Page 1

ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΔΗΓΟ ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ gfbgloballimited@europe.com ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ *ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΕΡΙΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ *ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΛΛΩΝ ΕΞΟΔΩΝ *ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ *ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΣΙΤΗ 1) ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ Ή ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ,Ο.Ε.) ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η'ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ,ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

2. ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ 65 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΣΦΟΡΑ? ΠΑΓΙΑ Ή ΕΦΑΠΑΞ ?)ΕΙΜΑΙ 34 ΕΤΩΝ.ΕΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η' ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΟΥ.ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Π.Χ. ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (Π.Χ. 30) ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Η ΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ? ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η' ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ,ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ .ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ,Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ 50 ΕΩΣ 80 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. 3) Ποια ειναι τα πρωτα βηματα που θα πρεπει να κανουμε για τη μεταφορα της εδρας της εταιριας στη Βουλγαρια ? Θα πρεπει να λυσουμε την εταιρια εδω στην ελλαδα και μετα να συστησουμε καινουρια ή


μπορουμε να κανουμε απευθειας μεταφορα εδρας ? επισης,απο τη στιγμη που θα συσταθει η νεα εταιρια ή θα μεταφερθει η νυν εταιρια,ειναι σιγουρο πως μπορουμε να διατηρουμε υποκαταστημα στην ελλαδα διχως την υποχρεωση καταβολης ασφαλιστικης εισφορας στον οικειο ασφαλιστικο φορεα (ΟΑΕΕ) ? ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΡΑΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ 4)ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΩ ΜΗΝΙΑΩΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ? ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ Ή ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ? ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 5)ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ,ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ? (Π.Χ. ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 6) ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ (Π.Χ. ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ) ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ? ΝΑ ΣΥΝΑΨΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ Ή ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ? (Π.Χ. ΟΓΑ) ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΟΓΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΣΧΕΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ 7) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ) ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η'ΚΥΠΡΟ ? ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ (ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ) (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΟΣΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ,) *ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΘΕ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ,ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ


ΚΟΣΤΗ. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Α' 1.ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2.ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ 3.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ 4.ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΗΛ.ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 5.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 6.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗ 7000 ΕΥΡΩ (ΔΩΡΟ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ) Β' (ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟ) 1.ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2.ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ 3.ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΗΛ.ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 5ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ (ΔΩΡΟ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ) ΤΙΜΗ 6000 ΕΥΡΩ Γ' (ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ) 1.ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2.ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΤΜ 3.ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΗΛ.ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 5.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗ (ΔΩΡΟ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ & ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ) 5.200 ΕΥΡΩ Δ' (ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ) 1.ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2.ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΤΜ 3.ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΗΛ.ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 4.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ & ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 4.200 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ.


ΕΦΟΣΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Επίσης, η απελευθέρωση του επαγγέλματος μπορεί να φέρει και στην Ελλάδα ξένους μεσίτες, αν κι αυτό ποτέ δεν εμποδιζόταν απλά δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Απο χώρες μέλη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) 1, η ελεύθερη κυκλοφορία των εργαζομένων συνιστά θεμελιώδες δικαίωμα, το οποίο επιτρέπει στους υπηκόους μιας χώρας του ΕΟΧ να εργαστούν σε άλλη χώρα του ΕΟΧ υπό τους ιδίους όρους με εκείνους που ισχύουν για τους πολίτες του εν λόγω κράτους μέλους. •

Νομική σημείωση

Οι χωρες που επιλέξατε δεν θέτουν περιορισμούς όσον αφορά την πρόσβαση στην αγορά εργασίας της από πολίτες της Ελλάδα * Νομική σημείωση Οι πληροφορίες σχετικά με τους μεταβατικούς κανόνες για την ελεύθερη κυκλοφορία των εργαζομένων από και προς τα νέα κράτη μέλη, καθώς και μεταξύ αυτών, παρασχέθηκαν από τα μέλη του EURES (εθνικές δημόσιες υπηρεσίες απασχόλησης) στα αντίστοιχα κράτη μέλη (σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες εθνικές αρχές), που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί η ακρίβειά τους. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα στοιχεία είναι πάντα εξαντλητικά, πλήρη, ακριβή και ενημερωμένα, και η δημοσίευσή τους στη δικτυακή πύλη EURES για την επαγγελματική κινητικότητα δεν συνεπάγεται ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή οι υπηρεσίες της συμφωνούν με τον τρόπο εφαρμογής των μεταβατικών ρυθμίσεων στην εκάστοτε χώρα. Η Επιτροπή δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί από τη δημοσίευση αυτών των πληροφοριών. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ 60 ΕΤΗ ΚΑΙ 65 ΕΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 3 ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ θα εξεταστουν τα αιτηματα σας και θα σας σταλει αναλυτικη αναφορα κινησεων και προτασεων για την καλυτερη επιτευξη του στοχου σας. GFB-GLOBAL LIMITED EUROPE 21.P Katelari Street 2nd Floor ,Suite 205 LIBRA HOUSE CY-1097 Nicosia,CYPRUS P.O.BOX 22784,CY-1524 Nicosia,Cyprus Tel: 357-22668480 Fax:357-22668180 GREECE SATELLITE -INFORMATIONAL OFFICE THESSALONIKI :+00302312209250 CELLPHONE :+00306955248423,+ 00306984990721 UNITED STATES OF AMERICA 501 SILVERSIDE ROAD SUITE 105 WILMINGTON DELAWARE 19809 TELEPHONES-FAXES: (001)206-333-1496 corporate email:gfbgloballimited@europe.com © GFB-GLOBAL LIMITED. All Rights Reserved. Registered in Cyprus under file Company HE 267297.

2011-2012

© GFB-GLOBAL LIMITED. All Rights Reserved.

Real prop  
Advertisement