Page 1

LES TRES BRUIXES I L’HERBA MÀGICA


AUTORS/ AUTORES Ayoub Bouhmidi Timea Caba Arnau Cadenas Freixa Oriol Cano Badenas Marc Cortina Marín Judith Delgado Cuervo Aya Fakher Akchoure Alejandro Funes Moreno Alexandru Gabriel Ganea Maria López Hernáiz Nereia Aina Marc Jaume Miró Fernández Núria Moreno Puig Tània Oses Planell Arnau Ribera Clotet Abril Rota Roset Paula Soler Capellas Clara Luisa Stirbu Stirbu Ares Torra Gendrau Douae Zarrouki


IL.LUSTRADORS/ES Ayoub Bouhmidi Timea Caba Arnau Cadenas Freixa Oriol Cano Badenas Marc Cortina Marín Judith Delgado Cuervo Aya Fakher Akchoure Alejandro Funes Moreno Alexandru Gabriel Ganea Maria López Hernáiz Nereia Aina Marc Jaume Miró Fernández Núria Moreno Puig Tània Oses Planell Arnau Ribera Clotet Abril Rota Roset Paula Soler Capellas Clara Luisa Stirbu Stirbu Ares Torra Gendrau Douae Zarrouki

Primera Edició: novembre2011. Tercer nivell de primària Editorial: CEIP GIRONELLA Prohibida qualsevol forma de reproducció,distribució, comunicació sense autorització dels titulars.


Fa molt de temps, en un castell encantat, atrotinat i amb quatre torres hi vivien tres amigues bruixes que es deien: Malèfica, Caterina i Nassuda.

La Malèfica era: dolenta, lletja, mal educada i grassoneta. La Caterina

era: bonica, bona, educada, amb els cabells llargs i

punxeguts. La Nassuda tenia el nas gros, era estranya i entremaliada. Un bon dia a mitjanit, les tres amigues bruixes van sortir cap el bosc per anar a buscar una herba molt estranya que necessitaven. Volien fer un encanteri per curar els ratpenats que tenien febre.

DesprĂŠs de volar molta estona

amb

escombres

les

van

seves anar

a


parar a una clariana, on hi havia un arbre molt gran, amb un forat, on hi vivia el senyor mussol.

El senyor mussol que estava llegint un llibre ,amb les seves ulleres, es va espantar una mica i va dir: -Hola bruixes! Perquè heu vingut aquí? La Caterina li contestà: -Estem buscant una herba per curar la febre dels ratpenats. Què saps on la podem trobar? I el mussol li va dir: -Al costat de la cova del bruixot. La Nassuda li demanà: -Com si va a aquesta cova? La Malèfica va dir: -No sabem com s’arriba a la cova. Ens hi pots acompanyar? El mussol digué: -D’acord, agafeu les escombres i seguiu-me!


Després de molt volar es va fer de dia. El mussol els ensenyà una cova a mig camí d’una muntanya i va marxar a casa seva a dormir.

Les tres amigues es van acostar a la cova. Allà hi van trobar un bruixot que tenia com a animal de companyia un llop. Molt enfadat, el bruixot els hi va dir: -Què hi feu aquí? Les bruixes una mica espantades van respondre: -Estem buscant, una herba molt estranya, per curar la febre dels ratpenats. El bruixot contestà : -No us la vull donar! Us l’haureu de guanyar! El meu nom haureu d’encertar! Tres oportunitats tindreu si l’herba voleu collir.


Les bruixes, van rumiar una estoneta, es van mirar i remirar el bruixot fins que van decidir que el seu nom seria Ullots, ja que tenia els ulls molt grossos, però no ho van encertar. A la segona van dir Berrugot i aquest cop si que ho van endevinar.

El bruixot molt enfadat va entrar a la cova i va sortir amb un feix d’herbes, molt estranyes,les va donar a les tres bruixes i aquestes van marxar, però quan van anar a buscar les escombres no les van trobar perquè el llop les havia amagat. Les tres bruixes, com que tenien poders màgics, es van abraçar ben fort i van fer un encanteri pronunciant : - Utantum bum bum xim bum!!!


De sobte van aparèixer màgicament, les escombres i d’aquesta manera van poder torna al castell.

Un cop dins el castell, van anar al seu laboratori a preparar la poció màgica per les seves mascotes.

Els ratpenats es van curar i de tan contents com estaven, van organitzar una festa, amb les seves amigues bruixes i tots els animals del bosc menys el llop i el bruixot. La festa va ser molt divertida van: jugar, ballar, cantar, fer un karaoke i fins


i tot menjar pastis de xocolata per les bruixes i de sang pels ratpenats. I conte contat ja s’ha acabat i si no Ês mentida serà veritat.


LES TRES BRUIXES I L'HERBA MÀGICA  

Conte escrit pels alumnes de 3r de l'escola Gironella