te ve la O t l n voor zowe nsen op ku r uw eigen we a a n g in n o w een . art. Deze wij u voorzien oningen gest w e ld ke a h sc e reidingsplan van 6 royale g t laatste uitb p e o h o n rk va ve d e n d ra Inmiddels is uwd aan de worden gebo n lle zu n e g in won n. ndrikskindere in 's-Heer He emeldinge t 9 4424 BB W a ra st a in m el Wilh

.nl io g e r o m im . w ww

immoregio.indd 1

17-11-2008 09:12:59


“Steeds meer mensen kiezen voor totaalservice” Sommigen zijn huiverig om in deze tijd een woning te kopen of verkopen. Deze aarzeling is echter niet nodig, mits er in zee wordt gegaan met een makelaar met een brede kennis van de markt en die een uitgebreide service biedt. Volgens Elze Eertink en Peter Ganseman van immoregio, de erkende VBO-makelaar in Wemeldinge, is de tijd dat mensen in zee gaan met een makelaar die hun woning voor de hoogste prijs in verkoop neemt, gelukkig voorbij. “Wij juichen deze ontwikkeling toe, immers, woningen die te hoog in de markt zijn gezet, blijken moeilijker verkoopbaar te zijn met een bijstelling van de verkoopprijs en een onrustige woningmarkt tot gevolg. Zeker in deze tijd is kennis van de markt en de regio van onschatbare waarde. Maar ook het begeleiden bij zowel verkoop als aankoop is een extra service waarvan de consument steeds vaker de meerwaarde van inziet. Juist aan die totaalservice, een gedegen kennis en ervaring gekoppeld aan een begeleiding van a tot z, dus van bezichtiging tot aan de notaris en zelfs daarna, is nu een grote behoefte. De werkwijze van immoregio sluit hier naadloos op aan”.

Naast bemiddeling bij aan- en verkoop is immoregio gespecialiseerd in de huur en verhuur van woningen in de recreatieve en permanente sector, tevens ontwikkelen, begeleiden en verkopen wij nieuwbouwwoningen en -projecten. “Zo worden er op de locatie van het oude pand van Glashandel Moerstee aan de Nieuwe Kerkstraat in Biezelinge nieuwe woningen gerealiseerd. Een unieke en ruime bouwlocatie met veel mogelijkheden. Wie meer wil weten over onze werkwijze, de projecten, diensten en aanbod kan een kijkje nemen op onze website www.immoregio.nl of bellen met 0113- 622000 immoregio, Wilhelminastraat 9 in Wemeldinge

De aan- of verkoop van een woning is een emotionele aangelegenheid waarbij belangrijke beslissingen genomen moeten worden. “Wij bieden een professionele begeleiding en ondersteuning waar de klant optimaal van kan profiteren. Niet alleen bij de verkoop van de woning maar zeker ook bij aankoop. Steeds meer mensen beseffen dat een makelaar bij de aankoop een doorslaggevende rol kan spelen. Door onze ervaring en expertise kunnen wij een koper behoeden voor een te hoge aankoopprijs of verborgen gebreken maar ook uitzoeken hoe het zit met bijvoorbeeld bestemmingsplannen of juridische zaken. De berichten in de media hoeven geen beletsel te zijn om een woning te kopen of te verkopen. Voorwaarde is dat er in zee wordt gegaan met een betrouwbare en servicegerichte makelaar die een eerlijke en goede voorlichting geeft”.

Moerstee 30 jaar - 11

immoregio.indd 1

17-11-2008 09:39:26


ARIE ROMIJN B.V.

GLASLATTEN VOORZETRAMEN VENTILATIEROOSTERS ALUMINIUM PROFIELEN

BEGLAZINGSMATERIALEN GEREEDSCHAPPEN KITTEN

Zeeland AssurantiĂŤn Als u kiest voor zekerheid

Voor een onafhankelijk advies voor al uw:

ARIE ROMIJN B.V. HEFT HET GLAS OP DE OPENING VAN HET NIEUWE PAND VAN GLASHANDEL MOERSTEE

* Schadeverzekeringen * Hypotheken * Levensverzekeringen * Pensioenen * Financieringen * Sparen

Zeeland AssurantiĂŤn Dorpsstraat 53 4451 BB Heinkenszand tel: (0113) 351929 fax: (0113) 352006 Email: info@zeelandassurantien.nl Website: www.zeelandassurantien.nl

