Page 1

E X T R A

NieuwBouw VRIJDAG 13 APRIL 2012

DIT IS EEN COMMERCIテ記E UITGAVE VAN HET ADVERTENTIEBEDRIJF VAN DE GELDERLANDER

EEN KIJKJE ACHTER DE HEKKEN MORGEN: LANDELIJKE NIEUWBOUWDAG


Leven op het ritme van de rivier

De bouw start dit voorjaar! Midden in het prachtige land van Maas en Waal, tussen het historische Druten en de uiterwaarden van de Waal komt De Horst. Een gloednieuwe, kleinschalige wijk met 96 woningen in klassieke bouwstijl, passend bij de historische dorpskern van Druten. Heerlijk wonen, met alle voorzieningen van het centrum binnen handbereik.

Wonen aan het water Naast 36 gevarieerde grondgebonden woningen vindt u hier ook 55 appartementen ideaal voor senioren. Met balkon, variĂŤrend in oppervlakte en prijs ĂŠn aan te passen aan uw woonwensen. De appartementen liggen direct aan de dijk en hebben een onbetaalbaar uitzicht over de Waal. Hier leeft u letterlijk op het ritme van de rivier.

Verkoopadviseur

Makelaars Fiona van Dommelen 06 - 10 77 07 95 f.vandommelen@klokontwikkeling.nl Ook buiten kantooruren of bezoek ons informatiecentrum aan de Hooistraat 32 te Druten.

Makelaardij Sjuul van de Klok Telefoon 0487 - 51 85 66 www.sjuulvandeklok.nl

www.dehorstdruten.nl

De Lorijn Makelaars Telefoon 0487 - 51 89 30 www.delorijn.nl


NieuwBouw Extra 2012

Nieuwbouwdag staat in teken van duurzame energiebronnen

“Energieprestaties worden steeds beter” We kunnen tal van voordelen van nieuwbouw noemen. Maar het grootste pluspunt krijgt pas sinds kort de aandacht die het verdient: de uitstekende energieprestaties.

T

ijdens de landelijke Nieuwbouwdag die morgen wordt gehouden, zijn overal in het land nieuwbouwprojecten en modelwoningen open voor publiek. “Mensen kunnen ter plekke zien hoe de woningen worden gebouwd, hoe groot de kamers zijn, wat ze daar allemaal mee kunnen, hoe groot de tuinen of de balkons zijn, hoe de woningen ten opzichte van de zon liggen, waar ze op uitkijken en wat zich in de directe omgeving aan voorzieningen bevindt”, zegt directeur Rob van der Schoot van de Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal. Dit jaar wordt er speciaal aandacht geschonken aan de steeds beter wordende energieprestaties van een

nieuwbouwwoning. Deze zorgen namelijk voor lagere energielasten en een duurzamere wereld. Tijdens de landelijke Nieuwbouwdag, staan de energieprestaties van nieuwbouwwoningen daarom centraal. Voor een groeiend aantal mensen is het energievoordeel het belangrijkste argument om voor een nieuwbouwwoning te kiezen. “De energieprestaties waren al uitstekend maar worden steeds beter”, aldus Van der Schoot. “Dat is vooral te danken aan het gebruik van steeds duurzamere energiebronnen, zoals aardwarmte en zonne-energie en aan de toepassing van de nieuwste isolatietechnieken. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

“Je kunt enkele tientjes per maand besparen”

Veel nieuwbouwprojecten openen morgen feestelijk de bouwhekken. Koop of huur je een nieuwbouwhuis, dan bespaar je - bij een gemiddeld verbruik - al gauw vele tientjes per maand op je energierekening.” Tijdens de Nieuwbouwdag vertellen aanbieders alles over de duurzame prestaties van hun projecten. Als de bouw al ver gevorderd is, kunnen bezoekers ook de installa-

ties bekijken die hiervoor worden gebruikt. Daarnaast krijgen zij tekst en uitleg over het energielabel voor nieuwbouw, dat vanaf 1 januari 2013 verplicht wordt. “Bij bestaande bouw lopen de labels van G (zeer onzuinig) tot en met A (zuinig)”, zegt Van der Schoot. “Nieuwbouw gaat verder, met plus-

