Page 1


0 1 2

Presentació

SERVEIS DEL GEN

00

p.06 | Presentació

01

01

p.08 | Seccions del GEN

00

p.42 | Esport nàutic dins currículum educatiu

p.30 | Campus

02

00

p.30 | Entrenaments

ACTIVITATS ESCOLARS

02

p.22 | Qui som Junta Oficines + equip tècnic

p.30 | Casal

03

p.30 | Lloguers Material/Rampa/ Varada/Guixetes

03

p.24 | Socis

04

04

p.26 | Infraestructura

p.38 | Regata social

05

01

p.44 | Projecte Mar de Roses

02

p.46 | CAFEM

04

p.48 | Activitats puntuals

05

p.50 | Extraescolars

p.28 | Material

3 4 5

ESDEVENIMENTS

4

|

GEN ROSES

p.52 | 00 Nacional Internacional Local Social

GEN WIND 00

p.72 | Presentació

Projecte social 00

p.76 | Tothom pot Navegar


ContingutS

00

En aquesta memòria trobareu un recull de totes les activitats realitzades durant l'any 2016 al Grup d'Esports Nàutics de Roses. Dades rellevants, events, entitats col·laboratives, fotografies,... i més informació.

6 7 9

COMUNICACIÓ 00

p.90 | Estadístiques

col·laboracions 00

p.122 | Col·laboracions 2016

PATROCINADORS 00

p.124

01

p.92 | Newsletters

02

p.106 | Clipping

03

p.114 | Reds socials

04

p.118 | Pósters y flyers

05

p.120 | Web Cam

GEN ROSES

|

5


0

Presentaciรณ

6

|

GEN ROSES


El Grup d’esports Nàutics de Roses, G.E.N. Roses, es va fundar el mes de desembre de l’any 1979 essent un dels Clubs esportius històrics de Roses. Va néixer amb l’objectiu de sumar sinèrgies agrupant els aficionats al submarinisme del Club Badia de Roses, els del windsurfing del Club Windsurfing de Roses, i als de la vela lleugera i de creuer, entre altres, del ja desaparegut Club de Mar de Roses. Una de les feines principals que va dur a terme el GEN fou explicitar el gran potencial dels esports nàutics a Roses. El ressò mediàtic d’aquests, la posició privilegiada de la nostra Badia en l’escenari nacional i internacional per a la pràctica dels esports nàutics, la repercussió econòmica a la vila, etc. Emplaçat inicialment en la platja on actualment hi ha el port esportiu de Roses, aquest va renunciar als 21 anys restants de la concessió de la platja, doncs considerà que l’experiència en la pràctica esportiva nàutica avalaria un port municipal construït amb un clar objectiu, entre d’altres, d’afavorir aquesta pràctica esportiva nàutica, com així ha estat.

GEN ROSES

|

7


01 SECCIONS

"gaudeix del mar amb el gen" 8

|

GEN ROSES


VELA LLEUGERA

WINDSURF

REM

CREUER

SUBMARINISME

PESCA ESPORTIVA

Des de l'aprenentatge bàsic fins als entrenaments de màxim nivell per a participar en les regates de la Federació Catalana de Vela, de la Federació Espanyola o a nivell internacional.

El GEN disposa de diferents embarcacions de rem. S'organitzen entrenaments i participacions a regates. També s'ofereixen cursos per a la iniciació i es pot gaudir del ús lliure de les embarcacions petites.

El Club Badia de Roses integrat dins del GEN fa sortides i altres activitats d'escafandrisme durant tot l'any. Per participar en aquestes activitats és imprescindible la titulació i la llicència federativa de submarinisme i/o assegurança.

Aprenentatge bàsic, entrenaments, tecnificació, a una de les millors badies del Món.

Poc a poc aquesta secció va creixent. Participant a les regates dels dissabtes del CV Golfus i del GEN Roses, a més de retre homenatge al president fundador del GEN en la Travessia l'Escala - Roses de cada estiu.

Els socis tenen accés a la rampa i també podran deixar els seus remolcs a la zona habilitada per aquest ús. També poden participar en algun des events de la secció com el Campionat Social Pesca Bonítol o el Record-Fish.

MOTONÀUTICA

Disposem d'un circuit homologat d'entrenament lliure per fer entrenaments, rampa d'accés al mar i les facilitats per a netejar els jets en finalitzar els entrenamets. Per a poder utilitzar-ho és requisit imprescindible disposar de llicència federativa de motonàutica.

NATACIÓ

És una de les seccions que més ha crescut els últims 4 anys. Hi ha més de 40 nedadors entre les diferents franges horàries d'entrenaments (matins i tardes). GEN ROSES

|

9


01 SECCIONS

"VENT 365 DIES DE L'ANY " 31%

dels esportistes

De la iniciació a l'alt nivell de competició La secció de vela és una de les més nombroses històricament i segueix en forma! Hi ha integrants de totes les edats i nivells. Als 7 anys, alguns ja s'estan convertint en intrèpids navegants de O'Pen BIC, l'embarcació que el GEN escull per a la iniciació a la vela com a classe infantil. Però no penseu que això és un esport per a nens, ans al contrari. Quan van creixent canvien a una embarcació més gran com pot ser el Laser on el rang d'edats és tan ampli com que hi ha regatistes de 13 anys i de 70 en una mateixa regata.

VELA LLEuGERA

Però com s'inicien aquests navegants? Doncs amb alguna de les activitats d'escola de vela o d'activitats nàutiques on se'ls hi facilita tot el material tècnic per iniciar-se, com el Casal Estiu, el Campus Nàutic Vela/Windsurf o qualsevol dels Cursos de Vela de l'estiu. Durant la tardor, l'hivern i la primavera, també hi ha activitats d'iniciació per als més petits, com les sessions Extraescolars durant la setmana per les tardes, el Poliesportiu Nàutic dels dissabtes al matí o els Cursos de Vela de dissabtes o diumenges.

10

|

GEN ROSES

Una vegada han après els conceptes i pràctiques bàsiques, les activitats de perfeccionament són en horaris diversos, amb entrenadors experimentats en la competició i alt nivell, català i internacional tant en les classes O'Pen BIC (infantil) com en Laser (juvenil, sènior i màster) i poden posar-se a prova a la regata social de vela lleugera que es fa el primer diumenge de cada mes i és oberta a tots els regatistes que hi vulguin participar, locals o no, en qualsevol modalitat: catamarans, RS Feva, 420, 470, Laser, Optimist, O'Pen BIC, Europe... i quan ja tenen cert nivell i material adequat, els esportistes que volen, participen en campionats de més rellevància a nivell territorial, nacional o internacional. Per aquest 2016 es preveu que participaran en algunes competicions com el Campionat d'Espanya de Laser Radial o Standard, la Copa Catalana i Campionat d'Espanya d' O'Pen BIC o el Campionat d'Espanya i d'Europa de Laser Màster. Les activitats de navegació al mar i viatjar per a competir en vela, suposa una coordinació i cohesió dels grups molt formativa a nivell personal per a cada un dels integrants dels equips, des dels aprenents fins a l'entrenador. Sempre creen llaços d'amistat sumen vivències que no obliden mai més! Iniciació, Cursos i Entrenaments: Per a iniciar-se, caldrà realitzar un curs de vela. Posteriorment, hi ha la possibilitat d'entrar a un dels equips d'entrenament del club, segons el nivell. Els cursos s'adapten als grups i sol·licituds, els entrenaments tenen un calendari de sessions.


GEN ROSES

|

11


01 SECCIONS

30%

dels esportistes

"un estil de vida d'esport i salut " De la iniciació a l'alt nivell de competició No us heu fixat mai que quan el vent tèrmic comença a agafar força o la Tramuntana bufa amb ganes davant de Roses apareixen algunes veles de colors fluorescents que planegen de costat a costat de la badia? Són windsurfistes! Els que millor aprofiten els dies de vent mig i fort i els que més en forma estan. I el GEN n'està ple... dels que fa molts anys que naveguen i dels que fa poquet que han començat. Com en altres seccions, els petits navegants comencen practicant el windsurf a l'estiu amb el Campus Nàutic/Windsurf o algun curs de windsurf, però també durant l'any amb el Poliesportiu Nàutic o amb els entrenaments dels caps de setmana o els extraescolars d'entre setmana. Tot el material d'iniciació el tenen preparat al GEN per a fer els primers passets en aquest món. A mesura que van creixent o millorant la tècnica, es van definint en alguna de les modalitats de windsurf (freestyle, onades o eslàlom), van avançant amb els grups d'entrenament fins arribar a navegar amb els "PROS" que són els que ja gaudeixen entrenant i planejant amb qualsevol dels temporals que vinguin. I benvingut sigui pel windsurf!

windsurf

L'any 2015 es va iniciar el projecte Genwind, on juntament amb la marca de veles i taules SimmerStyle i molt d'esforç de tothom, s'ha apostat pel windsurf i les activitats nàutiques encara més: www.genwindroses.com L'alt nivell en competició costa més d'assolir, però seguint l'estela d'en Marc Paré, un dels millors del món a nivell absolut i el millor en algunes modalitats juvenils, els windsurfistes poden participar al GEN en els Trofeus trimestrals de regates eslàlom que es fan el segon diumenge des del mes de març fins al desembre i en una de les tres competicions més grans al GEN: La Travessia l'Escala - Roses a l'agost i el Circuito Nacional de Funboard al juny i la prova del Circuit Català, però a la vora del nostre territori també hi ha alguns esdeveniments d'importància que no impliquen un gran desplaçament i són molt recomanables per a gaudir de l'ambient windsurf. Cada any són més els joves windsurfistes que comencen i alguns d'ells seguint els passos d'en Marc ja tenen ganes de començar a competir arreu del territori... Aquest 2016 us n'explicarem més detalls de ben segur. Iniciació, Cursos i Entrenaments: Per a iniciar-se, caldrà realitzar un curs de windsurf. Posteriorment, hi ha la possibilitat d'entrar a un dels equips d'entrenament del club, segons el nivell. Els cursos s'adapten als grups i sol·licituds, els entrenaments tenen un calendari de sessions. Informació dels cursos: 972 257 003 / secretaria@genroses.cat

