Page 1

FUSION UFORUDSIGELIGHED MUSIKANMELDELSER GALLAGUIDE FEM FEDE FILM

MODETRENDS I 2017 STREETSTYLE SIDE6


LEDER Hej Gefionitter! Så blev det endelig vores tur til at ønske jer et, lidt sent, men ikke desto mindre, godt nytår, og kvittere med et nyt blad i samme anledning. Med et nyt år kommer forandringer, og det er ikke altid til at vide hvad der er i sigte eller hvad man kan forvente sig. Der våger en stor uvished, og måske nok en endnu større i år, end normalt. Denne uforudsigelighed har vi i dette nummer forsøgt at tackle. Dette nummer rummer dermed fraktioner af de både spændende, og måske også mere skræmmende elementer, af vores vilde, nye år. Selv her på redaktionen oplever vi ændringer og forandring, i takt med at vi, de nye redaktører, har taget over. Vi glæder os til at se, hvordan dette samarbejde vil udspille sig. Jeg selv, Nana, er lige blevet udskrevet fra hospitalet, efter at have været indlagt med et voldsomt tilfælde af mononukleose. Det skete pludseligt, og kom fuldstændig bag på mig. Jeg havde ikke forventet en sober kommende 17-års fødselsdag, samt galla, men sådan er det nu engang blevet. Vi må tage det sure med det søde - acceptere de ting vi ikke kan ændre, have mod og overskud til at ændre de ting vi kan, og være vise nok til at kunne kende forskellen. Ligesom der bliver sunget i den nye Macklemore sang. Så med det er der bare tilbage at opfodre jer til at nyde rutsjebanen, som for nu er dette nummer af Fusion, og at have det dejligt og holde hovedet højt til vi ses igen! Kram, Nana og Anna, Chefredaktører


INDHOLD UFORUDSIGELIGHED I 4-5

UDDANNELSESSYSTEMET

SIDE6 6-11 DERFOR SKAL DU IKKE SØGE 12-14 UFORUDSIGELIGHEDEN GRIB UD OG TAG FAT I 15 DET UFORUDSIGELIGE UFORUDSIGELIGE 16-17 MODETRENDS I 2017 Redaktionen (fra toppen): Anna Brandt, Nana, Aisling, Anna Meisels, Anne Kirstine, Caroline, Cille, Clara, Emma, Helena C., Helena H., Katerina, Lisa, Louie, Lukas, Lærke Poulsen, Lærke Steensbæk, Maria, Marie, My, Nana, Nynne, Oliver Herrup, Oliver Lilja, Olivia, Simon, Thea, Tea, Victoria, Vigga

FEM FEDE FILM 18-25 7 RÅD TIL AT GØRE DIN 26-27 HVERDAG MERE FORUDSIGELIG SPÅ DIN FREMTID 28-31 UFORUDSIGELIGHED TIL CAFE 32-33 GALLAGUIDE 34-45 STREETSTYLE 46-53

HVOR UFORUDSIGELIGE ER DU I DINE VENNERS ØJNE? 54-56


U

forudsigelighed i ddannelsessystemet

af Thea Thysgaard, 1.p OBS. Denne artikel er skrevet før de nye regler ang. uddannelsesloftet blev offentliggjort d. 31 januar. Det gælder bl.a. at det nu er muligt at tage en ny uddannelse på samme eller lavere niveau seks år efter sidst endt uddannelse.

Vi lever i en verden drevet af konkurrence. I Danmark profilerer vi os særligt på vores velfærdsmodel, som bl.a. gør det muligt for os at tage en gratis uddannelse, hvilket man i mange andre lande må kigge langt efter. I de seneste par år er der foretaget adskillige reformer på uddannelsesområdet, set ud fra et ønske om til dels at styrke Danmarks konkurrenceevne, samt et økonomisk synspunkt om at få os hurtigst muligt igennem uddannelsessystemet.

Den 1. januar 2017 trådte den seneste nye ændring i kraft, nemlig det såkaldte uddannelsesloft, som fra sommeren 2017 vil forhindre os i at tage mere end en videregående uddannelse på samme eller lavere niveau. Uddannelsesloftet virker med tilbagevirkende kraft, hvilket betyder at de studerende, som er blevet vejledt efter det gamle system ang. ønske om at skifte uddannelse, også vil blive påvirket af de nye regler. Denne nye ændring er som udgangspunkt sket efter et ønske om at forhindre dobbelt uddannelser.


Uddannelsesloftet er firkantet og uambitiøst. Det er urealistisk at tro på, at den uddannelse vi tager i dag, nødvendigvis stadig er relevant om 30-40 år. Hvis man kigger på samfundsudviklingen i løbet af det sidste århundrede, så er det kun gået en retningen og det er fremad. Vi ved ikke hvordan strukturerne og arbejdsmarkedet vil se ud om nogle årtier. Vi må blot indstille os på at være omstillingsparate og fremadskuende. Måden vi kan gøre det er at videreuddanne os og hele tiden søge ny viden. Dette er i modstrid med uddannelsesloftet, som er en kortsigtet måde at spare penge.

Selvom vores uddannelsessystem i højere grad bevæger sig herimod at være konkurrencepræget, så er der stadig stor forskel på det danske og nogle af de asiatiske uddannelsessystemer. Hvis vi har et ønske om at bevare vores position i verdenssamfundet, så er det snæversynet, at spare på lige netop uddannelsesområdet. En veluddannet arbejdsstyrke er en af de få fordele vi har i den internationale konkurrence. De seneste mange reformer ligger op til at man tidligere bliver afklaret med, hvad man vil med sit liv. Det vil medvirke til, at man i endnu højere grad vil søge det sikre og at der i endnu højere grad vil opleves præstationskultur på uddannelsesområdet.

Vejen frem er ikke at presse os igennem systemet på kortere tid inden for et snævert felt af uddannelser uden muligheder for ændre valg eller dygtiggøre sig. Fremtiden er uforudsigelig, ingen ved hvilke uddannelser der er behov for om 30 år eller hvilke kombinationer af uddannelser der efterspørges. Automatisering og kunstigintelligens kan erstatte jobs inden videnskab, jura og økonomi, derfor kan der opstå et behov for folk med tværfaglige uddannelser som fx at kombinere humaniora med førnævnte felter, for at sikre løsninger, som tager højde for mennesker og miljø. Uddannelsesloftet er et kedeligt og forudsigeligt tiltag, som ikke tager højde for den uforudsigelige verden vi lever i.


