Page 1

Hoe ik van mijn MLM bedrijf een succes maakte


Hoe ik van mijn MLM bedrijf een succes maakte

U Heeft Een Grote Stap Genomen.... De Aanvraag Van Dit Boek WAARSCHUWING! Ik moet eerlijk tegen u zijn......Heel eerlijk. Sommigen van u zullen schrikken van dit rapport. De waarheid over deze industrie is angstaanjagend....ontzettend angstaanjagend. Het is ZO ontzettend eenvoudig om een grote organisatie te groeien in deze industrie, maar 95% van de netwerkmarketers falen, en falen gigantisch, door gebrek aan informatie....NIET door gebrek aan inzet. In dit boek ga ik een aantal noodzakelijke geheimen delen die u absoluut dient te weten als u een business wilt laten groeien. Waarom heeft u gereageerd en dit gratis boek aangevraagd? U heeft vast en zekere meerdere redenen. Als u enigszins op mij lijkt dan bent u nogal een sceptisch persoon. Hopelijk heeft u het boek aangevraagd voor sommige of misschien wel alle van deze oprechte redenen: Zeg het maar gewoon eerlijk....U gelooft niet dat het mogelijk is om meer dan 2-3 mensen per week aan uw business toe te voegen, laat staan 20 tot 30 per week. U heeft alle technieken die er bekend zijn in Netwerk Marketing al geprobeerd en bent erachter gekomen dat ze gewoonweg niet werken voor u Uw warme markt is maanden of misschien wel al jaren geleden "bevroren" en u bent op zoek naar een systeem dat meer


prospects kan creëren, die al een interesse hebben in uw product of service, voordat u ook maar met hen gesproken hebt. U heeft meer geld uitgegeven aan de laatste technologieën, systemen, in leads, auto responders of cd's in de laatste 6 maanden dan u graag zou toegeven ( Ik neem het u niet kwalijk .....ik heb dat ook gedaan) Uw partner laat u op de bank slapen totdat u eindelijk eens geld gaat verdienen, want u heeft al zoveel uitgegeven aan uw voortsukkelende business. ;-) Ik ga hier heel direct zijn, misschien is uw enige reden om deze informatie aan te vragen wel om te kunnen bewijzen dat ons systeem niet werkt ( En dat kan ik u niet kwalijk nemen.. Laat me beginnen met te zeggen dat ik het u niet kwalijk neem dat u sceptisch bent. Als u op mij lijkt heeft u het allemaal al gehoord. U bent blootgesteld aan meer Mlm training handleidingen, cd's en boeken dan u graag zou toegeven. U heeft alle hype's en tovenarij en alle mensen die zeggen : "Dit is de manier om uw business te laten groeien.." al gehoord. Als u een Euro had gekregen voor elke keer dat u dat hoorde, dan zou u dit boek niet lezen....U zou op Bora-Bora zitten te genieten van een Cocktail. Als een vreemde mij zou vertellen dat 20-30 mensen per week ( of zelfs meer) in mijn business toevoegen mogelijk was en zelfs simpel, dan zou ik dat hoogstwaarschijnlijk ook niet geloven. Ik ga u hier niet alleen vertellen dat het mogelijk is, maar dat we met een bewezen systeem werken dat u stap voor stap door dit proces gaat leiden. In dit boek ga ik met u enkele van de extreem krachtige geheimen delen die goed bewaakt worden in deze industrie, en enkele van de meest noodzakelijke ingrediënten die u heel goed dient te begrijpen als u een organisatie bouwt....een grote organisatie.


Een Grote Organisatie Bouwen Heeft Niets Te Maken Met Het laatste Handenvrij Digitale Marketingsysteem, Die Gekke 5,Kostende Opportuniteit Zoekers Leads, Of De Vind Er Drie Die Er Ook Drie Vinden Regel....Het Heeft Alles Te Maken Met Dat U MARKETING Leert, En Hoe U Uzelf Als Een Leider Gaat Positioneren.... Als Dit Correct Gedaan Wordt Heeft U Letterlijk Prospects....Duizenden Prospects, Aan Uw Deur Staan Met 2 Simpele Vragen... "Wat Doe Je, En Hoe Kan Ik mij Inschrijven?"

Beste vriend(in) en ondernemer, Ik ken deze industrie inmiddels behoorlijk goed, en heb alle trucjes, hype , tovenarij en handenvrij marketing systemen op deze planeet al gezien. De meeste heb ik zelfs ook geprobeerd. Het is zelfs zo dat ik er meer geld aan heb uitgegeven dan dat ik ermee verdiend heb. Ik deed precies wat me verteld werd, volgde elk advies, las elk boek ( ik heb inmiddels een aardige bibliotheek) luisterde naar elke cd die me verder kon helpen, gaf kapitalen uit aan cursussen, ging naar elke training en groot evenement om die ene "magische formule" te vinden waardoor het voor mij ook zou gaan werken. Maar uiteindelijk koste het me alleen maar geld. Het zou een understatement zijn om te zeggen dat ik gefrustreerd was! Wat deed ik dan toch verkeerd? waarom lukte het voor mij niet, en voor anderen wel. Wat hebben zij anders gedaan dan ik doe??" ( herkent u zichzelf hier misschien in??) Ik wist dat er een andere manier moest zijn, een betere manier...Dus nu ik wist wat niet werkte werd het tijd dat ik op zoek ging naar wat wel werkte. EN IK HEB HET GEVONDEN!!! Ik heb nu de kennis en middelen die ervoor nodig zijn om meer mensen in een week toe te kunnen voegen dan de meeste Netwerkers doen in een heel jaar.


Alles wat er gedeeld wordt komt voort uit meer dan 30 jaar marketing ervaring en genereert miljoenen bedrijven vanaf de grond. Het meest geweldige is dat u niets onthouden wordt en er niets voor u verborgen blijft. Het enige dat er van u gevraagd wordt is dat u de informatie gebruikt....Dat kan resulteren in een van de beste besluiten voor uw business die u ooit genomen heeft.