12

|

GEN ROSES


GEN ROSES

|

13


01 SECCIONS

"Rearmant un esport clàssic amb un equip mixt"

5%

dels esportistes

L'esport del rem en la modalitat més clàssica, el Llagut Català (embarcació on 8 vogadors o vogadores + un timoner) va anar agafant cos de nou a Roses a partir del 2011 quan un grup de noies amb ganes de fer un nou equip, un grup i revifar aquest esport van iniciar els entrenaments al GEN. Poc a poc es van anar fent amb la tècnica i millorant amb la preparació física alternant sessions al mar amb el Llagut i sessions de tonificació al gimnàs. Actualment, l'equip de rem el composen entre 10 i 15 esportistes mixtes de diferents edats, entre 25 i 55 anys, però la voluntat és la d'obrir un equip juvenil de nois i de noies per seguir amb els entrenaments 3 dies a la setmana amb sessions d'una hora i mitja. Una hora aproximadament per l'entrenament tècnic a l'aigua i uns 30 minuts per preparar i recollir el material, escalfar i estirar. Cal dir que el rem és un esport senzill en quant a moviments i això permet que la iniciació sigui ràpida i els nous esportistes amb bona voluntat es puguin adaptar ràpid, en canvi a mesura que s'aprofundeix en la tècnica i la competició fa que els valors d'"equip" i de la competitivitat faci que l'evolució depengui de que tots els integrants segueixin una disciplina i s'esforcin a cada entrenament.

REM

Per a fomentar aquest esperit d'equip i crear un ambient d'entrenament positiu es dóna molt de valor al grup i s'intenta organitzar, a més d'una competició del circuit català de Llagut o el Campionat de Catalunya dues competicions de caire més social on els esportistes poden vibrar amb l'adrenalina de la competició, però també poden prendre-s'ho de manera més relaxada i gaudir dels esdeveniments posteriors. Parlem de la Regata Popular de Rem Indoor i del Campionat Interclubs Rem Empordà (març i octubre) que s'intenta que en acabar-los sempre s'amaneixi amb un bon plat a taula! Poc a poc, s'adapta i millora l'espai del GEN dedicat al gimnàs, amb més eines per a la preparació física i ara es disposa d'un Llagut i rems en perfectes condicions. Cal només que arribin esportistes amb moltes ganes d'entrenar i seguir una dinàmica d'un grup heterogeni que segueix readaptant-se temporada rere temporada. Calendaris dels grups d'entrenament: habitualment dilluns, dimecres i divendres de 19h30 a 21h00: Informació: 972 257 003 / secretaria@genroses.cat

14

|

GEN ROSES


GEN ROSES

|

15


01 SECCIONS

2%

dels esportistes

"Competint en regates de més de 20 embarcacions cada dissabte de l'any" Aquesta secció no té límits. Té un avantatge clara i és que es poden portar acompanyants sense cap mena d'experiència a bord i ensenyar-los com és la navegació esportiva i com pot ser una regata a vela. A partir d'aquí, molts dels amants de la vela s'han enganxat al nostre esport sense remei. Així, els "grumets" poden ser des de petits navegants de pocs mesos fins a grans navegants centenaris.

cREUER

Mítics han sigut creuers com el Gínjol del president fundador del GEN Roses o la saga Ítaca d'en Mario Font, la saga TRO d'en Pere Vicens i la saga Brancs d'en Jordi Batlle, que actualment segueix navegant amb el número VI!!! , i també grans resultats com el Campionat de Catalunya de Creuers en el Grup 3 on l'INXS-Producthern de l'Ian Lindsay va ser campió l'any 2009.

16

|

GEN ROSES

Pràcticament cada dissabte, promogudes pel Club Golfus d'Empuriabrava hi ha regata social per tota la badia de Roses i els creuers del GEN hi participen, moltes vegades aconseguint les primeres posicions. Els creuers del club també solen participar al Trofeu Interclubs Zona Nord i aquest darrer any a les regates tècniques GEN-Golfus que s'organitzaven en un circuit de barlovent-sotavent delimitat per balises, amb sortida i arribada oficials. Però potser cal destacar la competició i homenatge més emotiu de l'any passat amb el Primer Memorial Eloi Borràs que es va fer juntament amb la Travessia l'Escala-Roses on per primera vegada hi prenien part els creuers.


GEN ROSES

|

17


01 SECCIONS

1%

dels esportistes

"parc natural del cap de creus, representació de la fauna mediterrania"

SUBMARINISME

La secció de submarinisme del GEN posseeix una característica que el fa especial en sí mateix: és un club propi, el CLUB BADIA DE ROSES, fundat abans que el propi GEN, i que des de fa uns anys figura com a club adscrit al GEN.

18

|

GEN ROSES

Club pioner a la Costa Brava, que perduri al llarg dels anys només té una explicació, l´amor cap al nostre mar i en especial, als seus fons i a la vida que s´hi desenvolupa. Algunes de les millors fotografies de l'any sempre són del fons marí! El club organitza sortides cada dissabte o diumenge, durant tot l´any, de forma inalterable, faci fred o calor, per fer immersió en els diferents punts assenyalats al llarg de tota la costa de Roses fins al Cap de Creus. Un fet molt destacat, és la proximitat vers els llocs on fem immersió, fet que ens permet gaudir de zones molt variades a unes distàncies molt curtes i de molt fàcil accés. El club també té programades altres activitats al llarg de l´any, que ja s´han convertit en clàssics com és el "CONCURS DE FOTOGRAFIA SUBMARINA" (que enguany celebrarà la seva 10ª edició) , xerrades tècniques i cursos de perfeccionament. El CLUB BADIA, en una vessant més social i ètica també vol aportar el seu granet de sorra en la conservació dels nostre preuat entorn i organitza anualment una neteja del fons marí, que s´ubica cada any en una platja o cala diferent del nostre poble, i que ens permet eliminar les deixalles acumulades al fons.


GEN ROSES

|

19


01 seccions

31% DEL GEN

nataciO

Els nedadors són esportistes pràcticament recent arribats al club tot i que s'han integrat a la perfecció i han estat més que ben rebuts. De fet, alguns d'ells complementen la seva preparació física amb altres esports nàutics. A mitjans del 2012 van començar a entrenar 12 nedadors amb l'equip de competició del GEN, però poc a poc i a la vista d'una bona tasca que no ha cessat, entrenament rere entrenament s'hi han anat sumant nens i nenes fins a arribar als més de 45 que entrenen a dia d'avui. La inversió i il·lusió en aquesta secció no és pas en va i el que es pretén és crear una base sòlida que en un futur no molt llunyà ens brindi un resultat esportiu que no deixa de ser ambiciós. Per això s'han ampliat els horaris d'entrenament en noves franges matinals (de 7h15 a 8h30 del matí) a més dels migdies i els horaris habituals de tardes incorporant nous tècnics per a cobrir totes les hores d'entrenament i poder també seguir amb les sessions intensives per adults, que poden destinar-se a diferents esports i competicions a nivells molt variables, incloent, per suposat algunes triatlons o duatlons.

20

|

GEN ROSES

Durant el 2013 i 2014 van començar a participar en diverses competicions comarcals, però amb poc temps ja van agafant experiència i molts dels integrants de l'equip han rebaixat les seves marques fins a aconseguir temps interessants fins al punt que durant el 2015 molts dels nedadors van donar el salt als Campionats de Catalunya. Més nedadors s'han classificat pels Campionats de Catalunya i se n'han emportat un gran resultat!! A més, l'estiu del 2016 ha estat molt bon any en aigües obertes pels nostres nedadors guanyant alguna de les Travessies clàssiques de l'Alt Empordà. Esperem doncs que aquest 2017 que segueix la secció torni a fer un salt de gegant i es consolidi encara més, tant de base com a nivell de resultats esportius!


GEN ROSES

|

21


02 QUI SOM?

JUNTA DIRECTIVA Eleccions ordinaries 2016 D'accord amb els estatus del Grup d'Esports Nàutics i la normativa legal, la junta directiva va convocar eleccions ordinàries el passat 7 d'octubre de 2016. Els càrrecs a renovar són els que composen la Junta Directiva: President, Secretari i Tresorer per un període de 6 anys.

Josep Maria Isern Josep Maria Isern Sala

22

|

GEN ROSES

President

Jordi Batlle Cusí

1er Vice-president

Jacint Berta Cabrelles

2n Vice-president

David Herruzo Vilches

Vice-president Natació

Nacho Armillas Guardiola

Vice-president Motonàutica

Marc Puig Ramos

Tresorer

Raúl Caner Compte

Secretari

Pere Vicens Rahola

Comodor

Arturo Montblanch Moral

Vocal

Josep Alemany Planellas

Vocal

Alea Noguera Aldama

Vocal

Mario Font Llach

Vocal

Josep Maria Lleó Costal

Vocal

Carme Ripoll Martínez

Vocal

Lluís Mas Blanch Ponce

Vocal


EQUIP

David Miralta Bordas

Jordi Capella Arrondo

Jon Obeso Aguirre

Marta CabanĂŠ Pascual

Lourdes Melgar Segura

Agueda Herrera Hornos

GEN ROSES

|

23


03

24

|

SOCIS

GEN ROSES


30% INFANTIL

18% JUVENIL

887

58%

SENIOR

SOCIS

Ser soci del GEN et permet aprendre i practicar els diferents esports nàutics, com ara la vela lleugera o en creuer, el windsurf, el rem, el submarinisme, la pesca esportiva, la natació o la motonàutica entre d'altres.

