Page 1


-Un ordinador o computadora és un aparell que  manipula dades seguint una llista d'instruccions. 


 -Els

ordinadors s'han fet servir per coordinar la informació de varis llocs des dels anys 50. El sistema SAGE de l'exèrcit dels Estats Units va ser el primer sistema a gran escala d'aquest tipus. Els Estats Units van començar a connectar els seus ordinadors entre ells fent servir tecnologies de telecomunicacions.


-Ordinador

-Un ordinador o computadora és un aparell que manipula dades seguint una llista d'instruccions.

Els primers aparells que més s'assemblen als ordinadors moderns són de meitat del segle XX (1940-1945)

-Xarxes informàtiques i Internet

-Els ordinadors s'han fet servir per coordinar la informació de varis llocs des dels anys 50. El sistema SAGE de l'exèrcit dels Estats Units va ser el primer sistema a gran escala d'aquest tipus. Els anys 70, informàtics d'instituts de recerca al llarg dels Estats Units van començar a connectar els seus ordinadors entre ells fent servir tecnologies de telecomunicacions.

-TICcionari

 

megabyte (Mb)

 

-Unitat de capacitat de memòria equivalent a 1.024 quilooctets.

 

Memòria

 

-Dispositiu d'un sistema de processament d'informació que permet l'emmagatzematge temporal o indefinit de dades codificades en un sistema binari.

 

memòria auxiliar

 

-Memòria sense lligams físics permanents amb un ordinador però que emmagatzema dades que aquest pot acceptar.

 

memòria interna

 

-Memòria incorporada físicament en un ordinador, el qual la controla.

Blu-ray

El nom Blu-ray Disc deriva del làser blau-violeta usat per llegir el disc.

Blu-ray Disc (BD), és un mitjà d'emmagatzematge de disc òptic dissenyat per substituir el format estàndard actual, el DVD. Es diferencia dels seus predecessors per l'emmagatzematge de vídeo i so d'alta definició i de grans volums de dades, com videojocs de PlayStation 3 i pel·lícules, amb 25 GB d'una simple capa, i 50 GB pel disc de doble capa. Els disc té les mateixes dimensions que el DVD i el CD.

Memòria flaix

La memòria flash o flaix, és una classe un de xip de memòria. És molt utilitzat a càmeres digitals, ordenadors personals , portàtils i PDA’s ,telèfons , reproductors de música, videoconsòles, i més aplicacions. Tenen una gran capacitat de re-gravabilitat, emmagatzematge, mida petita, i compleix els requisits de medi ambient.

La memòria flaix és una forma "evolucionada" de la memòria eeprom (al començament es deia "Flash eprom) i és compatible (en lectura) amb una eprom de la mateixa mida.

Permet que múltiples posicions de memòria siguin escrites o esborrades amb la mateixa operació mitjançant uns senyals a certes potes (el models més recents ho fan amb una sequència d'ordres), mentre que les anteriors només permetien escriure o esborrar una cel·la cada vegada. Per això, la memòria flaix permet funcionar a velocitats molt superiors. Sovint porten protecció contra esborrament/escriptura tant "hardware" com "software".

magatzems d'imformació  

dwrwqa sda b sda

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you