Woningmarktadviseur Gerbert Schreurs belicht de andere kant van de medaille

“Een gunstige tijd om huis te kopen” Nederland verkeert weer in een recessie, de werkloosheid loopt op en het kabinet gaat nog eens miljarden extra bezuinigen. Maar er is ook een andere kant van de medaille, zegt Gerbert Schreurs, onafhankelijk verkoopadviseur voor woningmarktpartijen. “Het kan nu juist heel gunstig zijn om een huis te kopen.”

H

et economisch nieuws dat dagelijks tot ons komt, stemt ons niet al te vrolijk. Geen gunstig gesternte waaronder je gemakkelijk een huis koopt, zo lijkt het. Maar Gerbert Schreurs denkt er anders over. Hij adviseert

mensen juist nu de stap te wagen. Hij doelt op de gedaalde prijzen en de nog altijd lage rente. “Mensen vergelijken de situatie op de woningmarkt wel eens met de situatie begin jaren tachtig, toen de prijzen in korte tijd enorm

Gerbert Schreurs: “Woningmarkt is nu echt een kopersmarkt.”

daalden. Maar die vergelijking gaat helemaal niet op. De rente was toen uitzonderlijk hoog, tot wel dertien procent. Dat is nu niet zo. De rente is nog steeds historisch laag, rond de 4 en 5 procent. Daardoor is de markt nu echt een kopersmarkt geworden. De prijzen zijn gezakt, terwijl je behoorlijk wat kunt lenen tegen een lage rente.” Dat de woningmarkt een kopersmarkt is, biedt kopers een sterke onderhandelingspositie, aldus Schreurs. “Daar komt bij dat de overdrachtsbelasting op dit moment nog altijd is verlaagd. Dat kan ook zomaar eens duizenden euro’s schelen. Tegelijkertijd geldt de verhoging van de Nationale Hypotheek Garantie nog steeds. Als je een NHG-hypotheek hebt en je kunt, door onvoorziene omstan-

digheden, je hypotheeklasten niet meer betalen, dan wordt je restschuld afgelost. Bovendien is de rente op een NHG-hypotheek lager dan op een andere hypotheek. Ook dat kan veel voordeel opleveren. En een gerust gevoel. De NHG geldt op dit moment voor hypotheken tot 350.000 euro.” Ondanks al deze voordelen, blijven veel mensen stil zitten. De woningmarkt komt moeilijk in beweging. Dat komt vooral omdat mensen bang zijn dat zij hun huidige huis niet bijtijds verkopen en te lang met dubbele woonlasten blijven zitten. “In de nieuwbouw ligt het gelukkig een beetje anders”, weet Schreurs. “Ontwikkelaars hebben allerlei regelingen om de financiële pijn te verzachten of zelfs helemaal weg te nemen. Zo geven veel partijen de garantie dat zij je huidige woning kopen als je daar te lang mee blijft zitten. Bij andere partijen kun je je nieuwbouwhuis binnen een bepaalde tijd weer aan de aanbieder terug verkopen, als je je oude huis niet verkocht krijgt.”

sen achter de A.” De Nieuwbouwdag duurt van 11.00 tot 15.00 uur. De Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, die ook de partij is achter de landelijke nieuwbouwsite niki. nl, wordt bij de organisatie ondersteund door de NVB en de Neprom, de brancheorganisaties van projectontwikkelaars.