I WWW.ARIEROMIJN.NL • T 0183 - 645 610 • F 0183 - 670 781

BEDRIJFSPANDEN„INDUSTRIpLEHALLEN STALLENENMANEGES BEDRIJFSVERZAMELGEBOUWEN LANDBOUWSCHUREN„RENOVATIES

Hoondert Staalbouw is een regionaal opererend bedrijf met circa 35 werknemers. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfspanden, kantoren en agrarische projecten alsmede het renoveren van dak en gevel. Hoondert Staalbouw beschikt over een metaalzetterij en proďŹ leert zelf stalen dak- en gevelbeplating. Hoondert heeft ook een handelstak, te weten Hoondert Bouwproducten B.V. Hoondert Bouwproducten verhandelt de dak- en gevelbeplating tevens bij bedrijven en particulieren. Het bedrijf is sinds 1987 actief en realiseert projecten van ontwerp tot sleutelklaar.

(ANDELSWEG„3(+APELLE

4 „& „WWWHOONDERTCOM

Moerstee 30 jaar -12

12.adv.moerstee.indd 1

17-11-2008 09:14:18


Glas verrijkt het interieur Om je thuis te blijven voelen in je eigen huis, moet er zo nu en dan iets vernieuwd of aangepast worden. De tijd verandert, smaak verandert, dus een huis verandert mee. Een complete make-over is vaak niet nodig. Een aanpassing van de keuken, woonkamer of badkamer kan een enorm verschil geven. Vraag tien mensen naar hun favoriete plek in huis en acht zullen antwoorden: de keuken. De moderne keuken kenmerkt zich door een doordachte vormgeving en veel aandacht voor gebruiksgemak. Te beginnen bij het design van de keuken. Naast de felgekleurde keukenkasten zien we steeds meer ruimte voor de zwart-wit keuken. Deze klassieke basiskleuren vormen weer een inspiratiebron voor het moderne interieur. Zwart en wit lenen zich apart goed als basiskleur, of creëren samen een krachtig contrast dat kan worden aangevuld met accenten. Een mooie glazen achterwand, RVS elementen, een ruimtelijke glazenafzuigkap, het zijn elementen die een gevoel van ruimtelijkheid en design geven. Het aanrechtblad is een van de blikvangers van de keuken. En ook hier signaleren we een nieuwe trend: het glazen keukenblad. En met glas bedoelen we dan 'gehard veiligheidsglas'. Glas is slijtvast

en blinkt ook uit in praktisch gemak. Ze zijn krasbestendig en poriënvrij en daardoor hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Het glas kan in diverse kleuren worden besteld en voor het oppervlak kan worden gekozen uit mat, glanzend, of satijn. Sinds kort zijn er zelfs glazen werkbladen verkrijgbaar met een bloemstructuur. Maar behalve de 'looks' heeft ook de techniek de nodige veranderingen doorgemaakt. Zeker als het gaat om kooktechniek. De stoomoven blijft in rap tempo de markt veroveren. Stoomovens passen helemaal bij de gezonde kooktrend van nu. Door te stomen blijven voedingsstoffen en vitamines, maar ook kleur en vorm, goed bewaard. Wat minder bekend is, is dat in een stoomoven gerechten heel gemakkelijk opgewarmd kunnen worden. En dan smaakt het nog net zo goed als de eerste dag. Dat is een groot voordeel in vergelijking met andere opwarmtechnieken: smaak, voedingswaarde en structuur veranderen niet. Dat is natuurlijk erg handig in deze hectische tijd, waarbij er niet iedere dag tijd is om uitgebreid te koken. Nog zo’n innovatie die koken een stuk eenvoudiger maakt: kookunits die naar wens worden ingedeeld. Losse elementen vormen samen het ideale kookstation. Een unit om te wokken, een unit om te frituren, een inductie-unit, een gasbrander. Het is maar een voorbeeld. Wie wil kan elke vorm van koken, op elke gewenste bron, verenigen in één totaalconcept.

Moerstee 30 jaar -13

Glans in glas.indd 1

17-11-2008 09:15:48


De teamspirit van Moerstee glasspecialist

Moerstee 30 jaar - 14

personeel.indd 2

17-11-2008 09:17:02


Annekdotes: Spannend

Teamgevoel

Toen Saint Gobain voor de eerste keer een partij glasplaten van superformaat (6 x 3.21 meter!) kwam afleveren was dat best een uitdaging. Het lossen van deze partij was erg spannend. Dit zijn de grootste glasplaten die gemaakt worden. Moerstee glasspecialist kan deze giganten tegenwoordig zelf met de nieuwe machines verder verwerken.