Sex uforudsigeligheder Forældrene kommer hje m I er godt i gang. Måske ved dine forældre ikke at du har besøg. Stearinlysene er tændt, Barry Whites søde toner vælter ud af stereoen og jeres tøj flyder på gulvet. Hoveddøren trodser støjen og i løbet af få sekunder er der helt stille, du har nu nået at slukke musikken og samle tøjet op fra gulvet. Men det største problem ligger stadig i sengen. Vores bedste råd her fra side6 lyder: Go to confession! I kan mindske skaderne ved hurtigt at hoppe i noget tøj. Men uanset hvad vil de gamle have en mistanke, selv hvis de ikke træder ind på værelset vil du kunne lugte sexaromaen strømme ud gennem døren. Forældre har en 6. sans og den kan man sjældent komme uden om.


af Vigga og Olivia 3.C Nogle gange går det ikke som man forventer det. Man havner i en uforudsigelig situation og ved sjældent hvordan man kommer på anden side af den, uden alt for mange skader på sex CV’et. Vi har samlet 6 typiske uforudsigeligheder der kan ske i optakten til - eller under akten og 6-sex-forslag til hvordan du lettest slipper ud af problemerne:

date lever ikke op til forventninger/profilen Det gode med denne uforudsigelighed er at i indbyrdes vil have noget at grine af sammen. Det tyder godt - billederne er gode, teksten er sød, samtalerne har klikket. Men husk! at intet er sikkert før i mødes. Derfor: er det vigtigt at i aftaler et sted hvor det er nemt at afbryde daten hurtigt. Lokationen må ikke være for intim - undgå derfor at tage hjem til daten. En gåtur rundt om søerne med en kop kaffe el lign. er passende. Lever daten ikke op til forestillingen kan du nemt smutte. og hvis det går godt kan i snuppe et glas vino.


Kondomet sprang FUCK! - en af de mere alvorlige. For det første, godt du valgte at bruge et kondom, dette gør dine chancer for at få en kønssygdom eller et barn meget minimal. Her skal du først og fremmest sørge for, før i går i gang, at kondomet ikke er for småt - for dette kan være fatalt! Men hvis det uforudsigelige sker og kondomet springer er det for det første en rigtig god ide at tage ned på et apotek og købe en fortrydelsespille. Det skal dog også nævnes at fortrydelsespiller ikke er en prævention og heller ikke skal anvendes sådan. Hvis du spiser flere end 3 fortrydelsespiller på 1 år kan det mindske din mulighed som kvinde til at få børn. Gutter derude der står i situationen så vær lige behjælpelige, om det er at betale for halvdelen af pillen eller få hende til at få det bedre, gør det. Der er nok ingen af jer der har lyst til at få børn i så tidlig en alder.


Kønssygdomme Kønssygdomme kan være ganske uforudsigelige, specielt fordi der er mange af dem der ikke har tydelige symptomer. Flere kan gå rundt uden symptomer, med for eksempel klamydia - som er den mest udbredte. Specielt piger har svært ved at vide, at de er smittet - hvorimod drengen nogle gange kan føle svien når han tisser, men dog stadig kan gå rundt symptomfri. Derfor ved man sjældent hvem der har dem. Hvis dén uforudsigelighed indtræffer, at kondomet springer, så sørg for at blive tjekket, hos din læge. Det er der ingen skam i. Den eneste skam i denne sammenhæng er ikke at blive tjekket, hvis der er mulighed for at være bærer af en kønssygdom. Man glemmer nemt at der findes kønssygdomme, når man er i et “I need you, and I need you now”-moment. Dette kan specielt opstå, i anledning af indtagelsen af få eller flere genstande. Men husk nu kondom, det er det eneste der beskytter! Husk nu for pokker også at informere personen du har haft sex med, hvis har været smittet uden at vide det. Det er selvfølgelig en akavet samtale at have, men modparten vil nok ikke være foruden den vigtige information. Du kan evt. spille kortet: “Vi ved jo ikke om det var dig eller mig der havde den i første sted”.


Pludseligt menstruation Det kan ske! Naturen er jo ikke perfekt - mens kommer næsten altid på de dårligste tidspunkter, derfor er der ingen forsikring for at det ikke kan ske i sengen:( -

Sex kan nemlig også godt fremprovokere menstruationen hvis den er tæt på.

Hvis! Det uheldige skulle ske og hun begynder at bløde i acten, opdages det for det meste først når i er færdige, fordi man oftest (og forhåbentlig) er grebet af situationen ;) Derfor kan det komme som et chok for jer begge, bagefter. Men det klogeste moove, piger, er ikke at blive alt for rød i hoved - play it cool, det er trods alt 100% naturligt og hvis du viser ham at det ikke er en big deal, hjælper du ham også i fremtiden til at forstå og håndtere kvinder og kvindeligheden! Og til drengene, kan det også være en fordel ikke at flippe helt ud, det største problem ved dette er trods alt kun en lille smule mere vasketøj. Desuden er man jo ikke en rigtig sømand før man har sejlet på det røde hav !


For

stiv

til

sex

Det er aldrig fedt at være for stiv til at have sex. Hvis man er stiv og har et “fuck ja jeg vil bare have dig”-’øjeblik kan det være en udfordring hvis du er alt for stiv. Dette kan nemlig ende ud i at undressing seancen kan blive svær, når du ikke kan få armen ud af sweateren som du havde på, og jeansene er pænt svære er få af. Hvis ikke du er blevet bare en smule mere ædru henover de 5-15 min., det har taget af få tøjet af, fortsætter seancen. Nu skal I til det - men han er måske faldet i søvn, imens du har taget det sidste stykke tøj af, eller hun ligger og brækker sig ude ved toilettet. Det er her! Du ved, at det på ingen måde er en god ide at have sex! Risikoen for at vågne op næste morgen og fortryde er større, og det er muligheden for at ende op med at have fået en kønssygdom også, fordi I ikke var klare nok i hovederne til at bruge et kondom. Sex’en kan du heller ikke huske, ellers var den bare ikke specielt god. Så vores råd er, hvis du skal ud og score, så drik noget vand i løbet af aften. Hold styr på ikke at drikke for meget, så du kan give den gas og få det bedste ud af din scoring. og hvis det bare var en uforudsigelig scoring - så har du nu et par råd med på vejen. Vi ønsker dig held og lykke her fra side6.


Derfor skal du ikke søge

uforudsigeligheden af Anne Katrine Skov Guldager, 2.h

Jeg havde egentligt tænkt mig at skrive en artikel om at søge de uforudsigelige oplevelser og hvilken god, dejlig effekt det kan have på mennesket. Jeg tænkte, at det var en anelse positivitet midt i vintermørket. Men så læste jeg en artikel på vice. Artiklen hed ”Hvorfor er vores generation så træt af livet?”. Jeg læste artiklen, og jeg har sjældent følt, at jeg kunne relatere så meget til en artikel i mit liv. Når en dansklærer om 80 år skal fortælle om samfundets strømninger i 2017, er jeg sikker på, at det er denne her artikel, de hiver op ad skuffen.

Vi er mætte. Helt mætte.

