Page 1

2120, Dunakeszi, Ábrahám Pál u. 10. Tel: +36 70/374- 7747 info@irasterapia.hu

Tábori Tájékoztató A tábor szervezője: Magyar Írásterápiás Egyesület, 2120, Dunakeszi, Ábrahám Pál u. 10. Programkoordinátor: Csősz-Rada Beáta – tel: 30/ 555-6158 A tábor célja: a szeptemberben iskolát kezdő gyermekek részére célzott fejlesztő felkészítés. A tábor célcsoportja: 6-7 éves gyerekek, akik iskolaértettek. A szakmai hatékonyság megőrzése érdekében egyszerre maximum 20 gyermeket tudunk fogadni, amely 3 tematikus csoportban. A tábor helyszíne: 1181 Budapest, Bókay kert, Szélmalom u. 33. Az épületben egy bérelt terem (kézműves terem). Higiénés feltételek biztosítottak, étkezési lehetőség a területen belül található ( Bókay Étterem és Terasz). Megközelítés: optimális, parkolási lehetőség van. A terület szabadtéri, délutáni foglalkozásokra, sporttevékenységekre ideális (pl. futó-, foci-, teniszpálya, játszótér.)

A tábor időpontjai: 2013. július 22-26.

2013. augusztus 12-16.

A tábor díja: 10 % Kedvezményben részesülnek a Városgazda XVIII. Kerület Nonprofit Zrt. dolgozóinak gyermekei. A tábor létszáma korlátozott! Maximum 20 főt tudunk egyszerre fogadni. Jelentkezési határidő: 2013. június 30. Hogyan lehet jelentkezni a táborba? Az itt letölthető a Jelentkezési lap, tartalmazz a Szülői nyilatkozatot is egyben. Egy kisiskolás nem csak egy időpontra jelentkezhet. Ha a Szülő úgy ítéli meg, akár mind a 2 turnuson is részt vehet a gyermeke (gondozottja).


2120, Dunakeszi, Ábrahám Pál u. 10. Tel: +36 70/374- 7747 info@irasterapia.hu

A táborra való jelentkezést akkor tekintjük érvényesnek, ha a kitöltött, email-en visszaküldött jelentkezési

lap

beérkezik

és

a

tábor

díja

kifizetésre

került.

Kérjük

az

e-mailben

(tabor@irasterapia.hu) tüntessék fel a gyermek nevét, a törvényes képviselőjének a nevét, valamit hogy melyik időpontra szeretnének jelentkezni. Kérjük a részvételi díjat a visszajelzéstől számított 5 banki napon belül a levelünkben visszaigazolt számlaszámra átutalni, befizetni. Számlát elektronikus úton küldünk, amennyiben írásban jelzi a Szülő, akkor papír alapú számla kiállítására is van lehetőség. Ennek díja az adminisztrációs és a postázási költségek miatt 300 Ft+áfa/számla, vagy személyesen átvehető a tábor első napján. A táborba érkezéskor az eredeti, aláírt Jelentkezési lapot feltétlenül hozzák magukkal! Ennek hiányában a gyermek nem maradhat a felügyeletünk alatt. Lemondás: A táborra jelentkezés visszavonására, teljes anyagi garancia mellett a tábor kezdete előtti 30 napon belül van lehetőség írásban (e-mail). 29-15 napon belüli lemondás esetén a befizetett összeg 50%át áll módunkban visszatéríteni. 13 napon belüli lemondáskor nem vagyunk jogosultak visszatéríteni a befizetett tábordíjat. Ebben az időszakban már megrendelünk bizonyos szolgáltatásokat, az étkezést, előzetes létszámot jelentünk stb. és ezeket már nem minden esetben lehet visszamondani. Lehetősége van a részvételt lemondó jelentkezőnek egy későbbi időpontra való átjelentkezése is, amennyiben van még üres hely vagy maga helyett mást küldeni. Ebben az esetben banki és adminisztrációs költségeket nem vonunk le, a befizetett összeget az új jelentkező befizetésének tekintjük. A jelentkezést visszamondó és az új jelentkező a befizetett összeg elszámolását maguk között rendezik el. A jelentkezés ilyen fajta cseréjét feltétlenül kérjük előre, e-mailben jelezni. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a tábort (kevés jelentkező miatt vagy más okból) lemondja. Ebben az esetben a meghiúsult tábor teljes részvételi díja megilleti a Szülőt.


