Page 1

Термин и 17.12 број на 24.12 ноќевања 7 пп 1/2 235 €

24.12 30.12 6пп

02.01 08.01 6пп

08.01 14.01 6пп

14.01 21.01 7 пп

21.01 28.01 7 пп

28.01 04.02 7 пп

04.02 11.02 7 пп

11.02 18.02 7 пп

18.02 25.02 7 пп

25.02 03.03 7 пп

03.03 10.03 7 пп

10.03 17.03 7 пп

260 €

270 €

220 €

210 €

210 €

210 €

255 €

270 €

255 €

210 €

210 €

210€

АПП

295 €

310 €

265 €

245 €

245 €

245 €

305 €

322 €

300 €

245 €

245 €

245 €

270 €

Новогодишен пакет- 3 полупансиона и дочек (30.12-02.01)= 280 € ЗАБЕЛЕШКА: 1/2-двокреветна соба макс. гости 2+1, АПП 2+2, голем АПП 4+2 УСЛОВИ ЗА ДЕЦА: во 1/2/ дете

до 5.99 год. на доп легло=бесплатно, дете од 6.99 до 11.99 на доп.легло-50 %, Едно дете до 1.99год. и едно до 5.99год.=двете бесплатно две деца од 1.99 год до 5.99 год, едното плака 50%/ Едно дете до 5.99 год второ до 11.99 год ,плаќа само едното 50%, две деца од 6.99 до 11.99= двете по 50%.

ТРЕТ ВОЗРАСЕН на

доп.легло: - 30% / Доплатите за деца и трет или четврт возрасен се според цената за ½ соба

УСЛОВИ ЗА ДЕЦА во АПП

Деца до 5.99 во АПП=бесплатно, деца до 11.99 во АПП плаќат само доплата за полупансион за 42 евра за целиот престој

ТРЕТ и ЧЕТВРТ ВОЗРАСЕН на доп.легло

во мал АПП доплаќаат само 85 евра за полупансион за целиот престој

Цената вклучува: ноќевање, појадок, вечера, користење на базен, парна бања, сауна, ледена соба и фитнес, паркинг и трансфер до Гондолата Цената не вклучува: туристичка такса = 1€ /днево, за деца до11.99 = 0.5€/дневно (се плаќа во агенција)

ПОПУСТИ ЗА РАНИ УПИСИ !!!ВАЖАТ ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ ОД ТАБЕЛАТА -20 % ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ОД 50% ДО 01.10.2011 Цените со во евра, а уплата исклучиво во денари. ВАЖАТ Општите услови за патување на ТА НОА ТРАВЕЛ и СКТМ

-15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ОД 50% ДО 15.11.2011


www.greenwood-hotel.com

Термин и 17.12 24.12 број на 24.12 30.12 ноќевања 7алл.ин. 6 алл.ин. 1/2 соба 220 € 260€

02.01 08.01 6 алл.ин.

08.01 14.01 6 алл.ин.

14.01 21.01 7 алл.ин.

21.01 28.01 7 алл.ин.

28.01 04.02 7 алл.ин.

04.02 11.02 7 алл.ин.

11.02 18.02 7 алл.ин.

18.02 25.02 7 алл.ин.

25.02 03.03 7 алл.ин.

03.03 10.03 7 алл.ин.

10.03 17.03 7 алл.ин.

260 €

185€

210€

180 €

180€

180€

180€

180€

180€

180€

180€

Студио

238 €

290 €

290 €

205€

220 €

190 €

190 €

190 €

190 €

190 €

190 €

190 €

190 €

Гранд Суит АПП

250 €

300 €

300 €

215 €

230 €

205 €

205 €

205 €

205 €

205 €

205 €

205 €

205 €

ЗАБЕЛЕШКА: 1/2-двокреветна соба макс. гости 2, Студио - 2+2, АПП 2+2 и АПП 4+2 УСЛОВИ ЗА ДЕЦА: Дете ТРЕТ ВОЗРАСЕН на

до 5.99 год. на доп легло бесплатно, дете од 5.99 до 12.99 на доп.легло - 50%,

доп.легло 70%

Цената вклучува: сместување на база алл.инклузив, интернет во собите, користење на базен, сауна парна бања и фитнес, паркинг и трансфер до Гондолата Цената не вклучува: туристичка такса = 1€ /днево, за деца до11.99 = 0.5€/дневно (се плаќа во агенција)

