Page 1

4 Elementet

A jeni gati tĂŤ eksperimentojmĂŤ? www.kampiveror.bonevet.education


Shkenca duket si një gjë e komplikuar, si një

mister në vete. Por,

shkenca na tregon cdo gjë për natyrën, se si gjërat në jetën e

përditshme funksionojnë.

Është për t’i bërë gjëra e çuditshme, misterioze dhe të komplikuara të bëhen gjëra që i kuptojmë.


ë m u h s e d n e ë t h s ë ë n y i s r e v i ë n n j U i v u t ë k r o p , z o i r e ë t n s j i ë m b ë n o m h t i j g a t A . t ë r . a e t j ë g c i j n g e r k ë h p s ë n j e j g j a t s a p e h d e j t e y p ë t o d t ë j i m ë f t i p m a k ë t a j G e k u d , ë r a t c n e k h s ë n n e h o r r ë d n sh e h d n i r j a , n i j u , n ë k o t r a u r o l p s ek . n ë t i dr

ë t ë n i s ë d n u m ë n e k ë t o ë d t a e t t A n e m i r e p s k e e ë s e j p e ë v e t jen e t i v i t k a e h d e m h r s a y u r t d p n u k ë t r ë p e s ë r i h s f r ë p . ë t h n t e i m gj e l e n i l i c e s e j a t e d ë n


Një javë plotë argëtim, festë e lojë Aventura verore fillon këtu! Kampi ''4 Elementet'  zhvillohet nga 16-20 Korrik Aplikimi është i hapur në linkun www.kampiveror.bonevet.education   Shihe mi në Kamp in Ver or

4 Elementet  
4 Elementet  
Advertisement