Artiklen handlede ligesom 1000 af andre artikler om, hvordan vores generation ikke kan koncentrere sig, og at det ødelægger vores liv. Men for mig var artiklen overhovedet ikke en løftet pegefinger. Det synes jeg aldrig nærmest aldrig at vice er. Nej vice er faktisk lidt en lille verden, hvor jeg føler mig forstået, føler at jeg gør alt i verden rigtigt og alle de andre er dumme. Alle emner i vice bliver behandlet med en kæmpe skefuld humør, der bare gør at selv de alvorlige artikler og de artikler hvor pegefingeren næsten er løftet, stadigvæk er fede at læse.


Ja, artiklen handlede om koncentrationsproblemer, rastløshed og om hvordan vi aldrig kan fordybe os i noget, fordi der bare altid er noget (nyt) at tage sig til. Vi er simpelthen mætte efter at få stoppet tilbud, ideer, underholdning osv. ned i halsen, som en anden gås, der snart har sin lever på dåse, og så kan man kalde det fois grais. Vi er mætte. Helt mætte. For vi vil gerne smage på så mange ting som muligt. Ligesom når man spiser på buffet. Hvis man ikke ruller ud derfra, spiser man ikke buffet ordentligt.

Livet er ikke en opskrift.

Problemet med buffeter og fritidsinteresser er bare at der simpelthen er en grænse for, hvor meget man kan have på tallerknen. Så derfor skifter vi hele tiden vores interesser ud, og vi når aldrig at fordybe os i noget eller at blive 110% interesseret i en ting. Og så bliver vi rastløse. Og passionen forsvinder. Og væk bliver de følelser der skaber glæde. Farvel siger alt det der skal drive os fremad i livet.

Så i stedet for at opfordre jer til at finde en masse uforudsigelige ting i hele tiden kan lave, vil jeg opfordre jer til at fordybe jer helt vildt i det du har det allerbedst med lige nu.


Så på den måde blev artiklen alligevel lidt positiv, for er det ikke rart at tænke på, at du ikke behøver at stresse rundt efter en masse nye ting, der skal bryde din komfortzone, og være noget andet end i går?

...jeg er ret træt af at man altid hører om 17 forskellige Helt ærligt, så synes jeg faktisk mirakler, der lidt at min første artikel-ide var skal gøre én lidt ret dårligt. Ikke fordi, at jeg ikke elsker eventyr og fede oplevelser. gladere, når jeg De dage hvor man ikke forventer har det virkedet store, men så indtræffer selve uforudsigeligheden er jo ofte ligt godt, hvor også på listen over dem man hu- jeg er lige nu. sker. Men jeg synes den originale

ide var dårlig, fordi jeg er ret træt af at man altid hører om 17 forskellige mirakler, der skal gøre én lidt gladere, når jeg har det virkeligt godt, hvor jeg er lige nu. Livet er ikke en opskrift. Dermed ikke sagt, at man skal flygte hver gang en uforudsigelig oplevelser viser sig. Jeg tror det gælder om at gribe dem, når mulighederne er der. Men man skal nok ikke spurte rundt som Usain Bolt efter dem. Så er de jo egentligt heller ikke uforudsigelige. Så væk med altid at skulle søge efter det bedre, og ind med det vi kender og kommer til at elske mere og mere hverdag. Så hvis du ligger under dynen, kan du trygt krybe tilbage.


GRIB UD OG TAG FAT I DET UFORUDSIGELIGE Af Anna Katrine Skov Guldager, 2.h

Vi kender det alle sammen. Man har sat kryds i kalenderen. Man glæder sig. Man har tårnhøje forventninger til dagen. Endeligt indtræffer dagen så. Er den god? Ja. Kommer du til at huske den? Ja. Men har du haft mange andre dage, der ikke var planlagt, der var mindst ligeså gode? Ja. Det hænger nogen gange lidt sammen med, at man har haft for høje forventninger. Nogen gange lidt sammen med at forventningens glæde er den største. Men mest af alt hænger det nok sammen med, at det er de uforudsigelige begivenheder, der tager dig på sengekanten og med bukserne nede (ikke i bogstavelige forstand), der er de bedste. Man har en god dag. Måske er du alene. Måske er man bare sammen med en ven. Måske er du på bar. Ikke noget dårligt overhovedet, men heller ikke noget, der bliver skrevet om til hele din favorit-liste på Messenger. Men lige pludseligt ringer en af dine venner med en genial plan eller du opdager den bedste film på Netflix. Dig og din ven får en syg ide. Der kommer en bunke friske mennesker hen og sætter sig sammen med dine venner i baren, og de er simpelthen de mest festlige mennesker du NOGENSINDE har mødt. Ja se det er en dag man husker, for man havde ikke forventet det store, og man bliver simpelthen så positivt overrasket. Så det var overhovedet ikke pinligt eller ubehageligt at blive taget med bukserne nede. De ting man ikke har planlagt, ender tit med at blive rigtigt gode oplevelser, fordi man bare bliver så positivt overrasket og man har ikke en eller anden plan på forhånd, som gør at man bliver skuffet eller forsøger at styre aftenen i en bestemt retning. Man tager bare det store smil på og lader sig rive med. Jeg elsker uforudsigelige oplevelser, og men det gælder nok om at gribe dem, når chancen er der i stedet for at søge efter det uforudsigelige oplevelser. Så er oplevelserne jo heller ikke rigtigt uforudsigelige, hvis man leder efter dem.


Uforudsigelige modetrends i 2017 2017 indeholder mange uforudsigeligheder, og det er vist ingen hemmelighed, at modeverdenen altid har være uforudsigelig og skæv, men det betyder ikke, at der ikke er en nysgerrighed for, hvad modeverdenen i 2017 vil indebære. Derfor skal vi kigge på 5 af de mest uforudsigelige og skøre modetrends, der kommer til at dominere sommeren og foråret i 2017. Skrevet af Cille 1.D

Undertøj på tøjet? Ja du hørte rigtigt, ifølge Vogue magasin, skal bh’er ikke længere gemmes væk, men direkte bruges som en ny form for pullover. Selvom det virker som en skør idé, har modedesignere såsom Kenzo, Prada og Alexander McQueen bidraget til denne trend med flere kreationer, da det er, ifølge dem, en ny måde at ”modernisere klassikerne i 2017.”

”Oversize drenge-trøjer” Alle piger har på et tidspunkt prøvet at låne deres kærestes/ brors/ fars trøje, og har ovenikøbet følt sig utrolig comfy og stylish imens man drukner i for store ærmer. Her i 2017 har modedesignere såsom Balenciaga, Joseph og Alexander Wang, taget den comfy drenge-trøje til det næste level, ved at tilføje endnu større trøjer og skjorter i 2017 trends.


En lækker creepy trenchcoat Denne classy trenchcoat er set på catwalken før, men denne gang har den opgraderet sig til endnu et oversize-item. Med denne utrolige stilfulde trenchcoat fra Marni, kan du snildt… flashe folk på din vej?