Het teamgevoel bij Moerstee glasspecialist wordt zeer belangrijk gevonden. Samen moet de klus immers geklaard worden. Deze eenheid wordt niet alleen op de werkvloer bevorderd maar ook met personeelsuitjes, zoals het dagje rondleiding Amsterdam met diner in CarrĂŠ.

Werken bij Moerstee Het werken bij Moerstee glasspecialist wordt als afwisselend en leuk ervaren. De onderwerpen van opdrachten zijn breed, van woonhuizen tot luxe jachten, van glazen deur tot complete douchehoeken. Omdat het een echt familiebedrijf is zijn de communicatielijnen van werkgever naar medewerkers lekker kort en voelen de medewerkers zich persoonlijk betrokken.

Bijzonder De opdrachten bij Moerstee glasspecialist zijn veelzijdig. Soms zit er echter een echt bijzondere opdracht bij. Bijvoorbeeld het werk bij een crematorium in Bergen op Zoom. Tijdens dit werk werd door de medewerkers van het crematorium met veel respect uitgelegd hoe een crematie verliep. Zo zijn opdrachten soms op een breder vlak leerzaam.

Moerstee 30 jaar -15

personeel.indd 3

17-11-2008 09:17:19


Slabbekoorn Interieurbouw in Goes

Uniek project en technisch hoogstandje Projecten zoals bij Van Westen Menswear in Goes komen niet zo vaak voor, maar vormen wel het neusje van de zalm voor de medewerkers van Slabbekoorn Interieurbouw. Het ontwerp vormde voor hen een grote uitdaging die samen met glasspecialist Moerstee werd aangegaan. Het ontwerp voor het interieur omvatte speciale glasproducten zoals glazen kasten die onzichtbaar verlijmt moesten worden. Volgens Jeroen Beerens van Slabbekoorn Interieurbouw was hiervoor een vrij unieke techniek voor nodig gecombineerd met vakkennis. “Omdat wij vaker samenwerken met glasspecialist Moerstee was die combinatie snel gemaakt. Samen met de architect was een interieur ontworpen die de nodige uitdagingen vormde, samen met de vakmensen van Moerstee hebben wij dit tot het gewenste en fantastische resultaat kunnen uitvoeren”. De opdracht was een eigentijdse modebeleving die een breed publiek moest aanspreken met een warme uitstraling. “Het pand is vrij groot maar niet al te breed. Door zoveel mogelijk transparant te werken met een heel naturelle uitstraling hebben wij een interieur gerealiseerd dat ruimte en luxe uitstraalt. De begane grond met voornamelijk casual wear, heeft een moderne en de bovenverdieping met onder meer kostuums, heeft een meer klassieke uitstraling gekregen. Via specifieke vormen, zoals de cirkels op de grond en in het plafond, en diverse materialen terug te laten komen door het hele pand, is een eenheid ontstaan. Door het gebruik van de enorme grote glazen, halvemaanvormige, legschappen van zo’n zes tot zeven meter lengte, is het ruimtelijke effect versterkt. Wij hebben hierbij niet alleen gebruik kunnen maken van de expertise van Moerstee, maar ook van hun flexibiliteit. Een kleine miscalculatie zorgde er namelijk voor dat wij glazen schappen te kort kwamen, maar door het meedenken en het snel inspringen van Moerstee kon één dag voor de opening alles geplaatst worden”. Jeroen Beerens noemt de realisatie van het interieur van Van Westen Menswear in Goes het paradepaardje van dit jaar. “Samen met de twintig vakmensen in onze productiehal hebben wij een fantastisch interieur gerealiseerd dat als visitekaartje kan fungeren voor ons vakmanschap. Wij hebben er een statement neergezet waar wij trots op zijn en, eigenlijk het belangrijkste, waar de klant supertevreden over is”.