Belangrijk: Misschien bent u niet zo'n lezer. U geniet liever op een terrasje u of kijk liever naar een goede film. Maar hier is de deal.... Dit boek verandert levens en is zo belangrijk dat u het gewoon MOET lezen. Ik wil hier niet als uw tweede klas lerares overkomen, maar dit is noodzakelijk en kan wel eens de best zakelijke beslissing zijn die u neemt voor uzelf en uw gezin. Dus pak een bakje koffie en een stukje appeltaart , en maak het een absolute prioriteit en geef het uw volledige aandacht. Ik Kan Iedereen Laten Zien Hoe U Succesvol Kunt Zijn In MLM.... Gigantisch Succesvol. Oke; Ik weet het dat was nogal een moedige uitspraak, maar het is de absolute waarheid. Ik werk met een systeem dat een revolutie ontketent in Netwerk Marketing. En de Industrie op zijn kop zet. Deze geheimen hebben al meer geld opgebracht dan de meeste mensen van durven dromen. Deze "Extraatjes" Die ik met u ga delen zijn zo belangrijk dat u ze misschien wel 3 of 4 keer moet lezen, om de informatie volledig te kunnen absorberen en de kern te bevatten die ik probeer duidelijk te maken. Stop met het doen van wat u aan het doen bent. ( Die appeltaart hoort hier niet bij)


GEHEIM # 1Als iets in het verleden niet voor u gewerkt heeft.....waarom blijft u het dan doen? Is dat geen teken van waanzinnigheid? Dit geheim is cruciaal voor uw succes. Als iets niet voor u werkt, waarom zou u dan uw tijd en zuur verdiende geld blijven verspillen om te proberen het af te dwingen om te werken.. Als u advertenties plaatst in de krant, of huis party's organiseert en het genereert niet de resultaten waar u op hoopte of erger nog geen enkel resultaat......STOP ER DAN MEE!!! Ik heb veel collega's gezien die moesten stoppen met hun business omdat ze deze simpele regel niet opvolgde. Probeer niet opnieuw het wiel uit te vinden, door te denken dat het wel zal gaan werken in de toekomst, als u in het verleden al dezelfde of soortgelijke technieken geprobeerd hebt en het heeft niet gewerkt. Laat me u de energie, hoofdpijn en het geld besparen door "STOP" te zeggen. Het lijkt haast wel of we het persoonlijk nemen als iets niet en verschillende technieken uitproberen... het is zelfs zo dat u in zaken zult falen als u in hokjes blijft denken. Wat ik duidelijk wil maken is dat als iets niet werkt ....STOP er dan mee en ga door naar meer productieve dingen. Neem het niet persoonlijk, en spring weer op voor iets nieuws... het liefst iets wat BEWEZEN heeft te werken (zoiets als wat ik nu met u ga delen) " Voeg 20-30 mensen per week toe in elk MLM bedrijf van uw keuze, zonder ook maar een 3 weg gesprek te hebben, en zonder een van uw vrienden of familieleden lastig te vallen..." Ik weet dat 20-30 mensen per week aan je organisatie toevoegen een gigantisch aantal lijkt. Misschien denkt u zelfs wel dat het niet eens mogelijk is. Ik begrijp uw scepticisme en geloof me, ik dacht exact het zelfde voordat ik een systeem tegen kwam wat dat dus precies doet. Het lijkt misschien niet eens realistisch omdat u het nog nooit gedaan heeft, of anderen hebt zien doen. En ik wil niet beledigend zijn, maar als ik u exact laat zien hoe u dat voor elkaar krijgt, zult u vele hogere targets voor uzelf en uw business


stellen dan dit. Echt waar 20-30 mensen in uw organisatie kunt u in een dag of twee doen als u over de JUISTE kennis beschikt. Voor uw bedrijf , om te overleven, is het een kwestie van aantallen. Hoe meer mensen er inschrijven, hoe meer producten er verkocht worden.... Dit is hoe Netwerk Marketing bedrijven in zaken blijven. Bedrijven schrijven honderden zelfs duizenden nieuwe mensen in. ELKE WEEK, ELKE DAG, EN SOMMIGE ZELFS.....ELK UUR ! Bij de meeste bedrijven krijgt de top ongeveer 90% in hun organisatie van alle nieuwe mensen die er in die business bij komen. Dat lijkt ongelooflijk maar is absoluut waar. De vraag is dan alleen nog : "Hoe wordt ik een van die top mensen?" Dit leidt naar misschien wel het belangrijkste wat iemand in deze business ooit met u gedeeld heeft.... Om Succesvol Te Kunnen Zijn In Welk Netwerk Bedrijf Dan Ook, Zult U Uzelf Moeten Zien Als De EIGENAAR Van Uw Business... Niet Als Een Medewerker Of Loopjongen!

GEHEIM # 2U moet met UW business omgaan als zijnde UW business. Denk niet over uzelf als een medewerker of als iemand die simpelweg meehelpt bij het laten groeien van uw upline's business. Dit geheim is cruciaal voor uw succes. De meeste van ons uiteindelijk de loopjongen van uw upline te worden. Hierbbis de waarheid.... De gemiddelde Netwerk Marketer schrijft 3,6 mensen in hun organisatie in, voordat ze of helemaal stoppen of doorgaan naar de volgende "nieuwste en grootste" kans ooit ( wederom, omdat ze de waarheid nog niet kennen, en ze denken dat het bedrijf faalt.... Niet zij) . Met deze aantallen is het geen wonder dat het percentage dat faalt in deze industrie zo hoog is als het is., het valt zwaar om systemen en methoden te gebruiken die niet ontworpen zijn voor uw succes en om geld te verdienen.. Ik geloof zeer oprecht dat dit


