__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 36

Geflitst Sportkampioenen Ook de kampioenenviering, op 27 december, vond traditiegetrouw plaats op de ijspiste. Golfster Mirthe Waumans werd sportjongere. Camine Van Hoof werd sportvrouw door haar prestaties in het breaking (breakdance). Atleet en veldloper Michaël Somers werd sportman van het jaar. Sportploeg 2019 werd Jazz Unlimited, gevormd door de danseressen van Het Dansateljee. De prijs voor sportverdienste van het jaar gaat naar fietser Alex Van Breedam, die het Belgisch uurrecord voor Masters (50-55 jaar) op de piste verbeterde naar 40,762 km/uur. VRT - sportanker Maarten Vangramberen presenteerde de viering.  

Nieuwjaarsrecepties Het nieuwe jaar zetten we goed in met enkele nieuwjaarsrecepties. Op zondag 5 januari klonken we in het dorpscentrum op het nieuwe jaar. Op zaterdag 11 januari organiseerden de dorpsraad Waarloos Wild Veld en de wijkraad Kontich Kazerne een nieuwjaarsdrink op een zalig 2020!

Bedanking Op woensdag 11 december nodigden we alle enquêteurs van het ouderenbehoeftenonderzoek uit in de raadzaal van het gemeentehuis. Er werd een toelichting gegeven over de synthese van de resultaten van dit onderzoek en ook een stand van zaken rond het ouderenbeleidsplan dat in opmaak is. Als bedanking kreeg iedereen een gedrukte versie van de synthese, een doosje pralines en een gezellige receptie. 36 | Informatieblad Kontich

Profile for Gemeentebestuur Kontich

Infoblad lokaal bestuur Kontich maart - april 2020  

Advertisement
Advertisement
Advertisement