La quota de soci és individual i depenent de l'edat pots ser soci sènior per als majors de 18 anys, soci juvenil en les edats entre 15 i 18 anys i soci infantil per a menors de 15 anys.

Si a tota la família us agraden els esports nàutics podeu gaudir d'un descompte familiar que pot incloure al cònjuge, i als fills que convisquin en el domicili familiar. Els socis gaudeixen d'un accés preferent a tots els cursos i activitats que organitza el club amb uns preus molt especials. En el cas de ser un practicant amb suficient nivell per garantir autonomia amb seguretat, es podrà comprar l'abonament d'ús lliure de les diferents embarcacions

del club, tant de vela, com de windsurf, com de rem i piragüisme. Els socis que desitgin participar en les diferents competicions organitzades per cada una de les federacions corresponents, el club els gestionarà la llicència i ajudarà amb la gestió de les inscripcions i la logística de les diferents competicions. Els socis del GEN també podran gaudir del servei d'avarada de les seves embarcacions, segons el tipus d'esport que practiquin.

Disposem d'espais d'avarada per embarcacions de vela individuals o dobles, per a catamarans de vela i per a windsurf, per a kayaks, canoes, bots de rem i motos d'aigua. Si tens una embarcació particular, al GEN tenim un espai per tu!

Tot això a més de diferents tipus d'activitats que pots trobar al nostre facebook, trucant-nos al 972 257 003 o enviant un correu a secretaria@genroses.cat. GEN ROSES

|

25


06 INSTAL·LACIONS

iNTERIORS RECEPCIÓ | VESTUARIS |

26

|

GEN ROSES

2

AULES |

56

GUIXETES | TALLER


EXTERIORS RAMPA | CANAL | ESPAI PLATJA |

3

PANYOLS |

63

PLACES DE VARADA

GEN ROSES

|

27


07 MATERIAL disponible

VELA 5 rs feva 4 làser 5 pico 2 3 hobbie 16 open bic 7 2 mini yatch Creuer 7,5 first 1 class rAquero

28

|

GEN ROSES

windsurf 24 15 50

taules iniciació taules perfecCionament

Veles wind 1.5 - 8.6


rem 3 9 5 20 3

llagut kayak individual kayak doble

paddel sup paddel xl

altres 4

pneumà tiques neoprens arnès material snorkel

...

GEN ROSES

|

29


1

SERVEIS

RECULL DE DADES

00

Entrenaments

01

Campus

02

Casal

30

03

Altres serveis

|

GEN ROSES

973

entrenaments

300

alumnes

381

beneficiaris

496 80 58

Servei de rampa Varada Guixetes


"BAHIA DE ROses, CATALOGADA DE LES MILLORS DEL MÓN"

GEN ROSES

|

31


00

32

|

GEN ROSES

SERVEIS


GEN ROSES

|

33


+

SAILING

WINDSURF

MOTIO

n

PRO

SERVEIS

00

ded

inclu

CRUISING THE BAY

ENJOY WITH BEST EQUIPMENT

35€/pax 45€/pax

€ 47€/pax

2h

2h

1 pax.

3-6 pax. Ref.: S1

Ref.: W1

DISCOVER WINDSURF

IMPROVE WITH YOUR COACH

€ 32€/pax

€ 2h

1 pax.

63€/pax

IMPROVE WITH YOUR COACH

€ 1,5h

1 pax. Ref.: W3

Ref.: W2

BOOKING NEEDED

CAMPUS 208€/pax 5h/d x 5 days 1 pax.

972 257 003 - info@genwind.com - www.genwindroses.com - www.facebook.com/genwindroses

34

|

GEN ROSES

63€

SAILING IN HOBIECAT

CAMPUS

€ 1,5h

Ref.: W4

COACH INCLUDED

Port Esportiu de Roses

€ 1pax.

76€

2-3 pax. Ref.: S3

Ref.: S2

BOOKING NEEDED

€ 2h

208€

5h/d x 5 days

1 pax. Ref.: S4

COACH INCLUDED

Port Esportiu de Roses

972 257 003 - info@genwind.com - www.genwindroses.com - www.facebook.com/genwindroses


PADDLE SURF

ded

inclu

KAYAK

P - EX

+

KAY

+

S-

RSION CU

discou

& AK SU

3h

min. 5 pax.

Ref.: K1

DISCOVER KAYAKING

KAYAKING TO THE SALINES

€ 19€

€ 1h

2 pax.

36€/pax

Ref.: K2

BOOKING NEEDED

ROUTE TO JÓNCOLS

min. 5 pax.

Ref.: K3

45€/pax

min. 5 pax.

19€/pax

1h

1 pax.

972 257 003 - info@genwind.com - www.genwindroses.com - www.facebook.com/genwindroses

25€/pax

Max. 10 pax.

€ 1h

min. 3 pax.

Ref.: P3

Ref.: P2

BOOKING NEEDED

1h

ROUTE TO THE SALINES

Ref.: K4

COACH INCLUDED

Port Esportiu de Roses

SUP YOGA

€ 4h

38€ 72€

Ref.: P1

DISCOVER THE SUP

€ 3h

50

I

36€/pax

ENJOY WITH PADDLE XL

nt

NOW

ROUTE TO MONTJOI

36€/pax

3h

min. 5 pax.

Ref.: P4

COACH INCLUDED

Port Esportiu de Roses

972 257 003 - info@genwind.com - www.genwindroses.com - www.facebook.com/genwindroses

GEN ROSES

|

35


00 ENTRENAMENTS | CAMPUS | CASAL | LLOGUERS

36

|

GEN ROSES

ALT ÍNDEX DE REPETICIÓ


EVALUACIONS MOLT POSITIVES

EVOLUCIONS

NOTABLES

GEN ROSES

|

37


04 REGATA SOCIAL

38

|

GEN ROSES


Què fem? Un cop per estació realitzem una regata social per tots els socis del club que vulguin participar.

Per qui?

Tot aquells socis del club que naveguen en qualsevol tipus d'embarcació; windsurd, open bic, làser,...

NÚM PARTICIPANTS:

55/REGATA

GEN ROSES

|

39


2

AcTIVITATS ESCOLARS/formativa

01

Esport nàutic dins currículum educatiu

02

Projecte Mar de Roses

03 04 05 40

|

GEN ROSES

CAFEMN

AcTIVITATS puntuals

ACTIVITATS Extraescolars

Oferir als alumnes un esport nàutic dins el currículum d'educació física (1r/3r trimestre).

Conveni amb els ajuntaments per la divulgació d'esports nàutics.

Projecte educatiu del Cicle formatiu d'activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural.

Jornades de curta durada tant lúdiques com formatives per escoles, casals i grups.

Activitats per realitzar durant la setmana, fora d'horari escolar.


GEN ROSES

|

41


01 ESPORT NÀUTIC

DINS DEL CURRICULUM EDUCATIU

2

ESCOLES

200 participants 1452

HORES LECTIVES INDIVIDUALS

OBJECTIUS

∆ Conèixer el poble de Roses des de la vessant dels esports nàutics. ∆ Adquirir coneixements bàsics de navegació en vaixells de vela, windsurf i altres embarcacions nàutiques (paddle, kayak). ∆ Fomentar el coneixement de la història, normes i costums de la navegació a vela. ∆ Fomentar hàbits de comportament i consciència ciutadana i mediambiental. ∆ Potenciar la responsabilitat i el respecte pel medi marí. BREU DESCRIPCIÓ

Unitat didàctica teòrica: S’expliquen els conceptes bàsics de la navegació, lèxic mariner així com normes de seguretat per l’activitat pràctica i els exercicis que es realitzaran en aquesta unitat. Unitat didàctica pràctica: Es realitza en el mar navegant amb embarcacions de vela col·lectives, windsurf (individual), kayak o rem en llagut i paddle. A QUI S’ADREÇA:

ANTIGUITAT PROJECTE

42

|

GEN ROSES

2014

Alumnes de les escoles de Roses. Normalment les escoles realitzen aquestes activitats de forma trimestral incloent-les dins el currículum educatiu, habitualment dins les hores d’educació física. Hi ha la possibilitat que les activitats d’esports nàutics s’incloguin a dins de l’activitat curricular de forma transversal, donat que es poden treballar aspectes de lèxic, física, matemàtiques tot gaudint d’una experiència enriquidora a la natura.


GEN ROSES

|

43


02 LA MAR DE ROSES

+5

ESCOLES

OBJECTIUS

∆ Conèixer el poble de Roses des d’un vaixell de vela. ∆ Adquirir coneixements bàsics de navegació en vaixells de vela. ∆ Fomentar el coneixement de la història, normes i costums de la navegació a vela. ∆ Fomentar hàbits de comportament i consciència ciutadana i mediambiental. ∆ Potenciar la responsabilitat i el respecte pel medi marí. BREU DESCRIPCIÓ

688 participants

Unitat didàctica teòrica: Es passa la projecció Iniciació a la vela. S’expliquen els conceptes bàsics de la navegació, lèxic mariner així com normes de seguretat per l’activitat pràctica i els exercicis que es realitzaran en aquesta unitat. L’instructor de vela fa participar a l’alumnat d’una manera activa (Durada: 30 min aproximadament.) Unitat didàctica pràctica: Es realitza en el mar navegant amb embarcacions de vela col·lectives, partint del programa d’exercicis treballat en la unitat teòrica. (Durada: 2 hores i mitja aproximadament.) CALENDARI REALITZACIÓ DE L’ACTIVITAT:

1627

HORES LECTIVES INDIVIDUALS

Entre setembre i octubre de 2015 o a partir de l’1 de maig de 2016, fins a final de curs. MATERIAL DE SUPORT:

TV- Vídeo projector. Maquetes de vaixells de vela. Embarcacions de vela, embarcacions pneumàtiques de seguretat, armilles salvavides, radios VHF i altres materials relacionats amb la navegació i la seva seguretat. ORGANITZA I COORDINA:

Ajuntament de Roses, Grup d’Esports Nàutics de Roses. David Miralta (Director GEN)

ANTIGUITAT PROJECTE

2006

COL·LABORA:

Departament d’Ensenyament, assumint les quotes dels alumnes participants. PRESSUPOST:

5,68€ per alumne/hora.