de grootste industrie is op deze planeet voor echt lange termijn steeds wederkerend inkomen. Er is niets wat ook maar lijkt op Netwerk Marketing! Het is jammer, maar de technieken die aangeleerd worden in deze industrie zijn niet ontwikkeld om u te helpen.. de kleine jongen. Ze zijn ontwikkeld om uw bedrijf te laten slagen. Het zit zo, bedrijven weten dat u enkele mensen in de business zult brengen... uw vrienden en familie, en ze zullen of blijven, of afhaken. Wie dan ook, wat dan ook... het maakt ze eigenlijk niet uit om eerlijk te zijn. Voor het is het gewoon een kwestie van aantallen....In andere woorden... u bestuurt het schip en moet stoppen met het toevoegen aan uw up line, en het niet positioneren van uzelf als een leider in deze geweldige industrie. OPGELET: Als je 3 weggesprekken doet met je up-line... STOP! Denk hier eens even aan. Je hebt een prospect die een paar vragen heeft over het compensatieplan, en je vertelt hem/haar om even te blijven hangen, terwijl je je upline belt. Voor wie werk je nu en wie word er de expert op dit gebied? Precies, je upline is nu de Expert en jij hebt alleen maar geholpen om zijn/haar organisatie te laten groeien. Maar wat heb je gedaan voor je geloofwaardigheid als een business eigenaar. Je hebt het TOTAAL de grond ingeboord. OkĂŠ.. daar ben ik weer, soms sla ik een beetje op hol. Maar dit was een hele belangrijke. Mijn punt is stel dat u een Broodjes Franchise bezit, en iemand komt binnen en vraagt wat voor verschillende broodjes u heeft, dan zou u niet naar het hoofdkantoor bellen om dat te vragen. U zou het antwoord weten en anders zou u niets te zoeken hebben in die business...Network Marketing is niets anders. Behandel uw business en uw organisatie als zijnde de eigenaar daarvan want U BENT DE EIGENAAR! Klinkt dit bekend? U heeft een prospect die een aantal goede vragen heeft...U bent opgewonden en dolenthousiast, zelfs zo enthousiast dat u nauwelijks kunt blijven zitten. U heeft maandenlang niet zo'n


enthousiaste prospect gezien. Uw hersenen draaien op volle toeren en u heeft de kennis en antwoorden op zijn vragen, maar hij schrijft niet in. U besluit dat u uw upline gaat bellen. Uw upline neemt de telefoon aan en u kunt horen dat hij/zij een lange vermoeiende dag heeft gehad. U introduceert uw prospect en vertelt dat hij een paar vragen heeft. Uw upline beantwoordt deze haastig en een beetje kortaf, want op dit moment gaat zijn aandacht vooral uit naar het uitdoen van zijn schoenen en iets te eten te krijgen. U beĂŤindigt het gesprek en realiseert u razendsnel dat u veel beter zelf de vragen had kunnen beantwoorden. Niet alleen heeft u geloofwaardigheid verloren maar uw prospect beantwoordt nu zelfs de telefoon niet meer. Maak u niet te druk... Dit overkomt de meeste van ons. Maar nadat u een paar technieken heeft geleerd, kan ik u garanderen dat zo'n scenario zich niet meer zal voordoen. Ik wist dat er een andere manier moest zijn, een betere manier... Dus nu ik wist wat niet werkte werd het tijd dat ik opzoek ging naar wat wel werkte. EN IK HEB HET GEVONDEN!!! De technieken en methoden die u gaat leren zijn beproefd , getest en hebben de laatste paar jaar bewezen immens succesvol te zijn als u werkelijk succes wilt. Het mag niet zomaar een vaag gevoel zijn.....u moet het tot onder in uw tenen voelen. Soms kan ik zelfs niet in slaap komen omdat ik altijd aan het brainstormen ben om alles naar een hoger niveau te brengen.... Dit is de commitments die u aan uzelf moet hebben om werkelijk die hogere levels te kunnen bereiken. U kunt elke business naar ongekende hoogten brengen als u marketing totaal begrijpt en kent. HET MAAKT NIET UIT WAT VOOR DIENST OF PRODUCT U HEEFT ALS U MAAR EEN MEESTER BENT IN MARKETING Dit brengt me bij een geheim dat ik met u ga delen, wat vitaal is voor uw succes...het is zelfs zo , dat u het hoogstwaarschijnlijk niet gaat redden als u deze niet beheerst....


Geheim #3Positioneer uzelf als een EXPERT in uw hebben, zelfs honderden of duizenden, die aan u vragen "hoe kan ik bij u inschrijven...?" Uzelf als expert neerzetten is een belangrijk punt in het bereiken van succes. Kijk naar Microsoft, IBM, McDonalds... en de lijst gaat maar door. Deze bedrijven hebben zichzelf neergezet als Expert in hun industrie. Of het nu gaat om computer gerelateerde items, cheeseburgers of wat u ook maar op de markt brengt( het maakt eigenlijk niet uit), Maar voor u om het te maken en het groot te maken , heeft u het systeem, de kennis en knowhow nodig, waardoor prospects letterlijk smeken om in uw business te komen. Positioneer technieken gebruiken om prospects aan te trekken, is absoluut cruciaal om dat succes te bereiken wat u wilt bereiken. Ik wil hier niet bot zijn, maar laten we eens kijken naar de technieken die de industrie ons leert. 3 weg gesprekken, de vind er drie die er ook drie vinden geprobeerd hebt ( wat u vast en zeker gedaan hebt) dan weet u precies wat ik bedoel. Deze methoden zijn niet ontwikkeld voor uw succes, nogmaals het is een kwestie van aantallen en voor uw bedrijf, helpt u hen om aan die aantallen te komen. Maar voor uzelf en uw organisatie daargelaten natuurlijk) Als u zich altijd verwondert heeft over de mensen op het podium , en degene die de vette cheques krijgen, die met heel veel nullen erop, dan is dat omdat ze positioneertechnieken hebben gebruikt waardoor ze zich neerzetten als leider in de industrie. Zou u voor uzelf niet dezelfde technieken toepassen..? Vanaf nu kunt u deze technieken gaan leren toepassen. Het maakt niet uit welk product of dienst u vermarkt. Marketing is marketing. Om te kunnen slagen heeft u prospects nodig honderden , duizenden, honderdduizenden prospects, Uw business is niets anders. Het hebben van prospects is een absolute must, hoe meer hoe beter.. U Heeft gewoon een massaal aantal prospects nodig, en dat kan gewoonweg niet als u geen expert


