Page 21

POSA’T GUAPA ESPECIAL CASAMENTS

Trucs per estar impecable el dia del teu casament El vestit No deixis l'última prova pel dia o els dies anteriors al casament. Fes-la amb temps suficient per poder corregir tot allò que no trobis el teu gust o per canviar d'opinió en l'últim minut si no estàs completament satisfeta.

Encara que tinguis en compte els consells o suggeriments del modista o la modista que realitzi el teu vestit, no et deixis manipular per ells, ni pel que fa al disseny com pel que fa al teixit: és el teu vestit i tu has d'escollir el que t'agrada o el que creus que més t'afavoreix. I si no tens una idea clara del que vols pots demanar cita a diverses firmes i realitzar diferents proves fins decidir-te.

La pell i el cos L'estat físic no s'improvisa, normalment totes les núvies s'aprimen abans del seu casament per l'estrès que acumula. Però aquest mateix estrès pot produir alteracions cutànies. I uns mesos abans del casament podeu començar a posar al pell a punt. A Gi-Dona trobaràs els millors consells i trucs per fer-ho de la millor manera.

El pentinat El pentinat està molt condicionat pel vestit que hàgis escollit. Si portes un vestit escotat a l'esquena podràs escollir entre un mig recollit, un recollit senzill o els cabells solts. Si el vestit no té escot, el més recomanable és portar un recollit o monyo alt que realci la figura. El més important és que els cabells no freguin ni es superposin amb el vestit.

El pentinat també està molt condicionat pel vel. Si potem vel el cabell mai s'ha de portar solt, un mig recollit o un monyo sempre ens quedarà millor. I la forma del pentinat dependrà de si el vel que has escollit és alt o baix.

El maquillatge En aquesta ocasió el més recomanable és escollir sempre tonalitats clares, tant pels llavis com pels ulls. Et proposem tonalitats roses o cremes ja que d'aquesta manera tindràs un aspecte més fresc i natural.

MENÚ DIARI 10 € ● DIUMENGE I FESTIUS 15 € AMB 14 PLATS PER ESCOLLIR CASAMENTS A PARTIR DE 60 € ● BANQUETS 25 € Av. Mas Pins, parcel·la, 10 · 17457 RIUDELLOTS DE LA SELVA (Girona) · Tel. 972 47 81 39 · Fax 972 47 74 43 via-agusta@rondalia.zzn.com · www.via-augusta.tux.nu

Gidona08  
Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Advertisement