Page 1

Vera Olimpike

A jeni gati të bëheni pjesë e Lojërave Olimpike? www.kampiveror.bonevet.education


Që nga koha e Greqisë së Vjetër Lojërat Olimpike janë bërë traditë e të gjitha vendeve të botës.

Lojërat Olimpike, duke përfshirë sportin dhe kulturën, ndërtohen mbi vlerat e respektit ndaj njëri-tjetrit dhe shpirtit të ekipit.


s e m r ë p , ’ ’ e k i p m i l O , e a r r o e r V u ’ t ‘ l i u p k e h Kam d e v i t r o e p v s ë j e n v i r e t ë e t t i ë v j i o t s k ë a m u ë t , p m i i l k l e ë q ë n r ë a n u p ka p i s e k i . i p t k m i e l p o s t e a r r e h vle d i t e t i r a d i l o s , a i s ë q i m e ë s e j p ë n e j ë t o d t i s ë r ë r t a a m s i d – Pjesë e m h s y r d n ë t ë t e v e e h t d e t i e v k i i t p m ak i l O t e j r a j g e n h d a g t i n p i a k r e a u ë r t i p m s i n t i r ë d n ë n r a u s u k o f ë t t . a t i r e m j i t n u p ë k h s a b ë n j o t r ë d n i ’ t ë n i s ë d n u m ë n e k ë t o e h d Ata d t ë r a t h s i p , t j u m a l f ë t e vetë m e r y t ë t t i p i k e e t a k i t s i r ë e h t t i k j a g r ë t ka a j g n e h o k i f i t n e d i ë t o d t a l i c . t i p m ka


Një javë plotë argëtim, festë e lojë Aventura verore fillon këtu! Kampi ''Vera Olimpike' zhvillohet nga 13-17 Gusht Aplikimi është i hapur në linkun www.kampiveror.bonevet.education   Shihe mi në Kamp in Ver or

Vera Olimpike  
Vera Olimpike  
Advertisement