Page 17

ONDERNEMER | 17

Jolien: “Wat ik mis, is dat mijn dochter en mijn zoontje vroeger vaak bij mij waren want achteraan de zaak begon mijn huis. Wanneer de school uit was, kwamen ze naar mij. Ik zag hen veel, dat is nu veel minder. Maar wanneer alles wat in de plooi valt en de werken volledig rond zijn, zal er meer rust komen. Zo zullen we elkaar meer gaan aanvullen.”

Als laatste, willen jullie nog iets kwijt aan de Gezôardeneirs?

Jolien: “We hopen dat ze net als ons geloven in de samenwerking. En dat ze zien dat 1+1 meer is dan 2. Want we bereiken meer door samen te werken. En dat we met volle overgave zorg willen dragen, daar leggen we het accent op.” Karen: “Daar ben ik het volledig mee eens! En wie meer informatie wil, kan altijd terecht op de website www.exacarefarma.be. Er is ook een online webshop, je kan er een voorschrift doorsturen en je vindt er alle andere diensten die we aanbieden.

Bedankt! We wensen jullie nog veel succes!

moment was toen we de mensen de flyers meegaven over onze fusie. Ze schrokken eerst, maar ze waren overwegend heel enthousiast.”

Twee apothekers in dezelfde straat, je zou denken dat jullie eerder concurrenten waren. Nu werken jullie samen, hoe zien jullie dat?

Karen: “Het is natuurlijk belangrijk dat je dezelfde gedachtegang hebt. En dat je op voorhand heel goed communiceert. Hoe zien we de toekomst van ons beroep? Hoe zien we dat hier in Eksaarde en hoe zien we dat op lange termijn? En dat strookte helemaal met elkaar.” Jolien: “Klopt. Het is niet omdat wij elk onze eigen zaak hadden dat we elkaar niet hoorden. Als ik bijvoorbeeld een product niet binnen had, belde ik naar Karen. Onze vakanties stemden wij ook op elkaar af.”

Van een eigen zaak naar samenwerken, is dat erg verschillend?

Karen: “Vroeger ging ik gemakkelijker eens over huis. Dat is nog wat afkicken nu. Zo kon ik bijvoorbeeld eens gaan kijken naar de kinderen of ze aan het leren waren. Nu hoop ik dat ze aan het studeren zijn.”

www.gezoarde.be |

Profile for Gezôarde

GEZOARDE #8  

GEZOARDE #8  

Profile for gezoarde
Advertisement