44

|

GEN ROSES


GEN ROSES

|

45


CAFEMN

03

1

centre

48

alumnes

QUÈ ÉS?

És un projecte educatiu del Cicle formatiu d'activitats Físiques i Esportives en el Medi Natural. QUÈ FEM?

Realitzem la part teòrica i pràctica per a l'aprenentatge de la conducció d'activitats nàutiques. QUI POT FORMAR-NE PART?

∆ Si has fet el cicle formatiu i necessites realitzar les pràctiques. ∆ Si com a escola/institut voleu realitzar activitats nàutiques dins del currículum educatiu.

2880

HORES LECTIVES INDIVIDUALS

MATERIAL DE SUPORT:

TV- Vídeo projector. Maquetes de vaixells de vela. Embarcacions de vela, embarcacions pneumàtiques de seguretat, armilles salvavides, radios VHF i altres materials relacionats amb la navegació i la seva seguretat. ORGANITZA I COORDINA:

Ajuntament de Roses, Grup d’Esports Nàutics de Roses. David Miralta (Director GEN)

ANTIGUITAT PROJECTE

2012

COL·LABORA:

Departament d’Ensenyament, assumint les quotes dels alumnes participants. PRESSUPOST:

5,68€ per alumne/hora.

46

|

GEN ROSES


GEN ROSES

|

47


04 AcTIVITATS PUNTUALS

+5

ESCOLES

185 participants 3H/ NEN

A QUI S’ADREÇA:

A totes les escoles que ho sol·licitin. OBJECTIUS:

Per una banda hi ha l’objectiu lúdic i per l’altra la de familiarització i iniciació tant amb el medi com en els esports nàutics.

ANTIGUITAT PROJECTE

48

|

GEN ROSES

2015

BREU DESCRIPCIÓ:

Es realitzen activitats en petits grups de les activitats de què disposem a elecció de l’escola així com també la durada de l’activitat. Per aquestes activitats escolars recomanem les activitats de paddle surf i kayak per treballar per parelles o individualment o bé la iniciació a la vela en raquero per a grups de 6-8 persones.


GEN ROSES

|

49


06 04 EXTRAESCOLARS

NATACIÓ

45 esportistes ENTRENAMENTS DE NATACIÓ A QUI S’ADREÇA:

Alumnes de Primària i Secundària OBJECTIUS:

Per una banda hi ha l’objectiu lúdic i per l’altra la de familiarització i iniciació tant amb el medi com en els esports nàutics. BREU DESCRIPCIÓ:

4H/ SEMANA /NEN

Es realitzaran entre 2 i 5 sessions de natació a la setmana, de setembre a juny. Tots aquells nedadors que vulguin participar en competicions d’aigües obertes, podran seguir amb entrenaments guiats durant els mesos de juliol i agost. ENTRENAMENTS DE NATACIÓ MÀSTERS A QUI S’ADREÇA:

Majors de 18 anys que tinguin interès en millorar i perfeccionar en tots els estils, especialment en el crol. Es poden adaptar les sessions a aigües obertes. OBJECTIUS:

L'objectiu principal perfecccionar la tècnica dels estils i en segon lloc aconseguir un bon nivell de forma física per poder nedar de forma autònoma a mar obert.

ANTIGUITAT PROJECTE

50

|

GEN ROSES

2013

BREU DESCRIPCIÓ:

Sessions que s’adapten al grup en qüestió en funció dels nivells i la forma física dels participants. Es realitza una part d’escalfament i de tècnica i s’acaba amb una part principal per millorar la condició física dins l’aigua.


GEN ROSES

|

51


3

ESDEVENIMENTS 2016

NACIONALS

4

PARTICIPANTS: acompanyants: estades:

52

|

GEN ROSES

415 340 5

internacionals

1

PARTICIPANTS: acompanyants: estades:

80 80 3


locals

3 PARTICIPANTS: acompanyants: estades:

450 350 3

solidaris

1

PARTICIPANTS: acompanyants: estades:

200 300 2

GEN ROSES

|

53


ESDEVENIMENTS

“Finalmente se lanzaron las semifinales y las finales del segundo cuadro pero no se completaron más eliminatorias ya que la hora límite imposibilitaba terminarlas por completo. La clasificación con dos eliminatorias válidas dieron por vencedor con una gran primera posición en la última eliminatoria a Pablo Ánia, empatado a puntos con Fernando Martínez. El podio absoluto lo completó Marc Paré, regatista local del GEN Roses que remontó en la última final. El podio juvenil lo coparon los regatistas del GEN Roses David Batlle y Marc Gayolá en primera y segunda posición, con el permiso de Marc Cervera, tercero. Con 40 participantes absolutos y 25 en la categoría promoción, el Campeonato de España y Circuito Catalán de Funboard ha sido un tremendo éxito y un espectáculo inolvidable que se espera repetir en años próximos.”

54

|

GEN ROSES

ABSOLUTS 40 PARTICIPANTS

25

CATEGORIA PROMOCIÓ


GEN ROSES

|

55


ESDEVENIMENTS

15

PARTICIPANTS

15 PROVES

XI EDICIÓ DE LA TRAMUNTANA CUP / VELA DE RÀDIOCONTROL Acaben les competicions aquest agost amb la clàssica Tramuntana Cup de la classe International One Metre - IOM - (barcos radiocontrol d'un metre) que aquest any ha fet la seva XI edició amb 15 participants i unes condicions de vent mig que han ajudat a oferir espectacle amb 15 proves d'entre 10 i 15 minuts cadascuna.

Després d'unes primeres proves on ha dominat en Jordi Martorell, quan ha anat pujant el vent en Ramon 56

|

GEN ROSES

Soler i l'Oriol Font han anat aconseguint les primeres posicions, sempre amb el permís del clar dominador i guanyador absolut Eduard Bonifacio que amb vuit primeres posicions de les quinze proves ha acabat arrasant! A més, cal destacar que hi ha premis a la categoria "vintage" que són embarcacions que alguna ja porta 16 anys navegant: El primer classificat ha estat l'Oriol Font amb el seu Widget, el segon en Ramón Soler amb un Lintel i el tercer en Josep M. Sanchez amb un Pikanto. Esperem que se segueixin sumant nedadors a una cita més que consolidada que aquest any celebrava el seu 80 aniversari!!final a un any 2017 al GEN Roses. Moltes gràcies a tothom per la vostra solidaritat!!


GEN ROSES

|

57


ESDEVENIMENTS

200 NEDADORS

7

CLUBS

2A JORNADA LLIGA BENJAMINA A ROSES - 19 DE NOVEMBRE DE 2016 Després de dues temporades sense competir a casa, el GEN Roses ha organitzat la 2a jornada de la lliga benjamina a la piscina municipal, on 6 nedadors del club Rosinc han fet marques increïbles nedant en les proves d'esquena i papallona. Després d'unes primeres proves on la motivació de nedar a casa sempre dóna un plus que ho han sabut aprofitar per a pujar als llocs de podi en diverses proves. I el que

58

|

GEN ROSES

ha fet que l'organització fos un gran èxit, entre d'altres, ha estat l'aportació voluntària dels nedadors del GEN d'altres categories que avui no podien prendre part de la competició com a nedadors i que ho han fet com a suport de l'organització, col·laboració en la que mostren valors i un exemple a seguir pels més petits. Aprofitant la jornada a casa, el Club ha aprofitat per fer la foto oficial de la secció de natació en la que cal destacar la reincorporació de tots els membres del club triatló, que ara fa un any van segregar-se de la mateixa. "Estem molts contents de tornar a ser un sol Club en la modalitat de natació. Som un poble i ens agrada la idea de nedar en una sola direcció, junts estem segurs que podem arribar més lluny"-conclouen els dos entrenadors.


GEN ROSES

|

59


ESDEVENIMENTS

BREU CRÒNICA DE L’ESDEVENIMENT:

30

EMBARCACIONS

10-12 NUSUS DE REGATA

60

|

GEN ROSES

“Aquest cap de setmana 10 i 11 de setembre els creuers a vela han competit a Roses dins del marc de la Regata Interclubs Empordà 2016 - 1ª Fase Tan dissabte com diumenge el nivell de totes les embarcacions va ser altíssim. El dissabte es va poder competir amb un vent que va començar amb Sud de 5 nusos d'intensitat justos i va anar pujant fins a 10-12 nusos que van permetre fer un recorregut perfecte de regata costanera: De Roses van virar una balisa al mig de la badia per dirigirse cap a les illes dels Brancs, virar cap a Sant Pere Pescador i acabar a Roses. Diumenge en canvi el vent va començar

amb Nord, que va anar afluixant per girar de nou cap a Sud amb el que es va competir una regata tècnica de barlovent-sotavent entre balises. D'entre la trentena d'embarcacions participants de diferents clubs catalans i francesos on les tripulacions van dels 3 als 9 regatistes, els resultats van ser molt repartits ja que la lluita va ser intensa en les dues proves. Destaquen en la classificació "RI monotip" patrocinada per Nautamarine les embarcacions Meltem, Manu Tercer i Pinetell que ocupen les tres primeres posicions amb 2, 6 i 8 punts respectivament. Tot està molt apretat i pot canviar a la segona fase que tindrà lloc a Roses-Santa Margarita amb seu al CV Golfus els dies 24-25 de setembre i seguirà els dies 8-9 d'octubre al CN l'Escala per acabar els 22-23 d'octubre al CN l'Estartit.”