Moerstee 30 jaar - 16

slabbekoorn.indd 2

17-11-2008 09:19:10


bulthaup

Het nieuwe keukensysteem b1 is jong van uiterlijk, jong wat betreft voordelen en jong in prijs. De tijd is rijp om kennis te maken met bulthaup b1. We nodigen u van harte uit om bulthaup b1 bij ons te leren kennen: Slabbekoorn Interieurbouw BV Livingstoneweg 50. 4462 GL Goes. Tel. 0113 222770 www.slabbekoorn.eu www.goes.bulthaup.nl Moerstee 30 jaar -17

slabbekoorn.indd 3

17-11-2008 09:19:35


Uw partner in al uw technisch onderhoud. * Timmerwerk * Tegelwerk * Schilderwerk * Loodgieterwerk * Elektratechniek * Stukadoorswerk

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz personenwagens en lichte bedrijfswagens

Autobedrijf Sterdome BV, Scottweg 43, 4462 GS Goes Tel. 0113 27 23 23, fax. 0113 22 95 94, info@sterdome.nl, www.sterdome.nl

Octrooiweg 12 Tel.: Fax.: www.breed.nu

* Restauratie * Renovatie * Aanbouw / verbouw * Sloopwerk * Tuinonderhoud * Klein en groot Grondverzet

- - - -

4387 PJ Vlissingen 0118-465256 0118-461342 info@breed.nu

* 5 7 % % , 4 * % 3 6 ! . 3 0 ) % ' % , 3 Moerstee 30 jaar - 18

18.adv.moerstee.indd 1

17-11-2008 09:20:31


IndustriĂŤle automatisering T 0113 - 35 24 40 F 0113 - 35 22 64 E elektro@paree.nl

Telecom & Utiliteit T 0113 - 35 53 55 F 0113 - 35 53 50 E telecom@paree.nl

Service & Onderhoud T 0113 - 35 53 66 F 0113 - 35 53 60 E service@paree.nl

Goes Columbusweg 8 0113 27 1955 Terneuzen Axelsestraat 106 0115 69 5642 Partner van

Corporate Express

www.paree.nl

Rust, elegantie en comfort

Sinds kort heeft Leicht Keukens een eigen vestiging in Zeeland. Leicht is een grote naam, die internationaal al jaren staat voor een gedegen combinatie van functie en elegantie. Mortiereboulevard (Oost)

A58

Leicht richt zich nadrukkelijk op kwaliteit. En kwaliteit bestaat, als het om keukens gaat, om gebruiksgemak, mogelijkheden en design. Strakke lijnen, eerlijke materialen en de combinatie van warmte en modern ontwerp. Dat is Leicht Keukens. Welkom in een wereld van exclusief comfort. Welkom bij Leicht Keukens Middelburg.

Moerstee 30 jaar -19

19.adv.moerstee.indd 1

17-11-2008 09:20:55


biedt u betere ĂŠn comfortabelere oplossingen in:

Kunststof kozijnen Aluminium kozijnen Serres Rolluiken Dakkapellen Gevelbekleding Screens Zonwering

Bosstraat 46 (Ind.ter. Borchwerf), 4704 RL Roosendaal tel. 0165-523400 Kreeft 9A (Ind.ter. Olzendepolder), 4401 NZ Yerseke 20.adv.moerstee.indd 1

www.dago.nl

80633 www.inenout.nl

Dago staat voor degelijk vakwerk in kunststof en aluminium, vervaardigd met moderne apparatuur in de hoofdvestiging in Roosendaal. Dagelijks zijn eigen deskundige en ervaren montageploegen onderweg in Nederland om onze producten te plaatsen.

17-11-2008 09:21:30


Fotografie: in&out reklame-yerseke

Dago BV in Roosendaal en Yerseke

Onderhoudsvriendelijke gevelelementen gecombineerd met vakmanschap, kwaliteit en service

Dago BV is hét bedrijf voor kunststof en aluminium kozijnen, garagedeuren, dakkapellen, rolluiken en zonwering. Dago BV staat voor kwaliteit gekoppeld aan een uitstekende service door middel van een ruime ervaring en het vakmanschap van alle medewerkers. Evenals glasspecialist Moerstee bestaat Dago 30 jaar, het bedrijf is inmiddels een begrip in Brabant en heeft zijn werkzaamheden uitgebreid naar het oostelijk deel van Zeeland. De kunststofproducten worden geleverd aan zowel particulieren als de zakelijke markt. “Via een bevriende relatie zijn wij terecht gekomen bij glasspecialist Moerstee waar wij al ons isolatieglas vandaan halen. Deze

