Page 1

DE ULTIEME FITNESS ERVARING


FITNESS VOOR THUISGEBRUIK

TOPMERK IN FITNESSCLUBS Ruim 40 jaar geleden gaf Life Fitness mede vorm aan de moderne fitnesservaring met de Lifecycle速trainingsfiets. Hierdoor werd wereldwijd een nieuwe manier van trainen ge誰ntroduceerd en werden wij de bekendste naam in de fitnesswereld. Ons complete assortiment toestellen is gegroeid en biedt nu ook innovatieve cardio- en krachttrainingsapparatuur.

LOOPBANDEN

Resultaatgericht trainen pagina 8 - 13

CROSS-TRAINERS

Comfortabel en uitdagend pagina 14 - 19

LIFECYCLE速 TRAININGSFIETSEN Volledige vrijheid pagina 20 - 25

GYM SYSTEMS

De krachtoplossing die bij u past pagina 26 - 31

CONSOLES

Train op uw eigen manier pagina 32 - 33

2

www.lifefitness.nl

3


Meer dan 40 jaar geleden, stond Life Fitness aan het begin van de fitnessrevolutie met de creatie van de Lifecycle ÂŽ Exercise Bike. Het bracht een nieuwe manier van trainen in de wereld en heeft zo de naam Life Fitness op de kaart gezet in de fitnessbranche. Onze volledige lijn apparatuur blijft groeien en omvat een breed scala aan innovatieve cardio-en krachttrainingtoestellen.

FITNESS TOESTELLEN UIT DE BESTE CLUBS.....VOOR THUIS Life Fitness combineert uitgebreid biomechanisch onderzoek, grondig testen, en aandacht voor mooi design om zo ‘s werelds beste fitnessapparatuur te maken. De uitzonderlijke kwaliteit die inherent is aan elk Life Fitness product is niet alleen bestemd voor de beste Health Clubs en professionele trainingsfaciliteiten. Ook onze fitnesstoestellen voor thuisgebruik profiteren hiervan. Het is dezelfde state-of-the-art fitnessapparatuur uit de beste clubs, maar dan gebouwd voor het thuisgebruik.

4

www.lifefitness.nl

5


TECHNOLOGIE

CONNECT MET JE TRAININGSBELEVING Technologie verandert ons leven op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. Wij verwachten niet anders dan dat we overal online kunnen zijn en fitness is daarop geen uitzondering. De LFconnect™ website is een gratis cloud-oplossing die de fitness-ervaring verbetert door middel van eenvoudige toegang tot uw trainingsschema, gepersonaliseerde trainingen, voortgang en uw fitness community.

PERSONALISEER UW THUISFITNESS De LFconnect website laat u eenvoudig trainingen maken en bijhouden. Deze training zijn toegangelijk op uw Life Fitness Discover of Track-console of via de LFconnect app.

LFopen™ verandert fitness voor altijd. Life Fitness is de eerste fitnessleverancier die aan ontwikkelaars de vrijheid geeft om zelf apps te ontwikkelendie rechtstreeks met onze Life Fitness open platform producten kunnen communiceren.

ONTELBARE APPS, ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN De trainingsapps die je aal gebruikt kunnen compatibel zijn met de Discover of Track Console op uw thuis fitnessapparatuur. Het is dezelfde technologie als op de fitnessapparatuur in de beste Health Clubs. LFopen geeft u toegang tot een breed scala aan apps die u motiveren en helpen uw doelen te bereiken.

COMPATIBEL APPS NUTRITION MAAK TRAININGEN

ANDROID / iOS APPS

PLAN TRAININGEN

BEKIJK PROGRESSIE

TRACKING

BEHEER OVERAL EN ALTIJD UW TRAININGEN

Runtastic

SYNCHRONISEER UW TRAINING

Wahoo Fitness

De LFconnect app is de ultieme mobiele tool om u te helpen gemotiveerd te blijven en zo uw fitnessdoelen te bereiken. Sluit uw Apple ® of Android ™ *-apparaat direct aan op een Discover of Track Console om toegang tot uw persoonlijke trainingen te krijgen.

REWARDS

*Android voor het Track Console is alleen compatibel met de T5 loopband. Minimaal Android 4.0 of hoger.

Voor meer informatie bezoek www.LFCONNECT.com 6

www.lifefitness.nl

Lose It!

SoFit

Voor een overzicht van alle apps bezoek lifefitness.com/compatibleapps 7


LOOPBANDEN

VERLEG UW GRENZEN Met een loopband van Life Fitness kan iedereen thuis genieten van een hardlooptraining. Dankzij het ingebouwde comfort kan iedereen - van hardlopers die regelmatig een marathon lopen tot mensen die af en toe een stukje joggen profiteren van de cardiovasculaire voordelen en de calorieverbranding van hardlopen. Lopen is bovendien een geweldige fitnessactiviteit voor het leven die zowel het stressniveau als het lichaamsgewicht in balans helpt te houden. Met een eigen Life Fitness-loopband spelen ongemakken, zoals slecht weer of reistijd naar de fitnessclub, geen rol meer. U hoeft dus nooit meer een training te missen. Life Fitness-loopbanden geven direct feedback over hartslag, verstreken tijd, afgelegde afstand en verbrande calorieĂŤn. Hierdoor ziet u hoe effectief elke training is en welke doelen u in de loop van de tijd bereikt. Naast het gebruik van Quick Start zijn er tal van motiverende trainingsprogramma's waarmee snel vooruitgang geboekt kan worden.

8

www.lifefitness.nl

Het gepatenteerde FlexDeckÂŽschokdempingssysteem vermindert de belasting van gewrichten en zorgt voor een comfortabele training.

