Page 34

34

SECCIONS

NATACIÓ

ELS NEDADORS GRUPISTES NO S’ATUREN

Txell Font i Sergi Casas al Campionat d’Espanya Open de Primavera Júnior-Absolut. Foto: secció.

Meeting Occità de Toulouse: Q. Valerio, M. Pascal, J. Baró, E. Daura, A. Gonzalez, A. Taule, F. Pijoan i M. Dotes. Foto: secció.

PARTICIPACIÓ GRUPISTA AL MEETING OCCITÀ DE TOULOUSE Els dies 29, 30 i 31 de març una representació de l’equip infantil de natació es va desplaçar a Toulouse per participar al Meeting Occità. Tots ells van competir amb moltes ganes i van disfrutar moltíssim de poder disputar una competició fora de l’Estat i amb un format molt semblant al que veiem aquí als Campionats de Catalunya. Una gran experiència per tots ells!

D’altra banda, els diferents equips estan ja disputant les últimes jornades de lliga abans d’encarar la part final de la temporada amb les disputes de la copa alevina i infantil i els diferents campionats de Catalunya i Espanya.

CAMPIONAT D’ESPANYA OPEN DE PRIMAVERA Del 6 al 10 d’abril els nostres nedadors Sergi Casas i Txell Font van participar al Campionat d’Espanya Open Júnior i Absolut de Primavera que es va celebrar al CN Sabadell. Un campionat amb un programa competitiu molt exigent i on s’hi concentren nedadors de talla mundial com Mireia Belmonte, Jessica Vall, Joan Lluís Pons o Hugo González. Els nostres nedadors van realitzar un bon campionat. Tot i això, encara queda feina per fer d’aquí a final de temporada. TROFEU MERCAT DEL RAM El 6 d’abril es va celebrar la tercera prova del Circuit Girosona de Natació al CN Vic ETB amb el Trofeu Mercat del Ram, competició que va comptar amb l’actuació de totes les categories de la Secció, amb excel·lents resultats.

PROVA DE NIVELL El 14 d’abril, l’equip benjamí i els nedadors i nedadores d’últim any prebenjamí van realitzar la prova de nivell de la Federació Catalana de Natació, obtenint molts bons resultats. Aquesta prova, juntament amb les marques aconseguides durant les jornades de lliga, determinarà quins nedadors/es poden participar a la final Territorial que se celebrarà del 7 al 9 de juny. PROPERS ESDEVENIMENTS Sergi Casas, Gerard Roura, Judith Espígol i Queralt Valerio han estat seleccionats per participar de l’11 al 12 de maig amb la selecció de Girosona al Trofeo Ibercaja Ciudad de Zaragoza. El mateix dia 11, la resta de l’equip infantil, júnior i absolut competirà al Trofeu de Lloret Vila Esportiva, una nova prova introduïda al Circuit Girosona de Natació. Durant el mes de juny tindrem la celebració del Trofeu Ciutat de Girona, última prova del Circuit Girosona de Natació, així com la final territorial benjamina, la final de relleus, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona...

Profile for GEiEG

Butlletí del GEiEG. Número 835. Juny - Juliol19.  

Butlletí del GEiEG. Número 835. Juny - Juliol19.  

Profile for geieg1919
Advertisement