samenwerking verloopt uitstekend en wij zijn er dan ook bijzonder tevreden over”, aldus Lennert Steketee van Dago BV. “Juist omdat wij staan voor kwaliteit zijn onze zakenpartners belangrijk voor ons. glasspecialist Moerstee beantwoordt volledig aan deze filosofie”. De ontwikkelingen van kunststof en de toepassingen staan niet stil. Vooral op het gebied van uitstraling, kleurenmogelijkheden en isolatie is sinds de laatste jaren veel veranderd. “Door de hedendaagse technieken is een verschil met echt hout nauwelijks te zien, op de kleurechtheid geven wij tien jaar garantie, bijvoorbeeld rood blijft dus ook echt rood. Daarnaast biedt het vijf-kamersysteem een hogere isolerende eigenschap en natuurlijk wordt er glas verwerkt met de hoogste isolatienormen. Onze Dago-kozijnen zijn inclusief KOMO-certificaat met garanties die oplopen tot wel vijftien jaar. Om het plaatje compleet te maken verzorgen onze eigen monteurs het meetwerk en de montage. Kortom, met de producten van Dago wordt een stuk vakmanschap binnengehaald tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding”. Dago is een belangrijke speler op de kunststof kozijnen markt die nog steeds gestaag groeit. “Onze toekomstvisie is er op gericht om het landelijke netwerk van dealers uit te breiden en tegelijkertijd sterk aanwezig te blijven voor particulieren. Onze kracht ligt in kwaliteit en service, we zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet”. In Roosendaal op industrieterrein Borchwerf is naast de productie ook de grote showroom van Dago te vinden. Doordat Dago ook in Zeeland steeds meer klanten krijgt is in Yerseke sinds kort een showroom geopend aan de Kreeft 9a.

Moerstee 30 jaar - 21

21.dago.moerstee.indd 1

17-11-2008 09:23:08


reclamestudio

fotostudio

reclamestudio

fotostudio

Hoveniersbedrijf Riedijk kan u van dienst zijn met alles op het gebied van de tuin. Onze vakmensen creëren vanaf het ontwerp

Vertrouw op een gezond idee!

tot aan realisatie door vakwerk en creativiteit, voor u een tuin waar kwaliteit, exclusiviteit en oog voor detail de trefwoorden zijn. ook voor het onderhouden van uw tuin of bedrijfsterrein bent u bij ons aan het juiste adres.

Biezelingsestraat 22 | 4421 BM Kapelle | Tel. 0113 340133 info@studioskapelle.nl | www.studioskapelle.nl

info@jriedijk.nl

Glazen deuren DORMA beslag

dat stáát!

Ruimte voor verbeelding Het DORMA RSP 80 schuifdeursysteem integreert perfect in de omgeving. Alle zichtbare onderdelen zijn in aluminium uitgevoerd. De looprail is bovenaan voorzien van een rubberen loopweg die voor een vloeiende en geruisloze loop van de glaswand zorgt. Kijk voor meer informatie op: www.dorma-pos.nl of op www.dorma.nl

inrichters van projecten en winkels

Kapelle Tel. 0113 344 151

Moerstee 30 jaar - 22

22.adv.moerstee.indd 1

17-11-2008 09:23:48


Wij feliciteren Moerstee van harte met de opening van hun nieuwe pand en het 30-jarig jubileum

Mmmm... ‘t komt van Kees Schrijver!

Vleesspecialiteiten

Charcuterie Als aanvulling op de producten van Moerstee glasspecialist kunt u bij ons terecht voor: - -

Partyservice

een uitgebreid pakket buiten- en binnenverven, waaronder schitterende lijnen KALK- en KRIJTVERF. Roestvaststalen producten als trappen, kapstokken, tafels: naar uw specificatie vervaardigd.

Culinair

inkoopadvies - technische handelsonderneming staal / RVS - bouwmaterialen – verf Jan Lievenslaan 22, 4401 SJ Yerseke Telefoon +31 (0)113 - 57 41 82 www.goudinkoop.com - www.goudverf.com

ontdek de enorme keuze topmerk sanitair! Bezoek de showroom van de grootste sanitairspecialist uit de regio!

bovendien hebben wij een groot assortiment keukens, bouwmaterialen, tegels en houten vloeren*

Bij Imabo LOGUS vindt u werkelijk alles op het gebied van ruw- en afbouw. Wij geven graag deskundig advies aan bedrijven maar ook aan particulieren en verzorgen desgewenst de complete montage. Uitsluitend toonaangevende topmerken en gratis bezorging!

