Page 1

Aquest document és un extracte de l’obra

La fada Menta

Sóc un monstre Gemma Lienas

il·lustracions: Àfrica Fanlo

La Galera

www.gemmalienas.com


Sóc un monstre Text de Gemma Lienas Il·lustracions d’Àfrica Fanlo


M ax! Llegeix el que hi ha escrit a la pissarra.

En Max s’hi fixa però no recorda les lletres. —Max, si en comptes de fer bestieses, estiguessis pel que fem, ja sabries llegir. Ets un desastre. A classe de plàstica, les coses no li van gaire millor. —Oh! Quin bunyol que has fet amb el cordill. Ara no podràs acabar el treball.


Al pati, en Max mira de jugar amb els altres, però no el volen a cap equip perquè no sap xutar bé la pilota i, aleshores, s’enfada i es baralla amb tothom. —Vés-te’n a jugar a una altra cosa. Ets una patata bullida jugant a futbol. En Max se’n va cap a un grup de nenes que juguen a atrapar. Però, així que veuen en Max, s’escapen corrent mentre criden: —Ai, en Max! Segur que ens vol fer mal!


En Max s’avorreix perquè ningú no vol jugar amb ell. Agafa una pedra i la llança amb força. I pam! En Max ha trencat el vidre d’una finestra. —Max! Ets un perill públic! Sempre ho destrosses tot.

FM_socunmonstre  

La fada Menta La Galera Aquest document és un extracte de l’obra www.gemmalienas.com il·lustracions: Àfrica Fanlo Sóc un monstre Text de Gem...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you