Sorte hætter? Man skulle tro at modeverdenen i 2017 har fundet sin inspiration hos thrillers og gysere, siden denne fashion trend indebærer en super fin, elefanthue? Designere såsom Balenciaga, Paco Rabanne osv, er hætter, kapper og lukkede huer in.

”Sports parkas” Sports parkas, som er en en sporty og praktisk frakke, har dette år, fået et nyt twist. Flere eksempler blev fremført af designere; Versace, Stella McCartney og Joseph, som havde designet deres frakker af b.la. faldskærme og nylon. Alle materialer, som fik slutresultatet til at ligne et meget fancy, telt?


Af Anna Brandt 2,H


3

I dette nummer har jeg forsøgt at imødekomme det overordnede tema, uforudsigelighed. Jeg har derfor, lidt atypisk, valgt at bringe 5, måske, fede film på banen. Film der er skamrost af anmelderne, de heldige kartofler som har set dem før alle os andre, film hvis trailere ser lovende ud, og som allerede har høstet diverse nomineringer og priser til sig, og film som ligner et sats og enten kan totalt briste eller bære. Altså, har jeg nu samlet 5 kommende film i det nye år, som kan skuffe dybt såvel som ændre dit liv. Ingen ved det, alle taler om det.


PATERSON 5. JANUAR

Denne film er faktisk allerede ude, og jeg er pretty damn sure den er f****** fænomenal, som alle anmelderne også har lovet. Jeg kunne ikke dy mig for at have bare én ok sikker vinder med her. Både fordi jeg selv ser vanvittigt meget frem til at se den, hjertens gerne ville dele den med jer her, og alternativet var at nævne den kommende Baywatch-film med en pumpet, tannet og afbleget-hårtots Zac Efron i hovedrollen, sammen med ’The rock’. Personligt ville jeg hellere opfordre jer til at se den fine film om en poetisk buschauffør i en lille by, spillet af den fantastiske(jeg understreger

lige, fuldstændig fantastiske, fremragende, formidable og fabelagtige Adam Driver), instrueret af den geniale Jim Jarmusch(Down by Law, -også varm anbefaling), i stedet for solbrændte og smukke mennesker der har det vildt på nogle vandscootere, redder liv og løber i slowmotion. Men altså, suit yourself. Baywatch kommer i biograferne d. 5 maj.

Premiere i danske biografer d. 5. Januar


LA LA LAND 23. FEBRUAR Damian Chazelle, manden bag den geniale, og kun omkring to år gamle, ’Whiplash’ (varm anbefaling herfra by the way), har tilsyneladende gjort det igen. Kreeret et sand filmkunst. Medvirkende i den vanvittigt omtalte musical, er dem vi alle kender, og i de flestes tilfælde elsker, Emma Stone og Ryan Gosling. Det noget så nydelige par altså. Sammen danser og drømmer de, alla old Hollywood, agerende ungt og nyforelsket par, der begge knokler for at slå igennem som henholdsvis musiker og skuespillerinde i L.A. Det lyder som sådan ikke som nogen synderligt ny historie. Men filmen er latterligt anmelderrost allerede, og har indtil videre høstet sig 3 golden globes, og oveni i også 14 Oscar-nomineringer. Og det er vist ikke engang det hele.

Det skamroste og storvindende sats af en nyere tids musical-film, skal og må ses, men vil den kunne leve op til de nu tårnhøje forventninger? Den brandes bla. ved ’sloganet’, ”They dont make films like this anymore”. Det bliver spændende at se om det kan passe, og om der virkelig er tale om en banebrydende film, på romantik og couplegoals-niveau med Titanic(som den vitterligt er blevet sammenlignet med på diverse nyhedsmedier).

Premiere i danske biografer d. 23 februar.


T2 TRAINSPOTTING 2. MARTS Her er endnu et eksempel på et modigt forsøg på en opfølger. Trainspottingfilmen, baseret på den også populære bog af samme navn, bliver der nu 20 år efter, kogt mere suppe på. 90’er filmen om nogle stofmisbrugende knægte i Skotland, blev Ewan McGregors store gennembrud. Nu er det et spørgsmål om succesen kan slippe af sted med at blive gentaget, og om McGregor og de andre gutter stadig kan. Anmeldere virker forhåbningsfulde, og traileren ser bestemt også lovende ud.

Premiere i danske biografer d. 2. marts


IT’S ONLY THE END OF THE WORLD 23. MARTS Det er ikke meget jeg selv endnu ved om denne film, så det er jo også herligt uforudsigeligt. Jeg ved bare, at bag denne film, står det unge geni, Xavier Dolan, som for kun få år siden brød igennem med mesterværket ’Mommy’(Se den). Derudover ser rollelisten også yderst interessant ud, medvirkende bla. Léa Seydoux(Blue Is The Warmest Colour, The Grand Budapest Hotel, The Lobster, Spectre) og Vincent Cassel (som var vild i, og vandt to priser for, La Haine –Også varm anbefaling). Det er noget med en døende og hjemvendt forfatter, hvis hørelse for en dag forsvinder, og

overdøver vreden, fortvivlelsen og ensomheden. Det bliver spændende at se om vidunderdrengen, med hans nu nr. 2 film som anerkendt instruktør, kan levere endnu et mesterværk.

Premiere i danske biografer d. 23 marts.


BLADE RUNNER 2049 OKTOBER Der er endnu ikke meget information om denne kommende film, som er en efterfølger til 80’er kultklassikeren ’Blade Runner’, indenfor denne særlige ”cyberpunk” sci-fi-genre, med Harrison Ford i hovedrollen som agent i år 2019. Men det er lykkedes holdet at få Harrison Ford med på idéen, nu akkompagneret af ingen mindre end Ryan Gosling, og filmen er sat til at skulle foregå i år 2049. Jeg kan personligt ikke lade vær med at grue

lidt for resultatet, af et forsøg på at gentage en succes. Jeg må nok tilstå at en del af mig synes, at det er lidt synd at pille ved en klassiker, og et sådan sandt guldkorn i filmhistorien. En 2’er bliver sjældent så god som den første. Det kan også være at den slipper af sted med det, og at opfølgeren faktisk viser sig at være helt reel nok, og mer’ til. Vi får se.

Premiere USA: Oktober.


7

råd til at gøre hverd

Skrevet af Emma SofieThorsen Harring Clara Rinø Layout af Caroline Tarrasson

Ufordsigelighed er både spændende og sjovt, men kan også virke skræmmende - og nogle gange er det mest behagelige at pakke sig ind i bobleplast og leve i en verden af tryghed og kontinuitet, hvor man ved præcis hvad dagen bringer. Desværre kan man ikke leve et liv uden uforudsigelighed, da man aldrig ved hvad der kommer til at ske - men her er en guide til at leve livet så forudsigeligt som muligt. Ingen overraskelser, ingen spænding bare ren tryghed.

