Page 9

Hang het eens uit! Heb je een raam die zichtbaar is vanaf de straatkant en wil je hier regelmatig een cultuuraffiche ophangen? Vlijtige promotiemakers maken kans op vrijkaarten voor onze concerten en voorstellingen. Meer info krijg je bij onze UiT-winkel, oud gemeentehuis, Gemeenteplein, uitwinkel@kontich.be of 03 450 78 86.

Steek een handje toe en kom gratis naar onze voorstellingen Wil je graag eens proeven van de werking achter de schermen bij de culturele activiteiten in Cultuurpunt Altena? Waarom ga je dan niet aan de slag als cultuurvrijwilliger?

verspreiden van affiches, flyeren, artiesten begeleiden en van een natje en een droogje voorzien, schoolvoorstellingen begeleiden,…. Er kan véél in Cultuurpunt Altena. Aan jou de keuze!

Ben je student of ging je net met pensioen, of zit je ergens hier tussenin en beschik je over wat vrije tijd? Er is voor ieder wat wils: drankjes schenken bij de aperitiefconcerten en recepties, ticketcontrole doen aan de ingang, helpen bij het

Nu ook ons aanbod van avondvoorstellingen uitbreidde, zoeken we vooral voor deze voorstellingen nog extra kaartjesscheurders. Onze vrijwilligers genieten van vrijkaarten voor voorstellingen en exclusieve uitnodigingen voor speciale gelegenheden.

Aarzel niet en neem contact op met cultuur@kontich.be of 03 450 78 85 of ga eens langs bij de UiT-winkel (open elke voormiddag en maandag van 18 tot 20 u.) in het oud gemeentehuis op het Gemeenteplein. UiT-winkel cultuur en toerisme Oud gemeentehuis tel. 03 450 78 85 uitwinkel@kontich.be

Jeugd

Gemeentebestuur JEUGDRAAD steunt jeugdwerk Het nieuwe kadervormingsaanbod voor het werkjaar 2013-2014 is aangekomen bij de jeugddienst. Haal je graag een attest speelpleinanimator of word je liever dansinstructeur of skileraar? Allerlei organisaties bezorgden hun nieuwe cursusoverzicht aan de jeugddienst. Indien je geïnteresseerd bent: loop eens langs! Omdat we veel belang hechten aan geschoolde jeugdwerkers betaalt het gemeentebestuur jeugdwerkcursussen grotendeels terug, dus kostprijs mag geen excuus zijn. Kijk op www.kontich.be naar het kadervormingssubsidiereglement voor de voorwaarden.

Heb je een nieuw idee of een mening over het gemeentelijk jeugdbeleid en ben je tussen 16 en 35 jaar, dan ben je welkom op de jeugdraad. De multifunctionele zaal, groene speelruimte, projectsubsidies jeugdcultuur, brandveilige jeugdlokalen: het is maar een greep uit de mogelijke gespreksonderwerpen. De volgende Algemene Vergadering vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis op woensdag 13 november Jeugddienst (om 20u.). Parklokaal, Iedereen welkom! tel. 03 457 27 14, jeugd@kontich.be Informatieblad Kontich | 9

01041 040 kontich info 2013 11 (4)  

Informatieblad november 2013