Page 1

Клуб Менторинг Всеки знае, че не можеш да градиш успешен бизнес, ако персоналът ти не е добре обучен. И почти всеки се е убедил, че едно или няколко обучения няма да донесат желания резултат. Ние предлагаме менторинг и коучинг програми, като например:

- Как да разбереш от какво точно има нужда клиентът? - Как да предложиш по правилния начин продукт/услуга? - Как да работиш с клиентите, за да изградиш лоялност? - Как да работиш с различни типове персоналности? - Как да работиш ефективно в екип с колегите? - Как да поддържаш ефективна комуникация с клиенти и колеги? - Как да балансираш кариера и личен живот? - Как да организираш бизнеса си и да канализираш процеси?… Свържете се с нас, за да се срещнем и да уточним как точно можем да ви бъдем полезни и коя програма ще ви препоръчаме. mentoring-club@georgealex.net


Клуб Бизнес Много бизнеси днес не умеят да презентират правилно своя бизнес или продукти и услуги. И страдат от това.

Вие имате нужда от професионално презентиране на своята дейност или услуги? Ние можем да го направим вместо вас: презентации в зала, онлайн или видео презентации; можем да помогнем да достигнете желания таргет по професионален начин. В зависимост от естеството на дейността Ви, от продукта и от таргет групите, ще набележим стратегия и ще уточним как да бъдете представени: канали, начини и честота. Свържете се с нас, за да се срещнем и да уточним как точно можем да ви бъдем полезни и каква стратегия ще ви препоръчаме. business-club@georgealex.net


МЛМ Академия След всички опити да изградиш своя бизнес и екип, ти виждаш, че имаш нужда от помощ?

Нямаш система на работа? Твоят екип не работи ефективно с топли и студени контакти? Хората, които твоите сътрудници канят, не се появяват? Сътрудниците губят мотивация? Презентацията не е ефективна? Екипът не рекламира бизнеса и продуктите/услугите? Не се работи успешно с други градове и страни? Как се намират и изграждат лидери?… Свържете се с нас, за да се срещнем и да уточним как точно можем да ви бъдем полезни и каква стратегия ще ви препоръчаме.

mlm-academy@georgealex.net


Клуб Здраве Едва ли има човек днес, който да не иска да се храни правилно. Но много хора все още смятат, че това е трудно. Е, ние можем да помогнем да разбереш, че всъщност не е така! Ако търсиш:

Полезни съвети за хранене Здравословни рецепти - вкусни и бързи Как да свалиш килограми без диети Как да подобриш здравето си без лекарства Как да се справиш с вредни и нездравословни навици Как да избереш правилен двигателен режим… Свържете се с нас, за да се срещнем и да уточним как точно можем да ви бъдем полезни и каква стратегия ще ви препоръчаме.

health-club@georgealex.net


Клуб Английски език Не е нужно да говорим за това колко необходим е английският език! Но много малко хора знаят как да поддържат знанията си и как ефективно да учат езика. Ако имаш нужда:

Да се справиш с притестенение при говорене Да изградиш умение да разбираш, докато слушаш Да изградиш умения да превеждаш Търсиш полезни съвети за учене на английски език Обяснение на неясна граматика Имаш нужда от английски в специфична област Искаш да поддържаш нивото си… Свържете се с нас, за да се срещнем и да уточним как точно можем да ви бъдем полезни и каква стратегия ще ви препоръчаме.

english-club@georgealex.net

Менторинг Клуб  

За хора, които ТЪРСЯТ ОТГОВОРИ За собственици на малък бизнес и професионалисти, които търсят развитие