bent op uw gebied , en niet weet wat de behoefte van uw prospect is of wat hij nodig heeft. U moet weten wie uw markt is, door en door. Hoe kunt u een transactie afronden als u niet weet wat uw prospect nodig heeft? Behalve deze vaardigheid zijn hier nog een paar vaardigheden die u gaat leren en essentieel zijn om uw business een TURBO BOOST te geven en om het werkelijk in een hogere versnelling te krijgen Hoe u meer effectieve advertenties voor uw business kunt schrijven en STOPT met het uitgeven van Marketing geld dat u NIETS verder helpt. Hoe u honderden zelfs duizenden prospects krijgt die u willen spreken... en u heeft er geen idee van wie dat zijn want u heeft ze nooit eerder gesproken. Hoe u uw telefoon in een MEGA GELD PRODUCERENDE machine verandert. Hoe u de stekker van uw telefoon eruit gaat trekken voor u gaat slapen omdat hij maar blijft rinkelen. Hoe uw upline bij u gaat smeken , wat u nu precies doet waardoor uw organisatie gaat groeien als een ongecontroleerd vuur. En dat zijn er nog maar een paar. Ik wil hier namelijk geen compleet boek schrijven. Maar hier is het meest wonderlijke van dit alles. U dient absoluut DRIE SLEUTELEIGENSCHAPPEN mee te brengen 1. U moet bereidt zijn om te leren, U moet teachable zijn. Als u denkt dat u het waarschijnlijk allemaal al kent en weet, dan heeft u misschien nog gelijk ook, en weet u dan kan ik u niet helpen. ALS u WERKELIJK SUCCESVOL WILT ZIJN, ZULT u ALTIJD EEN STUDENT MOETEN ZIJN. De meest rijke en succesvolle mensen zullen stoppen met waar ze mee bezig zijn en luisteren als u zegt: "hĂŠ, wil je iets leren waar ik achter gekomen ben?" 2. U MOET een enorm groot WAAROM hebben. WAAROM wilt u succesvol zijn? Wat is uw reden om zo hard te werken, om aan de top te komen. Waar komt u 's morgens uw bed voor uit, waar gaat uw motor van draaien, waarom is dat zo belangrijk voor u? Stel


uzelf die vragen. Als u geen WAAROM hebt zult u het niet halen, in geen enkele business, en kunt u net zo goed blijven doen wat u nu doet. 3. U moet bereidt zijn om er de nodige energie in te steken. Een no-nonsense attitude, een "wat er voor nodig is' houding. Kijk u kunt parttime zoveel geld verdienen, dat u de rest van de tijd nodig heeft om erachter te komen hoe u het uit gaat geven. Maar als u er niet het nodige voor doet, dan kunt u het vergeten. Laat me u de hoofdpijn besparen, koop liever een loterij ticket. Ik moet het toegeven, de meeste mensen zijn lui en hopen dat als ze alleen maar inschrijven in een business dat HET dan wel gaat gebeuren. Helaas, U ZULT MOETEN WERKEN, en er tijd en energie in moeten steken om succesvol te worden. PUNT. En zelfs met deze 3 sleutel eigenschappen, heeft u nog een ding nodig.... U heeft de activator nodig U heeft absoluut iemand nodig die het u laat zien. Ik heb er zoveel vertrouwen in dat iedereen in deze industrie veel geld kan verdienen, met welk MLM/NWM bedrijf dan ook ( zolang het maar geen cadeauprogramma of piramide oplichterij is) Er zijn een paar redenen waarom we een paar simpele vereisten hebben waar iemand aan moet voldoen voor we met iemand kunnen spreken, maar de meest belangrijke reden is dat we met mensen van over de hele wereld werken om hen te helpen hun business te laten groeien, en meesters in Marketing te worden. Er zitten ook maar 24 uur in een dag en we willen zeker zijn dat we met mensen werken die absoluut geholpen willen worden. Dit is zeker in uw voordeel, om er van verzekerd te zijn dat we de tijd kunnen geven aan mensen zoals u, die werkelijk gecommitteerd zijn aan hun business en zichzelf. De informatie die we bezitten heeft letterlijk fortuinen fortuinen. De kennis die we gaan delen heeft simpelweg de instructies te volgen.. Er is een enorme behoefte in de wereld van Netwerk Marketing. Iedereen leert alle verkeerde dingen! Het is zo'n beetje als : De lamme helpt de kreupele, maar de enige mensen die echt rijk worden zijn de mensen op het podium( omdat u eigenlijk hun business voor hen aan het groeien bent) De reden dat mensen


