Page 1

jĂşlius 29. - augusztus 2 2014

. . . e v o l I

l l a b d n a h


július 29. - augusztus 2 2014

Generációk Kézilabda Torna Generációk kézilabda Torna és fesztivál a 10-18 éves fiatalokat célozza meg. Vegyetek részt a tornán, legyetek egy nagy élménnyel gazdagabbak,hozzátok a szülőket és találkozzatok a világ legnagyobb kézilabda csillagaival! Generációk Kézilabda torna első alkalommal kerül megrendezésre Dánia egyik legszebb városában Viborgban. Időpont: július 29. - augusztus 2. Generációk Kézilabda fesztivál: új nemzetközi kézilabda torna, a fiatal kézilabda játékosoknak. A világ minden tájáról érkeznek csapatok. Bővebb információt a torna és a rendezvény honlapján találtok. Pár mondatban ismertetnénk a torna és a fesztivál menetét: Generációk kézilabda fesztivál fedett és szabadtéri pályákon egyedi zárt területen kerül megrendezésre. A 17 salakos pálya, 4 strandkézilabda pálya, 6 fedett pálya , éttermek , szórakozóhelyek, üzletek, a diszkó, a VIP - Leader lounge, sport kávézó, sátor város, beltéri szállás, és még sok más lesz megtalálható egy helyen. Összefoglalva: Generációk festivál,torna Viborg város közepén ahol minden karnyújtásnyira található! Ismerjük meg a résztvevőket: Generációk Kézilabda torna több, mint egy kézilabda versenyen. A tornára jelentkezhetnek a Világ nemzetközi bajnokságaiban résztvevő csapatok és a liga klubok,nemzeti válogatottak. Lehetőséget adva, hogy találkozzunk, a legnagyobb kézilabda csillagokkal. Részese lehet a családod is e jelentős eseménynek. Lehetőséged van,szálláshelyeket,apartmanokat,szobákat foglalni az egész családodnak. Osztozhatsz velük egy nagyszerű kézilabdás élményben. A torna kezdete előtt regisztrált 50 csapat. Reméljük,hogy sok kézilabda csapat vesz részt a tornán a világ minden tályáról. Jelentkezz még ma!!

Találkozunk Viborgban július 29-augusztus 2.

Fontos Generációk Kézilabda torna és fesztivált egy visszatérő nemzetközi eseményé szeretnénk szervezni.

A torna egy olyan fesztivál, amely magában foglalja a kézilabda mérkőzéseket, és a találkozásokat egy új kultúrával

Generációk kézilabda torna szoros együttműködést kötött Viborg Önkormányzatával, Viborg Sport Tanáccsal, valamint a helyi kézilabda klubbok VHK, SIK, Stoholm IF és Bjerringbro FH vezetőivel.

A Viborgi önkormányzat a rendezvényt saját stratégiájának fogja fel ,és támogatni fogja anyagilag a következő négy évben a torna megrendezését. www.generationhandball.com


Program Hétfő Július 28.

Csütörtök Július 31.

A rendezvény és fesztivál hivatalos megnyitója. Csapatok megérkeznek Viborgba, elfoglalják a szállásokat: sátor városban , az iskolákban és csarnokokban. Ezen a napon bőven van lehetőség, hogy megtekintsék a verseny és fesztivál helyszinét, valamint a nevezetességeket Viborg városában.

A verseny továbbra is folytatódik. Találkozások és ismerkedések más csapatokkal.

Kedd Július 29.

Szombat a nagy finálé, amikor a döntőbe jutott csapatok fognak harcolni az érmekért, mielőtt elkezdődne díjkiosztó ünnepség, és a hivatalos záró est Generációk Kézilabda tornán 2014. Ezután minden csapat hazaindul, és reméljük, hogy újra találkozunk 2015-ben!

A torna elkezdődik kedden reggel. A csapatok a mérkőzése az egyedülálló mivel, az összes mérkőzés egymáshoz közel lévő helyszineken játszodik. Kedden este minden csapat megjelenik a megnyitón. Hatalmas felvonulás és ismerkedési est less.

Péntek Augusztus 01. Az utolsó mérkőzésnap. Az est folyamán közös tábortűz.

Szombat Augusztus 02.

Szerda Julius 30. A verseny továbbra is folytatódik az egész nap, és este van a lehetőség, hogy találkozzon a fiatalság egy alkoholmentes diszkóban. Megnyílik a VIP-Leader lounge. Látogathatják edzők és vezetők.

Ne hagyd ki a Generációk kézilabda tornát!! Büszke vagyok arra,hogy Viborgban játszottam két évig. Viborg városát a Dán női kézilabda fellegvárának lehet nevezni. A Viborg HK csapata résztvevője az EHF Bajnokok Ligája versenysorozatnak. Menjetek el Viborgba. Vegyetek részt ezen a hatalmas kézilabda tornán,találkozhattok új barátokkal, új kulturákkal, új hagyományokkal, életkortól függetlenül megismerhettek különböző nemzetiségű játékosokat. Nem sok embernek van erre lehetősége a te korodban, de most itt van élj vele!

A Generációk Kézilabda Torna és rendezvény sorozat egy hatalmas és csodálatos élmény lesz a csapatod számára. Menjetek és vegyetek részt, a csapatoddal a viborgi, Generációk kézilabda tornán. Egy egy nagy küzdelem lesz, egyedülálló lehetőségekkel. Ezen a Kézilabda tornán rengeteg játék lehetőséghez jutsz sok fiatal kézilbdázóval fogsz találkozni a világ minden tájáról, és hidd el nagyon jól fogod magad érezni. Hidd el, én tudom mert szeretem a kézilabdát! Bulath Anita

Császár Gábor


Részvételi Díj “A” KATEGÓRIA

”B” KATEGÓRIA “C” KATEGÓRIA “D” KATEGÓRIA

Iskola/csarnok*

Sátor város (Beleértve asátor)

Sátor város (Saját sátor)

Szállás nélkül

Csapat Díj**

€ 127

€ 127

€ 127

€ 187

Részvételi díj fizetése

Regisztrációnál

Regisztrációnál

Regisztrációnál

Regisztrációnál

Részvételi díj személyenként

€ 167***

€ 167***

€ 140***

-

Fizetendő

Május 1

Május 1

Május 1

Május 1

* kérjük hozzon magával matracot és hállózsákot. ** minden csapat edzőie ingyenesen vehet részt. *** A részvételi dí tartalmazza a 15 étkezést (reggeli,ebéd és vacsora)Az első étkezés, hétfőn este vacsorával kezdődik. Az utolsó étkezés, ebéd szombaton. Azok számára akik a “D”kategória részvételi díját fizetik be lehetőségük van megvásárolni az élelmiszereket a kijelőlt standokon.

Contact Infórmáció: www.generationhandball.com Kapcsolat: Skottenborg 12-14, 8800 Viborg, Denmark info@generation-handball.com Tlf. +45 26 75 14 75 www.generationhandball.com

Hungarian to web (1)  
Hungarian to web (1)