Page 11

VIVÈNCIES LIDIA NASPREDA LOPEZ

D

e tota manera a mi sempre m'ha agradat la muntanya i la natura. Per això des de feia un temps practicava De tota manera a mi sempre m'ha agradat la muntanya i la natura. Per això des de feia un temps practicava sovint el senderisme, anava a córrer i a caminar, i fins i tot feia bicicleta de muntanya. Segurament per això la meva amiga em va acabar convencent perquè m'apuntés a aquest curs d'iniciació a l'escalada esportiva, tot i que, d'entrada, no les tenia totes. Que equivocada que estava! M'agrada tant l'escalada que ara ja practico escalada esportiva, vies llargues, vies ferrates i barranquisme.

La primera vegada que vaig escalar una roca ja vaig descobrir que aquest és un esport que, contràriament al que jo em pensava, m'atreia de veritat. I no deixa de sorprendre'm, perquè mai m'hauria imaginat que jo podria aguantar aquest component de risc que té l'escalada. La gratificació i la satisfacció que s'obté quan arribes a dalt, després de molta estona de donar tot el que tens per continuar pujant amunt, és increïble. Indescriptible. Arribar a dalt i contemplar el paisatge des d'una perspectiva que només et dóna aquest esport és una gran satisfacció perquè descobreixes que has estat capaç de superar tots els obstacles, que has superat el repte personal que has

Gi

Des de petita m'ha agradat l'esport i n'he practicat de moltes classes, però fins fa relativament poc tot els esports que havia fet eren força tranquils.Tot això va canviar quan, ara deu fer més o menys un any, una amiga em va dir que es feia un curs d'iniciació a l'escalada esportiva. D'entrada vaig pensar que a mi no se m'hi havia perdut res a les roques, que aquell era un esport que no estava fet per mi, sinó per aquells bojos als que els agrada el risc i l'adrenalina.

11 DONA

Gidona08  
Gidona08  

GI-DONA...La revista de la dona Gironina

Advertisement