falen is niet vanwege een gebrek aan inzet of luiheid. Maar een absoluut resultaat van mensen die de verkeerde technieken en principes gebruiken om een grote business te laten groeien. De sleutel is u niet langer te focussen op het product, dienst of compensatieplan, maar om diezelfde focus en energie te verleggen naar MARKETING. Marketing is de sleutel om uw business te laten groeien, elke business. Ik weet absoluut zeker dat u tienduizenden zelfs honderdduizenden dollars kunt verdienen per maand van huis uit. En het mooie is dat ik u kan laten zien hoe u dat doet zonder ook maar een stap buiten de deur te zetten. En ik ga u te laten zien hoe u dat precies doet........ stap voor stap. IK DURF TE WEDDEN DAT U EEN BEETJE SCEPTISCH BENT NU, En om eerlijk te zijn... dat neem ik u niet kwalijk U heeft waarschijnlijk een aantal vragen en ik zal proberen ze hier te beantwoorden. Wat moet ik uitgeven om deze strategieĂŤn te leren? Dat is een geweldige vraag. Weet u toen ik die verschuiving had in mijn paradigma, en begon met alles in een hogere versnelling te zetten, was ik nog net niet blut van het uitproberen van alle andere dingen. Ik had ook geen kapitalen om te investeren. Maar een relatief is. Duizenden dollars spenderen aan uitproberen en fouten maken, was net zo erg als de verkeerde dingen doen....vooral als ik de kennis niet had om echt te weten wat ik nou aan het doen was. Een van de dingen die ik u niet ga vertellen is dat je honderden dollars uit moet gaan geven aan advertenties of leads, voordat u geleerd heeft hoe u winst maakt. Dat betekent dat u niet meer uit hoeft te geven, dan u in zeer korte tijd terug kunt verdienen. WAUW , ZOU U NIET WILLEN DAT U DAT EERDER GELEERD HAD? Wat als ik zo blut ben dat ik amper mijn licht kan laten branden? Wel, dan heb ik goed nieuws voor u en slecht nieuws. Het slechte nieuws eerst: U kunt geen business opbouwen of leren hoe u die


opbouwt zonder uitgaven en investeringen... VOOR NIETS GAAT DE ZON OP Maar het goede nieuws is , u kunt het op de juiste manier leren, de beste manier en de meest winstgevende manier voor veel minder dan het mij gekost heeft. Door van de fouten van anderen te leren kunt u uzelf duizenden euro's besparen. Kan ik dit niet gewoon zelf leren? Absoluut, Ik weet dat iedereen deze technieken helemaal enigste nadeel is dat u een hele hoop geld gaat uitgeven die u kunt VOORKOMEN. Echt waar u kunt al deze technieken zelfstandig leren, door eigen ervaring en door heel veel boeken te blijven lezen, cd's te luisteren, workshops te volgen . Maar dan zult u het zelf uit moeten testen, fout na fout moeten maken, bereidt zijn om er jaren en jaren over te doen om te kunnen weten of het werkt En aan dit alles kapitalen uit blijven geven Heeft u er die tijd voor over? Of wilt u werkelijk succes? Wilt u geld verdienen of wilt u kosten blijven maken, en op het level blijven waar u nu bent? Deze technieken zijn al getest en bewezen. Dus waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? Hoe lang gaat het duren voor ik resultaat zie? Sommige studenten zien gelijk al resultaten , Voor andere duurt het een paar dagen of weken en in enkele uitzonderingsgevallen een paar maanden. Het antwoord op die vraag hangt af van het feit of u die 3 sleutel eigenschappen bezit. Studenten die echt willen leren, een grote waarom hebben en er de nodige tijd en energie in steken zien absoluut snel resultaat, zo snel dat ze er vaak zelf van schrikken. Hoe weet ik of dit voor mijn Netwerk programma, business, product of kans werkt? Het maakt niet uit wat u eerder verteld is, of wat u eerder geleerd hebt.... NETWERKEN, WELKE BUSINESS DAN OOK , GAAT OVER MARKETING


Het gaat over aantallen, massa's mensen (consumenten) . U u leren hoe u de "noodzaak tot kopen" creĂŤert, zodat u kunt stoppen met overtuigen en smeken. Dat is de sleutel tot het laten groeien van een organisatie die zo groot is dat u het zich nauwelijks voor kunt stellen Dan moet het spel der getallen leren. U kunt zoveel als u wilt, en het gaat je nog niet lukken. Waarom? Omdat Marketing om de aantallen gaat. Als het om iemand langs de deuren sturen? U moet de massa compensatieplan, want 80% van de mensen die u rekruteert is lui......gewoonweg lui. Kan ik deze technieken leren in mijn omgeving, ik woon ergens in een hutje op de hei? U kunt dit overal doen...nou ja, bijna overal. U heeft computer, een telefoon etc. Maar tegenwoordig is de technologie zo geavanceerd dat dat geen probleem meeris. U hoeft geen raketgeleerde te zijn, het gaat er om dat u mensen begrijpt en hoe we werken. Marketing is uiteindelijk een groot psychologisch spel. En deze Marketing technieken werken voor IEDEREEN. Als u kunt lezen, schrijven en praten, dan kunt u dit. Ik heb hetzelfde al vaker gehoord, en het is precies wat me in mijn huidige situatie heeft gebracht. Hoe weet ik dat dit anders zal zijn? Het antwoord op deze vraag is: Omdat het GEGARANDEERD is . Als u de drie sleutel eigenschappen meebrengt en hetgeen u leert gaat toepassen dan bent u gegarandeerd dat u het inkomen gaat verdienen. Ik heb op precies dezelfde plek gestaan waar u zich nu bevindt en tot op de dag van vandaag heeft een Euro nog evenveel waarde voor me dan anderhalf jaar geleden toen ik jas en broekzakken moest afzoeken om er een te kunnen vinden. WAARSCHUWING, HET ERGSTE WAT U KUNT DOEN SCEPTICISME U IN DE WEG STAAT BIJ HET NEMEN VAN EEN GEZONDE , LOGISCHE BESLISSING. In ieder geval wil ik u bedanken voor het lezen van dit boek. Ik hoop dat u er datgene meedoet waar het voor bedoeld is.