9


LOOPBANDEN

CLUB SERIES

DE ULTIEME THUISVERSIE VAN ONS PROFESSIONELE TOPMODEL

Voor de fanatieke sporter: de prestaties van de populaire fitnessclubversie in een krachtig model voor thuis

T5

EERSTEKLAS MODEL MET UITGEBREIDE PERSONALISERINGSMOGELIJKHEDEN

Specifiek ontworpen voor thuisgebruik met geraffineerde details, strakke lijnen en stijlvol ontwerp • Kies voor uw met T5 een Go of Track Console

• Het Lifepulse™-systeem voor hartslagmeting

Ook verkrijgbaar met de Go Console zie details op pagina 33.

• Een machine die klaar is voor intens gebruik en uitgerust is met rollers en een loopoppervlak uit het commerciële aanbod van Life Fitness

• Draadloos Polar®-systeem (inclusief draadloze borstband) • 4.0 pk AC motor met levenslange garantie

• De energiebesparingsmodus beperkt het energiegebruik op het moment dat het toestel niet in gebruik is

• Overgespoten Ergo™-handgreep met uitlopende zijkanten

• FlexDeck® Select schokdempingssysteem met 3 hardheidsinstellingen

• GoSystem™ Quick Start met 3 vooraf instelbare, gepersonaliseerde snelheden en hellingsgraden

• Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband)

• Een ruim loopoppervlak van 153 x 51 cm • iPod®-compatibiliteit met geïntegreerde bediening op de console en oplaadmogelijkheid

• Onbeperkte mogelijkheid van persoonlijke trainingen met de LFconnect website (uitsluitend beschikbaar op de Track Console) • GoSystem™ Quick Start met 3 vooraf instelbare, gepersonaliseerde snelheden en hellingsgraden • Een ruim loopoppervlak van 153 x 51 cm, het meest royale dat verkrijgbaar is op loopbanden van Life Fitness

PRESTATIES DIE VOLDOEN AAN DE EISEN VAN PROFESSIONALS Wij hebben ons meest verkochte commerciële fitnesstoestel aangepast, zodat u een gelijkwaardig toestel in huis kan halen.

10

www.lifefitness.nl

ENTERTAINMENT BINNEN HANDBEREIK Uw afspeellijsten zijn voortaan binnen handbereik door de geïntegreerde bediening in de console die rechtstreeks in verbinding staat met het speciaal ontworpen iPod Docking Station.

DX3™-SYSTEEM "BELT AND DECK"

FLEXDECK® SELECT

BINNEN HANDBEREIK

RUIMBAAN OM HARD TE LOPEN

Dit baanbrekende systeem combineert een band met geïntegreerd smeermiddel, het Advanced Belt Tracking System (ABTS™) en ons gepatenteerd FlexDeck™schokdempingssysteem voor het allerbeste op het vlak van duurzaamheid en comfort.

Aan te passen hardheid van het loopoppervlak om verschillende types qua ondergrond na te bootsen.

Luxe activiteitenzone met 3 vooraf ingestelde Quick Start-instellingen voor snelheid en hellingsgraad zijn binnen handbereik en maken het mogelijk om snel te starten met trainen zonder enige vertraging.

Doordat er qua loopoppervlak voldoende ruimte beschikbaar is, kunt u voluit uw gang gaan.

11


LOOPBANDEN

T3

F1 SMART

SPECIAAL ONTWORPEN VOOR THUISGEBRUIK

Alles wat u nodig heeft, en meer, voor een doeltreffende training • Personaliseer uw T3 door te kiezen voor een Go of Track Console • Energiebesparingsmodus beperkt het energiegebruik op het moment dat het toestel niet in gebruik is • Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband)

• De GoSystem Quick Start met 3 vooraf instelbare, gepersonaliseerde snelheden en hellingsgraden maakt het mogelijk om aanpassingen onmiddellijk uit te voeren

Ook verkrijgbaar met de Track Console Zie details op pagina 33

12

www.lifefitness.nl

• Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband) • Ontgrendelingshendel • Makkelijk verplaatsbaar in huis

• Soft drop-installatiesysteem zorgt ervoor dat het loopoppervlak rustig omlaag komt tot op de vloer nadat het slot voor kinderbeveiliging is ontgrendeld

SUPERIEUR GEVOEL

EEN LOOPBAND DIE ZO STEVIG IS DAT U VERBAASD ZULT ZIJN DAT HIJ OPKLAPBAAR IS

Deze unieke opvouwbare loopband, die geen concessies doet aan kwaliteit, is zeer efficient en maakt kwaliteit tastbaar en makkelijk verplaatsbaar • Personaliseer uw F3 door te • Onbeperkte mogelijkheid van kiezen voor een Go of Track persoonlijke trainingen met Console de LFconnect website (te gebruiken met de Track• De energiebesparings-modus console) beperkt het energiegebruik wanneer het toestel niet in • Het GoSystem Quick Start gebruik is met 3 vooraf instelbare, gepersonaliseerde snelheden • De gebruiker kan de loopband en hellingsgraden probleemloos opklappen, vastzetten en wegrollen • Het Soft dropinstallatiesysteem zorgt • Handsensoren voor ervoor dat het loopvlakframe hartslagmeting en draadloze rustig omlaag komt tot op de telemetrie zorgen voor vloer, nadat eerst de hendel handige meting van de voor kinderbeveiliging is hartslag (inclusief draadloze ontgrendeld borstband) • Ontgrendelingshendel

• De energiebesparingsmodus beperkt het energiegebruik op het moment dat het toestel niet in gebruik is

• Geïntegreerde iPodbediening en -oplader

• Onbeperkte mogelijkheid van persoonlijke trainingen met de LFconnect website (uitsluitend met de Track Console)

