Page 39

CULTURA

39

«NITS A LA FRESCA»

TORNEN LES «NITS A LA FRESCA», A SANT PONÇ Per quart any consecutiu, les instal·lacions del complex de Sant Ponç del GEiEG acollirà quatre concerts de gèneres diversos. Els dies previstos per als recitals són els dijous 27 de juny, i 4,11 i 18 de juliol. Si vols venir, podràs gaudir de la música mentre sopes o fas una beguda. Des del GEiEG seguim treballant perquè tant sòcies i socis com gironins i gironines en general pugueu gaudir de la cultura de la música en viu. Aneu alerta, que en breu ja podreu consultar el programa, tant a les xarxes com en un fulletó.

Foto: GEiEG.

MUSEU DEL CINEMA

FOTOGRAFIA, PROJECCIONS I COL·LOQUIS

Foto: GEiEG.

El GEIEG us convida de nou a gaudir de les activitats proposades pel Museu del Cinema del carrer Sèquia 1 de Girona. El diumenge 2 de juny, el museu oferirà una jornada de portes obertes a partir de les 10.00 h. Des del dimecres 12 de juny fins al 29 de setembre, també podrem visitar l’exposició fotogràfica «Actrius

Icòniques», del fons fotogràfic de la col·lecció Vicenç Arroyo. L’activitat plasma la visió sobre l’ofici, i la seva actitud vers aquest, d’actrius icòniques. La mostra inclou algunes imatges autografiades com ara d’Audrey Hepburn o Julia Roberts, així com algunes de les seves frases més famoses. Pel que fa al cicle cinematogràfic «Docs del mes» que ja té una trajectòria de tretze anys, el primer dijous de cada mes té lloc l’estrena d’un film documental, projectat en versió original amb subtítols. Es tracta de films premiats en els millors festivals pel seu enfocament de la realitat. Aquest juliol, el museu recupera quatre dels millors films documentals projectats. Les projeccions, que tindran aforament limitat, es realitzaran cada dijous a les 19.00 h. Dj 6/06. Los reyes d’ Iván Osnovikoff Dj 04/07. Over the limit de Marta Prus. Dj 11/07. Amazona de Claire Weirkopf Dj 18/07. Venus de Lea Glob i Mette Carla Pel que fa a debats i col·loquis cinematogràfics, el museu n’organitza un parell els dijous 13 i 20 de juny: «Parlem de cinema? La diligencia» i «El cinema que agradava a Tomàs Mallol. Conversa amb Isaki Lacuesta», respectivament. Recordeu que gràcies al conveni amb l’Ajuntament, com a persones sòcies del GEIEG podem gaudir d’entrada gratuïta pel Museu del Cinema amb la presentació el nostre carnet de soci.

Profile for GEiEG

Butlletí del GEiEG. Número 835. Juny - Juliol19.  

Butlletí del GEiEG. Número 835. Juny - Juliol19.  

Profile for geieg1919
Advertisement