Page 4

Bouwkavels voor particulieren in de stad, dorp of in het groen

Maak van je droom een huis ... In Doetinchem vind je de perfecte plek voor je droomhuis. In de stad, het dorp of in het groen? Alles kan! Er zijn verschillende kavels op uiteenlopende plekken en met diverse afmetingen te koop. Deze liggen altijd dicht bij een gezellig en compleet centrum én bij de groene natuur! Want dat is Doetinchem!

Dorps wonen in Heideslag Dorps wonen in Wehl. Een landelijk karakter in deelgebied Koksgoed. En wat dichter bebouwd in de Motketel. Er wordt volop gebouwd, maar er zijn nog kavels beschikbaar.

Centraal wonen aan de Norman Belvealstraat

Wonen met allure in het Lookwartier Bruisend maar tegelijkertijd ook intiem wonen. Grenzend aan de drukke binnenstad met cultuur en voorzieningen binnen handbereik. In een groen en lommerrijk deel van de wijk liggen acht ruime kavels van zo’n 400 m2.

Centraal gelegen op loopafstand van het centrum van Wehl. Nog één kavel (kavelgrootte 626 m2)! Bouw hier je droomhuis.

Norman Belvealstraat

Onstein

Wonen en werken op unieke kavel in Heelweg Heerlijk wonen en werken op loopafstand van het centrum, de Oude IJssel en de Kruisbergse Bossen. Dat kan in Heelweg.

Exclusief wonen Op de Vijverberg Wonen Op de Vijverberg betekent een volmaakte mix van rust, ruimte en allure. Er zijn ruim dertig unieke kavels gelegen aan de bosrand.

Heelweg

Aan de Onstein is een ruime kavel van 570 m2 beschikbaar om van je droom een huis te maken.

Oude Doetinchemseweg Tegenover de nieuwe wijk Wijnbergen kun je ruim wonen op een kavel van zo’n 765 m2 .

Riant wonen op de Veemarkt Riant wonen in de stad kan op de Veemarkt. Er zijn nog enkele riante kavels beschikbaar. Bijvoorbeeld aan de Houtkampstraat.

Informatie

Lookwartier

Voor meer informatie over de kavels kunt u contact opnemen met mevrouw S. Biemans van de gemeente Doetinchem, tel. (0314) 377 377. Of kijk op www.doetinchem.nl onder vrije kavels.

Veemarkt

Oude Doetinchemseweg Heideslag

Ideaal wonen op het Onstein

Op de Vijverberg

www.doetinchem.nl (0314) 377 377

Velperbroek, lekker wonen in Velp 31 driekamerappartementen met parkeerplaats en een riant lounge terras. Nieuwe koopsom: Wonen vanaf €152.000,- v.o.n. Kom k ijken modelw in de oning !

g Opleverin er: deze zom n

iete Direct gen terras! van je dak

invelperbroek.nl Rabobank Arnhem en Omstreken T. (026) 371 45 31

Inlichtingen en verkoop: REBO ERA Makelaars Willemsen makelaars

T. (026) 32 01 800 T. (026) 44 52 751

Nieuwbouwdag - Groot Arnhem  
Nieuwbouwdag - Groot Arnhem  

Commerciële bijlage van De Gelderlander.

Advertisement