F3

Betrouwbaar, betaalbaar en leuk door de motiverende entertainment mogelijkheden

• Onbeperkte mogelijkheid van persoonlijke trainingen met de LFconnect website

• Ruime, dubbele accessoirehouders en geïntegreerd leesrek

DE F1 SMART GAAT ONVEMOEIBAAR DOOR

FLEXDECK® SCHOKDEMPINGSYSTEEM Ook verkrijgbaar met de Go Console Zie details op pagina 33

Ons gepatenteerde schokdempingssysteem vermindert de belasting van knieën en gewrichten tot 30% in vergelijking met buitenshuis hardlopen. Hierdoor wordt de kans op blessures kleiner. Bovendien zorgen onze vrijwel onverwoestbare LifeSpring™-schokdempers ervoor dat elke training de komende jaren net zo comfortabel zal zijn als de eerste keer dat u de loopband gebruikte. LifeSprings zijn onder het gehele loopoppervlak aangebracht en zorgen voor comfort, waar u ook loopt.

SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR THUIS Life Fitness-loopbanden zijn speciaal ontwikkeld voor de thuisomgeving met specifieke functies zoals elektronische kinderbeveiliging en geruisloze motoren.

13


CROSS-TRAINERS

BEWEGEN VOOR HET LEVEN

Een cross-trainer is een nietbelastende manier om een leven lang fit te blijven.

Deze plezierige, weinig belastende training op basis van een natuurlijke loopbeweging wordt ieder jaar populairder. Onze pedalen zijn dicht bij elkaar geplaatst om de natuurlijke beweging te optimaliseren en ongemak voor de heupen te beperken. Deze juiste bewegingsvorm staat garant voor de meest doeltreffende training. Cross-trainers bieden veel variatie in oefeningen. Door de armgrepen en pedalen samen te gebruiken realiseert u een weinig belastende training voor het hele lichaam. U kunt zich ook concentreren op uw onderlichaam door alleen de pedalen te gebruiken. Geniet van een intensieve cardiovasculaire training zonder uw lichaam te straffen. Met de soepele trainingsbewegingen voor het hele lichaam verbrandt u meer calorieĂŤn terwijl u zich voor uw gevoel minder inspant.

14

www.lifefitness.nl

15


CROSS-TRAINERS

CLUB SERIES

DE BEKROONDE THUISVERSIE VAN ONS POPULAIRE

FITNESSCLUBMODEL

De ultieme combinatie van kracht en prestaties biedt een zeer soepele en rustige trainingservaring. • De elliptische beweging is gelijk aan de beweging van ons bekroonde fitnessclubmodel • De handsensoren van de Lifepulse™ digitale hartslagmeting zijn handig geplaatst op de bewegende armen • Polar®-telemetrie garandeert een nauwkeurige, handenvrije hartslagmeting • Met de soepele trainingsbewegingen voor het hele lichaam verbrandt u meer calorieën. Dit terwijl het aanvoelt alsof u zich minder inspant • De Total-Body en Lower Body Trainertrainingsmogelijkheden coachen u om verschillende spiergroepen te trainen • Te gebruiken met iPod® met bediening en opladen via het console, zodat u tijdens het trainen naar uw favoriete muziek kan luisteren • Eigen energievoorziening

16

www.lifefitness.nl

BIOMECHANICA We onderzoeken en meten verschillende gebruikers op onze cross-trainers om er zeker van te zijn dat de beweging comfortabel en natuurlijk is. We hebben de afstand tussen de pedalen geanalyseerd om een correcte beweging te realiseren die nog dichter in de buurt komt van de natuurlijke loopbeweging.

17


CROSS-TRAINERS

X8

ZEVEN VERSCHILLENDE STAPLENGTES VOOR SPECIFIEKE TRAININGEN

Elektronisch instelbare WhisperStride™, waarmee u de staplengte tijdens de training kunt veranderen voor nog meer gerichte spiertraining • Personaliseer uw X8 door te kiezen voor een Go of Track Console • WhisperStride™ technologie biedt een zeer stille en soepele elektronische aanpassing van de staplengte van 46 tot 61 cm, in stappen van 3 cm • LegSculptor™ Mode past de staplengte elke twee minuten automatisch aan om verschillende spiergroepen in de benen te trainen • Onbeperkte mogelijkheid van persoonlijke trainingen met de

X5

LFconnect website (uitsluitend Track Console) • FlexPedal™schokdempings-systeem biedt meer zachtheid en een nog lagere trainingsimpact

• Het elliptisch aandrijfsysteem Link6 zorgt voor een zuivere en natuurlijke beweging

Zie details op pagina 33

die u coachen om verschillende spiergroepen te trainen

• Dankzij de SelectStride™technologie van Life Fitness kunt u de staplengte verstellen van 46 tot 61 cm

• Onbeperkte mogelijkheden van persoonlijke trainingen met de LFconnect website (uitsluitend Track Console)

• Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband)

• FlexPedal™schokdempersysteem biedt meer zachtheid en een nog lagere trainingsimpact

• CoachZone™ biedt GluteToner™- en ArmToner™trainingsuitbreidingen www.lifefitness.nl

Innovatieve CoachZone™ voor trainingen die uw armen en billen versterken. Met schokdempend materiaal beklede pedalen voor nog meer comfort • Personaliseer uw X3 door te kiezen voor een Go of Track Console

• Het elliptisch aandrijfsysteem Link6 zorgt voor een zuivere en natuurlijke beweging

Ook verkrijgbaar met de Go Console Zie details op pagina 33

• Met schokdempend materiaal beklede pedalen • Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband) • Onbeperkte mogelijkheid van persoonlijke trainingen met de LFconnect website (uitsluitend Track Console)

X1

STIJLVOL ONTWERP EN AANPASBARE STAPLENGTE

• Personaliseer uw X5 door te kiezen voor een Go of Track Console

TRAININGSUITBREIDINGEN MET EEN SPECIFIEKE FOCUS

• CoachZone™ biedt GluteToner™- en ArmToner™-training-suitbreidingen die u coachen om verschillende spiergroepen te trainen

• Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband)

Ieder gezinslid kan vóór de training de staplengte selecteren die voor hem of haar optimaal is

18

Ook verkrijgbaar met de Track Console

X3

• Het elliptisch aandrijfsysteem Link6 zorgt voor een zuivere en natuurlijke beweging

Ook verkrijgbaar met de Go Console Zie details op pagina 33

DE EERSTE STAP IN DE JUISTE RICHTING!