2120, Dunakeszi, Ábrahám Pál u. 10. Tel: +36 70/374- 7747 info@irasterapia.hu

Mit tudunk biztosítani? A tábor elején minden gyerekkel elvégeztetünk, egy tesztet, hogy felmérjük a fejlesztendő készségeket, és hogy ennek alapján összeállítsuk a személyre szabott csomagot, amelyet a későbbiekben a szülő kérésére tovább tudunk bővíteni. A sikeres iskolakezdéshez szükséges főbb részképességeket úgynevezett tanórákba felosztva fogjuk feldolgozni, így kivétel nélkül mindegyik terület ugyanakkora hangsúlyt fog kapni a tábor alatt, a tudatosan fejleszteni kívánt készséghez igazítva. Így tehát sorra fog kerülni az orientáció, a figyelem, mozgáskoordinációs tevékenységek, az emlékezet és gondolkodás fejlesztése, bal kezes gyerekek „ügyesebbé tétele” az eszköz használatban és téri tájékozódásban, valamint célzott logopédiai terápiában, ill. írás-olvasás előkészítésben is részesülnek a gyerekek. Képzett és tapasztalt pedagógusok és írásanalitikusok foglalkoznak a gyerekekkel. A Tábor területét a gyermek csak szülő (gondviselő) kíséretében hagyhatja el. A Bókay Étterem és Terasz szolgáltatja számunkra az étkezést, speciális és különleges igényt is ki tudnak elégíteni előzetes egyeztetés esetén. Az étterem gyermekbarát menüt állított össze a számunka, amit a tábor előtt egy héttel megküldünk a szülőknek. Ha a gyermek esetleg valamit nem szeret, hozhat magával arra a napra hideg élelmet. Csak korlátozott hűtési lehetőséggel rendelkezünk, az otthonról hozott étel felmelegítését nem vállaljuk. Egész napra biztosítjuk a folyadékfogyasztási lehetőséget. A körzeti gyermek háziorvosi ügyelet bármilyen probléma esetén rendelkezésünkre áll. Beteg gyerek, vagy olyan, aki rendszeres gyógyszerszedésre szorul, nem vehet részt a táborban. Amennyiben a tábor ideje alatt a gyermek megbetegszik, abban az esetben a Szülő (gondviselő) köteles a gyermek állapotáról a tábor képviselőjét haladéktalanul értesíteni és a gyermeket a táborba - a teljes gyógyulásig- nem viheti. Amennyiben a gyermeknek a tábor programja alatti felügyeletét ellátó személy a gyermek megbetegedését észleli, haladéktalanul köteles értesíteni a Szülőt, aki köteles a gyermeket a táborból elvinni. Mire van (nincs) szüksége a táborban résztvevő gyereknek? 

Minden gyereknek legyen váltóruhája és váltócipője, melegebb pulcsi szükség esetére, amit az első nap el kell hozni és a tábor végéig a helyszínen tartunk.

Hozzanak magukkal saját műanyag poharat (nem egyszer használatosat)


2120, Dunakeszi, Ábrahám Pál u. 10. Tel: +36 70/374- 7747 info@irasterapia.hu

A gyerekeknek adható zsebpénz (nem kötelező), amit a büfében levásárolhatnak, de csak a délutáni foglalkozások ideje alatt.

Ne hozzanak magukkal nagyobb értéket. A táborba hozott értékekért nem vállalunk felelősséget. (Ékszer, játék, óra, műszaki cikk, pénz, stb.)

Napirend: 8-8.30- gyülekező 8.30-9.15 – 1. óra 9.30 -10.15 – 2. óra Szünetben: 10órai 10.30-11.15. – 3. óra 11.30- 12.15 – 4. óra 12.15-13.30 – Ebéd + pihenőidő 13.30-15.00 – játékos csapatfejlesztő, alkalmazkodó képességet elősegítő és ügyességi játékok. 15.00-17.00 felügyelet (külön óradíjjal megegyezés és igény szerint, amit a Szülő helyben köteles megfizetni)

Kérdéseikre fenti elérhetőségeinken készségesen válaszolunk! Alapozzuk meg együtt a gyerekek sikeres iskolakezdését! Várunk Mindenkit szeretettel!

Csősz Rada Beáta kommunikációs vezető Magyar Írásterápiás Egyesület

iskolara-hangolo-tajekoztato  
iskolara-hangolo-tajekoztato  
Advertisement