Page 1

050174 DK


Hos CHANGE respekterer vi din naturlige skønhed. Vores lingeri dikterer derfor ikke, hvordan din krop skal se ud og lover ikke et helt nyt dig. Vi giver dig et væld af forskellige designs med en pasform, der føles helt rigtig. Det handler om, at du skal føle dig smuk. Føle dig fri til at udtrykke dig, udforske forskellige facetter af din femininitet – og vise kvinden i dig. You. Only better.


e


Change PASFORM OG DESIGN. DET PERFEKTE MATCH Kan der virkelig være så meget at udvikle og raffi nere, når vi designer en bh? Ja, det kan der – og det gør vi. For vi ved, der fi ndes lige så mange former og ønsker, som der er kvinder. Den udfordring inspirerer os dagligt til at afsøge nye muligheder. Nye linjer og snit, nye materialer, mønstre og farver.

Hver bh består af op til 40 små dele, som vi formgiver, tester og justerer, til puslespillet går op. Og vi vil gerne give hver eneste kvinde mulighed for at forene den perfekte pasform med hendes drøm om feminint lingeri.

“Vi vil gerne gøre det lidt skønnere at være kvinde, så hver gang vi bidrager en smule til din drøm, er vi et lille skridt nærmere vores egen.”


Din bh guide FIND DINE BEDSTE MODELLER

T-shirt bh DET USYNLIGE TRICK

Full cup bh MERE END FEMININ

Stay up bh EKSTRA FORKÆLELSER OG FRISTELSER

PERFEKT

VELEGNET

EGNET

MINDRE EGNET

UEGNET

S TØ R R E B L Ø D B A R M G - J

MED INDBYGGET WOW-EFFEKT

S TØ R R E FA S T B A R M G - J

Push up bh

MELLEM BLØD BARM DD - F

DEN FEMININE FØLELSE

M E L L E M FA S T B A R M D D - F

Balconette bh

MINDRE BLØD BARM A- D

over hver model, så du får mange farver, mønstre, blonder og detaljer at vælge imellem. Og du kan altid fi nde en ny favorit. Her kan du se, hvilke modeller, der gør mest for netop din figur.

M I N D R E FA S T B A R M A - D

Det er ikke kun størrelsen, der afgør, om din bh får det bedste frem i dig. Derfor har vi udviklet flere modeller med forskellig støtte, stil og facon – til enhver figur og enhver lejlighed. I butikken fi nder du en lang række variationer


CAMILLE PADDED LOW BALCONETTE BH


Balconette bh DEN FEMININE FØLELSE Med balconetten forstår du pludselig hele pointen med en bh. Dine feminine fortrin får nøjagtig den støtte og bløde runding, de fortjener – i alle størrelser fra A til J. KLASSISK BALCONETTE – med transparent foring PADDED – med behagelig ekstra støtte PADDED+ – med højere skål til den fyldige barm PADDED LOW – kombinerer støtten med en flot åben udskæring

FLORENCE PADDED BALCONETTE BH


Push up bh MED INDBYGGET WOW-EFFEKT Hvem drømmer ikke om at understrege en dyb udskæring med lidt ekstra kavalergang? Du kan også vise skuldre og ryg ved at ændre stropperne til halterneck eller krydsryg. Findes fra A til H. PUSH UP – det magiske løft SOFIA SEAMLESS PUSH UP BH

PLUNGE SHAPER – den ultimative effekt til kavalergangen SEAMLESS PUSH UP – din usynlige støtte


EXCLUSIVE PUSH UP BH


TACTEL SEAMLESS PADDED BH


T-shirt bh DET USYNLIGE TRICK Vil du hellere vise figur end bh, er det den sømløse bh, du søger. Helt glat, også under toppen eller festkjolen, hvor du kan ændre stropperne til halterneck eller krydsryg. Findes fra A til H. SEAMLESS PADDED – giver en flot rund barm med en dyb udskæring SEAMLESS SHAPER – giver ultimativ form og støtte til den større barm


Fuldskål bh MERE END FEMININ Har naturen været særlig gavmild, vil du nyde godt af fuldskålen. Set indefra får du den uundværlige ekstra støtte. Og set udefra er du mere kvinde end nogensinde. Findes fra B til J.