Lage opstaphoogte voor gemakkelijk op- en afstappen: geniet van de voordelen van een Cross-Trainer in ruimtes met een lager plafond • Personaliseer uw X1 door te kiezen voor een Go of Track Console • Lage opstaphoogte van slechts 17 cm maakt het gemakkelijk om van start te gaan met uw X1

• Het elliptisch aandrijfsysteem Link6 zorgt voor een zuivere en natuurlijke beweging

Ook verkrijgbaar met de Track Console Zie details op pagina 33

• Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband) • Onbeperkte mogelijkheden van persoonlijke trainingen met de LFconnect website (uitsluitend Track Console)

19


LIFECYCLE® UPRIGHT TRAININGSFIETSEN

DE ORIGINELE EN DE BESTE Life Fitness heeft de Lifecycle® geïntroduceerd, de allereerste trainingsfiets met computer. Dit was nog voordat het woord "cardio" een algemeen begrip was. De oprichters van het bedrijf hadden mensen op het oog die nog nooit eerder hadden getraind voordat ze gegrepen werden door het eerste elektronische fitnesstoestel ter wereld: de Lifecycle®-trainingsfiets. Bovendien wilden ze voor toegewijde fitnessliefhebbers een betere manier ontwikkelen om doeltreffend te trainen. Beide doelen werden gerealiseerd met de best verkochte trainingsfiets ter wereld, de Lifecycle®trainingsfiets.

De Lifecycle®-trainingsfiets is de best verkochte trainingsfiets ter wereld.

20

www.lifefitness.nl

21


LIFECYCLE® UPRIGHT TRAININGSFIETSEN

CLUB SERIES

C1

DE THUISVERSIE VAN ONS POPULAIRE FITNESSCLUBMODEL

OP WEG NAAR EEN GOEDE CONDITIE

De thuisversie van onze wereldwijd befaamde, zelfaangedreven Lifecycle-trainingsfiets voor fitnessclubs

Trainingsvariatie met een compact toestel

• De handsensoren van de Lifepulse digitale hartslagmeting zitten op 2 posities in de handgrepen

• Zelf aangedreven snoeren en stopcontacten zijn niet nodig

• Personaliseer uw C1 door te kiezen voor een Go of Track Console

• ComfortCurve™ Pluszadel biedt een optimaal fietscomfort.

• Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband)

• Polar®-telemetrie garandeert een nauwkeurige, handvrije hartslagmeting • iPod®-bediening en opladen

• Ruime, dubbele accessoirehouder en geïntegreerd leesrek

Ook verkrijgbaar met de Track Console

• Standaard zadel

Zie details op pagina 33

• Aan de voorkant gemonteerde bidonhouder en geïntegreerd leesrek

• Onbeperkte mogelijkheid van persoonlijke trainingen met de LFconnect website (uitsluitend Track Console)

C3

ONTWORPEN MET HET OOG OP EEN NATUURLIJKE ZITHOUDING

De natuurlijke zithouding van de Lifecycle zorgt voor nog meer efficiëntie en comfort. • Personaliseer uw C3 door te kiezen voor een Go of Track Console • Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband) • Onbeperkte mogelijkheid van persoonlijke trainingen met de LFconnect website (uitsluitend mogelijk met de Track Console)

22

www.lifefitness.nl

• Standaardzadel met luxe vulling en bekleding • Ruime, dubbele accessoirehouder en geïntegreerd leesrek • Zelf aangedreven met de Go Console

Ook verkrijgbaar met de Go Console Zie details op pagina 33

LIFECYCLE GX BIKE Grenzeloze aanpassings mogelijkheden en een “state-of-the-art” uitstraling. Comfort voor een ongelooflijk soepele rit. • Micro aanpassingen voor en achter, het zadel en het stuur voor optimale positionering • Soeple en stille multi-ribbed riem aandrijving • Precisie weerstands remhendel • Tweezijdige SPD pedalen • Staal met E-coating en kunststof versteviging die beschermen tegen vuil, zweet en water LIFECYCLE GX BIKE SPECS

Product afmetingen (L x B x H)

139 x 58 x 100 cm

Product gewicht

50.5kg

Maximum gebruikers gewicht

159 kg

23


LIFECYCLE® RECUMBENT TRAININGSFIETSEN

CLUB SERIES

R1

DE THUISVERSIE VAN ONS POPULAIRE FITNESSCLUBMODEL

FIETS NAAR EEN BETERE CONDITIE

De thuisversie van onze ongekend comfortabele en zelfaangedreven Recumbent-trainingsfiets voor fitnessclubs

Iedereen kan gemakkelijk thuis trainen met deze stille en comfortabele oplossing

• Handsensoren van de Lifepulse™ digitale hartslagmeting in de handgrepen

• Naar lichaamscontouren gevormde rugsteun en zadel

• Personaliseer uw R1 door te kiezen voor een Go of Track Console

• Aan de zijkant gemonteerde accessoirehouder en geïntegreerd leesrek

• Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband)

• Polar®-telemetrie garandeert een nauwkeurige, handenvrije hartslagmeting • Zelf aangedreven, snoeren en stopcontacten zijn niet nodig

