Page 1

GENTLEMEN’S CLUB ROMANIA ISTORIE | VIITOR | RESPONSABILITATE | CUNOASTERE | www.clubgtm.ro


Fondat în secolul XVIII – rădăcinile sale sunt adânc înfipte în trecut, cu tradiție și cunoaștere cultivată de la cei mai înțelepți bărbați din marile orașe ale lumii. Membrii Gentlemen’s Club au contribuit la progresul omenirii și au construit punți de legătură între cei mai înțelepți și cultivați domni ai societății moderne din medii diferite.


Grupul nostru este considerat pârghia de pornire a unei culturi și a unei gândiri creative, cu influență în dezvoltarea mediului social și nu numai. Structura grupului și întregul grup prin membri săi, oferă un caracter cu o esență morală ridicată oferind posibilitatea cunoașterii și învățării regulilor morale și conduitelor în societatea în care trăim.


În Romania zilelor noastre, suntem prezenți în diferite medii și No indexactiv entries found. contribuim la dezvoltarea și integritatea membrilor noștri și a societății în care trăim, prin reguli clare și stricte de conduită. Ajutăm dezoltarea generațiilor membrilor noștri, și transmitem din generație în generație reguli de conduită care se învaţă în comunitate şi se transmit mai departe celor apropiați nouă, fiind zilnic mai buni, mai creativi, mai demni de statutul de Membru Gentleman.

GENTLEMEN’S CLUB ROMANIA ISTORIE | VIITOR | RESPONSABILITE | CUNOASTERE | www.clubgtm.ro


VIZIUNE SI RESPONSABILITATE Suntem buni, puternici, iar împreună devenim CEI MAI BUNI ! Suntem prezenți și transparenți cu membri noștri. Dorim locuri minunate pentru viitorul copiilor noștri, de aceea nu permitem loc de strecurare a eșecului în grupul nostru. Membrii nostri sunt persoane cu totul și cu totul speciale, cu un istoric si background puternic in mediul privat și social.


Proiectele Viitoare GTM

Sponsorizăm în fiecare an un copil al membrilor Gentlemen’s Club Romania cu Bursă studii și îl susținem în conduita sa. Dorim întocmirea unei școli de formare și aplicare a diplomației. Întocmirea bursei afacerilor a membrilor noștri

Formarea unei structuri de oțel a clubului nostru prin cursuri săptămânale e-learning.

Brand management vizibil pentru identificarea în societate a membrilor și locațiilor unde membrii noștri sunt atent tratati.


GENTLE STUDENT CLUB

GTM este un proiect ce vrea să pună moralitatea, integritatea, educația financiară, perseverența și munca printre opţiunile de carieră ale cât mai multor membri ai clubului studenților GTM, încurajându-i să aspire la cele mai înalte funcţii si incurajându-i să devină oameni drepți și onești în societatea în care trăim .


BENEFICIILE MEMBRILOR GTM Cardul GTM – Ne alegem atent partenerii de afaceri. Membrii Gentlemen’s Club Romania beneficiaza de reduceri la produse şi servicii atent alese (locaţiile partenere şi serviciile sunt disponibile în interiorul site-ului).

Cursuri Online de Autocunoaştere / Stil vestimentar - sunt transmise prin mail saptămânal. Petrecerile GTM - Ne întâlnim si socializăm pentru a ne cunoaşte mai bine.

VA MULTUMIM !

© Copyright MMIV-MMXII -BDINC™

GTMPrezentare  

Prezentare Oficiala GTM