GEN ROSES

|

61


ESDEVENIMENTS

76

REGATISTES

9 6

PAÏSOS

REGATES

62

|

GEN ROSES

BREU CRÒNICA DE L’ESDEVENIMENT: “José Luis Doreste i Luigi Santocanale s'imposen a la To Be Laser Master després de 6 regates espectaculars! 76 regatistes de 9 països diferents gaudeixen de condicions variables de tramuntana els dos dies de competició i d'un dia de vent tèrmic de sud a la jornada d'entrenament. Després de completar les 6 regates del programa, el campió olímpic José Luis Doreste ha guanyat el Trofeu To Be en Laser Standard i en un gran final de campionat el regatista francès Luigi Santocanale s'imposa en la categoria Laser Radial.”


GEN ROSES

|

63


ESDEVENIMENTS

MÉS DE

100 PATRONS

AQUEST PASSAT 27 D'AGOST S'HA CELEBRAT A LA BADIA DE ROSES LA TRAVESSIA'16 L'ESCALA-ROSES PER TOTA CLASSE NAVEGANTS Kitesurf, windsurf, vela, catamarans i creuers amb un èxit en el que ha tornat a ser una festa dels amants del mar.

Des de fa diverses temporades, el GEN Roses va recuperar la mítica Travessia a la badia de Roses ampliant-la progressivament a tot tipus d'embarcacions. Primer eren els windsurfistes, però aviat es va animar als navegants de vela i de catamarà, també de kitesurf i finalment als creueristes que cada any li resten homenatge al primer president i fundador del GEN Roses l'Eloi Borràs. 64

|

GEN ROSES

La logística no seria possible sense la col·laboració dels diferents clubs de l'Alt Empordà: el CN l'Escala, el Club La Ballena Alegre, el Funtastic Empordà, el Kiteexperience, el KiteCostaBrava i la Federació Catalana de Vela i l'Ajuntament de Roses en el que ha estat una organització conjunta exemplar. Més de 100 patrons inscrits s'han fet a la mar amb els seus tripulants i moltes famílies que els ajuden als diferents punts de sortida (Roses, l'Escala, Sant Martí d'Empúries) i els esperen a l'arribada de Roses. Tot tipus de models de totes les classes hi ha participat i la sortida era un espectacle!!

A més, el nivell ha estat altíssim i la rivalitat entre els primers classificats màxima. Tan és així que el primer en creuar la línia d'arribada absoluta no ha estat el mateix windsurfista que ha creuat primer la línia d'arribada dels windsurf. En Marc Gayolà ha estat el primer absolut i en David Batlle el primer windsurf, amb uns temps d'uns 23 minuts aproximadament. Senzillament espectacular. En acabar de gaudir de la travessia navegant, tots els navegants han arribat a Roses on els esperava el dinar i el mercat de material de windsurf (2a mà) on tots podien explicar les seves vivències i anècdotes. Esperem que l'any que ve tothom hi vulgui tornar.


GEN ROSES

|

65


ESDEVENIMENTS

200 PARTICIPANTS

70 170 CURTA

LLARGA

200 PARTICIPANTS S'HAN LLENÇAT A NEDAR 750M DE LA TRAVESSIA CURTA O 1500M DE LA TRAVESSIA LLARGA OMPLINT LA PLATJA DE LA PEROLA D'ESPORTISTES, BON AMBIENT I MOLTA FESTA!

A les 9:30 amb pocs segons de retard ha començat la travessia per als esportistes més petits. Eren més de 20 i s'hi han esforçat de valent ja que per ells 750m suposa un gran repte. La sortida de la travessia llarga s'ha adaptat a la finalització de la travessia curta, però ha estat pràcticament sota l'horari previst quan els 170 participants s'han llençat frenèticament en una sortida espectacular i una gran rivalitat en totes les posicions de la classificació. El primer grup de tres, que han aconseguit destacar-se una mica han arribat en 18 minuts i 16 segons signant una marca espectacular. 66

|

GEN ROSES

A partir del grup inicial els nedadors han anat arribant de manera més estirada a les primeres posicions i més agrupats cap a la meitat. Això ha ofert un bon espectacle al públic assistent, familiars i amics en una jornada festiva on la meteorologia ha regalat un dia de mar pla, perfecte per a la natació, i un sol esplèndid. Esperem que se segueixin sumant nedadors a una cita més que consolidada que aquest any celebrava el seu 80 aniversari!!final a un any 2017 al GEN Roses. Moltes gràcies a tothom per la vostra solidaritat!!


GEN ROSES

|

67


ESDEVENIMENTS

31

EMBARCACIONS

1092€ RECAPTATS

V CAMPIONAT SOCIAL PESCA BONÍTOL: GRAN APORTACIÓ A LA FUNDACIÓ ROSES CONTRA EL CÀNCER.

Durant el V Campionat Social Pesca Bonítol celebrat al GEN Roses es van reunir 31 embarcacions que entre les inscripcions, aportacions i subhasta de les captures van recaptar 1092,66€ (855 inscripcions i aportacions i 237,66 de la venda del peix). Com cada any, als aficionats a la pesca esportiva no els hi costa gens llevar-se ben d'hora per a trobar-se a les 6h30 per esmorzar i posar-se d'acord en començar la jornada de pesca que els espera. A les 13h00 ja han d'haver tornat per comparar les captures, fer el pesatge i evidentment... dinar plegats al GEN Roses. 68

|

GEN ROSES

Al ser un dia on la competició social és pro-Fundació Roses Contra el Càncer, podem donar les gràcies a les diferents entitats col·laboradores així com a l'Ajuntament de Roses que amb la seva àrea d'esports dóna totes les facilitats que els hi són possibles. Una vegada més, ha estat un èxit de participació. Mai s'havien superat les 30 embarcacions participants!! A nivell de captures, no ha estat la millor edició, però els participants van estar molt satisfets.


GEN ROSES

|

69


ESDEVENIMENTS

100 PARTICIPANTS

RECAPTATS

479€ 70

|

GEN ROSES

GAIREBÉ UN CENTENAR DE PERSONES RECAPTEN 479€ DESTINATS ÍNTEGRAMENT A LA MARATÓ DE TV3. Des del GEN Roses agraïm la col·laboració a tots els socis i amics que han estat solidaris i fent esport aquest any. Aquest any es va acumular un programa amb diverses activitats en un dia. Començava l'acció amb l'inici de les 12 hores de rem i vela a les 5h00 (era ben fosc!). Cap a les 10h00 l'activitat ja augmentava i els participants també, esperant les Travessies de natació i el mannequin challenge on tothom hi ha participat mentres s'exercitaven amb la sessió de ZUMBA. Després ha estat el torn per la regata de vela lleugera i de windsurf, per acabar amb el final de les 12 hores de rem i vela.

Tot plegat acompanyat d'una boníssima xocolatada feta pel restaurant Ca La Sogra de Roses i les pizzes del restaurant Tramonti. Moltes gràcies pels col·laboradors de la jornada Publimas, Eidos Beer, SalaSalut i Forn Cusí. Gairebé totes les seccions han tingut el seu moment en una jornada solidària que posa un punt i final a un any 2017 al GEN Roses. Moltes gràcies a tothom per la vostra solidaritat!!


GEN ROSES

|

71


4

GEN WIND

"ROses, condicions รณptimes de vent, tot l'any"

72

|

GEN ROSES


GENWIND

Genwind és un centre internacional dedicat principalment al windsurf. El centre ofereix serveis de formació, cursos, lloguer de material i celebració d'events. Disposa també d'una gran quantitat d'oferta turística d'hotels i turoperadors que l'asesoraran per dissenyar la seva propia experiència, ja sigui com a esportista o com a familia.

GEN ROSES

|

73


GEN WIND

conveni

APARTAMENTS 1 Cap Vespre 2 Llota 3 Porthos 4 Nofeu 5 Porto Mar 6 Med 7 Rosas Holiday Center 8 Rosas II

01

DISFRUTA AMB EL MILLOR MATERIAL Navegar a windsurf amb material professional d'alta qualitat, nou de cada temporada, a càrrec de SimmerStyle. Varies possibles opcions: material FreeRide, Speed, Freestyle i Wave. Inclou tot el material necessari per a realitzar l'activitat (Taula, vela i Armilla salvavides)

74

|

GEN ROSES

02

DESCOBREIX EL WINDSURF En aquesta experiència descobriràs el windsurf. Recomenem aquesta activitat a persones que prèviament hagin rebut unes classes de windsurf amb instructor.

03

MILLORA AMB EL TEU INSTRUCTOR Classes particulars o amb grup de windsurf amb un instructor titulat i multilingüe. Nivell iniciació, intermig i avançat.