1.

Når du sidder og vælger film på Netflix så hold dig fra noget du ikke ved hvad er, mit forslag er at du vælger en film du har set før, her ved du hvad du går ind til. Hvis du vælger at se en ny film er mit forslag at du se traileren, læser et par resumés så du ikke bliver overrasket over eventuelle plottwist. Derudover kan du også bare se en chick-flick der kan man altid gætte sig til handlingsforløbet.

Når du høre dine yndlings playlister på spotify så spil den fra start til ende - ikke noget med denne der shuffle-funktion, sangene skal spilles i præcis samme rækkefølge hver gang. Det er så rart at vide hvilken sang der starter, når den pågældende sang slutter.

3.

2.

Spis det samme hver dag- og vælg noget mad der ikke udfordrer smagsløgene for meget. Nu skal du aldrig tænke over hvad der er til aftensmad, det er fks. frikadelle-dag hver dag. Du er nu ikke udfordret smagsmæssigt, behøver ikke at vænne dig til nye smage og du kan få lov til at spise din livret hver dag - hvis det lyster.


dagen mere forudsigelig

4.

Et super godt råd er at du anskaffer dig uge-undertøj og sokker. Hermed kan du både holde styr på ugedagene og der er en vis tryghed i at vide at man altid har gule sokker på om søndagen.

Fester og byture er et no-go, essensen af dette er jo netop at man ikke ved hvad der kommer til at ske, dette er en situation man nødigt burde udsætte sig selv for. Et godt råd er at blive hjemme på sofaen, se x-factor - der sker stort set det samme hvert år, så der er man sikret en god aften med en masse mobbeofre der kan synge.

6.

5.

Gå i det samme sæt tøj hver dag, der er mange plusser ved dette, du kommer aldrig til at have en tøjkrise igen, det er ret tegneserieagtigt hvilket for nogen måske vil fremstå cool og vigtigst af alt er det meget forudsigeligt hvad du har på.

Det sidste råd er nok det vigtigste, hvis du vælger at følge disse råd bliver du nok til et enormt underligt og kedeligt menneske. Det er svært at leve et liv uden uforudsigelighed - hvilket bestemt ikke er en dårlig ting. Fremtiden kan virke skræmmende, både i forhold til uddannelse og jobmuligheder, men bestemt også på globalt plan. Det er bare vigtigt at frygten ikke tager over og vi bliver bange for verden og prøver at leve et liv pakket ind i bobleplast. Så for guds skyld ikke bekymre dig så meget.

7.


I tvivl om din fremtid? Vi kan spå din fremtid! 1. Hvad laver du i din fritid? A. Finder nye chakrasten til min kollektion på DBA. B. Sætter mine bøger i alfabetisk rækkefølge, så jeg hurtigere kan finde dem næste gang.

2. Hvad er dit go-to outfit?

A. Yoga pants! Går ikke i andet.

B. En løs cardigan, fløjlsbukser og fornuftige sko. C. Et lækkert lyserødt Juicy Couture tracksuit med mit navn i rhinsten på ryggen. D. Bare noget varmt.

C. Træner pole dance i fitten. D. Samler pant, og fodrer duerne i Kongens Have.

4. Hvad er din livret?

3. Hvor kan man finde dig en fredag aften?

A. Chiagrød, en halv avocado og hjemmebagt, vegansk kål-lasagne.

A. Planlægger mine veganske måltider til den kommende uge.

B. En god gammeldags rugbrødsmad med leverpostej og fedtegrever.

B. Til et foredrag om det latinske sprogs oprindelse.

C. Sushi all day every day!

C. Du kan findes på klubben, upti-vupti, Martini i hånden og sko fra Gucci. D. Skralder i Nettos container.

D. Det jeg lige kan finde.


5. Hvordan har du det lige nu?

A. Min humørring siger, at jeg er afslappet. B. Jeg har det godt, men synes folk omkring larmer lidt for meget. C. Jeg føler mig på, fræk og klar til at make it rain. D. Lytter til “Hvor skal vi sove i nat” af Laban. Skræmmende relevant.

6. Hvordan er din ideelle arbejdsplads?

A. Et afslappende og farverigt miljø, hvor der er plads til alle - store som små. B. Stille! C. Der er gang i den! Jeg kan ikke bare sidde stille. Jeg er center of attention, og har brug for at fyre den af! D. Har jeg et arbejde?

8. Hvad er din yndlings tv-serie?

7. Hvad ville dine venner sige om dig?

A. At jeg hviler i mig selv, og at jeg er omsorgsfuld.

B. De ville sige, at jeg er en rigtig læsehest, der nyder rolige weekender. C. Vild, sjov, lækker og altid frisk på ballade basically, den sjoveste crazy bitch, du nogensinde vil møde. D. Jeg varmer godt i soveposen, og jeg er en god følgesvend.

A. Jeg ser ikke tv, men er altid frisk på en omgang Blogilates på YouTube. B. Kun tv-serier der er baseret på bøger. Jeg har selvfølgelig læst bogen, og bogen er altid bedre! C. Alle udgaver af The Real Housewives, KUWTK og så videre. Literally, alle dramatiske reality tv-serier. D. Tv? Jeg ejer ikke et fjernsyn.

Af My Bagger, 3.a


Har du flest A’er? du er: YOGa INstruKtØreN

Du hviler i dig selv, og du er bare mega zen. Så tag yogamåtten under armen og bend over backwards ind i dit nye liv! Du vil høre helt hjemme i den afslappede karriere, hvor der er plads til at passe på dig selv og andre. Du kan ved hjælp af yogakunstens kraft heale fortabte sjæle. Hop i et par Birkenstocks and feel the love!

Har du flest B’er? du er: BIBlIOteKareN

Du er typen, der egentlig bare vil være derhjemme med en god bog og en kop te. Du forstår ikke helt alt postyret med at skulle i byen. Der er jo så mange mennesker og musikken er dårlig og larmer! Du er den, der er konstant kold for 12. Du vil finde et hjem mellem hylderne fyldt med bøger, automaterne der spyder kaffe ud til en flad 5’er og andre mennesker, der er ligeså vilde med bøger som dig

Har du flest C’er? du er: strIPPereN

Woooooo! En fest har altid et centrum, og det er dig. Udnyt dit gode humør og festklare personlighed til et godt formål og spred noget glæde på en stripklub. Det er ligemeget om du er Magic Mike eller mere Strawberry Lust, Waterloo på Gammel Kongevej mangler en ny medarbejder. Dine timer brugt i Fitness World på polen vil virkelig betale sig nu.

Har du flest D’er? du er: deN HJeMlØse

Du er en fri sjæl, der ikke kan holdes tilbage. En fast bopæl skræmmer dig. Du vil hellere være on the run og leve livet på kanten. Du leder efter et broderskab af lignende personer, og du kan finde dem rundt omkring i byen.


