Page 22

POSA’T GUAPA ESPECIAL CASAMENTS

Les flors El ram de núvia és un dels elements més personals que existeixen. El modista, la mare o la futura sogra poden aconsellarte sobre el tipus de ram que millor combina amb el vestit que has escollit, però al final seràs tu qui haurà de fer la tria final: queda't sempre amb el que més t'agradi. I recorda que tens moltes opcions: ara es poden encarregar els rams fins i tot per Internet!

La prova Quan parlem de la imatge que tindràs el dia del casament, l'últim pas important que hauràs de fer és la prova. Per aquest motiu en aquest número també et proposem alguns consells per treure el màxim partir d'aquest moment.

Abans de la prova: consells Reserva hora per fer-te l'última prova de maquillatge i perruqueria just unes hores abans de la cita per fer l'última prova del vestit. Si ho fas així aniràs perfectament pentinada i maquillada quan et provis el vestit de núvia i, d'aquesta manera, podràs comprovar com et queda el conjunt. Així encara tindràs temps de fer algun últim retoc a la teva imatge en cas que hi hagi alguna cosa que no t'acabi d'agradar.

ques del vestit. Així entre tots podreu decidir el millor pentinat. Deixa't aconsellar per ells encara que la proposta que et facin no sigui exactament el que havies imaginat. Veuràs com al final gairebé sempre els acabes donant la raó.

El pentinat

El maquillatge

Uns dies abans de fer la prova fes una ullada a les revistes de pentinats i, davant del mirall, intenta pensar en el que més t'afavoreix. Sempre és bo que tinguis una idea més o menys clara del pentinat que et vols fer tot i que l'estilista que té molta experiència sempre serà un bon conseller.

Abans d'anar a la prova escull, d'entre les pintures que més utilitzes, els colors que més t'afavoreixen i t'agraden. L'important és que el dia del teu casament no et sentis disfressada, que siguis tu mateixa però més resplendent que mai. Pots explicar a l'estilista el que creus que et va millor i deixar-te aconsellar per ell. El seu únic interès és que et vegis i et vegin més “guapa” que mai.

És recomanable posar en contacte el perruquer i el modista perquè aquest sabrà descriure millor que tu les característi-

Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Advertisement