ПОПУСТИ ЗА РАНИ УПИСИ !!!ВАЖАТ ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ ОД ТАБЕЛАТА

-5 % ПОПУСТ ЗА ЦЕЛОСНИ УПЛАТИ ДО 31.11.2011 Цените со во евра,а уплата се врши исклучиво во денари. ВАЖАТ Општите услови за патување на ТА НОА ТРАВЕЛ и СКТМ


Термин и 17.12 број на 24.12 ноќевања 7 пп 1/2 189 €

24.12 30.12 6пп

02.01 08.01 6пп

08.01 14.01 6пп

14.01 21.01 7 пп

21.01 28.01 7 пп

28.01 04.02 7 пп

04.02 11.02 7 пп

11.02 18.02 7 пп

18.02 25.02 7 пп

25.02 03.03 7 пп

03.03 10.03 7 пп

10.03 17.03 7 пп

240 €

199 €

170 €

170 €

170 €

170 €

170 €

170 €

170 €

170 €

170 €

160€

Фам.соба

207 €

258 €

217 €

195€

195€

195€

195€

195€

195€

195€

195€

195€

187 €

АПП ЛУКС Со џакузи

249 €

300 €

259 €

239 €

249 €

249 €

249 €

249 €

249 €

249 €

239 €

239 €

229 €

Новогодишен пакет- 3 полупансиона и дочек (30.12-02.01)= 199 € ЗАБЕЛЕШКА: 1/2-двокреветна соба макс. гости 2+1, Фам соба- 2+2, АПП 2+2 дете до 6.99 год. на доп легло = бесплатно, дете од 6.99 до 11.99 на доп.легло-50 %, Едно дете до 1.99год. и едно до 6.99год.=двете бесплатно две деца од 1.99 год до 6.99 год, едното плака 50%. Едно дете до 6.99 год, a второ до 11.99 год , плаќа само едното 50%, две деца од 6.99 до 11.99= двете по 50%.

УСЛОВИ ЗА ДЕЦА:

ТРЕТ ВОЗРАСЕН на

доп.легло: - 30% Доплатите за деца и трет или четврт возрасен се според цената за ½ соба

Цената вклучува: ноќевање, појадок, вечера, интернет во собите, користење на базен, парна бања и фитнес, паркинг и трансфер до Гондолата, секој викенд-фолклорна вечер со жива музиkа Цената не вклучува: туристичка такса = 1€ /днево, за деца до11.99 = 0.5€/дневно (се плаќа во агенцијата)

ПОПУСТИ ЗА РАНИ УПИСИ !!! ВАЖАТ ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ ОД ТАБЕЛАТА -15 % ПОПУСТ ЗА ЦЕЛОСНИ УПЛАТИ ДО 20.10.2011

-10% ПОПУСТ ЗА ЦЕЛОСНИ УПЛАТИ ДО 30.11.2011

Цените со во евра,а уплата се врши исклучиво во денари. ВАЖАТ Општите услови за патување на ТА НОА ТРАВЕЛ и СКТМ


www.banskohotelpremier.com

Термин и 17.12 број на 24.12 ноќевања 7 нп ½ соба 685 €

24.12 30.12 6 нп

02.01 08.01 6 нп

08.01 14.01 6 нп

14.01 21.01 7 нп

21.01 28.01 7 нп

28.01 04.02 7 нп

04.02 11.02 7 нп

11.02 18.02 7 нп

18.02 25.02 7 нп

25.02 03.03 7 нп

03.03 10.03 7 нп

10.03 17.03 7 нп

780 €

860 €

525 €

525 €

525 €

615€

615 €

615 €

615 €

525 €

525 €

525 €

Фам.соба За 4 лица

1300 €

1700 €

1700 €

1150 €

1150 €

1150 €

1150 €

1150 €

1150 €

1150 €

1200 €

1350 €

1350 €

Гранд Суит АПП За 6 лица

2180 €

2420 €

3050 €

1850 €

1850 €

1850 €

1900 €

2150 €

2150 €

2150 €

2150 €

2150 €

2150 €

ЗАБЕЛЕШКA: 1/2-двокреветна соба макс. гости 2+1, Фам соба- 2+2, АПП 4+2 УСЛОВИ ЗА ДЕЦА:

дете до 5.99 год. на доп легло = бесплатно, дете од 5.99 до 11.99 на доп.легло = 22 евра на ден,

Цената вклучува: ноќевање, појадок , интернет во собите, користење на базен, сауна, парна бања и фитнес, паркинг, и трансфер до Гондолата Цената не вклучува: туристичка такса = 1€/дневно , за деца до11.99 = 0.5€/дневно (се плаќа во агенцијата)

ПОПУСТИ ЗА РАНИ УПИСИ !!! ВАЖАТ ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ ОД ТАБЕЛАТА -15 % ПОПУСТ ЗА ЦЕЛОСНИ УПЛАТИ ДО 30.10.2011

-10% ПОПУСТ ЗА ЦЕЛОСНИ УПЛАТИ ДО 30.11.2011

Цените со во евра а уплата исклучиво во денари, ВАЖАТ Општите услови за патување на ТА НОА ТРАВЕЛ и СКТМ


Термин и број на ноќевања

1/2

17.12 24.12

24.12 30.12

02.01 08.01

08.01 14.01

14.01 21.01

21.01 28.01

28.01 04.02

04.02 11.02

11.02 18.02

18.02 25.02

25.02 03.03

03.03 10.03

10.03 17.03

7 нп

6нп

6нп

6нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

110 €

120 €

120 €

99 €

99 €

99 €

99 €

99 €

99 €

99 €

99 €

99 €

99 €

ЗАБЕЛЕШКА / Соби 2+1 и

ограничен број 2+2 УСЛОВИ ЗА ДЕЦА во 1/2/ дете ВОЗРАСЕН на

до 5.99 год. на доп легло = бесплатно , дете од 5.99 до 11.99 на доп.легло = 50 евра за целиот престој ,

доп.легло = 70 евра за целиот престој

Цената вклучува: Ноќевање , појадок , интернет, користење на базен, парна бања,сауна, џакузи, фитнес и трансфер до Гондолата Цената не вклучува: туристичка такса = 1€ /днево, за деца до11.99 = 0.5€/дневно (се плаќа во агенција), паркинг се плака на лице место

ПОПУСТИ ЗА РАНИ УПИСИ !!!ВАЖАТ ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ ОД ТАБЕЛАТА -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 15.09.2011 Цените со во евра а уплата исклучиво во денари, Општите услови за патување на ТА НОА ТРАВЕЛ и СКТМ

-10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 15.11.2011 ВАЖАТ


17.12 24.12

24.12 30.12

02.01 08.01

08.01 14.01

14.01 21.01

21.01 28.01

28.01 04.02

04.02 11.02

11.02 18.02

18.02 25.02

25.02 03.03

03.03 10.03

10.03 17.03

7 нп

6нп

6нп

6нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

7 нп

АПП Мал

575 €

575 €

575 €

440 €

375 €

375 €

375 €

375 €

375 €

375 €

375 €

375 €

375 €

АПП голем

735 €

735 €

735 €

615 €

550 €

550 €

550 €

550 €

550 €

550 €

550 €

550 €

550 €

Термин и број на ноќевања

ЗАБЕЛЕШКА:

АПП мал = 2+2 и

голем АПП = 4+2

УСЛОВИ ЗА ДЕЦА: во 1/2/ дете до 5.99 год. на доп легло = бесплатно, дете од 5.99 до 11.99 на доп.легло = 40 евра за целиот престој , ВОЗРАСЕН на доп. легло во АПП = 70 евра за целиот престој

Цената вклучува: ноќевање, појадок, интернет, користење на базен, парна бања, сауна, џакузи, фитнес и трансфер до Гондолата Цената не вклучува: туристичка такса = 1€ /днево, за деца до11.99 = 0.5€/дневно (се плаќа во агенција), паркинг се плака на лице место

ПОПУСТИ ЗА РАНИ УПИСИ !!!ВАЖАТ ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ ОД ТАБЕЛАТА -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 15.09.2011 Цените со во евра, а уплата се врши исклучиво во денари. ВАЖАТ Општите услови за патување на ТА НОА ТРАВЕЛ и СКТМ

