Brochure Riptide 2021 - NL

Page 3

KENMERKEN & OPTIES GEÏN T EGREERD BES T URING SS YS T EEM

Riptide baden hebben een volledig geïntegreerd, regelbaar Gecko besturingssysteem voor circulatie, watertemperatuur, filtratie, verlichting en energiebesparende opties.

COV ER

Kies voor de geheel geïsoleerde, stevige thermo-afdekking, ontworpen met een verhoging in de kap, zodat regenwater er vanaf loopt om binnendringen van water en ook vlekken te beperken. Deze cover wordt standaard geleverd bij uw bad. Als alternatief kunt u kiezen voor de eenvoudig op te bergen oprolbare thermo-afdekking. Beide afdekkingen zijn verkrijgbaar in de kleur die bij de buitenomkasting van de zwemspa past. Een zeer mooi alternatief is de geautomatiseerde rolldeck. Dit is ideaal voor een ingebouwde zwemspa (zie pagina 18 voor meer informatie).

F I LT R AT I E S Y S T E M E N

Riptide baden zijn uitgerust met een gemakkelijk te onderhouden Skimmer filtratiesysteem met eenvoudig te reinigen en vervangbare antibacteriële filtercartridges.

KIES DE JUIS TE TEGENS TROOM JE TS

Er zijn 2 tegenstroomsystemen verkrijgbaar voor Riptide baden, afhankelijk van model en grootte van het bad: RONDE JETS geven een sterke waterstroom tot wel 7500 liter per minuut, vanuit de slijtvaste roestvrijstalen jets. TURBO JETS produceren een egale waterstroom zonder bubbels tot wel 8300 liter per minuut. Bij Pro modellen kan de snelheid van de waterstroom traploos ingesteld worden. EXTRA: PRO-SYSTEEM Optioneel kan het PRO-systeem geïnstalleerd worden in een Riptide bad. Dankzij het PRO-systeem zijn er geen luchtbellen meer in het water en kan de tegenstroomsnelheid 10-traps versteld worden.

p_4 ~ 5