Page 59

S

obre els seus gustos a la cuina, el seu plat preferit és l'Steak Tartar, acompanyat d'un bon vi, especialment si és negre i, més especialment encara, si és un Pisón, un vi de la regió de Rioja. I, per postres, uns bons formatges. De tota manera sempre li ve de gust un bon plat de verdures i, el que no suporta són, curiosament, els ous ferrats. El seu restaurant preferit és “Le Baratin”, de París. A l'Encarna li agrada escoltar en Miguel Bosé i el que menys accepta de la gent és que no siguin puntuals. Desitjaria que tothom pogués fer realitat el seu dret a viure bé i que tots poguessin fer-ho en un bon lloc.

A casa teva qui cuina? Tots dos, però en Josep ho fa millor. De tota manera a casa hi mengem poc, acostumem-ho a fer-ho al restaurant perquè la feina ens hi obliga. T'agrada el món del vi? Molt. És apassionant. No t'imagines fins a quin punt hi ha coses que envolten el món del vi. De tota manera quan bec vi, prefereixo que l'esculli en Josep, perquè així vaig sempre sobre segur. A casa qui escull el vi? Ell, perquè ja sap quines són les varietats que més m'agraden. De tota manera, a casa en bevem poc.

Vi blanc pel peix i negre per la carn? No. Has de beure sempre el tipus de vi que més t'agrada i amb el plat que tu vulguis, tant si el vi és blanc com si és negre. Els vins no han d'anar obligatòriament amb un plat concret, tot i que hi ha vins que queden millor amb alguns plats concrets. Com veus les escoles d'hostaleria? Home, fan la seva funció. Què té d'especial per a tu la ciutat de Girona? El que més m'agrada és passejar pel Carrer de la Força i per tot el Barri Vell. Com t'agrada viatjar? Per comoditat acostumo a agafar l'avió, però el que més m'agrada és viatjar amb tren. Un viatge amb el teu home... La Vall del Loire, a França, la ruta dels Castells del vi i el Mont Saint Michel. És impressionant!

PREUS ESPECIALS EN REPORTATGES DE CASAMENT

Has pogut gaudir dels teus fills, especialment quan eren petits? I tant! I ara també ho compagino tot força bé. Així tens temps per estar amb la família? No massa, però aprofito el temps que puc estar-hi. Val més qualitat, que quantitat. Vas al cinema? Sí, però a veure pel·lícules infantils, pels fills. Aconselles treballar amb la parella? No. Jo ho porto bé, però a vegades és difícil, tot i que cadascú de nosaltres s'encarrega de coses diferents. Jo m'encarrego de la vessant dels banquets i, per tant, ens veiem poc a la feina. Encarna, moltes gràcies. La propera vegada ens veiem al Celler de Can Roca.

Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Advertisement