COLOFON NieuwBouw Extra 2012 Deze uitgave is tot stand gekomen onder verantwoordelijkheid van de advertentie-verkooporganisatie van De Gelderlander

ADVERTENTIES & INFORMATIE Henk Berkhout, salesmanager tel. 0314 372 111 Rudy Diemont, accountmanager tel. 06 51 78 84 78 Mariana Di Giovanni, accountmanager tel. 06 51 05 69 69 Bart Stijntjes, sales support; Els Schreijenberg, sales support; Henk Mennings, voorbereiding en coördinatie

REDACTIE & COÖRDINATIE Geurts Journalistiek, Groessen

TEKSTEN Geurts Journalistiek

FOTO’S Geurts Journalistiek

ONTWERP & VORMGEVING Wegener SpeciaalMedia Studio Arnhem Sprong concept + ontwerp, Zevenaar

DRUK Wegener Media

DISTRIBUTIE De Gelderlander, Wegener Media


Bouwkavels voor particulieren in de stad, dorp of in het groen

Maak van je droom een huis ... In Doetinchem vind je de perfecte plek voor je droomhuis. In de stad, het dorp of in het groen? Alles kan! Er zijn verschillende kavels op uiteenlopende plekken en met diverse afmetingen te koop. Deze liggen altijd dicht bij een gezellig en compleet centrum én bij de groene natuur! Want dat is Doetinchem!

Dorps wonen in Heideslag Dorps wonen in Wehl. Een landelijk karakter in deelgebied Koksgoed. En wat dichter bebouwd in de Motketel. Er wordt volop gebouwd, maar er zijn nog kavels beschikbaar.

Centraal wonen aan de Norman Belvealstraat

Wonen met allure in het Lookwartier Bruisend maar tegelijkertijd ook intiem wonen. Grenzend aan de drukke binnenstad met cultuur en voorzieningen binnen handbereik. In een groen en lommerrijk deel van de wijk liggen acht ruime kavels van zo’n 400 m2.

Centraal gelegen op loopafstand van het centrum van Wehl. Nog één kavel (kavelgrootte 626 m2)! Bouw hier je droomhuis.

Norman Belvealstraat

Onstein

Wonen en werken op unieke kavel in Heelweg Heerlijk wonen en werken op loopafstand van het centrum, de Oude IJssel en de Kruisbergse Bossen. Dat kan in Heelweg.

Exclusief wonen Op de Vijverberg Wonen Op de Vijverberg betekent een volmaakte mix van rust, ruimte en allure. Er zijn ruim dertig unieke kavels gelegen aan de bosrand.

Heelweg

Aan de Onstein is een ruime kavel van 570 m2 beschikbaar om van je droom een huis te maken.

Oude Doetinchemseweg Tegenover de nieuwe wijk Wijnbergen kun je ruim wonen op een kavel van zo’n 765 m2 .

Riant wonen op de Veemarkt Riant wonen in de stad kan op de Veemarkt. Er zijn nog enkele riante kavels beschikbaar. Bijvoorbeeld aan de Houtkampstraat.

Informatie

Lookwartier

Voor meer informatie over de kavels kunt u contact opnemen met mevrouw S. Biemans van de gemeente Doetinchem, tel. (0314) 377 377. Of kijk op www.doetinchem.nl onder vrije kavels.

Veemarkt

Oude Doetinchemseweg Heideslag

Ideaal wonen op het Onstein

Op de Vijverberg

www.doetinchem.nl (0314) 377 377

Velperbroek, lekker wonen in Velp 31 driekamerappartementen met parkeerplaats en een riant lounge terras. Nieuwe koopsom: Wonen vanaf €152.000,- v.o.n. Kom k ijken modelw in de oning !

g Opleverin er: deze zom n

iete Direct gen terras! van je dak

invelperbroek.nl Rabobank Arnhem en Omstreken T. (026) 371 45 31

Inlichtingen en verkoop: REBO ERA Makelaars Willemsen makelaars

T. (026) 32 01 800 T. (026) 44 52 751


NieuwBouw Extra 2012

Arnhem krijgt er met Horstenhoogte een bijzondere woonplek bij

Wonen op een eiland in het groen Het duurt niet lang meer en dan krijgt Arnhem er een bijzondere woonplek bij: het plan Horstenhoogte, gelegen in Schuytgraaf Veld 4.

