Page 1

DE BESTE LØSNINGENE FOR DITT BOLIGSELSKAP


FOR ALLE

TV

BREDBÅND

Get leverer fiberbasert bredbånd og Norges mest fleksible underholdningstilbud til 500 000 hjem.

TV

VALGFRIHET

Med Norges mest fleksible og innholdsrike tv-pakke har dere full frihet til å velge innholdet og kanalene dere vil se. Se tv hvor dere vil på Get-boksen, nett-tv eller på tv-appen for nettbrett og mobil.

Topp moderne bredbåndsnett og utstyr som gir all fart, kapasitet og stabilitet dere trenger.

Vi tilbyr skreddersydde kollektive avtaler basert på behovene til dine beboere. I tillegg kan også beboerne enkelt tilpasse produkter, bredbåndshastigheter og tv-innhold etter hva de selv ønsker. Du skal også være trygg på at vi alltid jobber for å tilby den råeste teknologien og den beste underholdningen - og vi tillbyr et serviceapparat som forstår behovene til både styret og beboerne.

MOBIL

Som Get-kunde kan alle i ditt boligselskap få et av markedets beste mobilabonnement – med mye data for pengene, fri bruk i EU, og HBO Nordic inkludert.

GET SAFE

Få full kontroll og oversikt over brannsikkerheten i boligselskapet. Med egen portal, app og smarte røykvarslere tilbyr vi markedets mest brukervennlige brannvarslingssystem.


• Get tv inkluderer poulære tv-kanaler, norske kvalitetsfilmer, digital radio og musikktjeneste. • I tillegg kan beboerne selv sette sammen sin egen tv-pakke ved hjelp av et poengsystem, der man velger blant 110 kanaler og populære underholdningstjenester.

NORGES MEST FLEKSIBLE TV-PAKKE Den kollektive avtalen tilpasses etter boligselskapets behov, med full fleksibilitet for hver enkelt beboer. Beboerne kan selv velge blant innhold og strømmetjenester som HBO Nordic, norsk toppfotball, dokumentarer i Curio og over 160 filmer i Filmfavoritter.

• Alle beboere kan selv endre innholdet i tv-pakken så ofte de vil, uten ekstra kostnad.

Velg innhold og kanaler på get.no/ velg-selv eller med Min Get-appen.

Norges mest innholdsrike tv-pakke med strømmetjenester og over 100 kanaler.

©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.

GET TV


SE TV PÅ

GET-BOKSEN Med markedets minste tv-boks får du Get filmleie, full hd-tv og lynrask zapping. Oppgraderer du boksen kan du også starte programmer forfra, se dem i reprise eller gjøre opptak. Her er en oversikt over funksjonene til Get box Mikro:

Reprise 140 timer lagring Søk Pause, spole, opptak Get filmleie / Play

4 samtidige opptak HD-kvalitet Personlige profiler

Start forfra Radio


SE TV

HVOR DU VIL Ikke gå glipp av de store tv-øyeblikkene enten du er hjemme, på hytta eller på farten. Med nett-tv og Get tv-app kan du se tv-tilbudet ditt hvor du vil i hele Norge, og akkurat når det passer deg.

Get tv-app for nettbrett og mobil.

Get nett-tv for PC/Mac. Har støtte for AirPlay og Chromecast.

Get tv for Apple TV 4.


GET BREDBÅND • Get er eneste aktør som leverer bredbånd på tvers av alle fiberteknologier. • Velg farten som dere ønsker skal være inkludert for alle i boligselskapet.

FART, STABILITET OG KAPASITET Vi tilbyr et topp moderne bredbåndsnett, og sikrer alt dere trenger av fart, kapasitet og stabilitet. Jo flere som er på nett samtidig, desto mer kapasitet trenger dere. I dag leverer vi hastigheter fra 10-500 Mbps. Vi stopper ikke her, og investerer betydelig i å videreutvikle nettet - og tester nå ut morgendagens hastigheter med opp til 10 Gbps.

• Beboere kan selv endre hastighet etter sitt behov.

GET SKY

Sikker lagring med ubegrenset kapasitet

0,Get har vokst mest i Norge 9 år på rad, målt i antall nye bredbåndskunder (Nkom, 2017).

Kostnadsfritt for alle bredbåndskunder

Ubegrenset lagring på ubegrenset antall enheter

Velg bredbåndshastigheter som passer ditt boligselskap. Personvern i verdensklasse

10 Mbps

50 Mbps

100 Mbps

250 Mbps

500 Mbps


FREMTIDENS

TIPS TIL BEDRE TRÅDLØST NETT Med små grep kan den trådløse bredbåndsopplevelsen bli enda bedre. 1. PLASSER UTSTYRET RIKTIG Flytt modemet eller ruteren så fritt og høyt som mulig for bedre dekning. Du kan også forsterke signalene ved å bruke en trådløs forsterker. 2. BRUK RIKTIG UTSTYR Bruk datakabler fra Get, og unngå lange avstander med kabler fra vegguttaket til modemet. Bytt ut gamle rutere eller modem slik at de støtter den hastigheten du har. 3. KOBLE FLERE ENHETER RETT TIL MODEMET Dersom det er mange enheter pålogget det trådløse nettet samtidig kan du oppleve redusert hastighet. Koble opp enheter som f.eks. alarm, spillkonsoll og stasjonær PC med en kabel rett i modemet. Da belaster de ikke ditt trådløse nettverk.