• iPod®-bediening en opladen

Ook verkrijgbaar met de Track Console

• Aan de voorkant gemonteerde bidonhouder

Zie details op pagina 33

• Standaard zadel • Onbeperkte mogelijkheid van persoonlijke trainingen (uitsluitend Track Console)

R3

BEREIK UW FITNESSDOELEN OP EEN COMFORTABELE MANIER

Dankzij het achteroverhellende zadel is deze praktische, zelfaangedreven fiets extra comfortabel • Personaliseer uw R3 door te kiezen voor een Go of Track Console

• Aan de zijkant gemonteerde accessoirehouder

• Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie zorgen voor handige meting van de hartslag (inclusief draadloze borstband)

• Zelf aangedreven met Go Console

• Luchtdoorlatend zadel met pneumatische verstelling in een hoek van 20° • Onbeperkte mogelijkheid van persoonlijke trainingen met de LFconnect website (uitsluitend Track Console)

24

www.lifefitness.nl

1968

SUPERIEUR Met alle Life Fitness-producten richten we ons op innovatie en comfort, maar met name fietsen zijn onze passie. Meer dan 40 jaar van vindingrijkheid en ontwikkeling maken het fietsen op een Lifecycle tot een ongeëvenaarde ervaring.

Ook verkrijgbaar met de Go Console Zie details op pagina 33

Elke Lifecycle is zorgvuldig gebouwd met het oog op een natuurlijke zithouding, zodat u gedurende de hele levensduur verzekerd bent van een veilige en effectieve training.

25


GYM SYSTEMS

MEER RESULTAAT Of u energieker wilt worden, kracht wilt opbouwen of voor een specifieke activiteit traint: met deze homegym is succes gegarandeerd. Met slechts twee krachttrainingen per week ervaren gebruikers de botdichtheid vergrotende en metabolisme verhogende voordelen van krachttraining. Deze toestellen bieden een enorme trainingsvariatie voor trainingen die nooit vervelen. Sporters worden gestimuleerd om zich in te spannen door de slanke en moderne industriĂŤle vormgeving van onze homegyms in combinatie met de degelijke, vrijwel onverwoestbare constructie met na verloop van tijd zichtbare resultaten.

26

www.lifefitness.nl

Dankzij krachttraining kan iedereen optimaal genieten van het leven.

27


GYM SYSTEMS

AFGESTEMD OP UW BEHOEFTEN CABLE MOTION

G7

FIXED MOTION

G3

G4

TOEGANKELIJK GEMAAKT VOOR IN UW EIGEN HUIS

G2

Dankzij de gedefinieerde bewegingen kunt u zich concentreren op het versterken van specifieke spieren met de traditionele, door het toestel gedefinieerde bewegingspaden, voor vereenvoudigde bewegingen en trainingen

Vrijheid van bewegen deze toestellen bieden u ongekende vrijheid tijdens traditionele oefeningen, bewegingen van specifieke activiteiten zoals golf en totale lichaamstraining om de romp te versterken

GYM SYSTEM ACCESSOIRES

G2

G3

G4

LEG PRESS ATTACHMENT

G7

BENCH

Voeg een bankje of Leg Press/Calf Raise toe om uw trainingen verder aan te passen Hammer Strength-toestellen in het trainingscentrum van de University of Tennessee

G7

Voor de krachttoestellen van Life Fitness wordt gebruik gemaakt van baanbrekende innovaties van ons merk Hammer Strength.® De krachttoestellen die, meer dan welk ander merk ook, de voorkeur genieten van topfitnessclubs en professionele atleten.

ONBEPERKTE FUNCTIONELE KRACHTTRAINING

De ultieme Cable Motion Homegymervaring is geïnspireerd op ons populairste fitnessclubmodel

Meegeleverde accessoires:

• Cable Motion™-technologie

Voetriem

1 paar medium, ergonomische handgrepen,

• De G7 Training Center wordt geleverd met bidon en het G7 trainingshandboek met daarin 60 oefeningen

Dijriem

• Train staand of op een trainingsbal voor de ultieme variatie

Trainingsdvd

• 2 verstelbare Pulley-kolommen bieden 20 verschillende hoogte posities • Trainings-dvd met een personal trainer die u door 2 oefenroutines begeleidt

Wat we in onze samenwerking met deze geweldige atleten hebben geleerd, is geïntegreerd in de Life Fitness-homegyms. Deze bieden daardoor variatie, het gevoel van degelijkheid en de biomechanisch correcte bewegingen die je van deze professionele toestellen kunt verwachten. Degelijkheid en design zijn verenigd in een ruimtebesparend ontwerp dat een aanwinst zal zijn voor uw woning.

Straight bar Twee gewichtsblokken van 73 kg Afdekkappen voor de gewichtsblokken Oefeningenboek Bidon Trainings/stabiliteitsbal Optioneel: • Verwijderbare, multipositie-Bench

BIOMECHANICA Kleine details maken een enorm verschil als het gaat om herhaalde bewegingen. Onze ergonomisch geplaatste handgrepen bevorderen een correcte polshoek tijdens krachtoefeningen.