D

e eerste fase van Horstenhoogte bestaat uit zestien half vrijstaande en vrijstaande woningen aan de rand van de natuur, als een eiland in een unieke ecologische zone. Een enclave van water en groen, ruimte en rust. Intiem en compact. In Horstenhoogte woon je letterlijk tussen Betuwe en binnenstad. De door Mulleners en Mulleners architecten ontworpen woningen zijn bijzonder gevarieerd en bieden daardoor voor elk wat wils. Horstenhoogte is een kwalitatief hoogwaardig plan. Er is naar een optimale verbinding gezocht met de ecologische zone en verder is het plan tot in de puntjes doordacht.

Horstenhoogte wordt gevormd door kleine vriendelijke woonblokjes, mooie groene haagjes als erfafscheiding en het parkeren gebeurt zoveel mogelijk uit het zicht of op eigen terrein. Alles om ervoor te zorgen dat dit nieuwe stukje Schuytgraaf straks een bijzonder sfeervolle woonomgeving wordt. Horstenhoogte ligt midden in het Betuws landschap, intiem en compact. Die sfeer blijft behouden: bestaande sloten en bomen vormen een natuurlijke grens tussen de buurten van Schuytgraaf.

Enclave van water, groen en veel ruimte

Ecologische zones Diverse ecologische zones doorkruisen de wijk. Horstenhoogte

In Horstenhoogte woon je letterlijk tussen Betuwe en binnenstad. grenst direct aan één van die ecologische zones. Te voet of met de fiets ben je vanuit Horstenhoogte zo op de Drielse Dijk, in Park Lingezegen of in het

uitgestrekte polderlandschap. Of in het gezellige centrum van Arnhem om uitgebreid te shoppen, te lunchen of een terrasje te pakken op de gezellige Korenmarkt. In

Horstenhoogte woon je met zowel de Betuwe als de binnenstad in de buurt. Bekijk het aanbod van woningen en de locatiefilm op horstenhoogte.nl.

Prachtige nieuwbouwprojecten bieden volop mogelijkheden

Bouwen in Doetinchem In Doetinchem is het goed wonen. Er is voor ieder wat wils, zowel in de stad als in de dorpen of midden in het groen. Er zijn kavels beschikbaar in diverse wijken.

H

eerlijk centraal wonen en werken. Dat kan in de wijk Heelweg, die zich op loopafstand bevindt van het centrum, de Oude IJssel en de Kruisbergse Bossen. Nog verder richting het centrum vinden we het Loo-

kwartier. Deze bijzondere wijk ligt rondom het nieuwe Amphion theater. Het Lookwartier bevat vele typisch Doetinchemse elementen. Ooit stond hier de remise van de tram en later die van de bus. Aan de andere kant van het cen-

trum herkennen we de Veemarkt. Waar voorheen koeien van eigenaar wisselden, ligt nu een geliefde nieuwe woonwijk met een traditioneel en monumentaal karakter. Hier zijn nog enkele kavels beschikbaar.

In Doetinchem is ook wonen in het groen mogelijk. Wat te denken van exclusief ‘Wonen Op de Vijverberg’? Grenzend aan het prachtige recreatiegebied De Koekendaal verrijst een bijzondere wijk met een rijke, weldadige uitstraling. Wonen Op de Vijverberg is wonen in een volmaakte mix van rust, ruimte en allure. Een groen woongebied in een bosrijke omgeving, waarin bomen, klassieke hagen, speels vormgegeven bosstroken en -randen en woonstraten elkaar in kleurrijke diversiteit afwisselen. Aan de buitenrand van de wijk zijn ruime kavels beschikbaar. Daarop worden, al dan niet in eigen opdracht van de bewoner, woningen gerealiseerd in eigentijdse architectuur. Volledig passend in het landschap en voorzien van alle individuele luxe en comfort. De gemeente Doetinchem heeft Op de Vijverberg ruim dertig kavels beschikbaar. Een prima plek voor een droomhuis. Onder eigen regie, dus met een eigen architect

