Page 28

POSA’T GUAPA ESPECIAL CASAMENTS

...MAQUILLATGE

Pell d'àngel Enlluerna com només una núvia pot fer-ho coneixent els productes adequats per a tu.

Loose Powder

Per aconseguir-ho només necessites dos productes: unes pólvores translúcides d'acabat mat i unes pólvores perlades o irisades. PURE et presenta el LOOSE POWDER , unes pólvores ultralleugeres amb tres acabats diferents: 1. Xocolata. Acabat bronzejador amb olor de bombó. 2. Rosa. Acabat mat amb olor de maduixa. 3.Daurat. Il·luminador perlat amb olor de champagne Utilitza el LOOSE POWDER d'acabat mat a la part frontal del rostre i a les zones conflictives, com el nas, la barbeta o el front. Per potenciar l'efecte il·luminador aplica el LOOSE POWDER d'acabat irisat a la part alta dels pòmuls i un coloret d'un to rosat per donar un aire fresc i saludable al rostre.

Gi

Converteix el DIAMANT en el teu millor amic Per aconseguir una mirada desperta i lluminosa és imprescindible utilitzar una màscara de pestanyes. Per un dia tan especial, PURE et recomana que al ball llueixis com la lluna amb la nova màsMàscara Diamond cara DIAMOND, que t'ofereix una mirada glamorosa i plena de reflexos diamants. Gràcies al seus micropigments platejats aconseguiràs una mirada plena de feminitat, llum i glamour.

28 DONA

Mirada Seductora Per aconseguir un acabat radiant escull ombres setinades i de Artist Cube tonalitats lluminoses, com el rosa, el blanc trencat o els pastels. Aplica un color molt clar, com el blanc trencat, a la part del llagrimall. Al centre de la parpella mòbil, utilitza un to més neutre, com un rosa. Finalment, un to amb una mica més d'intensitat a l'exterior. Difumina'ho bé per aconseguir una mirada més natural i lluminosa. PURE et recomana l'ARTIST CUBE, el nou glamour de les pólvores, que aportarà al rostre una aurèola de llum i color realment elegant. Pots aplicar-lo en sec i en humit, amb l'ajuda d'un pinzell aplicador. Pot utilitzar-se com a ombra d'ulls, barra de llavis, coloret, il·luminador i, fins i tot, com a màscara de pestanyes. Per això serà l'aliat perfecte en el dia del teu casament. GOLDEN BEAUTY Un complert “set” de bellesa que has de tenir sempre a prop teu i que està composat pels productes més exquisits i selectes. Golden Beauty

SECRETS BOOK El llibre amb els secrets de bellesa més ben guardats.

Secrets Book

www.makemepure.com

Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Advertisement