BREDBÅND Vår fremtidsrettede teknologi møter både dagens og morgendagens behov der hele familien er på nett samtidig. Vi investerer betydelig i å videreutvikle nettet vårt, slik at vi alltid kan gi deg den kapasiteten og hastigheten du har behov for. Du trenger derfor ikke grave opp uteområdene eller legge nye kabler i boligene for å få siste bredbåndsteknologi.

DEN BESTE

WIFI-OPPLEVELSEN Med stadig mer utstyr som kobles til wifi og sterk vekst i strømming av innhold på både mobil, nettbrett og pc-er, øker også kravene til oppdatert bredbåndsutstyr. Det er normalt ikke bredbåndslinjen inn som er problemet når man opplever utstabilt eller tregt nett, men wifi som ikke er tilpasset de ulike boligene. Get leverer wifi-løsninger tilpasset ulike boliger og beboeres behov. Er bredbåndsutstyret mer enn 3-5 år gammelt kan det være en god idé å bytte det ut.

Se get.no for flere tips for bedre trådløst nett.

På get.no kan beboerne bestille det ustyret de trenger.


GET SAFE • Med Get Safe får styret tilgang til egen nettside som gir full oversikt over alle røykvarslerne i leilighetene. • Via egen app får alle beboere informasjon om sikkerheten i leiligheten.

BRANNVARSLING FOR BOLIGSELSKAP Get Safe gir boligselskapet full kontroll og oversikt over brannsikkerheten. Styret har juridisk ansvar for brannvern, og med smarte røykvarslere får dere et av markedets beste og mest brukervennlige brannvarslingssystemer. Tjenesten er tilpasset boligselskap, og støttes av alarmsentral og brannvesenet.

• Løsningen vil etterhvert også inneholde flere tjenester som vannlekkasjevarsling og nøkkelfri adgang.

Les mer på get.no/safe


GET MOBIL • Mye data for pengene. • HBO Nordic inkludert for alle som har tv og bredbånd fra Get. • Norges beste 4G-nett. • Fri bruk i EU. Gjelder bruk av inkludert data, tale, SMS og MMS i Norge og EU/EØS.

GET-KUNDER FÅR MER MOBIL FOR PENGENE Med avtale hos Get får også alle alle beboerne tilgang til å kjøpe et av markedets aller beste mobilabonnement med Get Mobil. Med Get Mobil kan du se alt tv-innholdet på farten og du har nok data til all underholdningen din. Har du både tv og bredbånd hos oss får du og din familie også serier og filmer fast fra HBO Nordic inkludert. Last ned Min Get-appen så får du alltid full kontroll over familiens forbruk.

VÅRE MOBILABONNEMENT

4 GB For deg som er på nett hver dag

12 GB For deg som strømmer musikk og litt film

• Det er ingen bindingstid på våre mobilabonnement.

20 GB Det er enkelt å bli kunde - vi ordner nummeroverføring og oppsigelse fra din gamle mobiloperatør

For deg som er glad i å strømme mye film og musikk

HBO Nordic inkludert


MARKEDETS MEST

FLEKSIBLE AVTALER Vi tilbyr skreddersydde kollektive avtaler basert på behovene til deres beboere. Fleksible avtaler som gir løsninger for alle i boligselskapet gammel som ung. Skreddersy avtalen for ditt boligselskap.

10

50

Mbps

Mbps

100

250

Mbps

500

Mbps

Mbps

Alle avtaler gir god rabatt på høyere hastigheter for beboerne.

TV Eller kombiner med kollektiv tv

I tillegg til eget serviceapparat for styrene ivaretar vi hver enkelt beboer med egen kundeservice. Dersom dere ønsker ekstra oppfølging til beboerne ved leveranse av nye avtaler kan dere få besøk av Get Crew.

HBO Nordic inkludert

MINI

START

12 basiskanaler

+100 kanaler, premium film, serier og sport

Kunden kan selv velge å kjøpe en større tv-pakke.

FOR DERE Vi har lokale kunderådgivere, teknikere og forhandlere som er klare til å hjelpe. Vårt serviceapparat kjenner behovene til boligselskapene godt og gjør hver dag det vi kan for å gi styret og beboerne en problemfri tv – og bredbåndshverdag.

BREDBÅND Velg kun bredbånd kollektivt

VI ER HER

FOR STYRELEDER 21 90 07 30 styremail@get.no

FOR BEBOER 21 54 54 54 chat på get.no/min-get


get.no

Get a til å  
Get a til å