Page 1

ALBUM DE VIATGES


El primer lloc que vaig visitar a la meva volta al món va ser Barcelona, la capital de Catalunya. Al principi no coneixia molt la ciutat però aquests dies que hi he estat m’ha encantat. Té molt de turistes fascinats amb els seus grans monuments, museus, obres d’art,etc.. He visitat l’illa de la discòrdia, el Camp Nou, l’aquàrium, les Rambles, el Barri Gòtic, però el que més m’ha agradat ha sigut el mirador de Cristòfol Colom.


El meu segon destí va ser Grècia. El que em va agradar d’aquest país va ser el menjar i l’Acròpolis d’Atenes. Aquí us deixo la imatge de l’Acròpolis, el monument més meravellós grec.


Desprès de Grècia vaig anar a Nova York, una ciutat que em va impactar bastant sobretot pels milers d’habitants que hi viuen i els edificis tan alts que hi ha com l’Empire Estate o el World Trade Center. Però el que més em va agradar va ser l’estàtua de la Llibertat. També vaig visitar Central Park i la Madison Avenue. I vaig poder disfrutar d’un interessantíssim partit de bàsquet dels New Yorks Knicks contra els Lakers.


Un dels viatges més interessants que he fet va ser quan vaig anar a Egipte, per veure les piràmides.Les vaig visitar muntat en camell i la veritat esque va ser bastant divertit. Però a mig camí vam tindre que parar la ruta perquè va vindre una tempesta de sorra.


Per al segßent viatge vaig tornar a Europa, per veure el Kremlin de Moscou, junt amb la plaça Roja i el riu Movska. Vaig passar molt de fred però la ciutat en general em va agradar molt.


Un altre viatge molt interessant però molt cansat va ser a Xina quan vaig visitar la Gran Muralla. Hores caminant... amb un mal de peus increïble, però va valdre la pena. En aquest viatge vaig aprendre molt sobre la cultura xinesa i la seva gastronomia em va encantar.


La visita a París va ser molt divertida, perquè vaig visitar el Louvre, el riu Sena i vaig apreciar la meravellosa torre Eiffel. És una ciutat molt cara, però que val la pena visitar.


La meva passió pel futbol em va portar a Rio de Janeiro a l’estadi de Maracanà. Un dels estadis més coneguts i més grans del món.


Un dels últims viatges va ser a l’Índia, per a visitar el Taj Mahal. Em van impactar les imatges de pobresa que vaig poder observar. Encara que això no vol dir que no m’hagués agradat visitar el país.


El penúltim em porta de nou a Europa, concretament a Roma. Una ciutat molt petita però molt acollidora. A pesar del paisatge ruïnós tot es molt bonic i té una gran importància històrica.


El meu últim viatge va ser a Londres. Una ciutat molt cosmopolita amb molta diversitat de cultures i em recordà al viatge que vaig fer a Barcelona. Fins aquí la meva visita pel món. Us deixo les ultimes fotografies del Buckingham Palace.


ESPERO QUE US HAGI AGRADAT EL MEU ÁLBUM.. FINS UN ALTRE VIATGE.

ÁLBUM DE VIATGES  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you