Page 1

danmark

værksted for lys & lyd Østergade 8b 4180 Sorø tlf. 5782 0868 fax 5783 4668 www.vll.dk

VÆRKSTED FOR LYS & LYD Værksted for Lys & Lyd er en landsdækkende virksomhed med afdelinger i Højbjerg ved Århus og i Sorø. Vi leverer og monterer lyd- og lysanlæg til underholdningsbranchen, kinomaskiner og AV-udstyr samt producerer specielle elektronikprodukter.

VLL specialfremstiller produkter til film- og TV-branchen og leverer komplet udstyr til biografer, fx kino- og lydanlæg, videoprojektorer, tæppe- og maskespil, lærreder, stole, teleskoptribuner, trin- og rækkebelysning mm, ligesom vi også tilbyder kurser til filmoperatører.

Firmaet, i daglig tale VLL, har i sin nuværende form eksisteret siden midten af 80'erne, og er udsprunget af interesse og behov for enkel og velfungerende elektronisk biografudstyr. VLL har siden beskæftiget sig med udvikling og produktion af lysdæmpere og specialudstyr til film- og TV-branchen.

Vi vil meget gerne inddrages i både nybyggeri og renoveringsprojekter så tidligt i processen som muligt for at kunne rådgive optimalt omkring de fysiske rammer og placering af udstyret.

Vore kernekunder har i mange år været biografer over hele Danmark. Ud over salg og opsætning af nyt udstyr, udfører vi justering, reparation og opdatering af allerede fungerende teknik. E R NE MANN

Cine Tec GmbH

Læs mere om vore produkter på www.vll.dk, hvor bl.a. brochurer kan hentes. Her kan du også tilmelde dig vort nyhedsbrev. Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om udstyr og indretning af biografer.

Country Tackling  

Fat new smallness get tires believe two suspects. Of course sir people worthy horses add all suffer. How boring sheep tr winter avlt daring...