LOGUS Vlissingen | Goes-Noord | Goes-Zuid | Bergen op Zoom | Roosendaal | Rotterdam www.logus.nl

* kijk op de site welke producten worden verkocht in de verschillende vestigingen.

Korte Kerkstraat 3, 4461 JE Goes Tel. 0113-256630

Moerstee 30 jaar - 23

23.adv.moerstee.indd 1

17-11-2008 09:24:13


Veelzijdig dubbelglas De ontwikkeling in dubbelglas heeft niet stil gestaan. Fabrikant Saint Gobain levert diverse varianten op dit fraaie product met allen eigen unieke eigenschappen. Gelaagd glas is glas dat is samengesteld uit twee of meer glasplaten waartussen meerdere transparante PVB-folies zijn aangebracht. Bij breuk blijft de beglazing op haar plaats en blijven de glasscherven op de plastic folie kleven. Bij inslag wordt het binnendringen bemoeilijkt en vertraagd. Met beglazing voor verbeterde thermische isolatie of hoogrendementsbeglazing kunt u het wooncomfort in de winter verbeteren en bespaart u op verwarmingskosten. Tevens voorkomt u dat de temperatuur in de zomer al te sterk oploopt. U bespaart op verwarmingskosten én op kosten voor airconditioning!

Met designglas creëert u de leefomgeving van uw dromen! Glas biedt tal van mogelijkheden als het gaat om interieurinrichting. Dankzij de diversiteit in vorm, textuur en motieven zijn esthetische oplossingen voor alle toepassingen mogelijk. Sommige beglazingen kunnen worden gecombineerd met toepassingen die gericht zijn op meer comfort in winter en zomer, akoestische isolatie en verbeterde veiligheid. Op klassieke wijze geblazen glas, figuurglas of gematteerd glas – u kiest wat bij u past om een aangename leefomgeving te creëren.

Het principe van zelfreinigend glas berust op de gecombineerde werking van twee natuurlijke invloeden: zonlicht en regen. Onder invloed van UV-straling worden - zelfs op bewolkte dagen - vuilresten op het glasoppervlak afgebroken en wordt het glas wateraantrekkend. Door de regen worden vervolgens alle vuilresten weggespoeld zonder dat zich druppelsporen vormen.

Moerstee 30 jaar - 24

24.adv.maatwerk.moerstee.indd 1

17-11-2008 09:24:35


Jaap Oele, allround medewerker Moerstee

“We hadden eigenlijk 10 jaar geleden al moeten verhuizen”

Jaap Oele kwam in 1982 bij het bedrijf van Govert en Lenie van der Moere, de oprichters van Glashandel Moerstee. Binnengekomen als timmerman heeft Jaap in de loop der jaren op alle afdelingen gewerkt en zo het hele proces van uitbreiding en groei meegemaakt. “Het was geen beste tijd toen voor mij, ik was timmerman en kwam zonder werk te zitten. Van der Moere hoorde dat ik werkloos was en vroeg me om bij hem te komen werken. De glashandel stond toen nog in de kinderschoenen, ik weet nog goed dat mijn eerste karweitje het inzetten van een nieuw glasplaatje in de deur van de pastorie was. Omdat ik timmerman van beroep was, zijn we ook raamwerken en kozijnen gaan doen. We gingen op pad met de luxe auto van Van der Moere met daarachter de aanhangwagen, maar als het hard waaide dan konden we niet rijden omdat de aanhanger te veel zwabberde”. Het bedrijf groeide, we kregen meer klanten, er kwamen meer medewerkers, er werd een loods gebouwd en een glasauto aangeschaft. “We kwamen op een gegeven moment op een punt dat we er ook slijpwerk erbij wilden gaan doen. In Zeeuws-Vlaanderen werd een slijpmachine weggedaan, we hebben de machine daar uit elkaar gehaald en in de loods weer in elkaar gezet. Maar eigenlijk