Afgebeeld met Optionele Bench

28

www.lifefitness.nl

29


GYM SYSTEMS

G5

G3

VERBETERT ELKE BEWEGING

Deze oplossing biedt baanbrekende, functionele krachttraining in een compact toestel

Meegeleverde accessoires:

• Cable Motion™-technologie

Dijriem

3 paar ergonomisch ontworpen handgrepen (kort, medium, lang)

• Train staand of met een trainingsbal voor de ultieme variatie

Traditionele handgreepadapter en klemmen

• Optionele, verwijderbare, multipositieBench

Voetriem

• Functionele training brengt krachtgroei naar sportspecifieke doelstellingen

Gewichtsblok van 73 kg

• De 3 zones met zwenkpulleys zijn optimaal gepositioneerd voor de ultieme variatie en een uitstekend gebruiksgemak voor training van het bovenlichaam, het onderlichaam en algemene krachttraining van de romp

Verwijderbare, multipositie-Bench Trainingsbal*

Trainingsdvd en poster

• Traditionele Fixed Motion • Dual Pivot Pec/Reverse Fly Arms • Magnetische trainingskaarten coachen u door de oefeningen en posities heen • Mid Pulley biedt uitgebreide oefeningen voor buik-, arm-, schouderen borstspieren • Aan te passen zithoek biedt oefenmogelijkheden voor Shoulder & Flat Press, en 5 soorten Incline Press • Ga nog een stap verder met de spieren van uw onderlichaam met de optionele Leg Press/Calf Raise

30

www.lifefitness.nl

Meegeleverde accessoires:

• Cable Motion™-technologie

2 paarsoft-strap handgrepen (kort, medium, verstelbaar)

• Magnetische trainingskaarten coachen u door de oefeningen en posities heen

Optional:

• Traditionele Fixed Motion Leg Extension en Leg Curl focussen op specifieke spieren, terwijl de enkelriem Free Motion-beenspieroefeningen mogelijk maakt

*Raadpleeg een van onze officiële Life Fitness dealers voor meer informatie

EEN SNELLE EN EFFICIËNTE TRAINING IN EEN COMPACT FORMAAT

Een allesomvattende oplossing voor fundamentele krachttraining met de nadruk op training van het bovenlichaam en krachttraining van de romp

Kennismaking met Cable Motionkrachttraining in combinatie met traditionele oefeningen voor het onderlichaam

• 2 zones met zwenkpulleys voor de optimale positionering voor training van het bovenlichaam en algemene krachttraining van de romp

Afgebeeld met Optionele Bench

G4

FUNCTIONEEL EN TRADITIONEEL GECOMBINEERD

Meegeleverde accessoires:

Roterende Lat Bar Roterende Low Row Bar Traditionele handle adapter bar

Enkelriem Gewichtsblok van 73 kg Magnetische trainingskaarten Afdekkap voor de gewichten Optioneel: • Extra gewichtsblok van 23 kg • Leg Press/Calf Raise

• Ga nog een stap verder met de spieren van uw onderlichaam met de optionele Leg Press/Calf Raise

G2

EEN TOTALE LICHAAMSTRAINING IN EEN KLEINE RUIMTE

Meegeleverde accessoires:

Revolving Low Row Bar

Een ruimtebesparende kennismaking met krachttraining met een vast bewegingspad

Buikspier/tricepsriem

• Traditionele Fixed Motion

Enkelriem

Enkelriemp

• Variable Arc™ Press Arm voor zowel traditionele chestpress, convergerende chestpress als uitgestrekte arm-Pec Fly bewegingen

Gewichtsblok van 73 kg

Revolving Lat Bar

Gewichtsblok van 73 kg Magnetische oefenkaarten Afdekkap voor de gewichten

• Magnetische trainingskaarten coachen u door de oefeningen en posities heen

Optioneel: • Extra gewichtsblok van 23 kg

• Uitstekende variatie in een klein pakket

Revolving Lat Bar Revolving Low Row Bar

Magnetische trainingskaarten Afdekkap voor de gewichten Optioneel: • Extra gewichtsblok van 23 kg • Leg Press/Calf Raise

• Ga nog een stap verder met de spieren van uw onderlichaam met de optionele Leg Press/Calf Raise

• Leg Press/Calf Raise

Afgebeeld met optionele Leg Press

31


HANDLEIDING VOOR CONSOLES

PERSONALISEER UW TRAININGSERVARING

CONSOLES WAARMEE U SUCCESSEN BOEKT TRACK CONSOLE

GO CONSOLE

INTERACTIEVE VEELZIJDIGHEID

GESTROOMLIJNDE EFFICIËNTIE

De Track Console bevat een breed aanbod van trainingen en connectiviteitsmogelijkheden. Hiermee komen we tegemoet aan uw fitnessdoelstellingen en willen we ervoor zorgen dat u deze ook daadwerkelijk haalt.

De Go Console is een eenvoudigere oplossing voor wie op zoek is naar de meest essentiële mogelijkheden voor doeltreffende trainingen.

GEBRUIKSGEMAK VOOR MEERDERE GEBRUIKERS De Track Console kan maximaal vier gebruikersprofielen bewaren met persoonlijke trainingen waarmee u meteen van start kan gaan ENERGIEBESPARING Zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik wanneer het toestel is ingeschakeld maar niet wordt gebruikt PLEZIER EN FOCUS Het speciaal ontworpen Docking Station voor iPhone®/ iPod® zorgt ervoor dat al uw entertainment binnen handbereik blijft en dat uw apparaat opgeladen blijft gedurende uw training

MOTIVERENDE VARIATIE 13 trainingen inclusief drie klassieke, twee geavanceerde, drie doelgerichte en vijf HeartSynctrainingen op basis van hartslag ENERGIEBESPARING Zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik wanneer het toestel is ingeschakeld maar niet wordt gebruikt MET OF ZONDER HANDEN Handsensoren voor hartslagmeting en draadloze telemetrie voor meting van de hartslag FITNESS VOOR TWEE Maak twee verschillende gebruikersprofielen aan om sneller te kunnen starten met je persoonlijke instellingen

EEN NIEUWE MANIER VAN CONTACT HOUDEN Track Consoles zijn te gebruiken met LFconnect, onze meest recente trainingsbeheeroplossing. Dit kan via USB of iPhone®/iPod®-connectiviteit. Raadpleeg pagina 6 om meer te weten te komen over de ultieme trainingservaring met LFconnect. WWW.LFCONNECT.COM

32

www.lifefitness.nl

33


ZORG VOOR LICHT Daglicht via de ramen is heerlijk, maar ook met een nieuwe laag lichtgekleurde verf en passende sfeerverlichting kunt u een smaakvolle en inspirerende ruimte creĂŤren.

