Page 27

L'alçada de la núvia

maquilladora, que adaptarà el maquillatge a les seves faccions.

Quan la núvia és baixa, una bona opció és crear un recollit alt. Si és alta, llavors és millor fer un recollit amb volum a la zona de la nuca.

El perfil, el coll i la forma de l'oval

El tipus de vestit escollit ● Vestit de línies clàssiques.- En aquest cas caldrà també crear un recollit clàssic. ● Vestit alternatiu i diferent.Aquest ens demana un recollit que suggereixi moviment, amb puntes crespades i flocs de cabell que sobresurtin. ● Esquena descoberta.- En aquests casos el més apropiat és portar el volum del cabell cap aquesta zona, és a dir, allargar el recollit per aconseguir que el cabell cobreixi lleugerament l'escot. ● Vestit de coll alt.- Aquí el menys recomanable seria fer un semirecollit o un pentinat que tingués flocs que amaguessin el vestit.

La personalitat de la núvia Incidirà en el tipus de recollit que portarà i també en el color, que s'haurà d'aplicar uns dies abans del casament. En aquest sentit, és important destacar que si la núvia vol un canvi de color aquest haurà de fer-se unes dues setmanes abans del casament, perquè si el resultat no la convenç pugui tenir temps de fer-se algun canvi. Si el que vol és només refrescar el color que ja porta, que ja la convenç, llavors el cabell haurà d'acolorir-se entre dos i quatre dies abans del casament.

Les faccions de la núvia També influiran en la decisió que es prengui sobre el pentinat final, tot i que qui més embellirà l'expressió de la núvia serà el maquillador o la

Aquests tres factors també són importants a l'hora de determinar el recollit més indicat per a casa núvia. Pel que fa al coll caldrà fixarnos en la seva llargada: si és un coll llarg, caldrà evitar recollits alts, i si el coll és curt, el millor serà optar per un recollit més alt que ens ajudi a estilitzar les formes. Pel que fa a la forma de l'oval, és a dir, el conjunt de la forma de la cara i del contorn del rostre, si aquest és rodó o quadrat el més aconsellable serà donar volum a la coroneta. Si és allargat o rectangular, caldrà un recollit baix, prescindint de recollits alts que el que farien seria pronunciar la seva forma. Si l'oval és triangular o en forma de cor, haurem de donar volum a la zona del costat del coll per crear fer-lo més ovalat. El perfil del recollit és també molt important. Com ja he explicat, caldrà donar volum a la zona de la coroneta o de la nuca en funció de cada cas. Cal tenir però molt present que aquest volum mai ha de crear-se a la zona occipital, ja que si ho féssim així el perfil que aconseguiríem tindria un volum que no afavoriria el recollit.

L'alçada del nuvi En funció de la seva alçada intentarem donar volum o bé a la nuca, o bé a la coroneta. Per acabar, és molt important tenir bona cura del cabell uns mesos abans del casament. Cal tractar-lo amb un bon xampú i aplicar-li tractaments d'hidratació, com ara les mascaretes o el col·lagen, que aconseguiran que el cabell adquireixi lleugeresa, brillantor i un aspecte immillorable a la vista i al tacte.

EL MILLOR COMIAT DE SOLTER AMB CLASSE EL TROBARÀS A LA BOTIGUETA DE L'AMOR!

Més de 15 anys d'experiència Tenim els millors preus i et millorem qualsevol pressupost Amb la teva reserva et regalem un xec d'hotel per a dues persones Comiats a partir de 50 euros amb bus, sopar i Show Disco Especialistes en Tupper Sex

LA BOTIGUETA DE L'AMOR El millor comiat de solter amb classe!

Travessera de la Creu, 7 - Girona Tel.972 21 89 46 - 607 19 18 19

Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Advertisement