en aannemer, verrijzen hier straks droomhuizen met allure. Waarbij de nodige vrijheid mogelijk is. De koper mag zelf namelijk beslissen over oppervlaktes, volume, ligging en ontwerp van de woning. Ook in Wehl Wie denkt dat er in de dorpen rond Doetinchem minder gebouwd wordt, heeft het mis. De gemeente beschikt over de prachtige bouwprojecten Heideslag en Norman Belvealstraat. Met Heideslag krijgt Wehl er 200 tot 400 woningen bij. Het worden wijken met dorpse woonkwaliteit passend bij het bestaande karakter en de groene omgeving. In het plan Norman Belvealstraat is nog een kavel beschikbaar. Deze kavel heeft een grootte van 626 m2 en is bedoeld voor de bouw van een vrijstaande woning.

“Exclusief wonen in het groen”

In Wehl zijn de bouwwerkzaamheden in volle gang.

Meer informatie? Naast dit overzicht is er meer mogelijk. Meer informatie: www.doetinchem.nl onder het kopje vrije kavels.


Kom naar de

woonbeurs

Landelijk ruim wonen in Aalten

21 april Wordt dit uw nieuwe woning?

11:00-15:00 uur Nieuw Nachtegaalplein

in de stadsschouwburg

waar je de stad beleeft

aande elie. Halfvrijst Woningtype Am rage berging woning met ga 5.750,- v.o.n. f € 23 Koopsom vana

Aurora. Woningtype koop. te le ke Nog en en. jn te bezichtig Woningen zi

Aan de rand van centrum Nijmegen, vlakbij het Centraal Station, krijgt het Nachtegaalplein een volledige metamorfose. Portaal ontwikkelt hier een prachtige nieuwe wijk met betaalbare eengezinswoningen en huurappartementen. Nieuw Nachtegaalplein wordt een plek om midden in het leven te staan en de stad optimaal te beleven!

Kijk op de site welke woningen nog vrij zijn!

Zoekt u een betaalbare, duurzame woning in een landelijke omgeving? Dan is Kobus2 in Aalten hét nieuwbouwplan voor u!

Prijzen vanaf ca. €189.500,v.o.n.

Koopsom type Aurora nu vanaf € 172.250 v.o.n. Kijk voor meer informatie op www.kobus2.nl Hogestraat 60 7091 CE Dinxperlo tel.: (0315) 653 119 fax: (0315) 654 510 e-mail: info@seesink.nl www.seesink.nl

www.kobus2.nl

Schrijf je in op nieuwnachtegaalplein.nl en volg ons op Twitter en Facebook!

Realisatie:

mooi wonen in het kwadraat

Informatie en verkoop: Hans Janssen Garantiemakelaars Tel: (024) 324 4244 www.hansjanssen.nl

Nieuw Nachtegaalplein is een project van Portaal

Horstenhoogte gaat in verkoop!

HorsteNhoogte

WONEN AAN HET WATER DICHTBIJ DE RIJN De Arnhemse wijk Schuytgraaf maakt dromen waar. In een setting van groen en water, voeren rust en ruimte de boventoon. Hier komen prachtige halfvrijstaande en vrijstaande woningen in Horstenhoogte, een eiland gelegen in de unieke ecologische zone. Maak ook jouw woondroom waar en geef toe aan de verleiding van Horstenhoogte. Koopsomindicatie: vanaf € 315.000,- v.o.n.

Roel Willemsen Garantiemakelaars

Willemsen Makelaars

T. (026) - 327 44 55

T. (026) - 445 27 51

OP O K R E V START AG 18 APRIL

Ontwikkeling:

WOENSD 20.30 uur 19.00 -

ytgraaf u h c S m rnhem ocentru

Hypotheekadvies:

Inf

101, A senallee fo r o m ta Me

HORSTENHOOGTE.NL


NieuwBouw Extra 2012

Drutens nieuwbouwproject met respect voor het verleden

Sfeervol wonen in De Horst Met afstand het mooiste project dat in de afgelopen jaren in Maas en Waal is ontwikkeld. Die kwalificatie kan met een gerust hart worden gegeven aan De Horst in Druten.

