Page 1


TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

2010 2009

Il·lustracions per al “Calendari de Tradicions i Costums 2011”, per a Òmnium cultural. Il·lustracions per a la coberta del llibre de partitures “Músiques del temps vol.II” de Ganxets, grallers del Baix Camp. Il·lustracions per a la secció infantil de la revista “Sant Andreu de Cap a Peus”, de Barcelona, amb motiu del XXX aniversari. Il·lustració de coberta per al single “Espaguetis amb tonyina”, de Rosa-Luxemburg. Il·lustració interior per a l’àlbum “La llegenda”, de Cronistes. Il·lustració per a la programació del cicle de primavera i de tardor de la Plaça del Rei, de Barcelona. Expoció “Peus de Gat” a la mostra d’art al carrer “Sant Andreu et vol veure”, a Barcelona. Tallers a les Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

2008

Conte “Secret, secret! L’horta Farrerons té un secret!”, per a l’ajuntament de Premià de Mar, amb l’editorial “Primília Edicions”. Coordinat per Ignasi Blanch i Marta Luna. Quaderns de llengua catalana per a 4rt de primària i adaptació a llengua castellana, per a “Enciclopèdia Catalana”. Participació en l’exposició col·lectiva “La família de l’Emma”, a la Biblioteca Clarà. Coordinació d’Ignasi Blanch. Creació de personatge per a la secció infantil de la revista “Sant Andreu de Cap a Peus”, de Barcelona. Disseny de tríptic i samarreta per al “Casal d’Estiu” de l’Escola Mare de Déu de l’Assumpció, de Badalona. Il·Lustració per a la programació dels cicles de primavera i tardor de la Plaça del Rei, de Barcelona.

Il·lustració per a la sammarreta del V aniversari de l’A.E.iG. Flor de Neu, de Barcelona. Il·lustracions per al suport gràfic del projecte “Nascuts per llegir”, del COBDC. Il·lustració per a la programació del cicle de primavera i de tardor de la Plaça del Rei, de Barcelona. Participació en l’exposició col·lectiva “Nenas, Brujas y Princesas”. Coordinació d’Ignasi Blanch. Expoció “Peus de Gat i altres històries”, al Centre Cívic Can Castelló , de Sarrià, Barcelona. Tallers a les biblioteques de la Diputació de Barcelona. Col·laboració com a il·lustradora en l’espectacle infantil “Contes de la castanyera”, de Laura Rubio.


Il·lustració per a la samarreta de “danses a la Plaça del Rei”, de Barcelona, temporada 2008-2009. Cicle de “tallers d’il·lustració i creació de personatges” a les biblioteques de Badalona, amb Tantàgora.

2007

Quaderns d’activitats de lectura d’obres de Gianni Rodari per a “La Galera” (cicle inicial, cicle mitjà I cicle superior). Guanyadora del 1r premi de Cartells de Festa Major del Clot-Camp de l’Arpa 2007. Disseny de logo per a la Colla de Gegants del Clot, de Barcelona. Il·Lustracions per a la programació del cicle de primavera i tardor de la Plaça del Rei, de Barcelona. Il·lustració per a la samarreta de “danses a la Plaça del Rei”, de Barcelona, temporada 2007-2008. Disseny de samarreta per a l’Agrupament escolta i guia Flor de Neu. Il·lustració per a samarreta de “De Bòlit”, de Premià de Mar. Il·Lustracions per a Lèxic per al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Il·lustracions per al tríprtic de “Nous nius”, de Premià de Mar. Poster sobre el cicle de l’aigua a Can Cadena per a M.E.G.S.J.C.

2006

Il·lustracions aplicades a punts de llibre i etiquetes per a la Llibreteria Salas, de Barcelona. Il·lustració de coberta per a la revista AQB! Num.100. Il·lustracions per a l’agenda del curs 2006/07 MEGSJC. Il·lustració per a “El libro de las preguntas”, Editat per Ediciones Muchocuento, Ass. Cultural Planetababel, Centre Cívic Pati Llimona. Participació en l’exposició col·lectiva en relació a “El libro de las preguntas”, al Pati Llimona.

2005 Disseny del logo de l’Agrupament escolta i guia Flor de Neu. Participació en exposició de gravats, bar “Cervantes”, de Barcelona. 2004 Il·lustració per a obsequi FM Clot-Camp de l’Arpa.


Portfolio 2011  

Gina Portillo Portfolio 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you