Page 13

Friskvård - en investering till er själva Enligt flera larmrapporter om människornas ohälsa far många illa på arbetsplatsen. Nästan en miljon var under 2009 sjukskriven på grund av arbetet. Fler och fler uppsöker läkare för magbesvär, huvudvärk, muskelvärk med mera I vissa fall kan diagnosen vara svårställd. Stress Oro - Ångest - Depression.

Obalans har skapats och det kan spridas om inget görs. Med hjälp av ”bra vibrationer” i rätt riktning kan kroppens organ Per Rosén, MA Treatment i Gävle. återfå balansen och samklang skapas. Vakna nu och börja livet idag. Bryt mönster och ändra vanorna, gör något nytt. Allt fler börjar inse att viss musik gör en lugn medan en annan typ av musik gör en stressad. Musik Akupunktur är en av de mest kraftfulla behandlingarna för kropp och själ. Behandlingen har visat sig ge goda resultat vid stresslindring, men även lindring för muskelvärk, oro, utbrändhet och så vidare. Unna er en investering till er själva och renovera motorn i kroppen. Läs hela artikeln på: www.foretagsbladet.se

Text: Per Rosén · SvenskPress.se

Säsongen har äntligen börjat! Boka dina matchbiljetter minst 7 dagar före match så får du 10% rabatt på biljettpriset.

www.brynas.se

PROFILKLÄDER FÖR FÖRENINGAR & FÖRETAG Ingemar Lövdahl, Tel: 026-243636 Anders Rinnström, Tel: 026-243639 Klubb- och företagssäljare.

INTERSPORT Valbo köpcentrum, Flanör Gävle, Sandviken Tel: 026-64 99 00, www.intersport.se

13

Företagsbladet nr 7 2010  

Affärsmagasinet till alla företag i Gästrikland och Älvkarleby kommun.

Företagsbladet nr 7 2010  

Affärsmagasinet till alla företag i Gästrikland och Älvkarleby kommun.

Advertisement