O

p dezelfde plek aan de Waalbandijk waar ooit hét buurtje van Druten te vinden was, worden in totaal 36 woningen en 55 appartementen gebouwd. Wie de fraaie opzet en architectuur ziet, kan niet anders dan concluderen dan dat De Horst weer dé buurt van Druten wordt! De geschiedenis herhaalt zich in De Horst. Ooit was De Horst een

buurtje waar het goed wonen was. Niet iedereen had het even breed, maar de sfeer en kameraadschap vergoedde heel veel. Rond 1960 liep De Horst leeg. De welvaart stelde de bewoners in staat om naar andere woningen te verhuizen. De achtergelaten woningen waren zo slecht dat sloop het enige alternatief was. De Horst veranderde in een bedrijventerrein met bouwbedrijf Van de

Klok als belangrijkste ‘bewoner’. KlokBouw, zoals het bedrijf nu heet, verhuisde naar Nijmegen. Dat bood de kans om van De Horst weer een prachtige buurt te maken. Die kans is ten volle benut! Het plan dat voor De Horst is ontwikkeld, getuigt van respect voor het verleden. De sfeer van vroeger is gecombineerd met eigentijds wonen. Hoogteverschillen, tuitgevels,

De natuur op een steenworp afstand van de nieuwe woonwijk.

moderne luxe, klassiek metselwerk en een gevarieerd stratenpatroon, zorgen voor een buurt waar iedereen zich onmiddellijk thuis voelt. Bijzonder is dat het Stevenspad, het vroegere kerkpad, verlengd wordt naar De Horst. Daardoor wordt de binding met het op een steenworp afstand gelegen centrum van Druten extra benadrukt. Wonen in De Horst is wonen aan de dijk en vlakbij het centrum. Is er een betere locatie denkbaar dan dit echte Druten? Wonen in De Horst biedt voor elk wat wils. Wie gaat voor de luxe en het gemak van een appartement, kan kiezen uit zes luxe penthouses met Waalzicht of uit een van de 55 royale appartementen met oriëntatie op de Waal of het zuiden. Er is veel, heel veel inspraak mogelijk over de indeling. De oppervlakten variëren van ca. 80 tot 200 m2, terwijl zelfs 250 m2 tot de mogelijkheden behoort. Parkeren kan op het afgesloten parkeerterrein of in de ondergelegen parkeergarages.

te zien in de 36 woningen die in De Horst gebouwd worden. De tweeonder-één kapwoningen, hoekwoningen, rijwoningen, semi-bungalows en vrijstaand geschakelde woningen, zijn ontworpen door architectenbureau JongZeeuw Architecten uit Herwijnen. Aan de buitenzijde zorgt dat voor een onderscheidende uitstraling, waarin het verleden duidelijk herkenbaar is. Aan de binnenzijde bieden de woningen al het hedendaagse hoogwaardige comfort. Net als bij de appartementen geldt ook hier dat de vele opties het wonen in De Horst extra bijzonder maken.

“Vlakbij het centrum en aan de dijk”

Woningtypes De variatie in woningbouw die ‘vroeger’ zo gewoon was, is terug

Start bouw De eerste (bouw)werkzaamheden aan De Horst beginnen in principe dit voorjaar. Op www.dehorstdruten.nl is eveneens uitgebreide informatie te vinden. De advisering en verkoop zijn in handen van Makelaardij Sjuul van de Klok, De Lorijn makelaars en Fiona van Dommelen van KlokOntwikkeling. Toekomstige bewoners van De Horst kunnen daar terecht voor informatie.

Luxe appartementen aan de Rijn in Arnhem

“Gevoel van vrijheid” In de groene zuidoever van de Rijn, dichtbij de John Frostbrug, worden luxe koopappartementen gebouwd. Eind vorig jaar is de verkoop gestart van de eerste 22 appartementen in dit unieke bouwplan in Arnhem met de passende naam Langs de Rijn.