Uforudsigelighed til cafe - alt det du ikke lige havd Hvad vi forventede os inden:

Af Laura 3.C og Maria 3.P

Vi skal have 6 moduler på fredag, da vi skal på tur med fransk, så at være tilbage i København en times tid inden kommer nok til at gøre os ret så trætte. Grundet vores lange skoledag, havde vi en forventning om ikke at nå hjem inden aftens vilde strabadser. Vi har planer om at fylde drikkedunkene med vodka, så trætheden kan dulmes og så er vi klar til at give den max gas på floor. Vi håber også at kunne lukke kulden ude og lade Hawaiis varme beskytte os, når vi skal hænge i rygergården. Når klokken er slået 22, og vi har fyret den af til Dancing in the moonlight, er det endnu en gang på tide, at komme tilbage ud i kulden. Men her skal aften da ikke slutte, for vi skal danse til solen står op, og derfor går turen nu videre ud i byen med alle vores glade gefionitte venner (hvis du mangler venner, så læs “How to get friends” fra fusion nr.24)

Det der egentlig skete:

Vi kommer lidt halvtrætte fra Østerport til opvarmning hos en veninde fra 2.G - her får vi drukket nogle stabile drinks med vodka soda, så vi er flyvende inden vi skal vise studiekort i køen på skolen. Til selve cafeaften var der mange gefionitter fra alle årgange som delte samme promille, og den var ikke helt lav;) Folk fik danset en masse, snakket en masse, grint en masse, og ikke mindst drukket en masse. Selv kan jeg dog ikke huske hele aftenen lige godt, men jeg er sikker på at den var drønlækker.


de regnet med Især caféudvalgets medlemmer forstod, hvordan man klædte sig på til en Hawaii-fest. De fleste af dem var iklædt flotte hawaii-skjorter og blomsterkranse. Men Victor (3.t) tog steppet videre med en flot ananas-hat lavet af Laura og Anna (3.c). Som en del af aftens tema blev der placeret et spil twister i Greenroom. Der kunne folk få løsnet ledende inden de skulle ud på dansegulvet, og få lidt kulør i ansigtet, til når de senere skulle give nogle flirtende blikke til Gefions frække personligheder;)) DJ’sne gav det også godt gas med nogle fede dansenumre, mens folk fyrede den med læksi trin (tror vi - for var ikke længe inde på dansegulvet ad gangen) Men et lille shoutout mås dog gives til dem som fandt min mobil ved DJ-pulten. Det var 20 hårde minutter, hvor den var forsvundet. Da festen sluttede, tog mange videre til Shade, inklusivt os, hvor der var Gefion pre. Hvad alle de små 1. eller 2.g’ere der stadig er under 18 (lyt til citybois’ sang - den er go’ - høhø) ved vi dog stadig ikke. Men vi håber da, at de også havde en uforglemmelig aften, og ikke alle gik døde på Maccen kl.22.30 (os 3.g’ere already been there).


SKREVET AF LUKAS LUNØE 2.H FOTOGRAFERING AF VICTORIA M. HALE

SMOKING HOT - EN GALLA GUIDE TIL DIG


Smoking/tuxedo eller dinner jacket. Kært barn har mange navne, og for mig er den virkelig et kært barn. Det er ikke kun navnet, der varierer. Det gør opfattelsen af, hvad en smoking er, også. En smoking er det danske ord for tuxedo, og dinner jacket er den jakke i enten velour eller i mønster, som man har på i stedet for en tuxedo jakke/smoking jakke - med andre ord en smoking i en mere uformel version. Nogle mener, at historien startede i 1850, hvor det blandt engelske mænd blev meget populært at ryge tyrkisk tobak, men lugten fra tobakken satte sig i tøjet, som risikerede at blive ødelagt. Da herrerne fra den tid ofte ikke ejede særligt meget tøj, var det vigtigt at beskytte det, de havde, så når man trak ind i rygeværelset for at tage en pibe eller cigar, tog man derfor en smokingjakke på for at holde lugten ude. I dag er der andre grunde til at bære en smoking - og det sker temmelig sjældent, at der er en anledning, hvor man trækker i så formelt tøj. MEN her er vi heldige, fordi der er galla på Gefion, hvor du har den perfekte anledning til at vise respekt for arrangementet og være elegant i en smoking eller et dinner jacket sæt. Her er min guide til, hvordan et galla sæt kan se ud. Plus nogle gode råd uanset om du er dreng eller pige.


SMOKINGEN -

det flotteste sæt du kan bære

Smoking-jakken - i en klaSSiSk farve Noget af det, der kendetegner en smoking-jakke tydeligst, er reversen - se 1 på billedet. Den skal altid være i sort og være betrukket af enten silke eller satin. Reversen skal enten være en sjalskrave eller en spids revers, aldrig den type man ser på almindelige jakkesæt. Det stof, som reversen er betrukket med, skal knapperne og lommerne også være betrukket med. Der skal kun være en knap på selve jakken. Ikke to knapper, ikke tre knapper, men én knap. Selv må jeg desværre krybe til korset og indrømme, at min egen dinner-jacket har to knapper, og jeg har ikke råd til at købe en ny inden festen. Jeg håber, I vil bære over med mig. Selve jakken kan være lavet af forskellige materialer. Jeg har en velour-jakke, men den kan også være lavet af uld eller andet, så længe det ikke er polyester. Selve jakken kan være i forskellige farver. Jeg vil anbefale enten sort eller midnatsblå - to klassiske farver til anledningen. Skjorten - ikke hvilken Som helSt hvid Skjorte Det, som gør skjorten til en smoking skjorte, er først og fremmest, at den er hvid. Derudover er fronten på den enten med læg - som den på billedet - eller med en lidt mere stiv front. Du kan vælge to ting i forhold til knapperne. De kan være skjult af et stykke stof på skjorten eller have studs (sorte knapper man putter i knaphullerne) De findes i metal, men også i ædelmetaller og med ædelsten i. Men hvis man ikke er i familie med


Bill Gates eller har en meget sød - og rig - kæreste, går det også med metal. Detaljerne og pynten løfter smokingen. Ligesom de franske manchetter til manchetknapper i en smoking-skjorten. Sørg i øvrigt for, at manchetknapperne er af samme type metal som eventuelle smykker.


Smoking-bukSerne Det særlige ved smoking-bukser er, at de har galoner i silke eller satin ned langs siderne. Smoking-bukser har ikke bæltestropper. I stedet er det anbefalelsesværdigt at have seler på, som en elegant detalje under jakken. Selerne kan være sorte eller hvide og skal helst sidde fast på knapper i bukserne. Farven på bukserne skal til en fuld smoking være præcis samme stof og dermed også samme farve som jakken. Hvis man har en dinner jacket på, skal de være sorte eller midnatsblå. butterfly - aldrig SlipS Nej, man kan ikke under tillade sig at tage et slips på til en smoking. Til en smoking hører altid sort butterfly, som man har bundet selv. Butterfly er utroligt flot, og der er intet som at smide jakken og lade butterflyen hænge løst, når aftenen går på hæld.


