Page 1

idyllisch wonen aAN dE schelde Elleboogstraat in Helkijn


idyllisch wonen IN EEN scheldeDORP Helkijn Elleboogstraat Helkijn is een deelgemeente van Spiere-Helkijn en is met ruim 800 inwoners een rustig landelijk dorp aan de Schelde in het zuidoosten van de provincie West-Vlaanderen, tegen de grens met Henegouwen. In de volksmond spreekt men van Spiere-Elking. Het mooie, zacht heuvelende landschap van de Scheldevallei nodigt uit tot wandelen, fietsen (Land van Mortagne) of paardrijden (Trimard ruiterspad) langs velden en weiden, langs het Spierekanaal en de Schelde. Nieuw aangelegde centrumstraten zorgen voor veilig verkeer in het dorp. Door de ligging naast het landbouwgebied zal het woonproject Elleboogstraat steeds haar rustig en landelijk karakter behouden.


troeven van helkijn

POT TES

Binnen een straal van 2 kilometer vind je alle nodige voorzieningen, zoals een basisschool, een bakker, het gemeentehuis met postkantoor en een moderne gemeentelijke sportinfrastructuur. Ontwaak met zicht op het Scheldelandschap. Het mooie, zacht heuvelende landschap nodigt uit tot wandelen, fietsen (Land van Mortagne) of paardrijden (Trimard ruiterspad) langs velden en weiden, langs het Spierekanaal en de Schelde.

< AV E LGE

M

SPIER

E >


ST-JAN DE D OPERSKERK

SCHELDE

ELLEBO O GSTRA AT

“Ontwaak met zicht op het Scheldelandschap.”


e17

Le

anzeGEM

ie

na al

zweveGEM

Bo

r8

ka

KORTRIJK

ssu itKo rtr ijk

aVELGEM W es He t-Vl aa ne n go uw dere n en

S

e ch

ld

e

Oost-Vlaanderen Henegouwen

RONSE

mouscron

Helkijn

e403

spiere

estaimpuis celles

pecq

en gouw Hene

e Franc

e429

e42

TOURNAI


Bereikbaarheid Op minder dan 7km bevindt zich bovendien de snelweg Brugge-Doornik (E403).

Woonproject Elleboogstraat is te bereiken via de Doornikseweg (N353). Helkijn ligt op een boogscheut van Avelgem (8km) Dankzij de goeie wegverbinding kom je ook binnen het kwartier in centrumsteden als Kortrijk en Doornik.

Op minder dan 7km bevindt zich bovendien de snelweg Brugge-Doornik (E403).

Woonproject Elleboogstraat is te bereiken via de Doornikseweg (N353). Helkijn ligt op een boogscheut van Avelgem (8km) Dankzij de goeie wegverbinding kom je ook binnen het kwartier in centrumsteden als Kortrijk en Doornik.

Op minder dan 7km bevindt zich bovendien de snelweg Brugge-Doornik (E403).


Verkaveling 13 loten voor aanééngesloten bebouwing. De oppervlaktes variëren van 240m² tot 468m². Achteraan de percelen is een garageweg voorzien. Rijwoningen bestaan uit 2 bouwlagen met hellend dak. Ga je voor een moderne, eigentijdse of landelijke baksteenarchitectuur? Neem je eigen architect en aannemer onder arm en realiseer uw eigen droomhuis.


UITbouw 1 bouwlaAG PLAT DAK

ZONE VOOR OPRIT TEN

²

m 475

298

242 hoofdgebouw 2 bouwlagen hellend dak -45°

307

BIJGEBOUW /GARAGE 1 BOUWLAAG PLAT DAK

249

273

319

259

m² m²

ebo

Ell

290

at

tra

ogs

ZONE VOOR TUIN

297

320

329

353


LEIEDAL De intercommunale Leiedal is het intergemeentelijk samenwerkingsverband van de dertien gemeenten van de regio Kortrijk. Wij helpen onze aangesloten gemeentebesturen bij de uitvoering van hun taken, waaronder de ontwikkeling van diverse bedrijventerreinen, woonprojecten en herbestemmingsprojecten.

Meer info Intercommunale Leiedal President Kennedypark 10 8500 Kortrijk tel 056 24 16 16 www.leiedal.be/ELLEBOOGSTRAAT petra.decant@leiedal.be


Helkijn Elleboogstraat verkoopsbrochure  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you