Page 1

D

n a m o r t u b e


U

nni Skåland Ellingsen (49) har tidligere publisert kortere historier og noveller. I 2007 vant hun en novellekonkurranse i magasinet Kamille som er et av Norges største blader for kvinner. Hun har lenge hatt en drøm om å skrive en roman. Debutromanen ”Du så meg” er blitt til i løpet av 2 år.

”Da jeg var ung, skrev jeg dikt og noveller. Som voksen la jeg skrivelysten bort til fordel for jobb og utdanning. Da jeg studerte litteratur på lærerhøgskolen, kom skrivelysten tilbake, men det var først da jeg ble syk at jeg begynte å skrive igjen. Det har vært til stor glede for meg i årene med sykdom å kunne skrive både på norsk og engelsk. Romanen ”Du så meg” hadde jeg først tenkt å kalle ”Novemberlys” siden handlingen foregår i november. Men ettersom boka skred fram, ble ordene ”Du så meg” de viktigste for meg.” Handlingen er lagt til området Lyngdal og Lista . Leseren vil kjenne igjen beskrivelser i nærmiljøet, men personene i boken er oppdiktet.


Kjøp boken i dag!! Unni Skåland Ellingsen

DU SÅ MEG Debutroman

”Du så meg” er en bok som tar leseren med inn i et dagsaktuelt tema. Boken gir god innsikt i hovedpersonens tanker og følelser og brytninger i en stormfull epoke i hennes liv.

,,Kr. 249

Dette er en bok som er verd å lese. Boken er utgitt på Kolofon Forlag ISBN: 978-82-300-0751-8

Bestill eller kjøp boken hos din nærmeste bokhandler, eller hos nettbutikken til Kolofon Forlag på

www.kolofon.no

Boken kan også bestilles direkte fra Unni Skåland Ellingsen ved å benytte e-post adressen: uni.skaa@losmail.no

Kolofon Forlag Adresse: Nedre Slottsgate 5 (Indre gård), 0157 Oslo Telefon: 22 82 51 00 Fax: 22 82 51 01 E-post: post@kolofon.com Nettside: www.kolofon.no


Du så meg  

Folder som presenterer Unni Skåland Ellingsens første bok.

Du så meg  

Folder som presenterer Unni Skåland Ellingsens første bok.

Advertisement