SERVEIS PRESTATS:

536


conveni hotels 1 Hotel Canyelles Platja 2 Hotel Almadrava Park 3 Hotel Nautilus 4 Hotel Carmen 5 Hotel Montecarlo 6 Hotel Monterrey 7 Hotel Spa Victoria 8 Hotel Vistabella 9 Hotel Risech 10 Hotel Ramblamar 11 Hotel Rom 12 Hotel Vistabella 13 Camping bungalow SalatĂ GEN ROSES

|

75


5

Projecte social

QUE ÉS? Per què? 1. Millorar el benestar social

2. Afavorir oportunitats 3. Reduir desigualtats 4. Promoure l'esport de la vela

Què fem? 1. Bateig de vela i mar

2. Cursos i tallers nàutics 3. Formació continuada 4. Vela adaptada

Per qui? 1. Persones amb discapacitat 2. Persones en situació o risc d'exclusió social 3. Associacions, ONG i institucions

Com participar? 1. Convenis de col·laboració amb ONG i associacions 2. Voluntariat 3. Donatius 4. Patrocini i mecenatge

76

|

GEN ROSES

“Tothom pot Navegar” és el projecte esportiu d’acció social del GEN Roses en col·laboració ambl’Obra Social de la Fundació “la Caixa” que pretén donar resposta ales necessitats dels col·lectius mésvulnerables de la societat. Així, a travès dels esports nàutics, aquests col·lectius podenmillorar la seva qualitat de vida a travès de l’oci i la formació, sempre en contacte amb la natura i desde els valors de l’esport.

TRAJECTORIA Tothom pot Navegar va començar com una iniciativa de voluntariat i bones intencions per part dels socis, treballadors i directius del GEN Roses. Projecte estratègic del club consolidat i molt ben rebut per part de totes les institucions amb les quals s’ha creat sinèrgies i ha implicat a tots els estaments i públics de l’entitat. D’aquesta manera, Tothom pot Navegar ja és considerada una part important en la filosofia corporativa del GEN Roses, amb vocació de continuïtat i implementació de les activitats i el programa preestablerts. Les activitats de Tothom pot Navegar es poden dur a terme gràcies a l’aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, a través de l’Obra social de “la Caixa”, que aposten fermament en projectes d’inclusió com aquest.


PREMI INCLUSIÓ SOCIAL ALT EMPORDÀ 2015 El projecte d’acció social del GEN Roses Tothom pot Navegar ha sigut guardonat amb el Premi Inclusió Social Alt Empordà 2015, atorgat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà. El Premi Inclusió Social Alt Empordà 2015 representa per al GEN Roses un reconeixement a la tasca i trajectòria social del club, gràcies a l’esforç dels voluntaris, treballadors i socis del GEN. Seguim treballant perquè la vela i els esports nàutics siguin més accessibles per a tots els habitants de la vila de Roses i la Comarca de l’Alt Empordà. En aquest sentit, el projecte Tothom pot Navegar del GEN Roses procura que no hi hagi cap motiu d’exclusió en aquest accés a la vela i als esports nàutics. Per altra banda, la dotació econòmica del premi ens permet assolir els objectius marcats amb més garantia de qualitat i quantitat, i podrem ampliar les activitats que oferim, més encarades a la inserció socio-laboral, tal i com es preveu en les línies d’actuació del projecte.

GEN ROSES

|

77


TOTHOM POT NAVEGAR

78

|

GEN ROSES


QUI SE’N BENIFICIA? 1 INSERCIÓ SOCIAL 2 POBRESA INFANTIL 3 DIVERSITAT FUNCIONAL 4 ESDEVENIMENTS SOLIDARIS

GEN ROSES

|

79


TOTHOM POT NAVEGAR

INSERCIÓ SOCIAL

POBRESA INFANTIL

Aquesta iniciativa neix de la voluntat de facilitar la integració social i laboral a persones en risc d’exclusió social. Es pretén formar a aquestes persones en navegació avançada i aconseguir a mig termini un suficient nivell formatiu per col·laborar en tasques d’instructors, facilitant-los l’accés a cursos i títols necessaris. ▪ S’han dut a terme activitats puntuals com batejos de vela i xerrades temàtiques amb parelles lingüístiques de l’Oficina de Català de Roses. ▪ Amb l’ajut d’empleats voluntaris de Caixabank,S.A es realitza una activitat test per avaluar l’aprenentatge dels integrants del projecte d’inservela.

L’atenció als infants, un col·lectiu que pot ser molt vulnerable, i la defensa dels seus drets a l’oci i a la pràctica esportiva, és una prioritat del GEN Roses i Tothom pot Navegar. ▪ A través de la vela hem procurat millorar l’autoestima dels nens i nenes participants en els batejos de vela, reduint les desigualtats socials i barreres d’accés a l’oci i l’esport per motiu econòmic. ▪ Han gaudit de diverses sessions de navegació en embarcacions a vela col·lectives durant aquesta primavera i tastets de kayak i windsurf.

Dades rellevants

Dades rellevants

Perfil beneficiari

Persones nouvingudes

Perfil beneficiari

Entitats

Consorci per a la Normalització Lingüística – Oficina de Català de Roses

Famílies nouvingudes, monoparentals, nombroses o pares amb situació d’atur.

Entitats

Càritas Girona, Creu Roja Joventut Girona, Pous i Pagès Figueres,

Nº activitats

4 60

Nº activitats Nº participants

28 71

3 pxs/activitat

80

|

GEN ROSES

Nº participants

15 pxs/activitat


diversitat funcional

esdeveniments solidaris

La vela és un esport sense barreres i Tothom pot Navegar ho demostra contínuament amb les seves activitats amb persones que pateixen algun tipus de diversitat funcional. ▪ Amb diferents graus de discapacitats físiques, sensorials i psíquiques, 26 beneficiaris únics han pogut tastar les sensacions de dirigir una embarcació a vela i treballar en equip per fer avançar el veler. ▪ Han participat entitats de la Vila de Roses i també de la ciutat de Girona. ▪ Mantenim els acords de col·laboració i participació per al proper any.

El GEN Roses és un club esportiu amb vocació de sensibilitzar la societat en relació a les problemàtiques socials del nostre entorn. Les competicions solidàries han permès recaptar diners per a causes científiques i implicar la societat i els esportistes en les diferents necessitats socials. ▪ El V Campionat Social Pesca Bonítol va comptar amb la participació de 87 pescadors i 28 embarcacions. En la subhasta de les peces capturades, es van destinar els beneficis a la Fundació Roses contra el Càncer, íntegrament. ▪ En motiu de la Marató de TV3, es van celebrar regates de vela lleugera, travessies de natació i un campionat 12h de rem indoor + 12h de vela lleugera. Les aportacions de les inscripcions es van destinar íntegrament a la Marató.

Dades rellevants

Dades rellevants

Perfil beneficiari

Persones amb discapacitats físiques, psíquiques o sensorials

Entitats

Fundació Astres, Associació Tramuntanets, Fundació Fadir

Nº activitats

5 20

Nº participants

4 pxs/activitat

Perfil beneficiari

Entitats sense ànim de lucre i iniciatives d’investigació i difusió científica

Entitats

Fundació Roses contra el Càncer, la Marató de TV3

Nº activitats

250 71

Nº participants

socis i esportives

0,2 pxs/activitat

GEN ROSES

|

81


TOTHOM POT NAVEGAR

entitats col·laboratives

Tramuntanets és una associació sense afany de lucre, creada a principis de l’any 2009. Està formada per pares i mares de nens amb discapacitats físiques, psíquiques, intel·lectuals i/o sensorials. Totes les famílies de Roses i rodalies són benvingudes, sense importar la seva nacionalitat, cultura o creences. Els seus objectius són lluitar per la igualtat de drets i oportunitats per als seus socis, així com millorar la qualitat de vida de les famílies.

82

|

GEN ROSES

El Programa Educació de Càritas Girona fa referència a l’atenció a la infància i adolescència en risc d’exclusió, i té com a principal finalitat el treball pel desenvolupament integral dels infants i joves des de diferents àmbits d’intervenció: escolar, personal i social. A través del Servei d’Intervenció Educativa (SIE), Càritas Roses ofereix suport social i educatiu a infants i joves de la població que presenten dificultats en el seu procés escolar i que viuen en un entorn social i/o familiar desfavorit.

Fundació Resilis – CRAES Entitat constituïda l’any 2006 a partir de la voluntat de la Fundació Plataforma Educativa. El seu objectiu principal és la gestió i el desenvolupament de projectes, programes o serveis d’atenció a nens i joves en situación d’exclusió, risc o greus dificultats.

La Fundació Roses Contra el Càncer és una institució privada sense afany de lucre, inscrita amb el número 1267 en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya i membre de la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC). Aquesta fundació té encomanades les següents finalitats: 1. Donar suport econòmic, psicològic, moral i social als malalts de càncer de la població de Roses i voltants, així com als seus familiars. 2. Conscienciar i sensibilitzar als habitants de Roses sobre les conseqüències d’aquesta malaltia. 3. Despertar l’esperit solidari dels habitants de Roses respecte aquesta malaltia.


El Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de la seva Oficina de Català de Roses, en aquest cas, ofereix entre els seus serveis l’acolliment lingüístic, que és el conjunt de recursos i activitat per a l’aprenentatge de la llengua catalana que s’ofereix a les persones nouvingudes, amb l’objectiu d’aconseguir que sigui la llengua vehicular i comuna de les persones que viuen a Catalunya, i una via d’inclusió social.

CEIP Josep Pous i Pagès, Escola Pública de Figueres (Alt Empordà). És un centre educatiu on hi ha una gran concentració d’alumnes d’ètnia gitana i famílies en risc d’exclusió.

Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR) ve desenvolupant les seves activitats des de l’any 2003 a Roses, per tal de donar suport a les persones amb algun tipus de discapacitat.

Ajuntament de Roses – Benestar Social L’àrea de benestar social de l’Ajuntament de Roses la formen el conjunt de serveis i recursos públics que tenen la voluntat d’oferir una atenció global i àmplia als ciutadans en tot allò que té a veure amb l’objectiu de garantir les necessitats socials bàsiques de la ciutadania, amb el suport als grups i col·lectius.

