Page 1


Genial Reklama i ka fillimet e veta në Athinë, Greqi, që në vitin 1995. Me kalimin e viteve kjo kompani u përshtat më së miri me kërkesat e tregut duke përqafuar të rejat më të fundit të teknologjisë dhe duke i aplikuar ato në ide kreative për të gjithë klientët. Mbas një eksperiencë të konsiderueshme të fituar, në vitin 2004, kjo kompani zhvendoset në Tiranë duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh. Genial reklama ka qenë e gatshme dhe disponibël në bashkepunimin e saj si me individët por edhe me agjensi të mëdha publicitare. Si kërkesë e kohës dhe nevojës për të mbrojtur identitetin dhe traditën Genial është një markë e rregjistruar. Dëgjo, Krijo, Zbato të përmbledhura në një emër do të thuhej:


prodhim reklamash Ne Genial Reklama kombinimi i materialeve të ndryshme si etalbond, mdf, plexiglas, led, forex, adeziv etj të gërshetuara krijojnë pafundësi mundësish për krijimin e reklamës tuaj.


printime të formatit të madh Mundësi printimi të kualitetit të lartë në çdo format të mundshëm, për një gamë materialesh si leter, adeziv, kanavacë, letër muri, banner, mesh, etj.


gërma 3d Në Genial Reklama ofrojmë zgjidhje nga më të thjeshtat dhe deri tek ato më të pazakontat dhe gjithashtu zbatim projektesh sipas standarteve dhe guidelineve të kompanive vendase dhe të huaja.


laser Makineri të specializuara për prerje dhe gdhendje të materialeve plastike, metalit, drurit duke formëzuar idetë tuaja.


interior design Bashkëpunim dhe suport në ideimin e interioreve si nga ana arkitektonike ashtu dhe ajo nga grafike. Tek Genial procesi fillon nga ideimi deri tek dorëzimi i projektit të miratuar nga ju.


promocionale


Rr. “Sadik Petrela” (pranë Disco Venue)

T.: +355 4 2377734 reklama@genial.al

www.genial.al

Genial katalog 1  

Genial katalog 1

Genial katalog 1  

Genial katalog 1

Advertisement