-10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 15.11.2011


Термин и 17.12 број на 24.12 ноќевања 7 нп 1/2 135 €

24.12 30.12 6нп

02.01 08.01 6нп

08.01 14.01 6нп

14.01 21.01 7 нп

21.01 28.01 7 нп

28.01 04.02 7 нп

04.02 11.02 7 нп

11.02 18.02 7 нп

18.02 25.02 7 нп

25.02 03.03 7 нп

03.03 10.03 7 нп

10.03 17.03 7 нп

180 €

180 €

120 €

110 €

110 €

110 €

110 €

110 €

110 €

110 €

110 €

110€

студио

150 €

195 €

195 €

138 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

130 €

АПП

180 €

220 €

220 €

168 €

165 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

150 €

ЗАБЕЛЕШКА: 1/2-двокреветна соба макс. гости 2, Студио 2+2, АПП 2+2 и голем АПП 4+ УСЛОВИ ЗА ДЕЦА: Во 1/2/ дете ТРЕТ ВОЗРАСЕН на

до 12.99 год. на доп легло бесплатно, второ дете до 12.99 на доп.легло-50 %,

доп. Легло: - 30%

ТРЕТ и ЧЕТВРТ ВОЗРАСЕН на доп.

/ Доплатите за деца и трет или четврт возрасен се според цената за 1/2соба

легло во Студио или АПП: - 30%, голем АПП со две спални следува само ако има 4 лица кои плакаат 100%

Цената вклучува: ноќевање, појадок, користење на базен, парна бања, сауна, фитнес и трансфер до Гондолата Цената не вклучува: туристичка такса = 1€ /днево, за деца до11.99 = 0.5€/дневно (се плаќа во агенцијата), паркинг се плака на лице место

ПОПУСТИ ЗА РАНИ УПИСИ !!!ВАЖАТ ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ ОД ТАБЕЛАТА -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 15.12.2011 Цените со во евра, а уплата се врши исклучиво во денари. ВАЖАТ Општите услови за патување на ТА НОА ТРАВЕЛ и СКТМ


Термин и број на ноќевања

17.12 24.12

24.12 30.12

02.01 08.01

08.01 14.01

14.01 21.01

21.01 28.01

28.01 04.02

04.02 11.02

11.02 18.02

18.02 25.02

25.02 03.03

03.03 10.03

10.03 17.03

СТУДИО

300 €

270 €

300 €

265 €

230 €

230 €

230 €

230 €

230 €

230 €

230 €

230 €

230 €

АПП Мал

455 €

420 €

450 €

360 €

310 €

310 €

310 €

310 €

310 €

310 €

310 €

310 €

310 €

АПП голем

550 €

520 €

550 €

460 €

420 €

420 €

420 €

420 €

420 €

420 €

420 €

420 €

420 €

ЗАБЕЛЕШКА: СТУДИО 2 лица, АПП мал 2+2, голем АПП = 4+2 Цената вклучува: ноќевање - НАЕМ НА АПАРТМАНОТ, интернет, користење на базен и трансфер до Гондолата Цената не вклучува: туристичка такса = 1€ /днево, за деца до11.99 = 0.5€/дневно (се плаќа во агенцијата), a паркинг се плаќа на лице место

ПОПУСТИ ЗА РАНИ УПИСИ !!! ВАЖАТ ЗА СИТЕ ТЕРМИНИ ОД ТАБЕЛАТА -15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 15.09.2011 Цените со во евра, а уплата се врши исклучиво во денари. ВАЖАТ Општите услови за патување на ТА НОА ТРАВЕЛ и СКТМ

-10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И УПЛАТИ ДО 15.11.2011


Katarino Hotel & Spa * * * *

Цени по лице на ден за полупансион Во двокреветна соба

Промо сезона 01.12-22.12 17.03-31.03

Ниска сезона 21.01-10.02 25.02-16.03

Средна сезона 23.12-29.12 07.01-20.01 11.02-24.02

Висока сезона 30.12-06.01

минимум 3 ноќи HB

минимум 4 ноќи HB

минимум 4 ноќи HB

минимум 5 ноќи HB

33

40

49

77

51 125 205

87 205 310

Во двокреветна соба со балкон 35 42 Junior APP цена за 2 лица на ден 82 96 APP Vihren цена за 4 лица на ден 140 160 Бонус нокевање 7=6 Туристичка такса - 1 eu по лице на ден, дете 2-13,99 – 0.5 еу Вклучено во цената: внатрешен и надворешен базен, фитнес, солариум, парна бања, финска сауна, арома сауна, турска бања, топли лежалки и трансфер до гондолата. Капацитет на собите: двокреветна = 2+1, Junior APP - 2+2/3+1, APP Vihren - 4+2/5+1