Creu Roja Joventut Girona Creu Roja Joventut Catalunya (CRJ) és una associació de joves compromesos socialment que fomenta la participació integral de la joventut a les accions de Creu Roja.

Consell Comarcal de l’Alt Empordà – Benestar Social està formada pel conjunt de serveis, recursos i equipaments creats per a garantir i facilitar als ciutadans i a les ciutadanes de la comarca l’accés als serveis i recursos existents.

La Fundació Astres gestiona diferents serveis destinats a la promoció de l’autonomia personal i social de persones amb diversitat funcional, entre els quals hi ha un Centre Ocupacional (CO) consolidat des de gener del 2002, situat a la comarca del Gironès. El CO del Gironès està integrat per un Servei de Teràpia Ocupacional amb una cobertura de 24 places i un Servei Ocupacional d’Inserció de 16 places. Els projecte està destinat a atendre persones majors de 18 anys amb diferents graus de discapacitat intel·lectual.

Amb una plantilla de 38.677 professionals, l’Institut Català de la Salut (ICS) és l’empresa pública de serveis de salut més gran de Catalunya i presta atenció sanitària a gairebé sis milions d’usuaris, xifra que suposa el 75% del total d’assegurats a Catalunya. La seva missió és donar una atenció d’excel·lència a la població, desenvolupant també la docència i la recerca en l’àmbit de la salut a Catalunya. La seva visió és ser l’organització de referència i líder en el sistema de salut català, tant en assistència, com en la docència i la recerca. GEN ROSES

|

83


TOTHOM POT NAVEGAR Aquest 2016, les dades generals derivades de les activitats emmarcades en el programa Tothom pot Navegar:

133 hores d’activitat

47 Dies d’Activitat

8 enTitats benificiàries

260 benificiAris directes

510 participants totals 84

|

GEN ROSES


PRESSUPOST

El pressupost total anual 2016 del projecte Tothom pot Navegar s'aplica amb la següent distribució:

Adecuació material

21% 10%

Comunicació i coordinació

16%

Planificació i gestió

53% Benificiaris directes

Cursos de vela destinats a nens amb discapacitat Cursos i tallers de vela per a persones nouvingudes Cursos de vela destinats a nens i joves amb risc d’exclusió social Cursos de vela i tallers per a joves i adults amb discapacitat Beques per a joves en risc d’exclusió GEN ROSES

|

85


Projecte TOTHOM POT NAVEGAR social

TemporiTzació del projecte

Implementació inicial Consolidació Conclusió i anàlisis d’expansió Implementació de l’expansió Especialització segons col·lectiu Consolidació de l’expansió

86

|

GEN ROSES

2014 2015 2016 2017 2018 2019


OBJECTIUS ASSOLITS 2016

OBJECTIUS 2017

Aquest 2016 s’han assolit els objectius marcats als següents nivells: Consolidació exitosa: Bona resposta de les entitats beneficiàries ✓ Número de participants i beneficiaris ✓ Previsió d’activitats i participació 2017

Promoció dels esports nàutics: ✓Creació d’oportunitats Afectació positiva en benestar social, superació, autoestima i integració Eina de treball per a centres d’ensenyament especial

Per al 2017, es plantegen els següents reptes i objectius: Participants, beneficiaris i àmbit d’actuació: Arribar a 10 entitats i als 400 beneficiaris directes Duplicar el número d’hores i activitats Consolidar i ampliar l’àmbit geogràfic d’actuació Augmentar el pressupost destinat a activitats

Comunicació: Augmentar el grau de visibilitat en mitjans de comunicació del projecte i les activitats ✓ Incrementar el pressupost destinat a comunicació

GEN ROSES

|

87


6

comunicaciรณ

20%

newsletter

25%

PUBLICITAT

25%

CLIPPING

30%

XARXES SOCIALS 88

|

GEN ROSES


GEN ROSES

|

89


00 ESTADÍSTiQUES

90

|

GEN ROSES


COM ENS CONEIXeN?

51%

reincidents

1%

prensa escrita

39% Recomanat 3% cartelleria/flyers 1% Web turisme roses 2% prensa digital 3% xarxes socials / web del gen

GEN ROSES

|

91


01 nEWSLETTER

GENER

NAVEGA EN CREUER! De la iniciació a l'alt nivell de competició La secció de vela és una de les més nombroses històricament i segueix en forma! Hi ha integrants de totes les edats i nivells. Als 7 anys, alguns ja s'estan convertint en intrèpids navegants de O'Pen BIC, l'embarcació que el GEN escull per a la iniciació a la vela com a classe infantil. Però no penseu que això és un esport per

92

|

GEN ROSES

NOVETATS WINDSURF

NOVETATS NATACIÓ

Entrenaments Equips Windsurf Primavera 2016

Stage Natació d'Aigües Obertes

Taules en venda / Tablas en venta

Novetats de l'equip, fotografies i classificacions Grup d'adults en ple rendiment!!! Tots estan millorant molt les seves marques


GEN ROSES

|

93


01 nEWSLETTER

FEBRER

NAVEGA EN CREUER Casal Setmana Santa - 21 al 25 de Març (9h00-13h30)

NOVETATS WINDSURF »» Estem confirmant grups. Calendari aquí! »» Ocasió: Taules en venta

NOVETATS NATACIÓ »» Novetats de l'equip, fotografies i classificacions »» Tots estan millorant molt les seves marques »» Grup d'adults en ple rendiment!!! »» Stage de tècnica en aigües obertes aquest abril

94

|

GEN ROSES


NOVETATS VELA »» Notícies vela lleugera (Èxit dels Masters i l'Isidre a l'Estartit!) »» Trofeu Primavera Regates Open - 1a Jornada dia 3 d'abril »» Trofeu Hivern finalitzat

+ NOVETATS »» Novetats Pesca »» Novetats Creuer (Recordeu que teniu una borsa de tripulants al menú "Secció Creuers" de la barra lateral esquerre!!) »» Novetats Submarinisme »» Novetats Rem

NOVETATS MOTONÁUTICA »» Circuit de boies d'entrenaments a punt. Us esperem! I també les vostres fotos @rosesgen #jetskigen2016

ALTRES »» 2 SUPs inflables d'ocasió. Estat impecable !!!!

GEN ROSES

|

95


01 nEWSLETTER

ABRIL/MAIG

PRESENTACIÓ CASAL 2016 Nou Format del Casal Estiu!! últim dia promo 10%

96

|

GEN ROSES

NOVETATS WINDSURF »» Tota l'activitat i el calendari »» Ocasió: Taules en venta »» Travessia l'Escala-Roses'16 Inscripcions »» Noves fotos d'en Toni Caro molt xules

NOVETATS NATACIÓ »» Novetats de l'equip, fotografies i classificacions »» L'Eric Izquierdo obté una 7ena posició a la Copa Marnatón »» Aviat notícies dels classificats pel Campionat de Catalunya (5 nedadors del GEN s'hi han classificat!!) »» En breu crònica del Girosona on han convocat al Marc Sayol


NOVETATS VELA »» En Pol Font guanya el Campionat de Catalunya del G2 d'Optimist »» Podi de l'Isidre a La Rochelle i d'en Cape al CCat de Laser Standard »» Èxit d'en Pol a la Setmana Catalana »» Trofeu Primavera: propera Jornada dia 12 de juny »» 6 Regatistes del GEN a Calella »» En Marc Isern guanya la Costa Brava Sailing Meeting »» Podi de l'Isidre a l'Estartit

NOVETATS MOTONÁUTICA »» En Nacho Armillas a la 1a prova de l'European Championship d'Aquabike »» Tenim esportistes al Campionat de Catalunya i al Circuit Francès: en breus en tindreu notícies!

ALTRES Nova estació meteo i nou Instagram!

GEN ROSES

|

97


01 nEWSLETTER

INFO Casal Estiu Campus Windsurf / Vela

98

|

GEN ROSES

JUNY

NOVETATS WINDSURF »» Taules Freemove en venta!! Vine a veure-les »» Nou material SimmerStyle 2016 a punt pels esportistes

NOVETATS NATACIÓ »» Novetats de l'equip, fotografies i classificacions »» En Marc Sayol 3r de la Final B del Campionat de Catalunya!!


NOVETATS VELA »» Podi del Trofeu Primavera: Raul / Peter / Albert Masma »» Trofeu Estiu: 3 juliol / 7 agost / 4 setembre »» Toni Gibert, 3er al Campionat d'Espanya Laser Master

NOVETATS MOTONÁUTICA »» Podi provisional per en Nacho Armillas al Mundial de Motos d'aigua!

ALTRES Preparats per la Travessia l'Escala-Roses?¿ Data: 20 d'Agost de 2016

GEN ROSES

|

99


01 nEWSLETTER

AGOST

»» Travessia de Natació Finalitza plaç inscripció el dia 13 »» Travessia'16 l'Escala-Roses - Finalitza plaç inscripció el dia 18 »» Totes les fotos de les setmanes d'estiu

NOVETATS WINDSURF »» Campus Windsurf tots els matins!! »» Entrenaments del 8 al 12 d'agost i del 22 al 26

NOVETATS NATACIÓ »» Els nedadors del GEN no paren a l'Estiu!! Aquí veureu com l'Eric, el Marcel, l'Emma, en Marc fan podis...però tots els de l'equip s'ho passen genial nedant al mar a l'estiu!! »» Travessia de natació del dia 15 - nois i noies de l'equip de natació, mireu els correus de la Marta!!!!! »» Els germans Eric i Marcel Izquierdo fan podi a Sant Feliu

100

|

GEN ROSES


NOVETATS VELA »» Trofeu Estiu - Classificacions »» Espectaculars!! Oriol, Pol, Sergi, Pau i Biel al Mundial d'O'pen BIC a Quiberon (França) »» Entrenaments Laser 4.7 / Radial del 15 al 19 d'agost i del 29 d'agost al 3 de setembre // Entrenaments intensius O'pen BIC del 29 d'agost al 3 de setembre

ALTRES »» Jornada amb l'associació Ksameu »» Seguim treballant amb el projecte inservela

GEN ROSES

|

101


01 nEWSLETTER

OCTUBRE

INFO 7, 8 i 9 d'Octubre: Regata to Be or Not To Be amb més de 70 preinscrits!

