Brochure Stijlvol Hout

Page 1

Elegant

Genieten

Stijlvol

Chic Op maat

Mooi

Riant

SMAAK

Vakmanschap

Exclusief


Woordenboek Stijlvol Hout Stijl - vol: In goede stijl, artistiek, chic, elegant, esthetisch, fraai, geraffineerd, modieus, mooi, smaakvol, zwierig. Hout: (het; o) de harde stof waaruit bomen bestaan, boomgewas, geboomte, houtgewas.

Colofon Foto's: Stijlvol Hout Vormgeving: Anna Marie Oost, Joostprojecten Tekst: Studio Jannette Weultjes Stijlvol Hout Alle rechten voorbehouden. Overname van teksten en/of beeldmateriaal zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende is strikt verboden.


Geniet van het leven! Het leven is er om van te genieten. Met een goed glas wijn voert u unieke gesprekken met de mensen waar u van houdt. U heeft de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Wat maakt u blij? Een wandeling door de natuur? De opkomende zon of de lach van een kind?Wij worden blij van hout, Stijlvol Hout. We genieten ervan als we mooie en stijlvolle meubels, keukens of bijgebouwen van hout maken. Met passie en vakmanschap realiseren wij een royale keuken, een op maat gemaakte schuifkast of een riant vlonderterras met bijbehorende meubels en buitenkeuken. Stijlvol Hout maakt u graag blij met exclusieve woonproducten van hout. Vakmanschap op maat. Waar geniet u van? Van Stijlvol Hout, natuurlijk! 3Inhoud Geniet van het leven!

3

De levensgenieter

7

Het beste recept voor uw droomkeuken

9

Uw keuken: the place to be

11

Stijlvolle meubels in elk design 12 Laat met meubels zien wie u bent

15

My home is my castle

17

Vergroot uw leefruimte!

19

De kunst van genieten

21

Levensgenieters bouwen met Stijlvol Hout

23

Contactgegevens

24 5


Woordenboek Stijlvol Hout - le~vens~ge~nie~ter (de; m,v; meervoud: levensgenieters) - iemand die geniet van de goede dingen van het leven


De levensgenieter Een levensgenieter is iemand die van de goede dingen in het leven houdt. U bent ook een levensgenieter. U koestert mooie momenten. U houdt van de schoonheid van de mensen om u heen en de aandacht die u elkaar geeft. U geniet ook van een mooie omgeving, een fraaie tuin, een gezellige woning, een warm interieur. Stijlvol Hout maakt exclusieve houten meubels, keukens en bijgebouwen op maat. Met ons vakwerk maken wij uw omgeving nog mooier. Zo kunt u optimaal genieten, zoals het een levensgenieter betaamt.

7Het beste recept voor uw droomkeuken Uw keuken is het hart van uw woning. Hier probeert u de lekkerste recepten uit waarmee u uw gasten en uzelf verwent. Ook is uw keuken de ideale plek om samen de dag door te nemen of ongedwongen gesprekken te voeren met de mensen die dichtbij u staan. Stijlvol Hout maakt voor u de ideale keuken die naadloos aansluit op uw wensen. Strak zonder bovenkasten of juist romantisch met sierlijke krullen. Een kookeiland in de vrije ruimte of een uitnodigende bar om aan te zitten. Stijlvol Hout heeft het beste recept voor uw ideale keuken.

9Uw keuken: the place to be Stijlvol Hout werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit hout. Wij maken uw keuken precies op maat en volledig naar uw wensen. Onze passie en ons vakmanschap zetten we in om van uw huis het kloppend hart te maken. Een stijlvolle en exclusieve keuken waarin u graag bent om nieuwe gerechten te beproeven, diepgaande gesprekken te voeren en uitgebreid de krant te lezen. Stijlvol Hout maakt uw keuken tot de 'hotspot' van uw woning.