дете до 6.99 дете 7-13.99 на дополнително легло второ дете 7-13.99 на дополнително легло дете 7-13.99 на редовно легло Возрасен на доп.легло Задолжителна новогодишна вечера - 75 euro, дете 7-13.99 - 35 euro Рани уписи: 10% за резервации до 30.11.2011 Рани уписи не важат за промотивната сезона ЦЕНИТЕ СЕ ВО ЕВРА, А ПЛАЌАЊЕТО СЕ ВРШИ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ

free 50% free 70% 75%


х.СТРАЖИТЕ **** Стражите е еден од најлуксузните четири sвездни хотели во Банско Располага со фитнес,сауна,лоби бар,дневен бар,базен,солариум,парна бања, куглана,сопствен паркинг........

Цена на аранжман: 379

(23,498,00 ден) во 1/2 соба по лице Во цената на аранжманот е вклучено: - 7(седум) полупансиони-доручек и вечер(шведска маса) - 6(шест)дневна ски карта, - ски учител, - скии,штеки,кондури, - сноуборд - превоз до жичара Услови: - дете до 6,99 год. на дополнително легло користи бесплатни услуги - дете до 6,99 на редовно легло плаќа 50% - дете од 7,00-11,99 год. на дополнително легло плаќа 50% - дете од 7,00-11,99 г на редовно легло плаќа 70% - дете до 6,99 год.користи ски пакет,освен ски учител Еднократна боравишна такса и здравствено патничко осигурување-10 €

ТЕРМИНИ: 07.01,14.01, 21.01..……..2012 год.

Цената на превоз на релација:Скопје –Банско-Скопје- 40 €


“NO NAME” (х.СТРАЖИТЕ **** х.ПИРИН **** и х.БАНСКO****) Се едни од најлуксузните четири sвездни хотели во Банско Располагаат со фитнес,сауна,лоби бар,дневен бар,базен,солариум, парна бања,превоз до жичара, сопствен паркинг........

СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ Цена на аранжман: 379

(23.498,00 ден) во 1/2 соба по лице

Во цената на аранжманот е вклучено: - 7(седум) полупансиони-доручек и вечер(шведска маса) - 6(шест)дневна ски карта, - ски учител, - скии,штеки,кондури, - сноуборд - превоз до жичара Еднократна боравишна такса и здравствено патничко осигурување- 10 €

ЧЕТИРИДНЕВЕН ПАКЕТ Цена на аранжман: 239 € (14.818,00 ден)

во 1/2 соба по лице

Цената е на база 4 полупансиони(доручек,вечера)со вклучено: -3(три)дневна ски карта,ски учител,скии,штеки,кондури,сноуборд -превоз до жичара Еднократна боравишна такса и здравствено патничко осигурување- 7 € Услови: -дете до 6,99 год. на дополнително легло користи бесплатни услуги -дете до 6,99 на редовно легло плаќа 50% -дете од 7,00-11,99 год. на дополнително легло плаќа 50% -дете од 7,00-11,99 г на редовно легло плаќа 70% -дете до 6,99 год.користи ски пакет,освен ски учител НАПОМЕНА: NO NAME (х.Стражите,х.Пирин или х.Банско)-три дена пред почетокот на аранжманот,се потврдува името на хотелот.

ТЕРМИНИ: 07.01,14.01, 21.01..……..2012 год.


х.Мура *** х.Мура е триsвезден хотел кој се наоѓа покрај реката Глазне. Оддалечен е 400 метри од жичарата.Располага со лоби бар,дневен бар, фитнес, сауна,солариум,парна бања,сопствен паркинг........

