Page 22

���

Kontorsfunktionell IT-mässa med Office IT-Partner Gävle Bosch EHP LW Compress

Värmepumpen som anpassar sig

Den 7 december bjöd Office i Gävle in till sin årliga mässa med julbord och seminarier på Läkerol Arena. ”Vi som får ditt kontor att fungera” var temat och under dagen föreläste flertalet företag inom olika branscher. Det var en stor skara människor som samlats utanför Läkerol Arena när mässan öppnade på morgonen med glögg, kaffe och pepparkakor. Bland 30-talet utställare befann sig bland annat LRF Konsult, Bilhörnan, Städtjänst och Deltab Profilplagg. En halvtimme in på dagen började det första seminariepasset där Städtjänst berättade mer om städning på arbetsplatsen och hur rutavdraget fungerar vid städning i hemmet. Office föreläste om sin lösning för att förenkla hanteringen av IT. UpKeeper informerade om system som automatiserar hanteringen av datorer och hur företag kan minska sin IT-budget.

������������������� �������������

������������������������� ������������������������� ������������������������� ����������������������������� �������������������������������� ����������������������������������� ��������������������������������� ����������������������������

������������� ������������ ������������������� ���������������������� �����������������

��������������������������������������������������������

Vill du kunna utveckla ditt boende i framtiden, utan att redan idag bestämma exakt hur? Då är jord-/bergvärme- pumpen Bosch Compress rätt val. Den är förberedd för anslutning av både radiatorer och golvvärme, eller pooluppvärmning och frikyla. Eller solpaneler.

026-25 41 41

22 Näringsliv

www.boschvarme.se

070-595 49 53 – Vill ni nå mer än 100 000 människor i Gävle, Gästrikland och Älvkarleby? –

Gestrike Magasinet nr 10 2011  
Gestrike Magasinet nr 10 2011  

Gävleborgs största gratistidning. Delas ut till alla hushåll.

Advertisement