was het apparaat te groot om te gebruiken waar het voor bestemd was, namelijk horizontaal slijpen. Hij werd omgebouwd om verticaal te kunnen slijpen. Tja, het werkte wel, maar het was verre van optimaal dus uiteindelijk werd er een goede machine aangeschaft. Het machinepark werd in de loop der jaren verder uitgebreid met onder meer CNC-gestuurde machines”. Ook Jaap’s vrouw Heleen werkt bij Moerstee. “Heleen werkt hier inmiddels ook al weer ruim 12 jaar. Het is hier eigenlijk wel een beetje een familiebedrijf, in de breedste zin van het woord. Heleen hielp indertijd bij de Van der Moeres thuis, ging daarna de rekeningen doen op kantoor en nam later de boekhouding over. Voor ons werkt het prima, zo samen op kantoor. Als we thuis zijn, zijn we thuis en praten we niet meer over ons werk. Dat doen we al jaren zo”. “In de tijd die ik bij Moerstee werk, heb ik nooit meer hoeven inzitten over mijn baan en of ik nog wel werk zou hebben. We hebben in de glashandel altijd werk gehad, soms zelfs teveel, en dat is nog zo. Want goed beschouwd hadden we tien jaar geleden al moeten verhuizen, zeker als we zien hoe groot we zijn geworden en hoe makkelijk werken het nu is. Dan was het aan de Nieuwe Kerkstraat eigenlijk maar behelpen”.

Moerstee 30 jaar - 25

21.Jaap.Oele.indd 1

17-11-2008 09:46:52


Ramen, deuren en kozijnen zijn belangrijke onderdelen van uw huis. Ze geven toegang, houden het contact met de buitenwereld en zorgen voor lichtinval. Bij een vakkundige toepassing geven ze de juiste uitstraling en meerwaarde aan uw huis. Moerstee glasspecialist heeft een uitgebreide keuze in deuren en kozijnen, zowel in hout als in kunststof. U vindt bij ons deuren en kozijnen die bij uw huis passen, naar uw eigen smaak van klassiek tot modern. Omdat we over een eigen werkplaats voor houtbewerking beschikken, maken we hardhouten deuren en kozijnen nog op de “ouderwetse” manier. Op iedere gewenste maat en van elk gewenst materiaal! Kunststof vindt u in en om het huis; deuren, ramen, gevels, enz. Dit materiaal kunt u overal voor gebruiken. Het is te verkrijgen in vele kleuren, maten en vormen. Een kenmerk van kunststof is dat het onderhoudsarm in gebruik is. Dit houdt in dat het gemakkelijk te reinigen, te onderhouden en te plaatsen is. Daarnaast is kunststof weerbestendig en heeft het een lange levensduur.

Alle ambachten onder één dak

Trends in glas en metaal

Maak kennis met het gevoel van glas van de meesters van Moerstee

Waterglas Naast het gebruikelijke glaszetwerk, dubbel glas en kozijnen levert Moerstee ook glas “specialties” voor de interieurs van luxe jachten. Deze activiteit is enkele jaren geleden ontstaan toen voor een interieurbouwer voor de bouw van een luxe jacht in Vlissingen een lokale partner werd gezocht voor de levering van op de millimeter nauwkeurig geslepen glas voor spiegels, wandpanelen en glazen deuren. Investeringen in nieuwe apparatuur zoals horizontale computergestuurde slijpmachines en zandstraalautomaten hebben ertoe geleid dat Moerstee nu ook opdrachten uitvoert voor andere werven, o.a. in Friesland en voor collega glashandelaren in Nederland en België.

JACOB BOER

GROOTHANDEL VOOR DE BOUW Hang- en sluitwerk Bevestigingsmateriaal Gereedschap

Verrijn Stuartweg 6a π 4462 GE Goes

Tel. 0113-220510 π Fax 0113-232625

info@jacobboer.nl π www.jacobboer.nl

Schitterend slijpen In onze nieuwe slijphal kunnen we elke denkbare glasbewerking voor u uitvoeren. Met de nieuwste computergestuurde glasbewerkingsapparatuur kunnen we ronde en ovale glasplaten bewerken. Het werkblad van de machine is 3.20 bij 2.30 meter en kan glasplaten met een dikte van 4 t/m 80 millimeter bewerken. Deze specialiteit wordt ook veel voor andere bedrijven buiten Zeeland verzorgd. Wij maken alles van en met glas en verzorgen ook glasproducten die met andere materialen worden gecombineerd. Zo behoort onder meer een glazen tafel met gietijzeren onderstel of met houten poten tot de mogelijkheden. Wij verzorgen zelfs de productie van uw glazen douche- of badcabine. Met de slijpmachine kunnen uitsparingen uit de glazen wanden worden gefreesd. Ook hier is maatwerk het toverwoord.