СЕДУМДНЕВЕН ПАКЕТ Цена на аранжманот: 280

€ (17,360,00 ден.) во 1/2 соба

по лице

Цената е на база 7 ноќевања со појадок со вклучено: -6(шест)дневна ски карта,ски учител,скии,штеки,кондури,сноуборд -превоз до жичара Еднократана боравишна такса и здравствено патничко осигурување-10 €

ЧЕТИРИДНЕВЕН ПАКЕТ Цена на аранжманот: 187

€ (11.594,00 ден.) во 1/2 соба

по лице

Цената е на база 4 ноќевања со појадок со вклучено: -3(три)дневна ски карта,ски учител,скии,штеки,кондури,сноуборд -превоз до жичара Еднократна боравишна такса и здравствено патничко осигурување- 7 € Услови: -дете до 6,99 год. на дополнително легло користи бесплатни услуги -дете до 6,99 на редовно легло плаќа 50% -дете од 7,00-11,99 год. на дополнително легло плаќа 50% -дете од 7,00-11,99 г на редовно легло плаќа 70% -дете до 6,99 год.користи ски пакет,освен ски учител

ТЕРМИНИ: 07.01,14.01, 21.01..……..2012 год.


х.СПОРТ **** 7 ноќи

Услуга

по лице

07/01

14/01

21/01

28/01

04/02

11/02

18/02

14/01

21/01

28/01

04/02

11/02

18/02

25/02

1/2 соба

П.П

320 €

245 €

245 €

320 €

320€

320 €

260 €

1/1 соба

П.П

480 €

368 €

368€

458 €

458 €

458 €

368 €

Попуст: Деца од 02-11,99год.на допол. легло плаќаат 50% од цената за возрасен. Деца 02-11,99 год. на редовно легло плаќаат 75% од цената за возрасен, возрасен на дополнително легло плаќа 70%.

х. ЛИОН **** 7 ноќи

Услуга

по лице

07/01

14/01

21/01

28/01

04/02

11/02

18/02

14/01

21/01

28/01

04/02

11/02..

18/02

25/02

1/2 соба

П.П

260 €

220 €

215 €

240 €

240 €

240

210 €

деца од 02-11,99 год.

П.П

85 €

70 €

70 €

85 €

85 €

85 €

75 €

П.П

190 €

160 €

160 €

190 €

190 €

190 €

160 €

П.П

168 €

140 €

140 €

168 €

168 €

168 €

140 €

на дополнително легло дете од 02-11,99год на редовно легло возрасен на доп.легло


х.НАРЦИС**** 7 ноќи

Услуа

по лице

07/01

14/01

21/01

28/01

04/02

11/02

18/02

14/01

21/01

28/01

04/02

11/02..

18/02

25/02

Студио 2

П.П

210 €

190 €

190 €

190 €

220 €

220 €

210 €

Апартман 2+2

П.П

230

210

210

210

240

240

230

Апартман 4+2

П.П

210

190

190

190

220

220

210

Попуст: Деца до 06 год.- на дополнително легло користат бесплатни услуги.Деца од 6-14 год. на дополнително легло плаќаат 4 евра на ден.Возрасен на дополнително легло плаќа 8 евра на ден

х.РОТМАНС *** 7 ноќи

Услуга

по лице

28/12

02/01

07/01

14/01

21/01

28/01

04/02

02/01

07/01

14/01

21/01

28/01

04/02

11/02

84 €

84 €

126 €

126€

1/2 соба

Н.П

125 €

60 €

84 €

84 €

84€

1/1 соба

Н.П

190 €

90 €

126€

126 €

126 €

Попуст: Деца од 02-11,99год. со двајца возрасни плаќаат 50% од цената за возрасен. Дете 02-11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба плаќа 75% од цената за возрасен.

Еднократна боравишна такса и здравствено патничко осигурување-10 € ВОЗРАСНИ

ДЕТСКИ

3 дена

/

6дена

/

9 дена

3 дена / 6 дена

/

9 дена

90€

/

150 €

/

215 €

55 €

/

130 €

5.580 ден./ 9.300 ден./13.330 ден

/

90 €

3.410 ден./ 5.580 ден. / 8.060 ден

Цената на превоз на релација: Скопје - Банско - Скопје ~ 40 €

Bansko 2011/2012  

Ponuda za Bansko

Bansko 2011/2012  

Ponuda za Bansko