Et tip til ALTID at passe til din partner! Eksperterne hader det! Har du en gallapartner; så gå ikke i panik over, hvordan du matcher partnerens tøj. Her skal du ej frygte, for du skal slet ikke matche - hverken med en lommeklud i samme farve som kjolen/jakkesættet på vedkommende eller med en butterfly. Grunden til, at en smoking er så neutral, som den er, er netop, at kvinden kan have plads til gå i lige så farverige og flotte sæt, som hun lyster sådan at intet overskygger hendes fremtoning. Selvom det er en kende sexitisk og heteronormativt, er det stadig en god tommelfingerregel at have, når man skal ud med sin partner og er bange for ikke at matche. Er din partner en anden dreng, så kan I sagtens begge have smoking på - bare med små forskelle i nogle detaljer. Rufus Gifford og hans mand er et strålende eksempel. Det samme gælder, hvis man er to piger, som følges, og begge gerne vil have smoking på. Derudover er det også en god anledning for de af pigerne, som gerne vil komme i kjole, til at prøve en anden farve end sort til en fest.


LommekLuden - en vigtig detaLje Lommekluden skal helst være i hvidt bomuld - eller en neutral farve eller diskrete prikker, hvis man er lidt vovet. Skoene - det førSte foLk bemærker ved dig Du kan vælge sorte laksko eller blankpolerede sorte sko (brune sko er afslappede og ikke til formelle anledninger). De sorte sko skal helst være plain sorte og gerne en oxford model. Lakskoene skal være blanke, og hvis man er virkelig cool, er snørebånd i samme materiale butterfly. Ellers går et normalt snørebånd også.


JAKKESÆT -

den mindre formelle mulighed

blåt jakkeSæt Hvis man ikke lige tænker at komme i smoking, er jakkesæt også acceptabelt. Her skal man dog holde dog holde sig til et lidt mere formelt jakkesæt. Jeg vil her anbefale et blåt jakkesæt, gerne i marineblå. Skjorten Til selve jakkesættet vil jeg vil anbefale en hvid skjorte med manchetknapper. Både fordi det er elegant, og fordi det er meget mere formelt end hvilken som helst anden farve skjorte. Skoene - Sorte og elegante Skoene skal også her være sorte og pudsede. Husk, at sorte sko kræver sort bælte, sort urrem osv. (forklaring kan findes i bladet for 2 numre siden) SlipSet - gerne med mønSter Her skal du ikke snyde dig selv eller din omverden for at tage et lækkert slips på. Slipset skal gerne være klassisk og nydeligt, og jeg anbefaler et sort, marineblåt eller burgundy-slips til sættet. Det er ikke passende at have en sort butterfly på til jakkesæt, da jakkesættet ikke er lige så formelt som butterflyen, og det ville være et mismatch. Hold dig til et slips af silke og gerne med lidt mønster. lommekluden - Stadig hvid I brystlommen på jakkesættet skal man altid huske den elegante lille detalje - en lommeklud. Gerne en hvid, da den går til det hele og elegant.


klar, parat, Skarp Nu håber jeg, at du føler dig godt klædt på til at beslutte, hvad du skal tage på til galla. Hvis du føler, det er for meget at tage nogle af de her sæt på så, husk at, hvis noget har fungeret siden 1850 til nu, fungerer det også for dig. Så du kan trygt tage det på og outshine dit hverdags jeg.

har du SpørgSmål? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte mig på gangen, på messe kaslunoe@gmail.com, og så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig.


enger eller på lu-

guide til gode ShoppeSteder:

$

H&M: Her kan du få nogle gode basisvarer og

også et okay jakkesæt.

Zara: Her kan du få nogle lidt anderledes basis-

varer og noget, du kan have på til galla.

$$

Suitsupply: Hvis du vil have et godt jakkesæt

eller en smoking, så er Suitsupply stedet at handle. Et rimeligt prisleje og rigtig god kvalitet. Næsten hele min garderobe er købt der. Butikken ligger i Grønnegade 10.

Troelstrup: Har et godt udvalg af tilbehør til en smoking inklusiv seler.

$$$

Hartung: Lækker

den er dog rigtig dyr.

butik med alt du behøver,


AF NYNNE JUNG 3.BJ FOTOGRAFERING AF SIMON EJBYE SCHMIDT 3.D

GEFION STREETSTYL

FREDERIKKE VIKKELSØ 2.O Hvor ofte gør du noget uforudsigeligt? Ret ofte tror jeg. Jeg tror, at jeg er mere uforudsigelig end forudsigelig. Ellers kan jeg i hvert fald godt lide at være spontan og uforudsigelig. Jeg har det ikke godt med, hvis tingene bliver for ensformige. Skete der noget uforudsigeligt for dig i 2016? Ikke rigtig sådan af større ting. Kan du forudsige, hvad du skal have på til galla i februar? Næ.


LE


Hvilket element i din stil er aldrig uforudsigeligt? Jeg skifter nok ret tit stil og i hvad jeg sĂĽdan gĂĽr efter. Dog kan jeg rigtig godt lide vintage, gamle ting. Men jo, mine smykker er faktisk ret forudsigelige. De er altid de samme.


Hvis du skulle fordele hvor meget uforudsigelighed og forudsigelighed, der skulle være i dit liv, procentmæssigt – hvordan skulle dit liv så se ud? Optimalt ville det jo nok være 50/50, fordi det jo som regel er det smarteste i forhold til at have styr på sin tilværelse. Så ja, halvthalvt. Hvad er den fedeste ting, du kan forudsige, der skal ske i fremtiden? At have et sabatår og komme ud at rejse.


ROBERT SVANE 1.W


Hvor ofte gør du noget uforudsigeligt? Det ved jeg faktisk ikke.. (Er du den spontane type, kan man også spørge?) Nej, jeg gør mere tingene efter min egen mening i forhold til andres, så de ting jeg gør, er ikke særlig ofte påvirket af andres handlinger. Skete der noget uforudsigeligt for dig i 2016? Ja, der skete noget. Min bedste ven døde faktisk i starten af året, og det havde jeg selvfølgelig ikke set komme. Udover det, blev jeg også overrasket, da jeg skulle gå show for Henrik Vibskov. Kan du allerede nu forudsige, hvad du skal have på til galla i februar? Altså man skal vel være fin klædt, så jeg tænker jakkesæt, suit. Men nej, jeg har sgu ikke fundet det endnu.