Moerstee 30 jaar - 26

26.red. trends_def.indd 1

17-11-2008 09:26:14


:C@D8GCLJžFE<

J>>

K_i\\`eFe\1 D`c`\lY\_fl[ <e\i^`\Y\jgXi`e^ :fd]fik

J^[=h[[dED;

J>>:C@D8GCLJFE<`j\\ee\lkiXXc `jfc\i\e[\_ff^i\e[\d\ekj$ Y\^cXq`e^d\kle`\b\gi\jkXk`\j fg_\k^\Y`\[mXek_\id`jZ_\ `jfcXk`\\eqfee\nXidk\n\i`e^%

L4(#'N&d)B ^4'#+0mfc^\ej<E-.*d\k8i^femlcc`e^0' d\kjgfln(,dd%

:C@D8GCLJFE<[iXX^kjk\ibY`aXXe m\id`e[\i`e^mXe_\k\e\i^`\^\Yil`b k%Y%m%m\inXid`e^f]m\ibf\c`e^%

J>>

nnn%jX`ek$^fYX`e$^cXjj%Zfd

31-10-2008 12:10:58

Marjan van der Moere, de vrouw van Marcel, is op kantoor verantwoordelijk voor het beheer van het dubbel glas. Sinds 1991 is zij ‘in de zaak gekomen’ en heeft vanaf die tijd van alles wat gedaan. “Vroeger hadden mijn schoonouders een kantoortje aan huis. Door de vele drukke werkzaamheden werd ik door hen gevraagd om te komen helpen, maar daarvoor moest er wel eerst een nieuw kantoor gebouwd worden. Eenmaal op kantoor heb ik van alles gedaan, van boekhouding tot planning, Ik heb zelfs leren glassnijden van mijn schoonvader. Dat was handig als het druk was en er klanten in de zaak kwamen”. De verandering met de verhuizing is voor mij tweeledig, enerzijds hoort het bij de vooruitgang, maar anderzijds vind ik dat er een tijdperk is afgesloten die niet meer terugkomt. Voor mijn gevoel hebben we iets achtergelaten in de Nieuwe Kerkstraat. Alles wat daar door mijn schoonouders is opgebouwd, verdwijnt straks en dat vind ik toch wel moeilijk. Natuurlijk vind ik de nieuwe locatie fantastisch, we hebben een prachtige showroom, een mooie kantoorruimte en een fantastische werkplaats. Maar toch ben ik een beetje weemoedig, je weet dat je vooruit moet, maar je gevoel zegt wel eens iets anders”. Marjan van der Moere, beheer dubbelglas

afwerksystemen, montage, timmerwerk en advies

“’t Is mooi, maar ook een beetje moeilijk”

Noteboom Afbouw

Adv. Climaplus1 A5 liggend.indd 1

teit in ... i l a w K w afbou gespecialiseerd in: • Systeemplafonds • Systeemwanden • Luxe scheidingswanden • Kasten (custom made) • Laminaat, parket en eikenhouten vloeren • Verlichting (stekkerklaar) • Kozijnen in en exterieur (hout, staal en kunstof) • Afhangen van binnen en buitendeuren • Timmerwerkzaamheden o.a. koven, verdiepingsvloeren, plinten en alle andere voorkomende werkzaamheden • Plaatsen glas in en exterieur. • Gevelbekledingen zowel hout als trespa en plastica. • Verkoop en levering afbouwmaterialen. Generaal Snijdersstraat 19 • 3244 BC Nieuwe-Tonge Te l . : ( 0 1 8 7 ) 6 5 1 6 0 1 • F a x : ( 0 1 8 7 ) 6 5 1 6 0 1 info@noteboom-afbouw. nl • www. noteboom-afbouw. nl

Moerstee 30 jaar - 27

27.adv.moerstee.indd 1

17-11-2008 09:26:58


D8JK<I$J?@E<ž

J>>

JX`ek$>fYX`e>cXjj n\ejkDf\ijk\\ ^cXjjg\Z`Xc`jkm\\c jlZZ\jd\k_\k *'$aXi`^alY`c\ld\e _\ke`\ln\gXe[

nnn%jX`ek$^fYX`e$^cXjj%Zfd

28.adv.moerstee.indd 1

17-11-2008 09:27:20

Glasacties  

Nieuwe Catalogus

Glasacties  

Nieuwe Catalogus

Advertisement