11Stijlvolle meubels in elk design Thuis komt u tot rust en geniet u van de mensen die u lief zijn. Een echte levensgenieter plukt de dag en maakt tijd voor wat belangrijk is in het leven: tijd en ruimte voor uzelf en de mensen om u heen. U doet dit bij voorkeur in een woning die u past als een jas en waarin is nagedacht over de uitstraling van uw meubels. Bijzondere details maken uw interieur compleet. Stijlvol Hout realiseert uw woonwensen op maat passend bij de sfeer die u voor ogen heeft. Dat is vakwerk in stijlvol houtwerk. Hiermee wordt uw huis uw thuis en komt u pas echt tot rust.

13Laat met meubels zien wie u bent Met meubels laat u zien wie u bent en waar u van houdt. Strakke en moderne lijnen zorgen voor een trendy uitstraling, ronde vormen met klassieke lijnen geven een meer romantische sfeer. De vakmensen van Stijlvol Hout maken met passie en liefde voor het materiaal uw ideale interieur. Een grote eettafel om lang aan na te praten, een praktische schuifkast om veel in op te bergen of een schitterend wandmeubel dat precies uw stijl onderstreept. Wij maken alles exact op maat en volledig naar uw smaak. Van welke stijl gaat uw hart sneller kloppen? 15My home is my castle 'My home is my castle' is een bekend engels spreekwoord. Wellicht is uw huis iets kleiner dan een kasteel, u geeft het toch graag een vergelijkbaar elan. Samen met Stijlvol Hout kunt u uw woning een luxe uitstraling geven. Bijvoorbeeld met eikenhouten bijgebouwen, aanbouwen en overkappingen. Die zijn ook nog eens praktisch en stijlvol. Wat denkt u van een schitterend houten tuinhuis met rieten dak? Of een sfeervolle eiken veranda met buitenkeuken? Het zal ons niet verbazen als uw woning zo steeds meer het cachet van en kasteel krijgt.

17Vergroot uw leefruimte! Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, is het heerlijk om nar buiten te gaan. Een wandeling in het jonge gras of wat werken in de tuin geven nieuwe energie. Met een overkapping of vrijstaande tuinkamer van Stijlvol Hout kunt u als levensgenieter bovendien beschut buiten zitten om te lezen of te genieten van het uitzicht. Welke wensen heeft u: een romantisch prieel om schaduw te creĂŤren of liever een strakke overkapping aan uw woning om huis en tuin in elkaar over te laten lopen? Met een houten of glazen wand zit u bovendien uit de wind zodat u nog meer kunt genieten. Stijlvol Hout zorgt voor een prettige,duurzame oplossing die uw woning en tuin een luxueuze uitstraling geven.

19De kunst van genieten Een levensgenieter zoals u houdt van gezelligheid, elegantie en sfeer. Zowel in huis als daarbuiten. Trek daarom de stijl van uw woning door in uw tuin, bijvoorbeeld met een robuuste pergola, een stijlvolle garage of een prachtige stal voor uw paarden. Stijlvol Hout zet haar passie en vakmanschap graag in om uw wensen te realiseren. Wij werken met de hoogste kwaliteit hout en leveren uitsluitend maatwerk. Uw wensen zijn de basis voor onze ontwerpen. Met een bijgebouw, pergola of terras van Stijlvol Hout geeft u uw huis en tuin een geheel eigen karater, uniek en exclusief. U heeft genieten tot kunst verheven. Wij verstaan de kunst om dit genieten mogelijk te maken.

21Levensgenieters bouwen met Stijlvol Hout Geniet nog meer van uw woning met houten meubels, keukens, sauna's en bijgebouwen van Stijlvol hout. Met ons vakmanschap realiseren wij al uw woonwensen en maken van uw woning een echt thuis. Een heerlijke plek om u terug te trekken of juist feest te vieren. Hier woont, werkt en leeft u met plezier, als een echte levengenieter. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken, met u mee te denken en advies te geven. Vanzelfsprekend meten wij alles nauwkeurig op, want wij voeren uw woonwens volledig op maat uit. Bel of mail ons gerust voor een afspraak of een vrijblijvende offerte: tel. 0527 - 760012 of info@stijlvolhout.nl.

23


Stijlvol Hout Foksdiep 53 8321 MK Urk tel. 0527 - 760 012 info@stijlvolhout.nl www.stijlvolhout.nl www.facebook.com/ stijlvol.hout

@stijlvolhout