PERSOONLIJKE TOUCH Of u nu het logo van uw favoriete club op de muur schilderd, een schilderij ophangt dat u leuk vindt of mooie foto's vergroot: voeg elementen toe die u motiveren.

MAAK UW HUIS GEREED VOOR FITNESS

Zowel Personal Trainers als interieurontwerpers raden het aan.

34

www.lifefitness.nl

Een goede fitnessruimte in uw huis omhelst meer dan alleen maar een verzameling toestellen. Het dient een goed ontworpen ruimte te zijn die zowel functioneel is als motiverend werkt. De beschikbare ruimte hoeft niet groot te zijn: bijna elke plek in huis, van logeerkamer tot een nauwelijks gebruikte zolder, kan als fitnessruimte worden ingericht. Als het goed gebeurt, kan zelfs de kelder worden omgetoverd tot uw eigen fitnesscentrum. Dit is uw kans om de ideale fitnesservaring te creĂŤren voor u en uw gezin.

WEERSPIEGELING Spiegels zijn een uitstekend idee om het licht in uw fitnessruimte te versterken en de ruimte groter te laten lijken. Bovendien kunt u zo uw lichaamshouding en uw resultaten beter in de gaten houden.

35


HELEMAAL NAAR WENS

LEVENSECHTE PERFECTIE

VIRTUELE INDELING is mogelijk via www.lifefitness.nl/roomplanner

Ontworpen om resultaten te boeken Fitnessruimte

Slaapkamer

Ontwerp de ultieme fitnessruimte met de online Room Planner van Life Fitness. Kies vooraf ontworpen ruimten of ontwerp zelf een oplossing op maat door de afmetingen in te voeren en vervolgens toestellen van Life Fitness, en componenten zoals meubels,

LOOPBAND

GA VOOR HET BESTE

20 cm.

60 cm.

1,8 m.

30 cm.

2,43 m. minimum

SCALE:¼”=1'-0"

LIFECYCLE®

SCALE:¼”=1'-0"

1,8 m.

GYM SYSTEM VEILIG ENTERTAINMENT

1,8 m.

Om uw fitnessruimte opgeruimd en veilig te houden, kunt u uw geluidsapparatuur en beeldscherm het beste met een draaibare wand- of plafondsteun bevestigen of op een televisiestandaard plaatsen. Let er op dat u de tv op de juiste hoogte plaatst, zodat u comfortabel kunt kijken wanneer u op de toestellen aan het trainen bent.

1,8 m.

2,13 m. minimum

2,43 m. minimum

1,8 m.

46 cm.

2,13 m. minimum

46 cm.

Kritische consumenten ontdekken wat eigenaren van fitnessclubs al jaren weten: niet alle fitnesstoestellen zijn hetzelfde. Er is een grote diversiteit aan producten op de markt: van kwaliteitsapparatuur met programma's en functies die uitstekende resultaten garanderen, tot inferieure producten die in discountwinkels of via televisie worden verkocht. Met een oplossing van Life Fitness haalt u de kwaliteit in huis waar fitnessclubs reeds op vertrouwen.

SCALE:¼”=1'-0"

SCALE:¼”=1'-0"

Volgens de American Council on Exercise heeft een loopband ruim 9 m² nodig en dient u voor een multi-station gym te rekenen op ongeveer 15 tot 18,6 m². Bij het selecteren van de toestellen dient u rekening te houden met ruimtebeperkingen (inclusief plafondhoogte).

deuren, ramen en accessoires, te selecteren. Probeer zoveel indelingen uit als u wenst. Als u de optimale fitnessruimte heeft ontworpen, kunt u uw ontwerp opslaan of e-mailen.

CROSS-TRAINER

2,43 m. minimum

NEEM DE RUIMTE

Kantoor

1,8 m.

36

www.lifefitness.nl

37


TECHNISCHE GEGEVENS

LOOPBANDEN Afmetingen van het toestel (L x B x H) Gewicht van het toestel Maximaal gebruikersgewicht snelheid Motorvermogen Loopoppervlak (L x B) Hellingsgraad

Key

F1

F3

• Standaard

T3

196 x 86 x 150 cm

199 x 87 x 148 cm

117 kg

120 kg

t Track

– Niet-leverbaar

211 x 68 x 160 cm

211 x 66 x 160 cm

211 x 79 x 153 cm

Gewicht van het toestel

98 kg

98 kg

113 kg

113 kg

106 kg

Maximaal gebruikersgewicht

158 kg

158 kg

158 kg

182 kg

135 kg

Staplengte

51 cm

51 cm

46-61 cm Manueel

46-61 cm Elektronisch

50,8 cm

Weerstandsniveaus

20

20

20

20

25

Hartslagmeting

110 kg

145 kg

195 kg

158 kg

180 kg

180 kg

0,8 - 19,3 km/u

0,8 - 19,3 km/u

2.5 pk CD

3.0 pk CD

3.0 pk CD

3.0 pk CD

4.0 pk AC

140 x 51 cm

140 x 51 cm

153 x 51 cm

153 x 56 cm

153 x 51 cm

0 - 12% t 14

206 x 76 x 150 cm

204 x 81 x 150 cm

0,8 - 19,3 km/u

206 x 76 x 150 cm

202 x 87 x 146 cm

Afmetingen van het toestel (L x B x H)