Onderzoek voor u zelf wat er besproken is. Geloof het niet omdat het geschreven is, vergelijk het met. elk bedrijf dat succesvol is. Kijk voor u zelf of ze de technieken gebruiken die hier besproken zijn om rijkdom te creëren voor zichzelf of om rijkdom te creëren voor een ander. Gebruik het om de Netwerk Marketing Industrie vanuit een ander gezichtspunt te bekijken met een nieuw level van bewustzijn. Gebruik dit boek in uw voordeel , daarom is het geschreven. Wordt de eigenaar van uw business die u kunt zijn door het leren begrijpen van Marketing. Maak gebruik van de ervaringen van anderen die u uit eerste hand gaan vertellen dat u het vanaf de grond kunt opbouwen en u stap voor stap gaan leren hoe u dat doet. Ik wens u niets dan succes en voorspoed. Maak de beste beslissing in uw business carrière, eentje die geen risico bevat en u absoluut gaat helpen dat te bereiken wat u verdient. Uw succes is gegarandeerd. Ik hoop dat dit boek u geholpen heeft en inzicht gegeven heeft. Er zijn veel dingen in gedeeld die anderen , om wat voor reden dan ook, niet met u zouden delen. Ik zou graag iets van u horen. Mijn email adres is gezondestappen@hotmail.com. Ik kijk er naar uit om u persoonlijk te leren kennen, en vergeet alstublieft niet om uw naam en telefoonnummer te vermelden zodat ik contact met u op kan nemen. Ik kan u niet beloven dat ik dezelfde dag nog contact met u op kan nemen, maar doe in ieder geval mijn best om u binnen 72 uur te contacteren. Uw informatie zal nooit verkocht, verhuurd worden of wat dan ook. Daar wordt heel zorgvuldig mee omgegaan.


Hieronder volgen enkele voorbeelden die gewoonweg voor mij niet gewerkt hebben.

" Mijn Top 8 Lijst Van Business Technieken Die Geleerd Worden Die Gewoonweg - Niet Werken..." 1) Het maken van een namenlijst van je familie en vrienden. U weet wel uw warme markt. Bedrijven houden er van om u dit te leren. Waarom? Als zij 100.000 distributeurs hebben en iedereen maakt een lijst, dan groeit het bedrijf! Maar wat deed het voor uw business? Oke, misschien heeft u één of twee Distributeurs ingeschreven en heeft u een cheque gekregen het systeem is verschrikkelijk inefficiënt. 2) Het uitdelen van visitekaartjes, brochures, Cd's en DVD's. Klinkt deze techniek bekend? Bedrijven zijn er gek op. Ze verdienen overal geld mee. Elke keer dat u één van de"promotie" producten koopt, verdienen zij geld, en weet u.... als één van de 100 cd's die u uitgedeeld heeft een nieuwe distributeur oplevert dan is het bedrijf zojuist gegroeid. Opnieuw, voor hen gaat het om getallen. Als ze een enorme distributeuren basis hebben, zelfs als het conversiepercentage maar 1% is , groeien ze nog steeds en beter nog, ze verdienen geld aan u elke keer dat u door uw promotieproducten heen bent en nieuwe koopt. Niet echt een slechte situatie voor hen of wel? 3) Weg gesprekken. Dit moet wel een van de meest averechts werkende methodes zijn die er bestaan om een business te laten groeien. Een van de belangrijkste dingen die cruciaal zijn om een business te laten groeien is dat u de expert dient te zijn. Niet uw upline of de "Drievoudig Platinum"die 3 levels boven u staat. U moet de expert zijn.Waarom zou u iemand anders die rol voor u laten vervullen? 4) Hotel Meetings en het hele land doorrijden. Staat dit niet lijnrecht tegenover het hebben van een "Home Based Business"? Ik kan u niet vertellen hoeveel mensen ik spreek die constant het


hele land doorrijden en de lunch rekening betalen voor "de prospect die een nieuwe distributeur zal worden" Ja ja, Als ik een dubbeltje zou krijgen voor elke keer dat ik hoorde " Deze schrijf ik in " dan zou ik zwemmen in hĂŠle dikke stapels geld. 5) Het product verkoopt zichzelf!... Ik vind deze echt geweldig Als het product zich werkelijk zelf zou verkopen, waarom zou het bedrijf u dan nodig hebben? Denkt u echt dat zij dan zouden kiezen voor Netwerk Marketing als hun business model en vorm van distributie om hun producten in de handen van de massa te krijgen?? Weinig kans. Ze zouden winkels door het hele land openen, ze zouden u niet nodig hebben. Ik zal recht voor zijn raap zijn. Producten verkopen zichzelf niet. Zij moeten geadverteerd en gepromoot worden. Kijk naar elke reclame op tv, de radio, kranten advertenties, etc. Verkopen deze producten zichzelf? Als dat zo is waarom geven ze dan enorme bedragen uit om advertentie ruimte te kopen? Grote Mythe, alsjeblief voor de gezondheid van uw portemonnee, trap niet in deze val. Bedrijven weten dit, maar het klinkt zo goed als ze dit vertellen dat ze er niet van af kunnen zien om ons zulke dingen te vertellen. 6) De oude: vind er 3 die er 3 vinden, die er 3 vinden en u bent stinkend rijk. Ik ben er zeker van dat u deze heeft gehoord. Alles wat u hoeft te doen is er 3 te vinden en dan deze 3 helpen er 3 te vinden , die 3 te helpen 3 te vinden en POEF....uw bankrekening explodeert en u verdient een aardig 6 cijferig jaarlijks inkomen. Deze laat me bijna hardop in lachen uitbarsten. Deze mythische, totaal onrealistische manier om uw business te laten groeien werkt gewoonweg niet. We moeten de eerste persoon nog zien ( onder meer dan 7000 studenten) die deze methode gebruikt heeft en het succes gevonden heeft wat ze zochten. Het gebeurt gewoon niet. 7) Het enige wat u hoeft te doen is een replicated website op te zetten, deze aan uw buren te laten zien (of op een visitekaartje te


