Page 1

Groen is de basis


Wie zijn wij? “Kwaliteit staat altijd voorop�

WBE is opgericht in 1977 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 60 medewerkers, verdeeld over twee locaties: bloemenveiling FloraHolland Westland en FloraHolland Rijnsburg. WBE importeert decoratiegroen vanuit de gehele wereld en levert een uitgebreid assortiment aan kopers op bloemenveilingen. Kwaliteit, zowel in de producten als in de dienstverlening, is vanaf de oprichting de rode draad binnen WBE. Wij mogen ons niet voor niets marktleider in het decoratiegroen noemen.


Een inspirerend familiebedrijf

In 1977 beginnen Jaap en Ineke Beets een kleinschalig bedrijf in de export van bloemen: Westland Bloemen Export (WBE). De onderneming verovert al snel een prominente plek in de sierteeltsector. Begin jaren tachtig groeit de vraag naar decoratiegroen en ook in dit segment wordt WBE een speler van betekenis. Gedurende een aantal jaren exporteert het bedrijf zowel bloemen als groen, maar na verloop van tijd gaat de onderneming zich focussen op de handel in decoratiegroen. WBE-groep Ruim 35 jaar later is de WBE-groep nog altijd specialist in decoratiegroen en zijn verschillende andere spelers op deze markt onder de vlag van WBE gekomen. Daarnaast heeft de onderneming belangen in Javado (planten) en Van Duyvenvoorde (bloemen en planten) en zo een veelzijdige en professionele groep gerealiseerd. Binnen deze groep is de filosofie waarmee Jaap en Ineke Beets in 1977 WBE oprichtten, nog steeds de leidraad en bron van inspiratie: samenwerking is altijd de basis.

“Samenwerking is de basis�


Een greep uit een compleet en hoogwaardig assortiment Bij WBE zijn we trots op ons assortiment. Door het onderhouden van zeer goede relaties met onze toeleveranciers, kunnen wij 52 weken in het jaar een assortiment van top kwaliteit leveren. Bij het dagelijks uitleveren van de orders worden onze producten met zorg verzendklaar gemaakt en razendsnel geleverd.

“Partner van de beste merken�


Maak kennis met ons verkoopteam

Maak kennis met Ed, Gerard en Aja. Onze verkopers staan voor u klaar. Kom gerust ook eens langs, onze deur staat altijd voor u open.

Ed Klapman 0174 635034 ed@wbe.nl

Gerard Heemskerk 0174 635035 gerard@wbe.nl

Aja Mijsbergh 0174 635038 aja@wbe.nl


“Vraag vandaag nog uw persoonlijke inlogcode aan”

Webshop: bestellen waar en wanneer u maar wilt E-commerce is een ontwikkeling die wij bij WBE al in een vroeg stadium hebben gesignaleerd en we zijn daar direct adequaat op ingesprongen. Online bestellen staat voor gemak en snelheid en doordat wij de webshops met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld hebben, bent u verzekerd van een betrouwbaar bestelproces. U krijgt toegang tot het volledige assortiment en met uw persoonlijke inlogcode kunt u op ieder moment van de dag én vanaf iedere locatie uw bestelling plaatsen. Gemak, service en zekerheid zijn daarbij de keywords.


Contactgegevens WBE Westland

WBE Rijnsburg

Postadres FloraHolland - Naaldwijk Postbus 592 2675 ZV Honselersdijk

Bezoekadres FloraHolland - Rijnsburg Laan van Verhof 3 2231 BZ Rijnsburg Box D0.21

Bezoekadres FloraHolland - Naaldwijk Middel Broekweg 29 2675 KB Honselersdijk Str. 26 box 71 T +31 174 629 888 F +31 174 627 034 E info@wbe.nl www.wbe.nl

T +31 71 202 0021 F +31 71 403 3077 E rijnsburg@wbe.nl www.wbe.nl

Assortiment brochure wbe  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you