158 kg

6

X8

CROSS-TRAINERS

211 x 94 x 161 cm

0,8 - 16 km/u

Totaal aantal trainingen

X5

CLUB SERIES

136 kg

Hartslagmeting

X3

T5

0,8 - 16 km/u

0 - 12%

g Go

0 - 15%

0 - 15%

• g 13

t 14

0 - 15%

t 16

CLUB SERIES

Totaal aantal trainingen

t 14

g 13

t 14

g 13

t 14

g 13

t 14

g 13

20

g 13

16

Trainingen op maat

t 12

g2

t 12

g2

t 12

g2

t 12

g2

7

6

Gebruikersprofielen

t4

g2

t4

g2

t4

g2

t4

g2

• g 13

X1

Trainingen op maat

t 12

g2

t 12

g2

t 12

g2

Gebruikersprofielen

t4

g2

t4

g2

t4

g2

Garantie**

Beperkte, levenslange garantie op het frame en de LifeSpring ™-schokdempers, 10 jaar op de motor, 5 jaar op mechanische en elektrische onderdelen, 1 jaar op werkuren

– Beperkte, levenslange Beperkte, levenslange garantie op garantie op het frame en de het frame, de LifeSpring LifeSpring™™-schokdempers, schokdempers 10 jaar op de motor, en de motor, 7 jaar op mechanische en 10 jaar op elektrische onderdelen, onderdelen, 1 jaar op werkuren 1 jaar op werkuren

Garantie**

Beperkte levenslange garantie op het frame, 3 jaar op mechanische en elektrische onderdelen, 1 jaar op werkuren

Beperkte levenslange levenslang op het frame garantie op het en de LifeSpring™frame, 2 jaar schokdempers, 10 jaar op het weerstandssysteem, 7 op echanische jaar op onderdelen, 2 jaar en elektrische onderdelen, op de Activity Zone, 1 jaar 1 jaar op werkuren; op werkuren 6 maanden op op de console

Go en Track Console garantie: 3 jaar op elektrische en mechanische onderdelen, 1 jaar op werkuren

Go en Track Console garantie: 3 jaar op elektrische en mechanische onderdelen, 1 jaar op werkuren

Afmetingen van het toestel (L x B x H)

C3

C1

LIFECYCLES

R1

CLUB SERIES

R3

UPRIGHT

CLUB SERIES

RECUMBENT

114 x 69 x 142 cm

114 x 69 x 142 cm

118 x 61 x 144 cm

145 x 66 x 137 cm

145 x 66 x 137 cm

134 x 66 x 140 cm

Gewicht van het toestel

47 kg

53 kg

54 kg

59 kg

67 kg

64 kg

Maximaal gebruikersgewicht

135 kg

180 kg

180 kg

135 kg

180 kg

180 kg

GYM SYSTEMS

G2

G3

G4

G5

G7

Type beweging

vast

kabel

vast

kabel

kabel

Afmetingen van het toestel (L x B x H)

181 x 122 x 210 cm

203 x 135 x 210 cm

203 x 127 x 210 cm

130 x 137 x 210 cm

124 x 178 x 210 cm

Afmetingen met optionele extra's (Bench of Leg Press/Calf Raise)

180 x 206 x 210 cm

203 x 229 x 210 cm

224 x 208 x 210 cm

226 x 137 x 210 cm

174 x 178 x 210 cm

Weerstandsniveaus

20

20

20

20

20

20

Gewichtsblok

(1) 72,6 kg

(1) 72,6 kg

(1) 72,6 kg

(1) 72,6 kg

(2) 72,6 kg

Hartslagmeting

•*

•*

Trainings-dvd

Stroomvoorziening

Zittingafstellingen

14

14

28

13

13

34

Totaal aantal trainingen

t 14

g 13

t 14

g 13

19

t 14

g 13

t 14

g 13

19

Trainingen op maat

t 12

g2

t 12

g2

7

t 12

g2

t 12

g2

7

Gebruikersprofielen

t4

g2

t4

g2

t4

g2

t4

g2

Garantie**

Beperkte levenslange garantie op het frame, 3 jaar op mechanische en elektrische onderdelen, 1 jaar op werkuren

Oefeningenboekje/workoutkaarten

Accessoires

3

5

3

7

7

22,7 kg

22,7 kg

22,7 kg

Optioneel extra gewicht Garantie**

Beperkte, levenslange garantie op het frame, lasnaden, pulleys en onderdelen, 3 jaar op beklede steunen en kabels

**Buiten de VS gelden mogelijk andere garantietermijnen.

Go en Track Console garantie: 3 jaar op elektrische en mechanische onderdelen, 1 jaar op werkuren *Zelf aangedreven optie op C3/R3 met Go Console en PCS Upright en Recumbent met Achieve of Inspire Console.

38

www.lifefitness.nl

39


www.lifefitness.nl Š2013 Life Fitness, a division of Brunswick Corporation. All rights reserved. Life Fitness, Lifecycle, and FlexDeck are registered trademarks of Brunswick Corporation. ABTS, Achieve, ArmToner, Cable Motion, CoachZone, Comfort Curve, Discover, DX3, Ergo, FlexPedal, GluteToner, GoSystem, LegSculptor, LFconnect, LFopen, Lifepulse, Lifescape, Lifespring, Quiet Drive, SelectStride, Swipe, Variable Arc and Whisper eStride are trademarks of Brunswick Corporation. iPod, iPhone and iPad are registered trademarks of Apple Inc. Apple is a registered trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Android is a trademark of Google Inc. Polar is a registered trademark of Polar Electro, Inc. Printed in the USA. GM-006-13 (08.13)

Volg ons via

Life fitness consumer 2013 nl  
Life fitness consumer 2013 nl  
Advertisement