zetten) en u bent op weg naar een gigantisch inkomen. Niets is verder van de waarheid, als u ook maar iets aan dat dit niet de manier is om het voor elkaar te krijgen, nog niet eens bijna. Er is werkelijk een kunst en een wetenschap in hoe de site gebouwd dient te zijn, wat er op moet staan, en getarget verkeer naar uw site te leiden dat werkelijk wil, en op zoek is naar wat u vermarkt. Het hebben van een website op zich betekent absoluut niets. Het is een stuk gereedschap dat goed gebruikt moet worden en de overgrote meerderheid van marketers beschikken niet over de vaardigheden om dit goed toe te passen 8) Het geven van Home Party's zal u rijk maken! Hoeveel leiders kent u die meer dan een kwart miljoen per jaar verdienen met het geven van Home Party's? Dit is een techniek die kan en zal werken als u uw business met de snelheid van een slak wil laten groeien en u heeft een 40 jaren plan om het grote geld te verdienen. Als u een ander plan wilt, zult u een snellere en efficiĂŤntere manier moeten hebben om dit te bereiken. Home Party's doen het gewoonweg niet. Er zijn andere manieren om het voor elkaar te krijgen die een heel stuk gemakkelijker zijn en waarbij u niet elke week vreemden over de vloer heeft. Oke, Ik wil niet uithalen naar bedrijven of zelfs de technieken die ze onderwijzen en promoten. Ze zijn een business. Ze moeten overleven. Als ze dat niet doen, krijgt u ( en alle anderen) geen cheque omdat ze gedwongen zijn te stoppen met de business. Ze moeten de aantallen in hun voordeel brengen. Bedrijven weten dat slechts een klein percentage van distributeurs een enorme business zullen bouwen. De meeste distributeurs hebben geen flauw idee over hoe ze een onderneming moeten runnen, dus zijn zij gedwongen om technieken te onderwijzen die ontzettend simpel en eenvoudig zijn voor iedereen om te begrijpen. Werken ze?? Absoluut, maar statistisch gezien niet voor de overgrote meerderheid. Eerlijk, wat gebeurt er als u door uw warme markt heen bent? Wat gebeurt er als u 3 weg gesprekken gaat voeren en uw up-line neemt de telefoon niet aan? U kunt deze technieken gebruiken en


10 of zelfs 20 mensen inschrijven, maar het kan ook een jaar of twee duren voor u dat heeft bereikt. Als u als de meeste mensen bent die dit lezen dan heeft u andere plannen. U doet dat liever in een week. Het is mogelijk... uw leiders en ware marketers doen dat elke dag ...soms elk uur opnieuw !

Wat wel werk, "De 5 Componenten Die Moeten Bestaan Om Tientallen Mensen Per Week In Uw Business Toe Te Voegen" 1) Om U zelf effectief te positioneren zult U de Expert moeten zijn. Nu, ik bedoel niet alleen dat u de producten en uw compensatieplan moet bestuderen, maar u zult ook een expert moeten zijn in het begrijpen van uw publiek. Wat hebben zij nodig, wat willen en verlangen zij? wat motiveert hen om bij u in de business te komen? Welke oplossingen( voor hun problemen) kunt u hen geven? Wie is uw target publiek? Als u gezondheid en wellness vermarkt waarom zou u dan een 22 jarige student pitchen? Zelfs al zou hij of zij inschrijven dan zullen ze binnen enkele maanden weer stoppen omdat ze geen enkele binding hebben met het product. Kijk naar de grootste business bouwers in uw bedrijf. Ze zijn emotioneel gebonden aan het product, ze hebben het gebruikt en zagen resultaat. En dat is hoe het moet zijn! Ben u bewust van wie uw ideale markt is. Dit zal u een beter begrip geven van hoe u zichzelf aan hen kunt blootstellen.

2) Gebruik technieken die het voor u mogelijk maken om uw producten en diensten aan de grote massa bloot te stellen. Waarom is het dat conferentielijnen voor verkoop calls pas de laatste 2 jaar enorm groeien? Wij gebruiken ze al jaren. Het zou


een vereiste moeten zijn voor elke business eigenaar. Ze zijn goedkoop. En belangrijker nog als u ze goed gebruikt , kunt u zichzelf voor een publiek bevinden van honderden mensen tegelijkertijd die werkelijk willen, verlangen naar, en nodig hebben wat u vermarkt. 3) Beheersing van de telefoon. Als u een business wilt laten groeien naar een hoogte die u zich amper voor kunt stellen dan moet de telefoon uw vriend zijn. EĂŠn van uw beste vrienden. Kunt u zich voorstellen dat u met tientallen prospects spreekt die al hebben aangegeven dat ze uw producten willen, elke dag opnieuw? Dit is een cruciaal element dat u nodig heeft voor succes. Als u prospects heeft die u WILLEN spreken en al hebben aangegeven dat zij geĂŻnteresseerd zijn in wat u heeft dan is het groeien van een business kinderspel. Hoeveel mensen per dag denkt u dat er in uw business komen als u met slechts 10 prospects per dag zou spreken die willen of nodig hebben wat u heeft? Laten we uitgaan van slechts 2 mensen per dag. Dat zijn 10 nieuwe distributeurs per week in uw business! Ahh nu vallen de stukjes op hun plek, en we hebben nog niet eens de andere 2 explosieve goodies met u gedeeld. 4) Beheersing van het Internet. Het internet is een explosieve tool. Het is absoluut ongelooflijk, maar net als elk gereedschap dat u misschien in uw garage heeft, moet men weten hoe het juist te gebruiken. Alleen het hebben van een website is gewoonweg niet genoeg. U moet weten wat u erop moet zetten, wat u

Hoe ik van mijn mlm bedrijf een succes maakte

waar neer moet zetten en hoe u in het hoofd van uw prospect kruipt. Verder, zult u moeten weten hoe u getargette bezoekers naar uw website krijgt die al willen en nodig hebben wat u heeft.


