__MAIN_TEXT__

Page 1

KEHITTÄMISYHDISTYS SILMU ry SILMU ry on yksi Suomen 55 Leader ryhmästä ohjelmakaudella 2014–2020.

SILMU ry:n visio

SILMU on vahva alueellinen toimija Kehitymme ja kehitämme Osallistumme ja osallistamme

Toiminta-alue SILMU ry toimii yhdeksän kunnan alueella.

MÄNTSÄLÄ

MYRSKYLÄ – MÖRSKOM

LAPINJÄRVI – LAPPTRÄSK

PUKKILA 4 E 75

55 ASKOLA

6

PORNAINEN - BORGNÄS 7

E 18

LOVIISA - LOVISA

PORVOO – BORGÅ SIPOO – SIBBO E 18 7


SILMUSTA KASVUA Toimintaa ohjaa SILMUSTA KASVUA – TILLVÄXT MED SILMU 2014–2020 - strategia, joka on laadittu yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Strategian viisi painopistettä ovat:

1. yritystoiminta ja työllisyys 2. elinvoimaiset kylät 3. ympäristö ja luonto 4. saaristo 5. oma aluekehitystoiminta

Läpileikkaavina teemoina ovat alueiden välinen ja kansainvälinen yhteistyö sekä lapset ja nuoret. Kaksikielisen yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä yksityiset henkilöt ja yhteisöt, jotka hyväksyvät yhdistyksen säännöt.

Tapani Henkola


Tukea erilaisiin hankkeisiin SILMU ry myöntää rahoitusta paikallisen strategian ja Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman perusteella. Tukea myönnetään hanke- ja yritystukina yleishyödyllisiin - ja yritystoimenpiteisiin. Rahoitettavat hankkeet voidaan toteuttaa myös kansainvälisinä tai alueiden välisinä. Hakijoina voivat toimia rekisteröidyt yhdistykset ja yhteisöt, kunnat, kuntayhteenliittymät, osuuskunnat sekä yritykset.

Leader on toimintaa, neuvontaa & rahoitusta paikkakunnan parhaaksi

SILMU-kylät SILMU-kylät toimii alueen kylien edunvalvojana ja kumppanina edistämällä hyvän elämän edellytyksiä maaseudulla. Kyläasiamies palvelee SILMU ry:n jäseniä ja kylien asukkaita mm. kyläsuunnitelmien teossa, rekisteröinti- ja sääntöasioissa, kylien kehittämisessä ja tiedottamisessa. SILMU-kylät ylläpitää kyläportaalia, joka kokoaa alueen kylien kotisivut yhden osoitteen alle.


Mari Ceder

Yhteystiedot Toiminnanjohtaja Gina Forsström 041 442 6602 Toimistopäällikkö Tiina Kurki 040 359 4166 Hankeneuvoja Heli Mutanen 040 569 0068 Kyläasiamies Li-Marie Santala 040 158 8038 Toimisto: Veckjärventie 1, 06150 PORVOO Sähköposti: etunimi.sukunimi@silmu.info Kotisivu: www.silmu.info Facebook: www.facebook.com/Silmury www.facebook.com/silmukylat www.facebook.com/silmunuoriso

Profile for Gina Forsström

Esite silmu fin  

Esite silmu fin  

Advertisement