Page 1

Num. Escena 1

2

4

5

5.5

6 6.5

7 8 9

Descripció imatge

temps

Música

Primer pla picat maleta oberta amb roba a dins mans que entren i surten dipositan roba de forma agressiva. Pla sencer una mica picat de l’ampolla d’un camp de basquet i apareix una pilota botant.

7’’

Música

5’’

Abans de l’escena s’escolta el xiulet de final de partit.

Pla general enfocant la porta del vestuari

5’’

Pla general amb panoràmica del vestuari. S’obre la porta sobtadament i amb força. i entra la lider seguida del grup(última Pilar) es preparem per dutxar-nos. Fosa encadenada aPla idem anterior, Només queda la Pilar amb una tovallola, i entra en un lavabo PS porta del lavabo S’obre la porta. Travelling Pla subjectiu lo que veu la Pilar: fins a la bossa, buida, fins arribar a la dutxa. Primer pla de la cara de la Pilar.

8’’

Pla detall de la roba a sota de la dutxa. Fos a negre Negre fos a imatge

3’’

Veu

2” de silenci. Veu ascendent que s’apropen al vestuari. Patada a la porta Veus remugant.

2” 10’’

Soroll de l’aigua de la dutxa.

2’’

Soroll de l’aigua de la dutxa. Soroll de l’aigua de la dutxa. so ambient.

4’’


13.7, 13.9 14 15

16

17

17.3

18

18.5 19

Primers plans per 2’’ parelles, amb cares de complicitat Pla general, 3’’ s’aixequen i marxen Pla picat Pilar sola a la 3’’ taula i zoom fins a PP de la seva cara. Fos a negre Negre 3’’ Porta que s’obre Pla desde dins taquilla, primer pla cara pilar horror Contrapla i veiem la 3’’ nina penjada zoom al cartell (budu)

PS de la Pilar de tancant la taquilla amb força i surt corrents plorant Fos a negre Negre a imatge Idem pla 1 Mateixa imatge del principi tanca la maleta, i surt de quadre Pla de detall de la duxa, l’aigua corre amb sang. Pla general de l’estació desde andana contraria on està la Pilar sola.

Silenci

so ambient so ambient

so ambient

so ambient

7’’

Música

5’’

Música

a 5” se sent cop de porta

Guió Curtmetratge  

Aquest és el guió del nostre curt, titulat "La Final".

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you