Wanneer u dat beheerst, is deze tool zo krachtig dat woorden het niet kunnen beschrijven. Het internet is één van de hoofd componenten die ons hebben toegestaan om miljoenen en miljoenen dollars te genereren in een hele korte periode. 5) Beheersing van het geschreven woord. Hoe zou u het vinden om mensen in uw business in te schrijven zonder ook maar ooit met hen gesproken te hebben? Wat als u een sales letter kunt schrijven van boven naar beneden die mensen in uw business toevoegt of u nu slaapt of golft? Zou dat een dramatisch effect hebben op uw business? Absoluut. Dit is zo'n krachtige tool die we over de afgelopen jaren hebben leren beheersen dat het eigenlijk angstaanjagend is. Er zijn sommige bedrijven waar het enige wat zij doen is sales letters sturen voor verschillende producten die honderden miljoenen per jaar genereren, elk jaar. Hoe zou het zijn om 's ochtends in uw administratie pagina in te loggen en te zien dat uw business is gegroeid met 7 mensen terwijl u sliep. Door het beheersen van het geschreven woord en copy te gebruiken om kwijlende boodschappen te creëren kunt ook u een miljoen dollar business creëren binnen 12 maanden? Nieuwsgierig naar mijn methode? In mijn werkboek laat ik u stap voor stap zien hoe dit moet. Overzichtelijk en duidelijk. Mail mij gerust als u dit werkboek wilt ontvangen. Als laatste dit.. Stel uzelf de volgende vragen... Wat is Mijn huidige situatie? Statistisch gezien zal in u huidige situatie 1-3 % met u mee willen doen. Dit betekent dat wanneer u 100 mensen aanspreekt er slechts 1 tot 3 mensen daadwerkelijk een nieuwe klant of distributeur zal worden. 97-99 % zal u niet bereiken. Dit aantal is enorm.. nieuwsgierig hoe u deze wel kunt bereiken?


Wie is mijn doelgroep? Heeft u hulp nodig om u doelgroep te bepalen? Of wilt u manier waarop u uw doelgroep wel kunt bereiken? Wat zijn mijn doelen? Heeft u een Dagelijkse stroom van nieuwe ge誰nteresseerde? Een automatisch systeem om dit voor u te doen? En de laatste hoe u hierdoor daadwerkelijke nieuwe klanten of distributeurs aan u team kunt toevoegen. ........ Wie ben ik Misschien bent u benieuwd wie ik ben? En hoe ik aan deze wijsheid kom.. Of wilt u weten welk mlm bedrijf ik gekozen heb? Mijn naam is Linda Wiersma en ik ben een stylist en ontwerper. Ik ben de eigenaar van Studio Retorica. Ik ben Studio Retorica in mei 2012 begonnen. Studio Retorica is vormgever en dat is een breed begrip; of het nu gaat om het bedenken van een nieuwe huisstijl ( menukaart, visitekaartje), styling voor een magazine, organisatie en styling van een fotoshoot, bedenken van een interieur concept, visual merchandising of het ontwerpen van artworks. Studio Retorica zorg ervoor dat een project tot in de detail een geheel is en optimaal aan alle wensen voldoet. Ik heb al eerder gewerkt met fotografen, interieurontwerpers, bloggers, maar ook voor hotels en andere kleine ondernemers. Ik zou mijn stijl omschrijven als vrouwelijk chic met een vleugje vintage en eigenzinnigheid. Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Academie Artemis, Hogeschool voor Styling en Vormgeving. Interieur en fotografie is mijn passie, ik hou van kleuren, verschillende vormen en materialen, dessins en details. Naast mijn enorme passie voor styling wilde ik mijn bedrijf financieel kunnen ondersteunen. Een bedrijf opzetten is niet niets. En in deze tijden is het geen verkeerde gedachten om een extra


inkomen te generen. Via via ben ik terecht gekomen bij het bedrijf NSA (juice plus). De manier waarop ik in aanraking kwam met juice plus was een jaar geleden. Ik sliep slecht, had slechte eet patronen en was ook een paar kilo aangekomen. Ik voelde mij niet goed. Een kennis vertelde mij over juice plus, de kick start van mijn gezonder eten en leven en uiteindelijk mijn bedrijf. Ik ga je niet vervelen met de wetenschap erachter maar in kort wat het is.. Maar wat is het? Het is een voedingssupplement dat niets anders is dan groente, fruit en bessen. Alle dagelijkse voeding in ĂŠĂŠn. Maar hoe kan dit dan? Juice Plus wordt geteeld, geoogst, gemalen, geperst en gedroogd tot een poeder dat vervolgens wordt omsloten door een capsule. Niets toegevoegd of weggehaald! Hoeveel mensen kunnen nu echt zeggen dat zij voldoende fruit en groente binnen krijgen? Vooral met de drukke levensstijlen die we tegenwoordig hebben. Werk, sporten, kinderen, vrienden, facebook bij houden ;-) en nog zoveel meer. Juice plus is een zeer krachtig product en heeft al veel mensen geholpen hun levensstijl te veranderen. Kortom ik ben erg positief over het product. En zo is Gezonde Stappen tot leven gekomen. Wilt u meer weten? Ik vertel u er graag over. Mijn mailadres is gezondestappen@hotmail.com In mijn vrije tijd geniet ik van tijd doorbrengen met mijn vriend, vrienden en familie. Speel ik videospelletjes, kijk ik films, lees ik graag mijn favoriete blogs, shop ik online, speel ik met mijn camera of lees ik een boek. Een aantal van mijn andere favorieten zijn; sprookjes, reizen, boekdruk, kampvuur, prosecco, koffie, mijn bank en aardbeien. Ik hoop u snel te spreken, Vriendelijke groet,

Linda


Gezonde stappen (2)  
Gezonde stappen (2)  
Advertisement