NOVETATS VELA »» L'Albert Masmartí guanya la XII Travessia "La Galera" a Port de la Selva »» Podis dels regatistes del GEN a la Regata Atena de l'Escala »» En Pol Font 2n de la "C" en la seva primera regata al G1 d'Optimist »» Dates i Anunci del Trofeu Tardor de Regates Open 102

|

GEN ROSES

NOVETATS WINDSURF »» Ja hem començat la dinàmica d'entrenaments Tardor 2016 amb novetats!! »» ANIREM ACTUALITZANT L'ÀLBUM DE FOTOS

NOVETATS CREUER »» La Regata Interclubs va passar per Roses

NOVETATS NATACIÓ »» Un gran Estiu pels nedadors del GEN »» Consulteu horaris d'entrenaments del trimestre de tardor a natacio@genroses. cat !!!

NOVETATS PESCA »» Nou èxit del Campionat Social Pesca Bonítol! »» Més de 1000€ aportats a la Fundació Roses Contra el Càncer


https://www.youtube.com/watch?v=miFYVIGPLhw&feature=youtu.be

NOVETATS REM »» L'equip de Rem Primers a Colera »» Tancant una etapa de 5 anys. Moltes gràcies Fatemeh!! »» Vídeo "Adéu Equipàs" al peu del correu. No us el perdeu!!

GEN ROSES

|

103


01 nEWSLETTER

DESEMBRE

MARATÓ TV3

NOVETATS WINDSURF

NOVETATS NATACIÓ

NOVETATS MOTONÀUTICA

NOVETATS PESCA

»» Diumenge solidari amb La Marató de TV3 - Activitats totes les seccions »» Natació, windsurf, rem, vela, pesca, motonàutica... »» I si vols participar al Mannequin Challenge del GEN, vine a les 11h00 i t'explicarem què has de fer

NOVETATS VELA

»» Nou èxit del Campionat Social Pesca Bonítol! »» Més de 1000€ aportats a la Fundació Roses Contra el Càncer

104

|

GEN ROSES


https://www.youtube.com/watch?v=mjV3jmDmSYI

MANNEKIN CHALLAGEN GEN »» El GEN Roses us desitja unes bones festes!! »» Toca descansar uns dies per agafar embranzida i donarho tot el proper 2017, no? Entre tots seguirem sumant entrenaments, competicions, esportistes, esports, trofeus, experiències, amistats i moments màgics... Comptem amb tu!! »» Moltes gràcies a tots els socis i amics que solidàriament van participar a les activitats pro-Marató de TV3 del passat diumenge... el Mannequin challenge que vam fer, en serà un gran record!

GEN ROSES

|

105


02 cLIPPING

20%

PRENSA Durant l’any 2016 i després de tota la temporada d’esdeveniments nàutics amb diversos campionats a nivell nacional i internacional, les notícies dels esdeveniments a Roses han tingut un ressò mediàtic rellevant, amb protagonisme almenys als següents mitjans:

106

|

GEN ROSES

8% TV

2%

RADIO

10%

REVISTES

60%

INTERNET


1. Catalunya Ràdio 2. La Vanguardia 3. El Punt Avui 4. El 9 diari 5. Guia de Roses 6. Vila de Roses 7. Diari Digital de l’Empordà 8. Empordà T.V. 9. Piscina de Roses 10. Roses.cat 11. 324 12. Radio Nacional de España 13. Diari de Girona 14. Empordà . Info 15. La Xarxa 16. L’esportiu de Catalunya 17. Ara Girona 18. Girona Notícies 19. Barcos a Vela 20. Vela.CAT 21. Biblioteca de Roses 22. Hora Nova 23. Todo Regatas 24. UFEC.cat 25. EventosEspana 26. IOM.cat 27. AECIL (Asociación Española de la Clase Internacional Laser) 28. Associació Catalana de la Classe Laser 29. Cope

30. CN el Balis 31. Real Federación Española de Vela 32. Federació Catalana de Vela 33. Agència ACN 34. Vilaweb.cat 35. Iberoamerica.net 36. AE Comunicació 37. El digital de Girona 38. El garrotxí 39. Genroses.cat 40. Sailinglasermaster.blogspot.es 41. Totalwind.net 42. Eventos.es 43. Windsurfcat 44. Heyevent.com 45. Sailing Zona 46. Diario de Cadiz 47. El desmarque 48. Ports de Catalunya 49. Wikiloc 50. Biblioteca Girona 51. CN Logroño 52. CN Olot 53. CRAE 54. EOS SUD 55. OWS Europe 56. Diario de Ibiza 57. Fund. Roses contra el Càncer 58. Club Pesca Costabrava 59. RCN Madrid 60. Sea Swimming in Barcelona 61. Blogs diversos

GEN ROSES

|

107


02 cLIPPING

108

|

GEN ROSES


GEN ROSES

|

109


02 cLIPPING

110

|

GEN ROSES


GEN ROSES

|

111


02 cLIPPING

112

|

GEN ROSES


GEN ROSES

|

113


03 XARXES SOCIALS

INSTA GRAM +500

seguidors

+2.000 LIKES

114

|

GEN ROSES


500

FACE BOOK

LIKES / SEMANA

+100 publicacions compartides + 200 mencions

+2.000 seguidors

GEN ROSES

|

115


03 REDS SOCIALS

YOU TUBE

CREAT AL 2011

+ 50

videos publicats

+visualitzacions 23.500

116

|

GEN ROSES


PÀGINA WEB

+2.000 VISITES SEMANALS

+5.000 LECTURES/ ARTICLE

GEN ROSES

|

117


CARTELLS I FLYERS

118

|

GEN ROSES


+

SAILING

PRO

n

MOTIO

ded

inclu

CRUISING THE BAY

€ 35€/pax 45€/pax

2h

3-6 pax. Ref.: S1

IMPROVE WITH YOUR COACH

€ 63€

SAILING IN HOBIECAT

CAMPUS

€ 1,5h

1pax.

76€

2-3 pax. Ref.: S3

Ref.: S2

BOOKING NEEDED

€ 2h

208€

5h/d x 5 days

1 pax. Ref.: S4

COACH INCLUDED

Port Esportiu de Roses

972 257 003 - info@genwind.com - www.genwindroses.com - www.facebook.com/genwindroses

ded

KAYAK

P - EX

+

inclu

KAY

+

S-

RSION CU

& AK SU

ROUTE TO MONTJOI

€ 36€/pax

3h

min. 5 pax.

Ref.: K1

DISCOVER KAYAKING

KAYAKING TO THE SALINES

€ 19€

€ 1h

2 pax.

36€/pax

Ref.: K2

BOOKING NEEDED

ROUTE TO JÓNCOLS

€ 3h

min. 5 pax.

Ref.: K3

45€/pax

4h

min. 5 pax.

Ref.: K4

COACH INCLUDED

Port Esportiu de Roses

972 257 003 - info@genwind.com - www.genwindroses.com - www.facebook.com/genwindroses

GEN ROSES

|

119


comunicaciรณ

WEB CAM

6.500

170.000 VISITES ACUMULADES

VISITES/ANYS

1 WEB CAM 1 LIVE CAM

DESDE 2016

DESDE 2006

02 01

120

|

GEN ROSES


01

02

NOU 2016

GEN ROSES

|

121


7

COL·LABORACIONS del gen

"El GEN col.Labora sempRe" Des del GEN de Roses, apostem per les activitats socials, esportives, amb ànim o no de lucre,... Sempre que estigui a les nostres mans sumarem esforzos per dur a terme qualsevol projecte. Al GEN colaborem cedint qualsevol dels nostres espais; varada, vestuaris, espai platja, rampa,... etc. Per fer possibles projectes en els que nosaltres també creiem.

122

|

GEN ROSES


01 Ajuntament de Roses Cedim espais/infraestructura: Havaneres, Estades esportives, Copa de Roses, Tour de França, ..etc.

02 Diveresports, Club Ciclista, Club Atletisme... Cedim espais/infraestructura

03 Marató TV3: Organitzem jornada solidaria per recaptar diners.

04 Fundació Roses contra el càncer: Organitzem jornada solidaria per recaptar diners.

05 Creu Roja: cedim espais/infraestructura per als seus cursos i reciclatges.

06 Campeonat de pesca Bonítol

07 Cedir espais i material a la Federació Catalana de Vela per la realtizació del curs de colabordor i tècnic de vela nivell I.

GEN ROSES

|

123


9

PATROCINADORS/ colaboradors

Estació Nàutica

124

|

GEN ROSES

Ajuntament de Roses

Almadraba Park·

Diputació de Girona

Hotel Camping Salatà

La Caixa

Hotel Ramblamar

Damm

Prestige Victoria


Hotel Vistabella

Platja Hotel Nautilus

Roses.net

Hotel Monterrey

Hotel Risech

Hotel Carmen

Hotel Montecarlo

Hostal Rom

Hotel Canyelles

Petrem

GEN ROSES

|

125


Memòria gen roses 2016  
Memòria gen roses 2016  

www.genroses.cat

Advertisement