D

e belangstelling is groot en de eerste appartementen zijn inmiddels verkocht. De warme belangstelling voor het project Langs de Rijn heeft alles te maken met de bijzondere ligging aan de Rijn en het ruime zicht op de uiterwaarden, de John Frostbrug en de binnenstad van Arnhem. Een vergelijkbaar aanbod is er nauwelijks in Arnhem. “De voornaamste

reden waarom wij gekozen hebben voor Langs de Rijn, is het magnifieke uitzicht dat we straks krijgen, daar zijn we echt voor gevallen”, aldus Frans Heuveling en Marcella van Brakel, die al tot koop zijn overgegaan. Ook de appartementen zelf vallen in de smaak. “Het worden hele comfortabele appartementen, ze zijn ruim en licht, met een groot balkon en bevatten alles wat wij

willen. Veel mensen snappen niet dat wij vanuit Arnhem Noord de brug weer overgaan, maar we doen het toch. We kijken er echt naar uit.” Een appartement kopen vereist wat moed, zeker in deze tijd, maar kan ook veel woonplezier opleveren. Dat geldt zeker voor Wil en Yvonne van der Eerden, kopers van een appartement in het woongebouw Wijdse Rijn: “Wonen hier geeft ons een gevoel van vrijheid. Iedere dag zeggen we tegen elkaar: wat zijn we blij dat we de stap hebben genomen. Het is hier heerlijk wonen. Regelmatig lopen we door de uiterwaarden en ’s avonds zie je hier de zon ondergaan. Je mist niets van de natuur.” Er is keuze uit verschillende appartementen en ook de indeling is helemaal naar eigen smaak aan te passen. De appartementen worden geleverd inclusief luxe keuken,

Opvallend is het magnifieke uitzicht. badkamer en vloerverwarming. Ze bieden met een woonoppervlak vanaf 91 tot maar liefst 193 m2 volop ruimte. Daarnaast beschikt ieder appartement over een groot balkon met uitzicht op de uiterwaarden en/of de groene dijkzone, een extra berging en tenminste één privé parkeerplaats in de afgeslo-

“Volop keuze in variatie en prijs”

De appartementen zijn ruim en licht.

ten parkeervoorziening. Deze heeft een grasdak en is daarmee geïntegreerd in het groene dijklandschap rondom de twee woongebouwen. De prijzen variëren van € 219.500,-tot 495.000,--. Wie meer wil weten over dit project kan contact opnemen met makelaars of Volkshuisvesting Arnhem. Kijk op www.langsderijn.nl voor meer informatie.


Mijn droomhuis Langs de Rijn

• Luxe koopappartementen van alle gemakken voorzien • Mooiste uitzicht van Arnhem • Royaal balkon • Inclusief luxe keuken en badkamer • Privé parkeerplaats in parkeergarage • Woning naar eigen smaak in te delen

Kom naar de verkoopbijeenkomst in de Eusebiustoren op vrijdag 20 april van 14.00 – 16.00 uur. En geniet van het unieke uitzicht op wonen Langs De Rijn!

Langs de Rijn www.langsderijn.nl

Telefoon: 026 - 4 452 751 Telefoon: 026 - 3 712 712

Telefoon: 026 - 3 274 455

Luxe nieuwbouwwoningen voor een betaalbare prijs Laatste woningen!

● ● ●

Direct beschikbaar Koperssubsidie van € 9.500,Inclusief luxe keuken en badkamer

www.denieuwejarendertig.nl

Wij kopen uw huidige woning… … u koopt een prachtige nieuwbouwwoning

- Eigentijdse stadswoning - Koperssubsidie van € 6.950,- Eind 2012 gereed - Inclusief luxe keuken en badkamer

Kom naar de Eusebiustoren op vrijdag 20 april van 14.00 – 16.00 uur voor meer informatie.

• Keuze uit royale parkwoning, tweekapper of vrijstaand Omringd door groen

• • Prijzen vanaf € 252.500,• Inclusief luxe keuken,

badkamer en vloerverwarming

Kijk voor meer informatie:

www.hetnieuwezuid.nl

www.hetnieuwea.nl

Nieuwbouwdag - Groot Arnhem  

Commerciële bijlage van De Gelderlander.