Page 1

www.genial.al


Historiku Genial Reklama i ka fillimet e veta ne Athine, Greqi qe ne vitin 1995. Me kalimin e viteve kompania u pershtat me se miri me kerkesat e tregut duke perqafuar te rejat me te fundit te teknologjise dhe duke i aplikuar ato ne ide kreative per te gjithe klientet. Mbas nje eksperience te konsiderueshme te fituar, ne vitin 2004, kjo kompani zhvendoset ne Tirane duke ofruar nje game te gjere sherbimesh, nje pjese e te cilave perbenin nje risi ne tregun shqiptar. Qe nga ajo kohe kjo kompani ka ecur ne rrugen e zhvillimit te qendrueshem duke ju pergjigjur me se miri kerkesave te tregut. Genial reklama ka qene e gatshme dhe disponibel ne bashkepunimin e saj si me individet por edhe me agjensi te medha publicitare. Misioni yne eshte pershtatja ne cilesite me te mira teknologjike me idete kreative por gjithmone te gershetuara me kerkesen e klientit. Duke patur ne vizion partneritetin me kompanite me me emer ne vend, grafiku u kompanise sone vazhdon ne nje rritje graduale te qendrueshme Degjo, Krijo, Zbato te permbledhura ne nje emer do te thuhej: GENIAL – Reklama juaj profesionale!


Reklama (prodhim+montim) Reklama me ndricim • Reklama me ndricim profil metalik 1 ane, 2 ane • Reklama me ndricim me kuposje 1 ane, 2 ane • Reklama me ndricim me Baner 1 ane, 2 ane • Reklama me ndricim profil alumini • 2 ane me kembe ne toke (totem) • Reklama me etalbond,me germa te gdhendura • Reklama etalbondi dhe germa te kuposura 3d • Reklama me gdhendje ne plexiglas 5mm+ ndriçim led • Reklama me gdhendje ne plexiglas 10mm • Germa metalike 3D me llamarine te lyer dhe ndriçim • Germa plexiglasi 3D me ndriçim • Germa inoxi 3D me ndriçim • Reklama me led dhe digitale • Tabela me forma te vecanta • Kryqe farmacie

Reklama pa ndricim • Forex 3 mm, 5 mm, 8 mm, 10 mm, + adezive • Plexiglas i bardhe 2 mm, 3 mm, 4 mm, + adezive • Plexiglas transparent 2 mm, 3 mm, 5 mm, 8 mm, 10 mm, (+adeziv transparent mirror+te bardhe) • Reklama me baner te tendosur ne skelet metalik • Kapriate trekendesh • Germa forexi te prera 1cm, 2 cm • Germa plexiglasi te prera 1 cm me adeziv • Etalbond me adeziv + skelet metalik • Veshje makinash • Veshje fasadash • Billboard

GRAPHIC DESIGN & CORPORATE IDENTITY Logo Design • Branding • Corporate • Brochures • Stationery


Printime Indoor & Outdoor + montim

Adezive o Adeziv i thjeshte o Adeziv print & Cut o Adeziv cast o Adeziv transparent + te bardhe o Adezive frosted (akull) o Adeziv Rrjet Banner o Banner i thjeshte o Banner blockout o Banner Backlight o Meshe

Leter o Leter e thjeshte o Fotografike o Leter CTL • Leter murale • Kanavacë • Backlight Film Printime tekstile • Flamure • Perde • Mbulesa tavoline • Jastek Prerje ne cutter • Prerje adezive ne cutter • Prerje adezive frosted (akull) • Prerje adezive fosforishent


Materjale Promocionale • Sinjalistike • Promostand • Spider • Roll-up & Pop-up • Kuti Vere • Hapese Vere • Ora muri • Ora tavoline • Termometra • Canta • Canta Shkolle • Dosje • Portofola • Mbajtese kartvizitash • Set tavoline • Makina llogaritese

• • • • • • • • • • • • • • •

Usb Mbajtese broshurash Mouse pad Vizore Stilolapsa metalik, druri, plastic Cakmak Mbajtese celesash, metalike, lekure, plastike T-shirt Xhupa pune Kapele Cadra Tavulla duhani Mbeshtetese gotash Mbajtese targash Gota, filxhane te personalizuar


Web Design & Development Website Statik • Website Dinamik • Website App • Mirembajtje website • Ridizajn Website • Domain • Host • Web banner dizajn • SEO • Newsletter


PRINTIM INDOOR EKOSOLVENT – 1440 dpi 320 CM PRINTIM INDOOR SOLVENT – 1440 dpi – 190CM PRINTIM OUTDOOR HARDSOLVENT – 380 dpi – 380 CM PRINTIM TEXTILE – 1440 dpi 160 CM CUTTER – 130 CM MAKINERI LASER 115 CM * 70 CM TERMOFORMIM – 200 CM * 115 CM


www.genial.al

Profili i kompanise  

Nje pershkrim i shkurter dhe i pergjithshem mbi kompanine Genial.

Profili i kompanise  

Nje pershkrim i shkurter dhe i pergjithshem mbi kompanine Genial.

Advertisement