SOFIA FULL SHAPER BH

KLASSISK FULL CUP – med flot naturlig pasform og behagelig støtte FULL SHAPER – med ultimativ støtte og minimizer effekt. Stropperne kan ændres til halterneck ¾ CUP – perfekt til den dybe udskæring


LINDA FULL CUP BH


Stay up bh EKSTRA FORKÆLELSER OG FRISTELSER En særlig lejlighed fortjener en særlig kjole – og lingeri, som får det bedste frem i både dig og kjolen. Specielt populær er stay up bh’en, som bliver, hvor den skal, også når du tager stropperne af. Vores stay up bh’er, bodies og corsager fi ndes fra størrelse A til J, afhængig af modellen. STAY UP – god støtte, også til den fyldige barm SEAMLESS STAY UP – det usynlige trick under toppe og kjoler BODY – den smukke silhuet under kjolen CORSAGE – fi ndes som push up, balconette, fuldskål og stay up


LISSI STAY UP BH


Amme bh OMSORG FOR DE SMÅ DETALJER

FLORENCE AMME BH

Din barm er flottere end nogensinde, og det understøtter din bh, blødt og fleksibelt. Med baby på armen kan du selvfølgelig også åbne spændet med én hånd. Findes fra A til J.


Bh uden bøjle DU GLEMMER NÆSTEN, DU HAR DEN PÅ Blonder og skønne runde former fi ndes også uden bøjle. Her får du en blød bh, som smyger sig til kroppen – og alligevel støtter og former det, den skal. Findes fra B til H.

FLORENCE BH UDEN BØJLE


S H

HIGH PERFORMANCE SPORTS BH

C u b o


NO SHOCK

Reducerer belastningen af brystet ved hård fysisk udfoldelse

EASY ADJUST

NO SWEAT

Stropperne justeres nemt, mens du har den på

Effektiv svedtransport, der holder din hud tør

Sports bh HOLDER OGSÅ BARMEN I FORM Change High Performance Sports bh er udviklet, så du kan udfolde din sport så frit som muligt. Den reducerer brystets bevægelse med op til 70 % under træning – en lettelse for dig og sundt for dit bryst, uanset størrelsen. Fra A til H.


Gi’ din barm den opmærksomhed, den fortjener Den gode pasform ligner magi. Men faktisk er hemmeligheden snarere et målebånd og et veluddannet personale. Din barm er ikke one size, og den ændrer størrelse fra år til år. Derfor tilbyder vi altid at måle efter – og anbefaler, at du bliver målt mindst en gang om året.

Mærk efter, før du vælger Bæltet Om bh’en er en favorit, kan du ikke bare se – det kan du mærke. Bh’en skal sidde fast omkring kroppen i en vandret linje. Ellers kan stroppen trække i skulderen og give dig spændinger eller hovedpine.

Skålen Tjek, at skålen er stor nok, så den ligger glat over barmen uden buler.

Hægten Husk endelig, at din nye bh skal passe i den yderste hægte. Så kan du stramme lidt til, når materialet giver sig i brug.

DENMARK SWEDEN NORWAY FINLAND GERMANY THE NETHERLANDS SPAIN IRELAND CANADA SAUDI ARABIA DUBAI QATAR

WWW.CHANGE.COM

050174 DK

Bøjlen Bøjlen skal have den rigtige bredde, så den ligger ind til kroppen bagved brystet. Således undgår du, at bøjlen generer brystet.

Bh guide  

Har du behov for hjælp til at finde den helt rigtige bh? Med bh guiden fra Change er det let at finde frem til den bh, der fremhæver dig bed...

Bh guide  

Har du behov for hjælp til at finde den helt rigtige bh? Med bh guiden fra Change er det let at finde frem til den bh, der fremhæver dig bed...

Advertisement