Hvilket element i din stil er aldrig uforudsigeligt? Min hat. Hvis du skulle fordele hvor meget uforudsigelighed og forudsigelighed, der skulle være i dit liv, procentmæssigt – hvordan skulle dit liv så se ud? Det ved jeg sgu ikke… det er måske… årh… 45 uforudsigeligt og 55 forudsigeligt. Hvad er den fedeste ting, du kan forudsige, der skal ske i fremtiden? Det er nok at skulle gå ud af gymnasiet


Test til dig: Hvor uforudsigelig er du i din ven/ venindes øjne? Af Louie 1.c, Helena 1.c og Emma 2.c

Test for dig og en klassekammerat eller en anden nær bekendt, hvor du først besvarer følgende spørgsmål/udsagn, som var du han/hun, du laver testen med, og derefter besvarer du spørgsmålene/udsagnene, som var du dig selv. Derefter sammenligner I. Hvor uforudsigelig er du i din ven/ venindes øjne? en efter g n a g f a ed gående n selig din gode r e m m d Du ko ødeotter plu im p s u d g o il v l, an 3. Modu n, hvord e s s la k ven fra D ? d at vi er m e a v h n e a h m , e kom ham bar et frem. d r e e r is o v n t ig a e 1:Jeg høver ikk r lidt, og går så e b g je , r e venne ham, smil il t r e k in m 2:Jeg v og får ha g y r . s e n r a e åh vid lle per op p r hans navn så a p o h g Je be 3: en, og rå t. d r jo å p de ned an høre k n e g n a på g

n skal e v in d g vordan g dig o o H . g a lm d fi n ø d Det er s ed slik og en go k fra den li s m f it a s e e nd slapp un at bla h / n a h r ? vælge e nd selv” la b “ er kun d e lg t æ s v e g m o r næ en lidt kræs r e n u H e 1: spiser ikk oritter. g v o a f r e e lt n a e veg enk og ninde er i kommer hjem, e v in M v 2: ter til at n e v n u eri. slik. H sen. Hun er en sell æ r v k o e ig k s ik r er kaste yr lig, og t s . u r e n nd 40 kr e e 3: Hu r e m ildt for køber sn

din ppe med n o h s t a e e Du er ud un har prøvet d rver. fa .H gode ven i alle regnbuens at op ed samme t ve ender hun m far Hvilken er basic. n u H . å vælge? r rg hvid elle an ikke k n 1: Sor t, u h , af dem 2: Ingen sig. e og bestemm st far vestrålende e 3: Den m f dem. ea skrigend

I terer hvem ven u k is d g o ven sidder vilken type går din in d g o ig D il galla, h t e r o c s il gerne v ette er en D r. e m ? r r a e v eft ne , jyske hjør le på. Siger ikke så le il t s n e D sto 1: er d er til at e v u b, når man d a , k n ls o e s t g per s li e n er behag gængelig. il t t meget, me le id lt boy- elle .A k e c s n fu a e d t t g a æ f ske træt a nefter en va r å g penge i pu n g e o v o in k s M e : 2 dyr d. re, slikhår, e d e lv il hjem me n e v B e l. n r gir e g n de get din ve sser med y k g o gen, er no d la herreligeg 3: Din ven bedste. en før ste og d


er -

in bedd d e m t ammen r i Fusion, de s r e d Du sid de og kigge r helt e e d n i i s ste ven dt! Hvilken n læser? u t fe er vild allerførste, h elserne? et eld klart d og musikanm eroben? rd 1: Film g tricks til ga o 2: Tips ex s 3: Side

I er til fe er fedt st, og din ven in a hun op t høre Sussi de synes ikk e og Leo o . Hvilke , det 1: Hun g sætter på n cd gå is finder r en ran tedet for? tidens dom p popton lay er, hun 2: Hun vil ikke liste med vælger sk danse hele na noget lækker ille sig ud. tten r&b, så 3: Hun vi kan vælger . fordi h n o g et un ger ne vil s der er sådan kille sig lidt sou let, ud.

emt g, og du har best sy r e e d in n ve r Din m hende. Derfo o t d li e gg y h at ster. dig for gsfilm i Blockbu n li d n y s e d n e h lejer du r du? Hvilken film leje drig galt i byen al an m r gå k ic 1: En chickfl med! d Furious eller n A t as F m so 2: En actionfilm AnDie Hard. film, enten Wes g ri e rv fa g o js ø 3: En sp dio Ghibli film? tu S n e ke ås m r derson, elle

Din veninde og dig sidder og laver en liste over hvilke fyre på skolen, der kunne blive jeres næste kærester. Hvem skriver din veninde med det samme på førstepladsen? 1: Den fine og stille, supercute type fra sprogholdet. 2: Den spændstige, toptrimmede fra idrætsklassen. 3: Den spacey, farverige og topkreative type fra billedkunstklassen.

kun 1, g o , n o s er være 1 p være? le il v n e v å Hvis din vem skulle det s oora, men N ,h e det var Linn. fra Skam ig s le il v en han 1: Hun/ er din ven mere ven er in d a k d , is t e rent fak være Vild ). le il v n u h og naiv ( g 2: Han/ li it n s ven eller em E n r n la e k g t n e e er meg ville være erraskels n v u o h f a / n a ld fu 3: H in ven er d a d , m Willia ists. og plottw

Hvad v ill fuldstæ e pisse din ve ndig af n/venin ? de 1: En urimeli g karakte 2: illoy alitet r i skol en 3: Dit che aft aler

Find svar på næste side


Svar: Hvor uforudsigelig er du i din ven/ venindes øjne? 10 å p t s e / Tætt er

ng igelig, og lev r i r k m O lad fo for uds

et er g Du er r i routine. Du også t r e k v i k l i ker s k i lidt dit r d g øve o r , p å r u g d n far ve skulle e k kan s å e k M k . i k l n tit mæ så ma , t d i l g oni s d r e e p p p n i at o hele d e u k s blads e l m e o k n s n e n g em e n n e g i lighed quiz.

0 3 å p t s , / Tætte å kanten

g n le p i u r k m s m n ele e O ye valg h ver livet

le en Okay, du ange for at tag at du r o f e c b n e ha og er ikk er en minimal c kke har funer re i a b r e l l helt e tiden. D g , i r l e e ’ g g l . ø 1 f en er selv t e D enten er . pomu n e d n i n d e r v l e e p det dig s r typen der dyp hilicheesee rc fair, at du shake og putte husk at alt ilk en fritter i m heeseburger, m nc på. o r , e d tops i di å ed m m s e r ø g skal

Omkrin

g/ Tætte Du er r st elativt g ennems på 20 du kan nitlig. Jo gøre no , g et geligt en gang im lidt ufor udsiel andre g ange ka lem, og nogle n samme , gamle du være den gym du altid har vær nasieelev som et de flest e, way g . Du er ligesom o!


VI SES I NÆSTE NUMMER

FUSION 26 - Februar  
FUSION 26 - Februar  
Advertisement