Page 1

. . . e v o l I

l l a b d n a h


Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge mellem 10-18 år. Spil selv, tag familien med og mød nogle af verdens største håndboldstjerner! I perioden 29. juli – 2. august afholdes Generation Handball for første gang. Generation Handball er et nyt international håndboldstævne for 10-18 årige håndboldspillere fra hele verden. Fremover vil unge have mulighed for at deltage i den internationale håndboldfestival i Viborg – en af Danmarks smukkeste byer. Generation Handball er et indendørs- og udendørsstævne i et helt unikt og lukket område. På selve turnerings- og festivalpladsen kan du bl.a. finde: 15 udendørs­baner, 4 beach håndboldbaner, 5 indendørshaller, spisesteder, underholdning, butikker, eventområde med forskellige aktiviteter, diskotek, VIP-leder lounge, sportscafé, teltby, indendørsovernatningsmuligheder og meget meget mere. Stævne- og festivalpladsen ligger desuden kun 500 meter fra midtbyens mange butikker. Generation Handball er en håndboldby midt i Viborg med alt inden for rækkevidde! Generation Handball er mere end blot en håndboldturnering. Generation Handball 2014 vil også byde på en træningsturnering med landshold og ligaklubber. Det giver dig mulighed for at møde nogle af de største håndboldstjerner. Med flere forskellige overnatningsmuligheder, er der også mulighed for at tage hele familien med til Viborg og dele de store oplevelser. Inden tilmeldingsstart har 50 hold allerede meldt sig klar til Generation Handball 2014. Det er vi glade for, og Generation Handball byder velkommen til rigtig mange håndboldspillere fra hele verden til en kæmpe håndboldfestival. Tilmeld jer Generation Handball i dag – vi glæder os til nogle sjove, sportslige og festlige håndbolddage.

Vi ses i Viborg d. 29. juli – 2. august.

Fakta om Generation Handball Generation Handball er en tilbagevendende, internationalt turnering med indendørs- og udendørshåndbold for unge mellem 10-18 år. Generation Handball er en festival der indeholder håndboldturneringer, socialt samvær samt mødet med nye kulturer. Som en del af Viborg Kommunes eventstrategi støttes Generation Handball økonomisk af kommunen de næste fire år.

Generation Handball er et samarbejde med Viborg Kommune, Viborg Idrætsråd og de lokale håndboldklubber VHK, SIK, Stoholm IF og Bjerringbro FH. Generation Handball skal vokse fra 3.000 deltagere i 2014 til 20.000 deltagere i 2020.

www.generationhandball.com


Program Mandag d. 28. juli Turnerings- og festivalpladsen åbner. Hold fra hele verden ankommer til Viborg for at ind­ kvartere sig i teltbyen eller på skoler og haller. Denne dag er der rig mulighed for at udforske turnerings- og festivalpladsen samt resten af Viborg by.

Tirsdag d. 29. juli Turneringen starter tirsdag morgen. Alle hold spiller kampe i det helt unikke Generation Handball område, hvor alle kampene spilles tæt på hinanden. Tirsdag aften mødes vi til åbningsceremonien. Det bliver en brag af en fest, når Generation Handball indvies for første gang med musik og underholdning i særklasse. Vær med i indmarchen, når unge fra hele verden samles for at åbne Generation Handball.

Onsdag d. 30. juli Turneringen fortsætter i løbet af dagen. Om aftenen er der mulighed for at mødes til et alkoholfrit diskotek. Der vil være to diskoteker, opdelt i aldersgruppe. Det er også denne aften, at VIP-leder loungen åbner. En lounge for alle trænere og ledere.

Torsdag d. 31. juli I løbet af dagen spilles der kampe rundt på pladsen. Om aftenen er der igen mulighed for at tage på Generation Handball diskoteket og møde de andre spillere. VIP-leder Loungen har åbent for trænere og ledere.

Fredag d. 1. august Dette er dagen, hvor nogle hold spiller de sidste kampe. Fredag aften mødes vi alle til stort festfyrværkeri.

Lørdag d. 2. august Lørdag er den store finaledag, hvor de sidste hold kæmper om medaljerne inden præmie­overrækkelse og officiel afslutning på Generation Handball 2014. Herefter er der afrejse for alle hold og på gensyn i 2015.

ball er en d n a H n io t a Gener ! har det hele r e d g n i r e turn Jeg har spillet håndbold for Viborg HK i otte år, og jeg ved derfor, at Viborg er en fantastisk håndboldby. Generation Handball har nogle enestående faciliteter og rammer for så stor en håndboldturnering. Det bliver en kæmpe oplevelse for alle, og jeg vil opfordre dig og din klub til at komme til Generation Handball i Viborg til sommer – der bliver fight, sociale oplevelser og ikke mindst mange dejlige håndboldoplevelser. Grit Jurack


Priser KATEGORI A

KATEGORI B

KATEGORI C

KATEGORI D

Overnatning

Skole/hal*

Teltbyen (inkl. telt)

Teltby (eget telt)

Uden overnatning

Holdgebyr

950 DKK

950 DKK

950 DKK

1.400 DKK

Gebyr betales

Ved tilmelding

Ved tilmelding

Ved tilmelding

Ved tilmelding

Deltagergebyr pr. person

1250 DKK**

1250 DKK**

1050 DKK**

0

Betales senest

1. maj

1. maj

1. maj

1. maj

* Medbring selv madras og sovepose. ** I deltagergebyret er inkluderet 15 måltider (morgenmad, frokost og aftensmad). 1. måltid er aftensmad mandag aften og sidste måltid er frokost lørdag.

For de der benytter kategori D, kan der købes mad i pladsens boder.

Kontakt Se mere på www.generationhandball.com. For yderligere information om Generation Handball er du velkommen til at kontakte os. Skottenborg 12-14, 8800 Viborg info@generationhandball.com Tlf. +45 26 75 14 75 www.generationhandball.com

Folder dk  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you