Brochure Riptide 2021 - NL

Page 10

I N S TA L L AT I E P L A AT S I N G V A N E E N R I P T I D E B A D

Riptide baden kunnen op of in de grond worden geïnstalleerd. Indien u kiest voor een ingebouwde installatie, is dit het proces: _ 1_ Het gat wordt gegraven en de basis van beton wordt gestort. _ 2 _ Dan worden betonblokken gebruikt om de wand te versterken. _ 3 _ Een kraan wordt ingeschakeld om het bad voorzichtig over de heg en het huis te tillen. _ 4 _ Technici werken samen met het kraanteam om het bad in positie te brengen. _ 5 _ Dwarsbalken voor de vlonder worden gelegd en daarna kan het hout er bovenop. _ 6 _ De vlonder is bijna klaar, het rolldeck wordt beplaat en afgewerkt. _ 7 _ Klaar! De laatste houten beplating is aangebracht rond de betonblokken en de installatie is afgerond.

K WA LIT EIT H O O G W A A R D I G E C O M P O N E N T E N , K W A L I TAT I E F G E M A A K T,

Riptide baden worden gebouwd met de beste componenten en van kwaliteit het beste materiaal. Electronica komt van het Canadese bedrijf Gecko, de acryl kuipen van de Amerikaanse producent Aristech en het systeem wat zorgt voor het traploos instellen van de zwemstroming wordt gemaakt door het Japanse bedrijf Mitsubishi. Er wordt tot wel 100 mm aan isolatieschuim gebruikt voor maximale isolatie van het gehele bad en alle componenten passen perfect in een stevige omkasting met verzinkt stalen frame. Riptide baden zijn ontwikkeld om lang mee te gaan.

GEEN HOGE ENERGIEREKENING

Door de superieure schuimisolatie met gesloten celstructuur tot 100 mm dik, om de gehele kuip heen, plus een geheel geïsoleerde kap en luchtdichte warmtesluis ombouw (Thermolock) zijn Riptide baden bijzonder economisch in gebruik.

KL ANTENSERVICE

Bij Riptide zijn we trots op het feit dat we producten van wereldklasse fabriceren en ook op onze ongeëvenaarde nazorg voor klanten. Wij willen graag dat u van uw bad geniet in de wetenschap dat u wordt ondersteund door een bedrijf dat echt aandacht heeft voor uw behoeften.

G AR ANTIETERMI JNEN _ 1_ 7 jaar garantie op de structuur _ 2_ 5 jaar garantie op de kuip _ 3_ 5 jaar garantie op de jets _ 4_ 2 jaar garantie op de pompen en het controlepaneel _ 5_ 2 jaar garantie op de omkasting

Een rolldeck is ideaal voor een ingebouwde zwemspa. Deze kan gemaakt worden in diverse afmetingen, is elektrisch op afstand te bedienen, goed geïsoleerd, duurzaam en eenvoudig in gebruik en onderhoud.

p_18 ~ 19

_ 6_ 1 jaar garantie op de accessoires _ 7_ 1 jaar garantie op al het andere materiaal